Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
Nem tudom mennyire erdemes egy olyan lapot tuninggal turaztatni, amit meg feszultsegemelesre se keszitettek fel.
-
bacsis
Közösségépítő
-
törölt tag
Pentium 3-S 1.4GHz CPU-hoz tudnátok Vcore modot ajánlani?
Olyan lapban van, aminek a BIOS-a nem tartalmaz Vcore állítást, alapfeszen pedig az 1.6GHz nem a legstabilabb. Celeronhoz találok csak modot a neten.
Bacsis olvasom, h csináltál már ilyet, de az összekötést nem láttam. -
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm
üzenetére
szerintem próbáld az alaplai SATA-val a RAID-et, bár ilyen "kis teljesítményű" HDD-knél nincs jelentősége, egyik RAID megoldás sem fog limitálni, ha van is köztük különbség...
De ugye tudod ha a 250-es mellé bekötöd a 80-ast, akkor az RAID0-ban csak 160giga lesz, és sanszos hogy a 80-as sebességben is vissza fogja majd a 250-est
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus
üzenetére
10+ evig gyartottak
volt par verzioja... nekem is volt 2003-4 kornyeken vizhutessel. -
RexMaximus
senior tag
Kessobinek tippeltem a Dragont. Elso "komoly" hazam volt akkoriban
. 4x5,25-os kivitelben, hatuljan meg egy nagy ventivel a ket 80as helyett.Imadtam, jo 10 evet szolgalt nalam, talan 360-as Chieftec tappal egyutt. Meg mindig megvan elteve, sose volt szivem eladni - szerencsere, mert azota meg retrozok

Egyvalamit utaltam benne, hogy ott lenne a sok hely hdd-k szamara de rosszul hasznaltak ki a ket bolcsovel...
-
quailstorm
félisten
válasz
bacsis
üzenetére
Jó kis szopóroller, örülök hogy sikerült.
Viszont a kérdésem továbbra is adott.
K8-Upgrade NF3 van napi használatban, és kéne alá RAID0. Viszont a Silicon kártya nem túl stabil, kontaktos. Meg egyik kondi meg van nyomorítva rajta...Másik, hogy most nincs két egyforma méretű HDD-m, és ráadásul a 250-es csak 99%-os. A 80-as meg 100. Honnan lehet minél olcsóbban ilyen picike SATA vackokat szerezni?
Ja igen, a RAID SATA. Csak nem tudom hogy alaplapi SATA legyen, vagy az az egyszerű dedikált saját menüs kártya is annyival jobb.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm
üzenetére
NA jó lett, de nem volt könnyű menet...
felmsoltam floppy-ra amit linkeltél, ileltve annak az IDE driverét... de mindig megállt a telepítő, valami végzetes hibával...
N amondom inkább nlite-al belefaragom az XP telepítőbe, mert emlkékeztem rá, hogy anno az Abit lapok HPT370-es driverével is szoptam, akkor is itt rinyáltam a fórumban, mert nem ment. Floppy jó volt, driver jó volt, meghajtó is jó volt, de akkor is megakadt a fileok felmásolásakor...
na szóval bepróbálkoztam, nlite-al, de nem lett változás..
na akkor levadásztam az Nvidia honlapjáról is a drivert, és feltűnt, hogy ott 2 file-al több van... na ismét fel a floppy-ra, de akkor is megrohadt a fileok felmásolásakor...
na ismét fogtam egy üres lemezt, ismét implementáltam az új drivert, és láss csodát, ezt már elfogadta, CD-ről tudta is másolni, így már felment az IDE RAID0-ra az XP

-
arn
félisten
válasz
RexMaximus
üzenetére
inwin 98as, dragon 2001es. A dragon amugy jobb konstrukcio (az inwin alig szellozik), de nekem is jobban tetszik p3hoz retrosabb elso. Dragonom van, de gondolkodom a cseren, pedig baromi nehez volt beszerezni egy zsiruj bezs dragont.
-
válasz
bacsis
üzenetére
Köszkösz

Lábas proci : pár éve már meséltek ilyet, csak ott informatikus volt az elkövető.
De mondjuk egy átképzett hibakeresőtől nem is olyan meglepő
Az a baj, hogy tőlem 5-6 éve kérdezett olyat infós, hogy mi az a 9 pólusú VGA csati... Mondom a digitális VGA-ra gondolsz? Mert az ritka.
Erre mutatja a soros portot
-
-
A beárazósban valaki tudna nekem Psion árat tippelni...?
Köszi 
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm
üzenetére
kicsomagoltam amit linkeltél, na itt van egy olyan mappa hogy IDE, és látszólag a szükséges fileok vannak benn'...
HA ez bejön... akkor tiszta amatőr vagyok, és leég a pofámról a bőr

Na de ennek örömére egy vicces sztori:
MA az egyik, kb 25-30 év közötti munkatársam odajött hozzám (aki ráadásul hibaelemző technikus... egy számítógép gyárban( és megkérdezi, hogy az Intel gyártott oylan procikat mint az AMD?
erre én???
Hát hogy ugyanúgy a procin voltak a lábak...
hát én reflex szerűen elmosolyodtam
ide jutottunk srácok, sokan már emlékből sem tudják hogy votlak lábas Intel procik
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm
üzenetére
Egy Asus A7N8X Deluxe alapalpom van ami full tartozékos, pont most nézem a lemezét, CD-n csak a Silicon Image-hez találtam drivert...
Viszont ez jó ötlet amit írsz, hogy kicsomagolva már megkapom a kellő file-okat.. mindjárt meg is próbálom
sanchezsa! Ismerem az oldalt, köszi
-
Sanchez638
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
http://drivers.hu Esetleg? Hátha akad ehhez is.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638
üzenetére
szerintem unclefucka jól leírta.. ha betallózom a drivert a telepítőnek akkor már RAID-ként fogja kezelni a 2 HDD-t

Ami eddig is világos volt
csak azt nem tudom, hogy keressek rá a driverre, mert így hogy Nvidia IDE Driver, így nem nagyon találtam semmit amit be lehetne tallózni a telepítőnek, csak setup-os verziót
-
Sanchez638
addikt
válasz
unclefucka
üzenetére
Attól még a win 2 lemezként látja a raid-tömböt. Ez a kérdés, hogy lehetne ezt kiküszöbölni.
-
quailstorm
félisten
Teljesítmény szempontjából mi a jobb?
Alaplapi NF3 chipsetes RAID vagy Sil3112 PCI RAID vezérlő? -
unclefucka
senior tag
válasz
bacsis
üzenetére
Az XP telepítés kezdetekor, valahol a legeslegelején szokott felajánlani egy "F3" billentyű lenyomást, amivel külső drivert lehet kijelölni neki, de csak floppyról olvassa be. Ezt kell használni. A drivert fel kell tenni kislemezre.
Az NForce vezérlőt alapból csak natív IDE vezérlőként kezeli a Win (még a feltelepített Windows -nak is kell a külön driver a CD-ről), és a telepítéssel nem is lenne így gond, de ha eleve RAID-re akarsz telepíteni, akkor kelleni fog a kislemez a driverekkel, hogy eleve jól ismerje fel.
Másik lehetőség a "buherált" Windows telepítő, eleve integrált meghajtóprogramokkal.
Szerk.: A kislemezre elég feltenni a szükséges .cat, .inf, .sys, stb. kiterjesztésű file -okat (nagyon alap driver).
-
arn
félisten
válasz
bacsis
üzenetére
emlekeim szerint mindig floppyn adtak egy drvt, amivel felment a win.
When Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver... appears at the bottom of the Windows Setup screen, press F6 and follow the instructions to install the RAID driver from the USB floppy drive.
-
bacsis
Közösségépítő
egy gyors kérdésem had legyen srácok!
Adott egy NF2-s Socket A-s konfig, toltam bele 2db 40gigás IDE HDD-t, betoltam az Nvidia IDE RAID BIOS-ban RAID0-ban.. látja is hogy cirka 80GB Stripe módban....
Igen ám, de az XP telepítő külön látja a 40gigás HDD-ket
gyorsan rágugliztam az Nvidia IDE RAID-re hátha ad ki drivert amit be kell tolni a telepítőnek de így első körbe nem találtam semmit.. van valami tippetek?
-
ontheground
tag
Mai projektem. Kaptam egy csomó lom mellett egy rossz Btech PC kormányt is. Kábelproblémák, kontaktos nyák, beragadt gombok. Megcsináltam, lecsupaszítottam róla ami nem kell, és megvan a webrádió kliensem új "gombsora"(az iránygombok így sem mennek, de rajtuk kívül is van rajta 10 gomb, 2-n még nincs funkció),. Eddig PS/2 billentyűzettel szabályoztam a hangerőt meg a lejátszást, illetve váltottam az állomásokat. Most meg összeházasítottam(konkrétan rárögzítettem a burkolatra 3 csavarral) a vékonykliensemmel/Via C3 Samuel 400MHz/128MB Sodimm SD RAM, 64MB CF kártya, Damn Small Linux + XMMS Player joystick plugin-nal és egy jó kövér listával/. Kicsit furán hat, de a funkcionalitás kárpótol. Se billentyűzet, se egér, se monitor rajta, olyan, mint egy kijelző nélküli CD, azért nagyjából tudom a listában melyik rádió hol van. És eszik vagy 15-20 Wattot(+ az erőlködő). Már csak a port kéne letörölni....

-
Chris82
senior tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Pentium IIes rendszerhez esetleg korhű házat tudtok javasolni?
-
-
arn
félisten
Melyik hazat, round two... Coppermine p3 @ 2000. Melyiket?

-
-
arn
félisten
El tudna nekem vki mondani, hogy a -5vnak milyen jelentosege van at es atxes tapoknal? Mit csinal a gep, ha nincs? Nem indul el?
-
arn
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
A félreértések elkerülése végett szabad linkelni Hardveraprós terméket és boltokat is, de csak magánszemélyeknek és abban az esetben, ha a 2 félnek nincs semmi köze egymáshoz.
-
arn
félisten
wanted

Alaplap
Intel 430FX
Intel 430HX
Gigabyte GA-5AX rev 5.2 AGP+PCI+ISA 1999
Asus USB/MIR/PS/2 mouseHangkártya
Gravis Ultrasound < 3.7 ISA 1992
Gravis Ultrasound Plug & Play ISA 1995
Roland MT-32 module 1987
Roland SC-55 module 1991
Roland SC-55mkII module 1993
Roland SCB-55 waveblaster 1995
Roland SCD-15 waveblaster 1995
Roland SCM-15 waveblaster 1995
Creative Sound Blaster AWE32 CT3900 ISA 1994Videokártya
Tseng ET4000/W32p VLB 1994
S3 Vision864 VLB 1994
S3 Vision964 VLB 1994
S3 Trio64 VLB 1994
Tseng ET6000 PCI 1995
Diamond 3Dfx Voodoo2 12M PCI 1998
GeForce2 Ultra 64M AGP 2000
Radeon 9700 Pro 128M AGP BBA 2002Egyéb
Western Digital Caviar 31000 1000M IDE 1994
Spire Falconrock 2003
Zalman ZM-NB32 2002 -
arn
félisten
na jo, de ha lehet ujat venni atsben, miert vegyek atxeset? mongy vmivel olcsobb lenne az atxes...
(#45253) bacsis: thx...
tegnap megneztem egy ali chipsetes 486 pcios lapot, semmivel se vitt at tobbet, mint a vlbs vezerlom. a quantum fireball viszont durva
a p3ban tobb mint 6 megat tud linearis olvasasban is, raadasul a lemez feleig nem is esik a teljesitmeny. 95ben ez nem volt egy rossz ertek ide vinyonal, az alig idosebb oszver conner felet se tudja. -
bacsis
Közösségépítő
Már cska arra nem kaptál választ, hogy működhet-e?!

Igen, működhet, nekem is van még máig gyári Dallas chipes Giga lapom ami megy mint az álom, de a poén az hogy a 486-osomban is most merült le egy bő fél éve... szóval iylen 20 év után is benen van, hogy működik
Még a seagate medalist PRO HDD-hez:
itt teszteltem 5,25-ös SCSI HDD-kkel szemben, qrvára jól húzott
-
arn
félisten
Hu, lehet meg ujonnan tapot ats tapot venni? Lehet megerne beleinvesztalni egybe... Csak a hangkartyak tobbet ernek a 486ban.
Ennek az fsp ats tapnak a belseje modern, mint az atxeseke, vagy vmi visszamaradt cucc?
-
Rive
veterán
-
arn
félisten
Tudnatok ajanlani vmi jo ats tapot? Ket tapom van, se egyik sem tul acelos. Az egyiknel a kapcsolo kontaktos a feszek meglepoen stabilak), a masiknal meg ugy droppol a fesz, hogy nem tul egeszseges.
A kapcsoloval mit lehet csinalni? Nem szivesen nyukalok 220as dolgokhoz.
-
quailstorm
félisten
-
ontheground
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ennek a Miopocketnek utánanézek, köszi az infot. Ingyen kaptam ezt a két GPS-t tartozékok nélkül, sajna sokért nem lehet őket eladni, pedig mindkettőn megy az IGO, igaz az akksijuk már nem az igazi, de azért még pár órát elfutkároznak, ezért is orientálódok afelé, hogy csináljak belőlük magamnak valami hasznosat. Legalább ezekkel kapcsolatban is tanulok valami újat

-
quailstorm
félisten
válasz
ontheground
üzenetére
Igen pont ezért MioPocket a programcsomag neve. Mortscript meg külső konfig, nagy kínlódás. 10 éve biztos jó volt, mert videót nézni lehetett vele, warez iGO elindult, másra meg nem érte meg. Persze van rá Word Excel, Rubik kocka meg bármi is, de ezeknek a kijelzője se jó hozzá általában (már a touch).
Nekem a Becker Crocodile-hoz volt szerencsém a legzártabbakból, ami még hackelhető, dettó amit a Mio-ra írtam.
Ellenben egy ATD vagy BluePanther az PDA-nak használhatóbb volt. -
ontheground
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Megoldottam, találtam egy Nitrogen nevezetű lejátszót, 1.1-es verzió, ennek legalább gyors a felülete, van playlist is, igaz elég érdekesen működik. WinCE 5/6 verziót meg a skineket elég nehéz volt megtalálni, mindenhol a WinMobile verziókba botlik az ember, azok meg nem mennek ezen. Amúgy amit írtatok helytálló, nem marad meg sok minden, vagyis készüléke válogatja, a 300MHz-es Wayteq megjegyzi a registry módosításokat, viszont a progikat törli újraindításkor, ha a a rendszerpartíció Program Files részébe telepíti az ember, de ha a gépről USB-n is elérhető ResidentFlash nevezetű user részbe telepítünk, megmaradnak
A 400MHz-es Mio viszont különleges jószág, ott még a gyári Core Pocket multimedia playeren is rendszeresen álligatni kell a kimenetet framebufferre minden újraindítás után, mert másképp nincs kép. Ennél úgy néz ki, csak olvasható a registry. Pedig szépen vinné az xvid-et(ennyit számít a plusz 100MHz, pedig ezen csak 32MB Ram elérhető, míg a lassabb Wayteq-en 64MB, de hiába). Egyik masina OS-éből ez hiányzik, másikból az, nem minden progi megy sajna. -
válasz
quailstorm
üzenetére
Beégetés még a kisebbik gond, a zárt loader miatt viszont bukó.
-
Nem jöhet szóba valamilyen linux disztro?
-
quailstorm
félisten
válasz
ebegab92
üzenetére
Van erre egy félmegoldás, a MioPocket. Ott külső konfig van és oda ment, de így soká tart az indítás, és a telepített cuccokat így is bukod.
Egyébként GPS-e válogatja. Általában minél trébb, gányabb, nyomorékabb kínai vacak, annál jobb haxolni, warezolni meg WinCE-re.
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Anno szenvedtem én is ilyesmi GPS-szel, nem ment el semmit sem. Háttér visszaállt az eredetire restart után
Sajnos ez a WinCE alig használható valamire -
quailstorm
félisten
válasz
ontheground
üzenetére
LCD JukeBox vagy valamely PPC-s WinAMP amivel próbálkoznék.
Bár LCG appokkal be lehet fürödni, nem WinMO csak a kernel. Főleg ha ROMból tölt be és nem ment semmit. -
ontheground
tag
Sziasztok. Nem tudom be fér-e a retroba a Win CE 5.0, de én most ilyesmivel bíbelődök. Kaptam két kiöregedett GPS-t(helyüket átvette a telefon navija), mindkettőn ez a rendszer fut, 310, illetve 400 MHz-es ARM procin. A 400-ason alapból van Total Commander, de nincs explorer.exe, míg a most bemutatott 310-esen a térkép helyére hegesztettem be aTC-t, így kényelmesen, a főképernyőről indítható, ha kell. Ez a lassabb, viszont van rajta jack kimenet, meg sd kártyahely, erre keresnék egy frankó zenelejátszó progit, amiben ugyanazon a képernyőn van a lejátszás, a számléptetés, és esetleg a lejátszólista is, Ha valaki esetleg ért a Windows CE-hez, ajánlhatna egyet. Sajnos a gyári zene appja nagyon világos, eszi az akksit(folyamatosan megy a kijelző zenelejátszás közben, erre is próbálok hegeszteni valami megoldást), listát nem tud, csak egy adott könyvtárból zenét játszani. A The Core Pocket Media Player meg még a FLAC/Wavpack állományokat is viszi, viszont külön van a lejátszás és a léptetés/lejátszólista, így zenére egyáltalán nem való. A másik 400 MHz-es ugyanezzel a Core playerrel még a tv sorozatos xvid avikat is tök jól lejátsza szakadásmentesen. Ilyen a felület:

-
arn
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Az epp nincs benne, mert 416os a dspje. Az fm az egyik legszarabb, amit hallottam, az 1m romos awe szinten nem tul acelos. En nem ertem a hypeot korulotte.
Ha csak dos alol hasznalod jatekokhoz, teljesen mindegy melyiket veszed (sb32-awe32-64) ugyanaz lesz.
Ha jo midit akarsz, roland

-
Chris82
senior tag
SB AWE 64 Gold-ról mi a véleményetek? Midis régi játékokhoz milyen?
-
arn
félisten
Egyik havernek hasonlo volt 93ban (a gyartas alapjan ezt is akkor adhattak el), kb ilyesmikkel tarsitottak:
1m ram
40g vinyo
Oak 256k videoKorabeli 386:
Dx40
4g ram
Opti 3/486
Trident 8900cl/d
120g vinyoHangkartyara mindegyikunk csak ugy fejlesztett mar - sbpro, aztech, ilyesmi.
-
-
válasz
RexMaximus
üzenetére
Van még a lapon 4bites ramnak 8 hely, lehet azt is telerakom, akkor 6M lesz benne. Asszem van még olyan ramom. Nem terveztem erre Win- t de lehet teszek rá, 6M- ával a 3.1 már elég jól megy, asszem a 3.11 nem megy fel 286- os procival.
Én 88- ban laktam be az első 286- ot, abban is valóban 1M ram volt, lepedőnyi alaplapon. Jó kis nosztalgia lesz ez a gép
-
Halad a 286 projekt, sok vérveszteség után már kialakult, működik. Jelentem a fontos hétvégi teendők mellett, a maradék szabadidőmet végigsz**tam vele.
Konfig:
286 TD60K lap, Headland chip, Harris 20MHz CPU ( gyártót nemtom, a neten nyomát sem leltem a lapnak )
Trident 8900 / 1M video
SB CT1740 hangkártya
RTL 8209 háló
Goldstar HDD/FDD/IO csatoló
5MB RAM ( 1M a lapon 4bites dippekkel + 4x1M 9bit simm )
420M Quantum vinyó
52x LG CDRW ( már csak ilyen van, ebből megint kaptam párat, ez egy elakadt, használatlan, új példány, de jobban kedvelem régi konfighoz is, olvassa a CDRW- ket is, legszívesebben DVD- t tennék hozzá de azt ez a csatoló nem ismerte fel )
1.44 FDD, az utolsó darab, az előlapja hiányzik de működik.
200W noname tápA lap azonnal indult, a +simmramok is hamar életre keltek egy kis jumpereléssel. Az IO vezérlő + vinyópróbálgatás volt a szopacs, valamint hogy az optika üzemeljen a vinyó mellett. Egy noname vezérlővel sikerült a vinyót elindítani, de az meg nem látta az optikát. A Goldstar végülis megoldotta, mindegyiket látja.
Folyt. köv. szoftveresen valamint tesztekkel.
-
Én kedvelem a Quantumból mindegyik évjáratot, rengeteg van a gépeimben, persze van elhulott is, de az mindenféle típusból akad.
A kábelhez : a hozáadott táp ( általában 2A de közel sem tud annyit ), elég gagyi, bizonytalan működést eredményez, emiatt 3 kábelt már táp nélkül vettem és egy kis 80W- os IBM tápról adok az eszközöknek szuflát. Evvel teljesen stabil, 2 optikát és 2 vinyót hajtok vele. Saját tápjával volt hogy nekem sem ismerte fel még a satás vinyót sem.
-
A franc, a legközelebbi natív IDE gép 70km-re van :S:S:S:S
Köszi
arn : Borzalmasak voltak a Quantumok (főleg bizonyos fejvezérlővel, ha minden igaz, a Philips volt jó?) de szerettem őket, volt pár darab
40, 170, 210Mb-osak sajátok, meg sok kölcsön, vagy javítani való. Aztán a végéről, 10-15GB-osak. Hűtve sokáig mentek.DarthSun : A fene tudja, ha legközelebb megyek haza, akkor megnézem, K6-om mit lát belőlük, aztán hátha jó lesz az USB-nek is... De fura, hogy a partíciót se látja :S
-
-
törölt tag
Abit BD7II lap valamiben jó volt vagy érdekes legalább? Érdemes rendbetenni? Kondikat kellene rajta cserélnem, de nem tudom érdemes-e foglalkozni vele vagy inkább félretegyem?
arn: Nekem az alsó tetszik

-
arn
félisten
Kellene kis szavazas
vettem ket kijelzos hazat... Mindegyikben 486 lakott eredendoen, olyan 96os epitesek lehetnek. A 486 vlb '95nek keresek hazat.Esztetikailag kinek melyik jon be? A zold gombos inkabb szurkul, de egesz jol all ebben az ugyben, alig ut el a festett resztol. Talan ez a dizajn volt a tipikusabb a penya korszakban 95-96 kornyeken, a masik kicsit nekem retrosabb, jobban emlekeztet a regi 93as hazamra.
-
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Akkor még számtech- ben is melóztam mikor ezek bejöttek. Hullottak mint a legyek, kevés működő maradhatott tippem szerint.
-
arn
félisten
ez az... annyira faszan nezett ki, es modernek hatott akkor
seagate medalist pro
-
arn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és úgy lényegében oylan feszkót csinálsz magadnak, amilyent csak akarsz 

Sajnos ez a WinCE alig használható valamire