Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
sladka_pani #47995 üzenetére
2001 juliusi proci, radeon 8500, geforce 3 passzol hozza korban.
-
ebegab92
senior tag
Akadt egy ilyen deszka: [link]
Fogalmam sincs, hogy megy e. Jó állapotúnak tűnik. Ha jól sejtem egy egy Socket-3-as 486-os. Ha valakinek van erről a lapról több infója (meg mennyire ritkáság), érdekelne -
Ádyka
őstag
válasz
sladka_pani #47995 üzenetére
Egyik sem illik bele. Az radeon túl öreg és lassú (GeForce1 vagy 2MX szint), a 7600GT meg overkill.
Korhűen valami GeForce 3-4 Ti, vagy radeon 8500 illene bele.
De ha mind a 2 kártya csak a polcon áll, akkor a modernebb nyilván jobb választás. -
sladka_pani
senior tag
Üdv! Úgy néz ki összeállt a RetroPC, de szeretnék tanácsot kérni, hogy a P3-S Tualatin 1266Mhz-es CPU-hoz melyik VGA illik jobban?
- ATi Radeon VE7000 64MB DDR PCI foglalat
- Gainward GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGPEz a kettő van otthon, szóval csak eközül lehet választani
Értelme van-e az erősebbnek? Jelenleg a PCI-os van bent, mert az passzív hűtésű és csak 1 slotot foglal el...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638 #47990 üzenetére
az a 2db 8800 Ultra se szar
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #47990 üzenetére
Szerk mert nem tette meg az oldal...
Egész jó cuccai vannak. P4 EE Mobil P4 is
-
krisz67
tag
válasz
Sanchez638 #47989 üzenetére
Már mindegy,tárgytalan, bevásároltam
De köszönöm szépen azért/ Működik vele szépen a PS/2 es billentyűm a P2 es gépben
sikerült vele újrahúzni is Win 98 al, muzsikál szépen. Egerem is működik hozzá, amibe már nemsok hitet vettettem, mivel ujjabb konfigokon, illetve ezen a se akart menni telepítés alatt csak miután a HDD ről felált már a friss '98as aztán kezelte
-
Sanchez638
addikt
http://hardverapro.hu/tag/kenta
Egész ritka cuccai vannak, főleg a P4 EE. Csak kérdés mennyiért.
-
krisz67
tag
válasz
Sanchez638 #47987 üzenetére
Múltkor vadásztam itt a topikban nagyon, aztán találtam egy oldalt ahol lehet rendelni egyből lecsaptam rá
-
quailstorm
félisten
Ha otthon be tudom üzemelni, akkor én is szeretnék egyet, sose volt még nem x86 gépem. Viszont, ha biztosan nem megy valami híján, akkor inkább nem, mert így is kivágnak a sok szar miatt
-
Exian
addikt
Memória amennyire néztem, 256 MB SD és alaplapi VGA. Eléggé integrált cucc ez már, minden van alaplapon, már 4db USB port is. Winyó Seagate 20 GB-os van elvileg mindegyikben. Az alaplap nagyon mókás, csavarmentesen, egy reteszt elhúzva pillanatok alatt kihúzható a gépből. Ez most nekem jó, mert így gyorsan ki tudom húzgálni...
Ha engedik, akkor kiszedem az összesből az alaplapot, procistul, memóriástul. Ámde sajnos a kiegészítő kártya nélkül, amire csatlakozik az alaplap, szerintem használhatatlanok a lapok.
(1db-ot azért meg tudtam már menteni, ami komplett, remélem épp egy működő példány. Szívesen felraknám rá az eredetileg rá való Solarist
Bár ki tudja, lehet, hogy eleve az van rajtuk).
-
Rive
veterán
Milyen memória van ezekben? Illetve vinyó és (ha van): VGA?
Én is sajnálom ilyenkor a gépeket... Nincs valami spéci szoftver, adatbázis vagy efféle, amire hivatkozva legalább néhányat 'otthon' lehet fogni?
