Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hege8888
aktív tag
Szép és ritka érdekes darab!
Ha jövőre lerucannál mégis Hódmezőre hozzánk, ezt is elhozhatnád.. -
-
-
-
Igen, én is a régebbi gyártásra, vagy keleti gyártásra tippelek, vannak ennél sokkal apróbb ferrit gyűrűvel is, gyk hangya méretben...
Ahhoz képest ezek hatalmasak, abban sem vagyok biztos, hogy van-e 1024 bit, 128 byte.
Ahogy a kezembe kerül, megvizsgálom alaposan, erről is lesz bejegyzés.
Aztán tervben van egy kiegészítő elektronika tervezése, gyártása, amivel "életre keltem", még ha gyakorlati haszna nem is lesz, de 1-1 tesztet lefuttatni rajta izgalmas lenne!
Mondjuk egy butított memtest86
Viccet félretéve valamit előbb-utóbb biztosan!
-
Egy külföldi oldalról fogtam (legyen elég ennyi...
), ráadásul rossz kategóriába is tették!Én is teljesen véletlenül találtam rá, a szememnek sem akartam hinni!
(Elektronikai alkatrészek, tranzisztorok, ellenállások, stb közé volt sorolva, nem a számtech-hez)Alig várom, hogy a kezemben legyen!
Lesz beszámoló róla, megnézem majd azt is, hogy bármi azonosítót lehet-e találni rajta, és jobb minőségű képeket is hozok majd!
-
-
-
Ha a dolgozott vele azt jelenti, hogy szerelt/javított ilyet, akkor nem.
Ha azt, hogy dolgozott olyan számítógépen, amiben ilyesmi volt, akkor igen.
Ez vagy egy régi nyugati cucc, vagy egy nem annyira régi keleti.
Ferritgyűrűs memória, a fő tulajdonsága, hogy nem kell áram, anélkül is tárolja az infót.
Ha keleti cucc, esetleg találsz rajta valami sárisápi mgtsz vagy hasonló feliratot, akkor ez egy KFKI gyártmányú TPA gépbe való cucc. -
sonar
addikt
Ez nem retró, ez történelem!
Szép fogás! (én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült beszerezni) -
Szerintem ez IBM 360-nál régebbi, óriási nagyok azok a ferritgyűrűk. (Ferritmagos memória.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő