Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Memória amennyire néztem, 256 MB SD és alaplapi VGA. Eléggé integrált cucc ez már, minden van alaplapon, már 4db USB port is. Winyó Seagate 20 GB-os van elvileg mindegyikben. Az alaplap nagyon mókás, csavarmentesen, egy reteszt elhúzva pillanatok alatt kihúzható a gépből. Ez most nekem jó, mert így gyorsan ki tudom húzgálni...
Ha engedik, akkor kiszedem az összesből az alaplapot, procistul, memóriástul. Ámde sajnos a kiegészítő kártya nélkül, amire csatlakozik az alaplap, szerintem használhatatlanok a lapok.(1db-ot azért meg tudtam már menteni, ami komplett, remélem épp egy működő példány. Szívesen felraknám rá az eredetileg rá való Solarist
Bár ki tudja, lehet, hogy eleve az van rajtuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha engedik, akkor kiszedem az összesből az alaplapot, procistul, memóriástul. Ámde sajnos a kiegészítő kártya nélkül, amire csatlakozik az alaplap, szerintem használhatatlanok a lapok.
DarthSun