Nálunk volt egyszer, hogy egy tíz éves szoftver adatait nem tudtuk már beolvasni semmivel, újra kellett csinálni az egész projektet nulláról
-
Exian
addikt
Elvileg bontok hamarosan egy cégnél 20-30db Sun Sunblade 100-as gépet. A szívem szakad meg, ment volna mind a kukába... vagyis mennek is, de elvileg kaptam engedélyt, hogy kibelezzem őket, a házakat muszáj leadniuk, hogy darabra meg legyen hivatalosan a selejtezés és a hulladékcégtől a selejtezési papír.
Ahogy néztem egy darabot, Sun UltraSparc 500 MHz-es procik vannak bennük.
Kell esetleg valakinek? Lesz egy jó pár darab
Ami nagy gond: nem tudtam leszedni a bordáról a procit. Ragasztva vannak? Mivel lehet legyógyítani?
-
bacsis
Közösségépítő
nem, nincs infóm...
Olyan lapokat láttam, aminél nem volt kifolyva, azokkal még mostanság is találkoztam, de még 286-os alaplapnál is, de olyannal, hogy még működött volna...
Pedig bátran mondhatom, hogy 100-nál is több ilyen alaplap fordult meg a kezeim közt csak az elmúlt 4-5 évben... -
gban
veterán
-
alvaro
senior tag
válasz
bacsis #47971 üzenetére
Nekem is van egy 386-om, ami megőrizte az eredeti, makulátlan kinézetű kék elemével a beállításokat. De biztos, ami biztos, leszedtem róla. Hihetetlen sok szétmart lapot láttam már, nem akarom kísérteni a sorsot.
Szerk. A 16-os Headlandet sikerült magához téríteni egy fél mega 70ns Fujitsu memória segítségével, amivel helyettesítettem a Bank0 eredeti 80ns-es Goldstarjait. A másik felével úgy néz ki, nincs baja. De amikor a 2x1MB SIPP volt a Bank0, akkor se indult, csak bőszen csipogta, hogy első 64k rossz. Mindennel baja van ennek...
-
-
bacsis
Közösségépítő
Gyerekek ezt nem fogjátok elhinni!
Exian amit itt árult nem rég 386-ost!
Nos nem hogy nincs kifolyva a kék akku, de konkrétan még működikgyanús volt hogy a gépet bekapcsolva a BIOS beállítások meg voltak.. rámértem multiméterrel, és még közel 2V van benne
Ez hogy a francba lehet? ezek az akkuk már 10 éve is mind rosszak voltak -
Tim82
félisten
FYI: Emlékeim szerint (...) Nyilván ifjúság, sokkal kisebb igények, mint most, az idő megszépíti az emlékeket, stb. (éreztem, hogy szükségét érzed majd annak, hogy beleköss
)
alvaro: nálam 320*240 felbontásban futott. Ment, játszható volt, arn kedvéért szubjektív szempontok alapján persze. Végig is toltam rajta. Tény, hogy 486 DX4-100-on, egy színes CRT monitorral sokkal élvezhetőbb volt, de mondom, engem a szellemképesség zavart inkább.
-
HSNet
aktív tag
Ezt lopom, ha nem gond, baseline-nak mar regota keresek valami ilyesmit. Beallitasoknal mindenhol default ment?
-
arn
félisten
Dehogy volt... csak akkoriban 10-15fps mar gyorsnak szamitott
en dx40en nyomtam, aztan a timedemo normalis felbontasban 5fpsel megy rajta. Mai fpsekhez szokott szemnek mar penya kell hozza.
Epp ezert csinaltam ezt a tablat, kivancsi voltam hogy mit tudtak az adott korszak gepei,nem osszevissza mixelt hwekkel
[link] -
alvaro
senior tag
Ebbe én is belefutottam. Anno 386SX-33-on vittem végig a Doom1-2-t. Ha most próbálom ilyen kaliberű gépen, látom, hogy teljesen játszhatatlan. Mire ténylegesen mozogni is hajlandó, úgy le van butítva a grafika, hogy szó szerint pár kilopixelen nézem a kép közepén egy kis ablakban, a 160x200-as alacsony felbontású mód apró szeletén.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #47961 üzenetére
Emlékeim szerint játszható volt, csak iszonyúan fárasztotta a szememet a monokróm ős-LCD képfrissítésének a hiánya. (Szellemképes volt, na.)
Nyilván ifjúság, sokkal kisebb igények, mint most, az idő megszépíti az emlékeket, stb.
A Doom II-t meg se próbáltam azon a laptopon, már csak azért is, mert a kemény 40 MB-os vinyóra fel se fért volna.
-
HSNet
aktív tag
Disclamer, nem vagyok anyagilag érdekelt benne, csak gondoltam megosztom, hátha másnak is hasznos:
Találtam egy bontó/öreg alkatrészes boltot Szentendrén.
Főleg vaterán hirdetnek, Attivarga néven. Elvileg hardverapro-ra is fel-feltesznek dolgokat, usernevet nem tudom.
P2-Core2 közötti dolgokat láttam főleg, de lehetnek régebbiek is, nem kérdeztem.
Ami érdekesebb cuccokat láttam: SCSI mindenfélék, Voodoo 2, MPEG dekóder kártyák, Diamond Monster MX300, isa hangkártyák.
Ha valaki még nem ismeri, és kell kontakt, akkor megírom szívesen az email/telefonos elérhetőséget, ha valami kell, érdemes rákérdezni, nem mindent tesznek fel.Én egy Deskpro EB alaplapot, egy MX300-at és egy Aztech hangkártyát vettem tőlük a hétvégén, plusz 3 nemegyszerű optikai meghajtót (caddy-s, slot-in-es, és egy olyan, aminek az előlep lehajlik, és mögüle jön ki a tálca
), mindegyik rendben volt.
-
ebegab92
senior tag
válasz
alvaro #47957 üzenetére
Az az MSI lap finom kis cucc
Memókat ''csak'' 667 MHz-ig eszi, tuninghoz is kell a múltkor linkelt moddolt BIOS. Mobil Prescottokkal is szépen megy, még a SpeedStep is működik.Ritkán indítom csak be, nagyon vigyázok rá, igazi különlegesség. Egyszer nemrég voltak zsír új formában is egész jó áron, csak akkor már megvolt ez a lapom.
-
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #47956 üzenetére
Most épp ezekre a nagyon korai generációkra cuppantam rá. De mikor hogy, van, amikor marha jól eldemózgatok 486-ossal vagy super 7-essel. Nem győzöm emlegetni, hogy tulajdonképpen addig tart nekem ez a feeling, amíg van ISA slot. Ebbe még belefér pár dolog, akár a Tualatin vagy a K7 is, bár ezek a fancy új bigyók már elég esetlenek a nagy hűtéseikkel
Egyébként van itt egy sokkal újabb lap is, amitől felvontam a szemöldököm és feltétlen meg kell próbálnom: MSI 945GCM478. A neve is utal a furcsaságára: 478-as lap 945-ös chipsettel, ami hozza magával a DDR2-t és a PCIE-t. Ami még meglepőbb volt, hogy 1066-os ramokkal leltem, ezt végképp nem tudtam hova tenni
Csak most nem nagyon érek rá ilyesmire, vizsgamunkát csinálok úgy, hogy tudom, hogy úgysincs rá elég időm. Messze nincs. De sebaj, lesz belőle még valami, és ennek is köze van a retróhoz, mert a gyűjteményemet akarom rendesen prezentálni, illetve lehetőséget adni másoknak is, hogy becsatlakozzon az oldalra. Közben már látom, mekkora fába vágtam a fejszémet, de nem baj
-
-
alvaro
senior tag
válasz
bacsis #47953 üzenetére
Wizardry 7! Régi nagy kedvencem. 286-on is fut, bár igazából 386-on sokkal jobban érzi magát. Apropó, 286. Még mindig keresem az "ideális" lapot. Most befutott egy nagy láda katyvasz, és meglepően sok 286-386 került bele. Sajnos nagy részük elemkárosult, ami nem, az sokszor csak spontán nem működik, de 2 esélyes 286 azért van. Mindkettő Headland chipsetes, SIPP-es és CPU foglalatos, ami (főleg nekem CPU gyűjtőnek) nagy előny a forrasztotthoz képest. Sőt, mindkettőben gyorsabb a VGA, mint a meglévő lapban.
Lap1 (fogalmam sincs, Performance Technology Ltd 1989)
+ 12 MHz: talán több proci bírja, mint a 16-ot a másikban. Ez az FPU-ra is érvényes lehet, mert a jelek szerint már visszaosztja (9-et mutat a Landmark 2.0 FPU-ra). Videosebesség közel 4000 (a régi lapomon olyan 2300).
- 12 MHz: ugyanis nem jövök rá, hogyan vegyem le a turbót, dokumentáció semmi. Jumperekkel játszottam, megtaláltam pl. a 0/1WS-t, de turbót nemJa, és hiába az erősebb VGA, azért a 12 vs 20MHz már érződik. Nem biztos, hogy nagy baj, gyorsabb gépem van elég
- Idiótán elhelyezett SIPP socketek. A 4-ből 2 bent van az ISA slotok között, majdnem ledaráltam a rammal egy Tridentem egy kondiját, remélem nem lett baja. Működni működik. Most 2x1MB SIPP van benne emiatt.
+ Szép sárgás beütésű, nem hagyományos zöld.
++ Működik most is.Lap2 (H286-DJS, gugli se tud róla semmit, mondhatnám erről se):
+/- 16 MHz: Ugye bírja, ami bírja. Harrisok biztos, meg a benne lévő 16-os AMD. FPU-k nem tudom, hogy viszonyulnak hozzá, reggel néztem, 15-öt mutatott LM2 FPU-ra. Ha le tudom venni a turbót, lehet, hogy segít. Érzetre penge, ha lehet ezt mondani egy 286-rólVideosebesség átlépi az 5000-et, 3Dbenchben ezzel simán lehagyja a régi 20-as lapomat. Valószínűleg játékokban is jót tesz.
+ Normálisan elhelyezett SIPP socketek, két sorban a lap szélén, az első ISA hátoldala fele. Aligha ütközik bármivel.
- Enyhe elemfolyás. Vezetősávok megvannak...
? Sötétzöld/bronzos színvilág. A sárga 286 szokatlanabb, ezért jobban tetszik.
- Hülye primadonna. Ahányszor hozzányúlok a ramokhoz, megsértődik, és nem akar elindulni. Most épp itt tartok. Maradtam volna a reggeli 0.5MB DIP + 2MB SIPP konfignál, amivel reggel működött... Még nem szórtam ki, de rezeg a léc.Elvileg mindkettő 4 megát kezel (ugyanabban a bankban elhelyezett DIP+SIPP-től meghülyülnek), pont ennyi DIPP-em van kéznél, ez adott a happy endhez. GUS és Vibra is szól bennük, nem ökörködnek, mint múltkor az Octek Fox M-ben. Persze emiatt nagy a kísértés, hogy a Citygate chipes 286-ot is megtartsam a 16 mega SIMM-mel. Az igen szép ritka darab. Kár, hogy forrasztott, ráadásul 25-ös Harris incseleg benne, miközben 20MHz-en jár a rendszer
-
arn
félisten
xwingekhez milyen joyt ajanlotok? dos ala 95 kornyeke, illetve win98?
-
válasz
plömplöm #47936 üzenetére
Az Amiga korszak már egyszerűbb. Vicces, hogy ZX81-en kezdtem. Aztán C64-nél sokalltam a betöltési időket, de ha az adatmennyiséget nézzük akkor teljesen rendben volt. HT-hez a galaxian majdnem 5 perc
Hány fiatal értené, ha aztmondanám, hogy 140-től kezdődik a commando?
