Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

laca000

üzenetére
						Én ezt nem így látom.
 Annak idején E6550+3870-el toltam végig az első részt, DX9 maxon, élsimítás nélkül, és abszolút élvezhető volt, a Warhead Q6600+4850-el ment nálam végig szintén majdnem maxon, élvezhetően és gyönyörűen, pedig ez akkor csak középkategóriás gép volt. Szóval szerintem nem itt van a gond. Az alapórajeles 5850-emmel 3675-ön hajtott HT OFF I7-el teljesen röccenésmentesen fut a Warhead, DX10 "csúcs" beállításokon, 1680*1050-ben, 4X-es élsimítással, Win7 64 biten. Én semmi problémát nem látok a játék optimalizálásban. Szép, élvezetes, és jól is fut.... 1 vagy két hónapja toltam végig újra, szóval nem a levegőbe beszélek... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
 - Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
 - Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
 - Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annak idején E6550+3870-el toltam végig az első részt, DX9 maxon, élsimítás nélkül, és abszolút élvezhető volt, a Warhead Q6600+4850-el ment nálam végig szintén majdnem maxon, élvezhetően és gyönyörűen, pedig ez akkor csak középkategóriás gép volt. Szóval szerintem nem itt van a gond. Az alapórajeles 5850-emmel 3675-ön hajtott HT OFF I7-el teljesen röccenésmentesen fut a Warhead, DX10 "csúcs" beállításokon, 1680*1050-ben, 4X-es élsimítással, Win7 64 biten. Én semmi problémát nem látok a játék optimalizálásban. Szép, élvezetes, és jól is fut.... 1 vagy két hónapja toltam végig újra, szóval nem a levegőbe beszélek...