Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz benedekco #82479 üzenetére

++1 :K A V2/3 élénk, ragyogó képminőségét elsőnek a GeF3 tudta hozni 16/32 bit ide vagy oda. A GeF2MX- ek vegyesek voltak, volt amelyiknek szép képe volt, volt amelyik ugyanolyan fakó, értékelhetetlen volt mint a TNT- k. GeF2GTS/Ultra nálam nem volt soha, úgyhogy arról nemtudok semmit. Retronak legbiztosabb a GeF4 sorozat(vagy újabb), azoknak már egyértelműen eleven a képük. Egy selejtezésből kapott brandban is gyorsan cseréltem a TNT2M64- et FX5200- ra, sokkal jobb teljesítmény és kép.
    A baj hogy ezeket már többször leírtam, páran megvesszőztek, kiutáltak érte. De nálam az van hogy - figyeld az eredményeket, gyűjtsd a tapasztalatokat, vesd össze a véleményekkel, vond le a következtetéseket. Amit a gyakorlatban nem próbáltam ki, arra nem szeretek erősködni, de amit a saját műhelyemben megtapasztaltam, na onnan már nincs az a vélemény ami eltántoríthat :B

(#82480) jokeph : köszi, gondoltam amúgy, de mondom megkérdem, hátha van valami ellenjavallat az X99 kapcsán. Letesztelem a HD6850 XP/Win10 sorokat, aztán próbából mellévágom a retro 6600GT- t. Ha úgy rendesen setelhető lesz az eszme, akkor a PCIe1 slot kap valami modernebb videot, a 2. Slotban pedig benne marad a HD6850. Utóbbinak van XP drivere, de egy újabb GTX10xx/16xx/20xx- nek már nincs. Ha bejön a mutatvány akkor elég nagy átfogása lesz a gépezetnek. Kb 97-napjainkig. A 8C/16T Xeonnal azért mennek a relatíve újabb cuccok is.

Gratulálok a nagyvadhoz :C

Új hozzászólás Aktív témák