-
plömplöm
őstag
annyit mondok, ebben a számítógépben, amihez építettem az ad-t, nem volt hangkártya, amd386sx40 volt 2MB system és 512kB vga memóval. korát sejted már?
40MB volt a hdd és 1.2MB az fdd. '90-es évek első fele. 1.44MB-os fdd-t akkor vettem bele később, amikor olyan floppikon tudtam kikölcsönözni az egyik haverom virágboltjából a win3.1-et
mostmár van nekem is sok zx spectrum játékom, kazettásmagnóm meg egyse'(mármint amibe mernék olyan kazettát rakni, amiről nincs másolatom. és ez az összes kazettám. kicsit nehezebb backupolni ezeket az analóg dolgokat, fenébe
)
-
plömplöm
őstag
válasz
frescho #47904 üzenetére
nem emlékszem, hogy az elmúlt ~30 évben (amióta van zx spectrumom) kiszámoltam-e már, hogy egy zx spectrum adatátviteli sebességével mi az elméleti tárolókapacitása egy 60/90 perces audio kazettának. nos, ~600/900kB. derjugó
. és a ht1080 szerintem hasonló.
és pont ilyen ht1080-okon programoztunk z80-at gépikódban a szakközépben/technikumban
és nekem meg pont a fordítottja kellett a cas/wav témakörnek, mert zx spectrum emulátorom volt pc-re, de programjaim nem, legalábbis több program, mint ami az emulátor mellett volt a virágboltból kölcsönzött floppy(ko)n, úgyhogy parportos ad-vel digitalizáltam a játékaimat, volt ez 15-20éve valamikor, pff...
-
HSNet
aktív tag
válasz
frescho #47933 üzenetére
Jogos, és akkor elfér a Spelljammer: Pirates of the Realmspace is (bár az elég lassú 386-oson, de megy), és arról jutott eszembe a Sid Meier's Pirates! és az Elite 2-3 (egyiknek Frontier, másiknak First encounter volt a címe). Supremacy és Star Control 2 nem emlékszem, hogy PC-n mit kért, de azon a környéken lehettek azok is.
-
Igen. A fogyasztás viszont nem izgat, mivel desktopban megy, úgysem költök sok különlegességre, had fogyjon a villany. Laposban nagy jelentősége van a melegedés és az akksiidő miatt.
(#47922) frescho : hasonló kábelt régen forrasztottam fejeshez - DIN apa > nagyjack anya - , akkor még a Vidi erősítőn DIN füleskimenet volt.
-
Hosssszu
őstag
válasz
frescho #47925 üzenetére
A Diablo1 biztos hogy megy 386-os gépen?
Csak hogy azért építőt is írjak 386-os gépre:
Chaos Engine, Heretic, Pinball Illusions, Terep(2) (bár ez talán nem is játék), WWF, valamilyen Jazz Rabbit, SuperFrog, TankWars, Heroes1, Warlords, PizzaWorm, valamilyen Lotus nevű autós játék, Tyrian.
Ha valami Vótmá', akkor sorry. -
bacsis
Közösségépítő
Szeretném ismét bővíteni a retro játék repertoáromat, szerintem már beszéltük, de fussunk még egy kört, kérlek javasoljatok, 286-(korai)386-ra játékokat...
Ezeken kívül, most így hírtelen:7up, aladdin, arkanoid, Blockout, Blues, Dave, Dave2, Dune2, Dyna, Enoid, F15, Grad Prix, Hexen, Lemmings, Lotus, Mario, Micro MAchines, Panzer Generals, Prehistorik1,2, Simcicty(2000) Simfarm, SkateorDie, Tetris, Titus, UGH,Xenon2, Test Drive2,3, Stunts, Streetroad.
Na ezeken kívül kéne valami épkézláb... van még esetleg valami normálisabb? -
válasz
quailstorm #47916 üzenetére
A telefonomat nem kockáztatnám, retro gép hangkártyájáról is menne akkor
-
Néhány esetben van versenyben
CPU PhotoWorxx.....:2020/1512/3017 érdekes ebben nyert
CPU Hash...............:432/288/305 MB/mp jó erdmény
FPU Julia................:1299/696/651 elég jó
FPU Mandel..............:651/355/299 tűrhető
FPU SinJulia.............:542/471/384 tűrhetőAz AES- t ellenőriztem, nemtom miért fals nálam
A Pentium M- et befogná, ha olyan 2500 körül menne, a Prescottból pedig talán a 3, 3.3GHz- eset.Egy Orosz oldalon találtam, tesztsorozatok összesítése :
-
FF23
senior tag
válasz
DarthSun #47912 üzenetére
P4 HT 3915 MHz Abit IC7-MAX3 i875P + PAT Dual DDR461 2.5-3-3-6
Pentium M 770 2766 MHz Asus P4C800-E i875P Dual DDR502 2.5-3-2-5
Athlon XP-M 2400MHz ASUS DC400 2,5-3-3-7 1TMemória olvasás......:6888/5809/2945 MB/mp
Memória írás............:4868/5293/3119 MB/mp
Memória másolás....:5628/5280/3095 MB/mp
Memória késleltetés: ....68.8/65.3/88.7 ns
CPU Queen.............:4302/5387/3773
CPU PhotoWorxx.....:2020/1512/3017
CPU ZLib......................:37.0/30.5/24.2 MB/mp
CPU AES....................:137/124/2999(?)
CPU Hash...............:432/288/305 MB/mp
FPU VP8...................:967/735/295
FPU Julia................:1299/696/651
FPU Mandel..............:651/355/299
FPU SinJulia.............:542/471/384 -
Éjszakai típus vagyok, nemrég volt reggel, holnap viszont éjjel 06- ra megyek melózni
Memória olvasás......: 2945 MB/mp
Memória írás............: 3119 MB/mp
Memória másolás.....: 3095 MB/mp
Memória késleltetés:..... 88.7 ns
CPU Queen..............: 3773
CPU PhotoWorxx.....: 3017
CPU ZLib......................: 24.2 MB/mp
CPU AES....................: 2999
CPU Hash...................: 305 MB/mp
FPU VP8.....................: 295
FPU Julia...................: 651
FPU Mandel................: 299
FPU SinJulia...............: 384
FP32 Ray-Trace.........:
FP64 Ray-Trace...........:Utolsó kettő nekem nincs, más Aida ver saccra, ez volt kéznél...
....nálam :Verzió AIDA64 v1.85.1600/hu
Sebességmérő modul 2.7.380-x32Ehhez a Gallatin kell majd, hogy a nyomába érjek
-
Szerintem a 2400 Barton olyan kb 3400+ - nak felel meg, tehát a 3400- as Prescottot még lehet befogja, fogalmam nincs, ezeket az Aidás teszteket nem figyeltem eddig csak futólag. A fénykorukban átlaglapban versenyben volt az AMD, de egy ilyen ICMax- ban megrángatva nem éri utol az Intelt.
No, megreggeliztem
, már teázok, bekapcsolom az eszmét, rágyújtok egy szivarra +homlokráncolás
, meglátjuk mit hoz a legújjabb kis kedvencem. Nembaj ha kikap, végülis ingyé' vót, csak a ventiket+1GB ramot vettem pénzért.
frescho : hű egy szalagos PC- s meghajtó jól mutatna vmelyik retro gépemben, olyat még úgysem használtam.
-
Ok, de a géped nagyon erős ehhez, közelébe sem fog érni a 2400- as Barton, de legalább látjuk a különbséget.
Befejezem a fontos teendőimet aztán futtatom...
Majd ha végzek a Barton projekttel, megnézem ezt a Gallatinon is, arra leszek jobban kíváncsi hogy hogy mit hoz a magas órajelű Prescottodhoz képest, azonos órajelen nyilván gyorsabb lett a Gallatin nálam - még kisebb FSB- vel is, de csak néhány tesztet futtattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- PayPal
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest