Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
Sapphire HD7870 2Gb OC: max 70C fokra szok felmenni a hőfok, automata venti szabályzással pl FC3-nál. Hozzátartozik, hogy nem über-vadállat-mega-drága-agyonventizett házban van, hanem egy 8011-es Codegen-ben, +1 8cm-es ventivel hátul. Innentől kezdve szerintem ez nem rossz hőfok, mert sok csoda házban is hasonlóan alakul a hőfok.
Ha CF-et akarok, lehet más a gyártója a 2. kártyának? Vagy ugyanilyennek kell(ene) lennie?
-
Williams
aktív tag
válasz
Blaise
üzenetére
+1. Az a Gigabyte táp csak peak-be tudja a 460w-ot, amúgy meg egy 400-as FSP. Csak office pc-hez ajánlatos használni, normális VGA-s gépbe harmat gyenge teljesítményű. 2db van itthon, az egyik dobozba, a másik a tartalék alacsony fogyasztású gépembe. Teljesen mindegy, hogy FSP van belül, akkor is gyenge a teljesítménye (ide)!
-
Williams
aktív tag
válasz
candyman1984
üzenetére
Szia!
Szerintem itt tedd fel a kérdést [link]
Tápegység témára a linken lévő fórumba izgulnak fel...
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
7870 CF-en gondolkodok, hogy érdemes-e? Egy kártya már van az adataimnál lévő konfigban, néhány hónapos, úgyhogy nem biztos, hogy szeretném eladni. Inkább mellé +1-en gondolkodom... Érdekelnének a vélemények, hogy miért igen illetve nem.... (Tudom, a tápomat is cserélni kell hozzá, ezt így is - úgy is cserélném, ez nem szempont a CF szempontjából)
Köszönöm!
-
Williams
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére

Nekem is így lett jó... -
Williams
aktív tag
válasz
korcsi
üzenetére
Nekem is misztikus értékeket ír a GPU-Z, a 12V-os visszajelzést inkább le is tiltottam benne. Power limit nekem csutkára ki tolva, ha van tuning, ha nincs. 100%-osan akarom használni a kártyát, nem kiherélve

Egyébként tuningnál biztos hogy kell neki a + kakaó....
Másnál is +-50%-ot engedélyez? HD6950-nél +-20% volt. -
Williams
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
És tényleg...

#12477 RMZ250: Jól írja DeathAdder. Először katt a "Framerate" előtti szürke pipára, utána elérhetővé válik a "Show in On-Screen Display" előtti pipa is...
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Afterburnerben miért nem tudom beállítani az OSD-re az FPS-t? Gondolom a Framerate lenne, de nálam szürke -nem választható?
Köszönöm! -
Williams
aktív tag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Természetesen nem a Furmark-al akarok játszani, csak tesztelgettem a kártya hűtést, illetve a felújított tápomra voltam kiváncsi, hogy vizsgázik teljes terhelésen.
Nem tudja valaki, hogy a "Black Screen" hibás kártyákat hogyan lehet egyszerűen kiszűrni. Szeretném mielőbb megtudni, hogy az enyém is ebből a hibás szériából származik-e... Persze nem úgy, hogy 24órát folyamatosan játszok rajta
-
Williams
aktív tag
Hali!
Megjött a kártya Sapphire HD7870 OC, 3DMark11 teszt az adatlapomon lévő konfiggal, csak a proci 4,5GHz-re húzva P8106 pont, 12.11Beta8-as driverrel.
Ez reális pontszámnak tűnik?
Lehet hülyeség, de hogyan tudom kihajtani 100%-on a GPU-t Furmark-al úgy, hogy közben a CPU-t is terhelem 100%-on Linx-el? 60-65%-ig hajtja ki így csak a Furmark szerint. HD6950-el ez működött 100%-on is... -
Williams
aktív tag
Hamarosan csatlakozom egy Sapphire HD7870 2GB GDDR5 OC (11199-03-20G) kártyával. Majd akinek ilyenje van, véleményezhetné hogy érdemes volt-e lecserélnem (6950-ről váltottam), illetve összevetni sebességben, hogy tudjak mihez(kihez) viszonyítani. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Temu
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, olcsó vga beszámítással
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest