- Fórumok
- Processzorok, tuning
- AMD FX
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
igen, csak a te fx.8300-odnak csak 95W az éhsége
Míg a 8350-nek bizony már 125W.Teran1: tökéletes. Hűtés milyen rajta?
-
ViZion
félisten
Attól még játékra jó lehet... Nekem sem fut le az IBT már, 3 kör és forr a víz is, ennyit nem bír a blokk elvezetni. De nem is kell, játéknál (meg a többi átlagos dolognál) nem éri ekkora terhelés.
-
Beretvás
veterán
Azt eddig nem irtad sehol hogy nem friss probálkozás. Igy teljesen korrekt.
-
ViZion
félisten
Ez jó így, főleg, ha IRL is stabil volt.
-
Beretvás
veterán
Fogjuk rá. Nátékokkal is tesztelni kellene meg ugy általános használat. Orákon át hibamentesen futo prime 95 is kibukhat egy egyszerü flash játéktol.
-
rovtiv3
aktív tag
Prime. 1.5 óra, Torture Test.
Ha lefut a jelenlegi beállításaid mellett, meghajlok nagyságotok előtt.
-
törölt tag
Ne aidát használj szerintem, a HWInfo jobb.
-
perfegor17
senior tag
IBT high-nál megfagyott
végre valami ami nem akar lefutni. -
perfegor17
senior tag
-
törölt tag
Akkor jöhetnek a benchek.
Fx fixes IBT, Cinebench, Realbench 2.43, stb. -
ViZion
félisten
brutál jó kockát fogtál ki. IBT is lefut high-on?

-
Methionyl
senior tag
Grat
AsRock-tól szép teljesítmény
Mivel hűtöd? -
Beretvás
veterán
szuper.

-
Tomko78
addikt
-
ViZion
félisten
Overclock auto...
Tessék beállítani manuálisan!
meg mi ez a 6300 MHz? És az 1,55 V???
CPU LLC-t vedd feljebb. CPU NB fesz is lehet magasabb.
C'n'Q, C1E, C6 enabled és hűvösebb lesz.
Most folyamatosan maxon teker.Törölhető az összefoglaló, ha ba***tok elolvasni.
-
Omli85
őstag
Fújasd meg valami ventivel a vrm bordát ha akkor is droppol akkor nézd meg a gappadot.
Már ha van rá lehetőséged szedd el a vrm bordát lehetséges, hogy valamelyik fet-re nem teljes egészében jutott gappad így az jobban melegszik ezért dobja az órajelet.
Nálam special pont a killer esetén így volt a két szélső fet-en csak félig volt gappad így nem feküdt fel rá normálisan a "borda". -
.zSoLTi.
senior tag
Nem bántásnak, de a válasz egyszerü asrock...
-
bivalyolo
őstag
8 ezred voltnyi ingadozás még simán belefér.

-
Johni5
őstag
Tedd át 75%-ra.100-on nekem sem jó.
-
Stylerr
addikt
VRM hőmérsékletet te hogy íratod ki az AIDAval? Nekem nem írja ki.
-
ViZion
félisten
VRM túlmelegszik szerintem.
szerk.: írtuk már, hogy több kocka van ott, amit hűteni kell. Valahol méri, de a szélein sokszor nincs is gap-pad, ezt már drágább lapoknál is tapasztaltuk...
-
Hencso
Ármester
nem tudom hogy hirtelen hova tűnik el 100fps.. hisz akár honnan is mézük az a fps drop még ha nincs is lag határ közelében elég bosszantó asrock lapom nekem is volt mégpedig egy fataliti profesional 990fx 12+2 vrm.. csak ép kiderült a deszka múltja hogy a hangkari meg sült... néz át minden csatit a gépben az első tippem a második pl cpu újra pasztázás meg a vga is át eshet egyen baja nem lesz tőle + kompresszorral portalanítsad.
-
Pancsermeste
őstag
Azért csak monitorozni kellene.
Pl. ilyen Fraps+Aida report jól mutathatja a CPU/GPU - órajel/feszültség/hőmérséklet/FPS viszonyát.(#66033) Stylerr: A CPU 12V-os ág max 20A-rel terhelhető, de mivel a VGA oldali ág is kap terhelést, így én max 18A-re számítanék. Olyan 4,5GHz-ig elégnek kellene lennie, de ez az igényelt CPU fesztől is függ.
-
ViZion
félisten
Kellene vmi progival logolni a frekiket, hőfokokat...
VRM hőfokra nem lehet adni, mert a gap pad nem mindet fedi sokszor... próbálj meg oda rakni egy ventit, ha a 20 percből több lesz, akkor ott a hiba. Mondjuk a 90 fps is szép, mire kell több?

-
ViZion
félisten
H100i a minimum szvsz, vagy épített víz. Kompaktos topikban a jelenlegi hűtőd alapján tudnak ajánlani. Építettbe is jöhetsz, de az némileg drágább.
-
Donnhel
csendes tag
Én nem tudtam anno eldönteni melyik a NB és melyik a VRM egy megoldás vált be, ház oldal lekap hajszárító közben néztem melyiknél változik a hőmérséklet.
wwenigma: Én anno lecseréltem a Sharkoon Vaya házat mert nem nagyon mozgott a levegő odabenn a mostani Zalaman Z9 neo igen sokat segített a belső hőfokokon.
-
ViZion
félisten
Gondolom a CPU és a memória fázisait jelenti, magasabb lesz a procié. 78 még rendben van, talán 90-100 felett lehet problémás, akkor visszafogja magát.
-
pipo112
őstag
megfújatod egy kis ventivel
-
ViZion
félisten
cmos reset kellene. elem ki vár, elem be. táp kihúzva közben.
-
ViZion
félisten
Proci ritkán megy tönkre... Más procival jó az alaplap?
CMOS reset, CPU táp rendben? Sípolás van valami? -
Taifa Díaz
őstag
Az elég szép kis drop. Told rá akkor a 100% LLC beállítást.
-
benceman00
tag
Lentről szoktunk felfele haladni, nem fordítva

-
Habugi
veterán
4.8-hoz bátran menjél még feljebb fesszel (~1.45), feltéve persze ha a hűtőd bírni fogja. Kezdésnek egyébként ideális pl Cinebench R15-el kezdeni, ha az lepörög és még a kupak sem forr akkor jöhetnek olyan tenyésztett kínzóeszközök mint az IBT vagy a Prime.
Amennyiben stabilnak bizonyul vagy húzol még rajta vagy elkezdesz feszt faragni/tesztelni.
-
Taifa Díaz
őstag
Megnézhetnéd első körben egy 75% LLC beállítással, hogy mit szól a magasabb feszhez. De akkor már a magasabb órajelhez - hogy is volt? 4.8 GHz? - próbálnám azt a feszt.
-
Taifa Díaz
őstag
LLC beállítás miféle?
-
Jakuskacsa
senior tag
ha jól néz ki nekem is csinálhatsz egyet... sajna én ennyire nem tudotam "tudományosan" mogoldani, csak így, de mivel a ház oldala a gépen van, így nem látszik, hogy amatőr a dolog... de a lényeg, hogy működik!
-
DudeHUN
őstag
Anno én is ezért cseréltem le a hűtőt. Deepcool Lucifer V2-t tettem rá a tesztek után. Az hátrafele fúj. Halk és nekem a 8320-at 4,5-őn 1.41v-on SW Battlefront alatt is 60 fok alatt tartja. Csak kell hozzá egy hosszabb csavarhúzó a kényelmes felszereléshez.
-
Omli85
őstag
Hát amennyiben nyitott borítással érzékelhetően vissza esik a hőmérséklet, akkor valószínű nem a legjobb a gépház szellőztetése, és van egy sanda gyanúm, hogy a vga szépen befűti a levegőt a gépházon belül ami nincs kipörgetve a gépből megfelelően ennek okán pedig elég komoly szinten romlik a cpu hűtés hatásfoka.
-
Hencso
Ármester
Vékonyan kented az mx 4 et ? vagy rá nyomtál egy tubussal? hütő rendesen fel fexik?
-
Hencso
Ármester
Ha épített vízen gondolkozol ott már érdemes vizezni a vgat is úgy van értelme ha nem akarod a vgat vizezni akkor kompaktot ajánlom a te számodra!
-
Omli85
őstag
Gépház szellőztetése oké ? Hűtő pasztázása is rendben van ? Mennyi feszt kap a proci a stabil 4.5GHz-hez ?
Elég batár hűtő az én kicsit sokallom a hőfokot. -
Omli85
őstag
Mag, vagy kupak érték ez ?
Minek során melegszik el ennyire ? Általános használat vagy valami komolyabbat is kalkulál a gép? -
Omli85
őstag
Elég combos egy hűtő az így kérdés mi okból szeretnéd vizezni a rendszert ? Mire nem elég az a hűtő?
Ahogy látom 4.5-ön hajtod a procit, abban a lapban többet nagyon nem hiszem, hogy ki tudsz préselni hacsak nem vizezed le a lapot is.Most nézem prof deszka nem killer az egy fokkal jobban bírja a tuningot
így nem szóltam.
60-70K alatt nem úszod meg a vizezést, hacsak nem találsz aprón jó cuccokat olcsón. Kérdés megér e neked ennyit ? -
Omli85
őstag
Szia,
Körülbelül jó érték 700 pont körül szoktak hozni 4.5-ön az fx-ek persze függ épp mi fut még a háttérben illetve milyen oprendszeren futtatod.
-
benceman00
tag
Vrm-nek a 60 fok tökéletes. Még majdnem üzemhő alatt van.
64000-ik hozzaszolasnak tokeletes volt

-
Kroni1
veterán
Szerintem ő is arról beszélt.. Bár annak a VRM hűtése ránézésre rendben van.

-
.zSoLTi.
senior tag
Ejej, csak nem hallgattál a fórumra, hogy hanyagold a segsziklát

-
Omli85
őstag
Amennyiben Killer lapod van akkor + feszes OC esetén NB és VRM bordákat ajánlott fújatni ventivel, különben throttling lesz. Az NB amúgy is melegedős mert lóf@sz bordát raktak rá a VRM borda se a legjobb de egy kisebb ventivel fújatva szódával elmegy.
8320-al nekem 4.5 környéke volt a plafon amit Killerből kitudtam hozni felette nem bírtam hűteni a lapot és throttlingolt. -
Tomko78
addikt
Mintha egy tintasugaras nyomtató lenne benne , olyan hangot ad ki de vajon most az alaplap vagy a cpu Béláim gondolkodjunk !!!!! Nekem is csinálja ha a C6 bevan kapcsolva

-
törölt tag
Először derítsd ki honnan jön, de nagy valószínűséggel nem tudsz vele mit kezdeni.
Nem véletlenül nincs ajánlva az Asrock. -
MongolZ
addikt
Én az ASUS M5A99FX Pro R2.0-ra szavazok, nekem tetszett az ASUS vonal. És az ára sem vészes.
-
Donnhel
csendes tag
MSI 990FXA GAMING ? Nincs tapasztalom vele de a leírás alapján jónak tűnik.
-
MongolZ
addikt
CF-et akarsz? Vagy minek a 990?
-
.zSoLTi.
senior tag
Asrock-ot felejtsd el ha váltassz. Asus vagy Giga, kicsit olvasgass vissza van sok ajánlás.
-
Hencso
Ármester
alaplapot ved ki és frizbiz vele ...
-
Zsivaagoo
őstag
Akkor CMOS reset. Valószínű, hogy a 6300-asbeállításait (tuning, etcetera) nem bírja a 8120-al és megmakkan azonnal.
Nagyon gyehenna egy lap az FX alá.
-
törölt tag
CMOS reset volt procicserénél?
-
vakond5
őstag
Esetleg ha kicsit vállalkozóbb vagy, és van kedved szórakozni vele, próbálj meg kisebb feszt. Tudjuk hogy 1.65-ön menniük kell, és azt is, hogy 1.5-ön nem volt szabil. Ebből kiindulva a kettő közötti értékeket próbálgass, és hátha megtalálod a jó beállítást

-
Picturemaker
őstag
Jól tetted.
-
vakond5
őstag
Ha viszont úgy stabil, akkor használd 1.65V-on.
-
Picturemaker
őstag
Ha a névleges frekvencián és időzítésekkel hajtod, akkor kell neki az 1,65V (ritkán elmegy kevesebbel is). Ha kisebb frekin és/vagy lazább időzítésekkel megy, akkor elég lehet neki a kevesebb fesz.
Egyébként okozhat random fagyást, ha nem kapja meg a megfelelő "tápot". -
vakond5
őstag
Azért 1.65V-os, mert az az XMP értéke. Ha nem tuningolsz, még jól is jársz ha csak 1.5-ön mennek, legalább kevesebb a terhelés.
-
=HG=
addikt
Tele lesz a memória, nem tud kiürülni, ezért akad....Ujraindítás...
-
vakond5
őstag
Próbáld meg akkor fentebb tenni, hátha jó lesz.
-
vakond5
őstag
BIOS-ban LLC-t (Load Line Calibration) és társait állítsd be, ha van ilyen opció.
-
do3om
addikt
Talán amit kihagytál: ram
Próbálj ezen is állítani (1333-ra hogy hátha ott stabilabb) -
DeadMeat
nagyúr
Adj még feszűccséget a ramnak, ha fagy. Ha még mindig akkor a memtest. Még megvoltak a kingston ramjaim, azok sem akartak menni gyári órajelen a gyári fesz értékekkel.Picit túlfeszelve megjavult.
-
MaxxDamage
félisten
Na küldök egy P.Ü. -t ezügybe !

L
-
Taifa Díaz
őstag
Az FX szériás Asus lapok egyikénél se találtam ilyet az UEFI-ben. Nyilván, mert az FX cpu-ban van a memóriavezérlő, és az csak 1866 MHz-ig engedi, afölött OC van, ha kell, feszemeléssel, ilyesféle nyalánkságokkal. De nem éri meg a fáradságot, hidd el.
Mérges voltam most, hogy ismerősnek pakolgattam össze egy fáin kis FM2-es konfigot, Gigabyte FM2A88XM-D3H lapba egy A8 5600K. Nem is rossz, csak a PCX kifelejtette a csomagból a 2 db ramot, ezért míg arra vártam, hogy pótolják, összedobtam neki a telepítés és próba erejéig az én 2x2 gigás Geil Evo Corsa kitemmel, ami 2133 MHz-es XMP profillal rendelkezik. Én ugye az FX-szel csak álmodhatok róla, hogy tudjam is annyin hajtani, erre ennek az FM2-es Giga lapnak a biosában rögtön ott virít az XMP
Toltam is rögtön az Aida64 cache és memória benchmarkot. Az FX 1866 MHz-en is majd 10k-val nagyobb értéket hozott ki belőlük olvasásban, mint az FM2-es APU (ez is, az is 4 GHz-en, teszem hozzá).
A lényeg, nem nagyon kell ezzel foglalkozni, nem ér annyit a téma. -
Zsivaagoo
őstag
Engedélyezd UEFI BIOSban a ramoknak az XMP profile-t.
GA-970A-UD3 lapnál nekem ez segített és a Kingstonok vidáman nyomulnak 1600-on CL9-ben. Előtte meg random fagyások, vagy csak 1333. -
perfegor17
senior tag
A memória most 1.5v-on megy mert az volt megadva a dobozán is.cl9-en azt hiszem.
-
Taifa Díaz
őstag
1.65 V feszt neki, meg ne hagyd auto-n az időzítéseket, hanem lehetőség szerint részletesen állítsd be manuálisan az 1600 MHz-hez. Igazság szerint az 1866-tal sem nagyon lehetne gondja, csak ott már nem sokra mennél vele, mert igen lazára kellene engedni az időzítéseket, de 1.7 v fesszel szerintem annak is mennie kell.
-
Bali27
addikt
Ramoknak esetleg picit több fesz, meg egy minimálisan a CPUNB-nek is...
-
Peaceliker
addikt
Hali!
Nekem is volt ilyen (teljesen random rr), mondjuk nekem nem fagyott, hanem csak úgy újraindult. Nagy nehezen (és véletlen) rájöttem, hogy a vinyó táp csatija volt kikopva és néha nem érintkezett (ilyenkor nyomott egy rr-t). Átcseréltem egy másik dugóra, azóta 1x sem volt ilyen!
Persze ezen kívül 100 másik dolog is lehet, pl vkinek nemrég NB fesz emelés oldotta meg a nyűgjét, de ez is emgér egy próbát (volt akinek a sata (adat) kábel csere oldotta meg). -
Buci21
addikt
bizonyos terhelésen csinálja csak, semmi rendellenes nincs benne. Bedugsz még 1 ventit mondjuk és lehet megszűnik, próbáld ki

-
Buci21
addikt
a táp szokott ciceregni, és semmi rendellenes nincs benne. ha nagyon hangos és zavaró, és tudod reprodukálni, akkor kicserélik neked. egyébként ha nem nagyon zavaró, akkor ne foglalkozz vele

-
Maotun
őstag
és egy jobb hűtő árátis megspórolod

-
Maotun
őstag
61 c az üzemi hőfok,
de ha prime 95melett 70c hőfokon stabil,
akkor bármilyen alkalmazás mehet vele, mert az úgyse terheli meg úgy mint a prime.
de én keresnék valami jobb hűtést a cpu-hoz
-
Zsivaagoo
őstag
Szar a hűtőd.
Magasabb órajelen, csutkára terhelve is hűvösebbnek kéne lennie.
-
Taifa Díaz
őstag
Eláruljuk neked azt, ami amúgy sem titok: ez egy grafikus felületű bios, minden oldalról tudsz képernyőmentést készíteni az F12 billentyűvel

-
Taifa Díaz
őstag
Toljad fel a képeket a artzunkba.
-
DeadMeat
nagyúr
Nem, csak szoftveres mérés. Kb. ennyit is ér...
-
MiklosSaS
nagyúr
Asus, nalam is vannak ilyenek...majd meglatod amikor kezdi a 199 fokot, vagy a -128-at.
-
DeadMeat
nagyúr
Tápos topikban kérdezz rá, mi ilyenkor a teendő.Hamarabb tudnak majd segíteni , mint mi szvsz.
-
ricshard444
veterán
Elektronikai témában nem vagyok otthon, nálam a haldokló 10 éves VGA csinálta azt Driver nélkül
-
DeadMeat
nagyúr
Megpróbálhatod visszavinni, de szvsz el fognak vele hajtani.A táp kifogástalanul működik, más konfiggal lehet nem is csinálná. De egy próbát azért megér, ha van rá időd.
Elhiszem, hogy zavar, engem is, hogy az elvileg hangtalan ssd sípol, ha dolgozik és semmi mást nem hallok ki a gépből csak ezt. -
DeadMeat
nagyúr
Nem fognak vele semmit csinálni. Elektromos zaj, nem hiba, de nagyon kellemetlen tud lenni... Nekem az ssd csinálja

-
dergander
addikt
Először a CPU bus nagyon magas,rakd vissza 200-ra azt nem érdemes piszkálni mert az mindent húz magával és a nagy HT valamint memórai órajel nem a legjobb... Második dolog az első képen a HPC azt enable,az szabályozza hogy maximum terheléssel maximum órajelen menjen a proci,ha kikapcsolod néha visszadobja az órajelet.
az APM master pedig kapcsold ki,de ha fontos neked a fogyasztás akkor kapcsold be de ennek ára van,kis fogyasztás kis teljesítménnyel is jár,igy az órajel lefogja dobni a wattnak megfelelően
Core C6 state kapcsold be egy jó kis energia takarékos cucc,kikapcsolja a modulokat ha épp nem kell(netezés vagy videónézés közbe)
-
perfegor17
senior tag
-
ViZion
félisten
A cicergés nem káros, bár rohadt zavaró. Van ilyen sokunknál. Nem tudom, h VGA vagy táp nálam...

-
Zsivaagoo
őstag
Egy kukkot sem lehet hallani.
Az alaplapod pedig egy nagyon olcsó jószág egy 8 magos FX alá.
Bekapcsoláskor kapja egyébként a legnagyobb terhelések egyikét, simán lehet az alaplapi gyenge tápellátás miatt akármi. -
dergander
addikt
Ha fontos hogy a CPU-d ne menjen 120watt fölé akkor hagyd bekapcsolva,de ennek az az ára hogy néha visszaveszi a szorzót...persze csak akkor ha eléri a maximum wattot...

-
lee56
őstag
Na igen, 10k-s lapban Bulldozert tuningolni, hát az is egy művészet

-
Alister71
nagyúr
Mitől parázol? Ezzel a fesszel még a 60 fokot se érhetné el.
HT autón 2400, de manuál felteheted 2600-ra ha zavar.
-
dergander
addikt
a lapod annyit tud,elvileg a 970en megvannak kötve 2400nál asszem,de menni kéne szerintem többet is...
a HT egyátalán nem számít semmit,most mindegy hogy 2400 vagy 2600 ezt te nemfogod észlelni
-
dergander
addikt
reális,ebbe a gatyarohasztó melegbe... Nekem pl netezés közbe 20-22fokot ír,de a házam nagyon jó szellőzésű az is sokat számít meg hogy merre áll a cpu kifújása.
-
Jester01
veterán
Az egy nagyon jó hűtő, csak azért gurulásztam mert ez olyan mintha azt mondanád van autód, valami Ferrari

-
Jester01
veterán
"valami"

-
dergander
addikt
Ha jó a proci hűtőd és a házad nagyon jól szellőzik(gyorsan átszalad rajta a levegő) akkor maximum 4.7Ghz de átlag felhasználásra olyan 4Ghz de ha erős a VGA-d akkor 4.4Ghz kb.
Változó de először adj neki 1.5voltot mondjuk 4.4Ghzen nézd meg valami tesztel(prime,Lynx,burntest) ha jó akkor csökkentsd annyira amíg még a tesztek lefutnak ha találsz olyat amikor már a lynx mondjuk hibázik akkor egy lépcső fel és az a stabil... minden példánynak más-más fesz kell,lehet neked egy nagyon jó darab és beéri mondjuk 1.38voltal de lehet hogy 1.45volt kell... ellehet vele játszani pár órákat

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

végre valami ami nem akar lefutni.
AsRock-tól szép teljesítmény
ott valami más van inkább
Tessék beállítani manuálisan!

Toltam is rögtön az Aida64 cache és memória benchmarkot. Az FX 1866 MHz-en is majd 10k-val nagyobb értéket hozott ki belőlük olvasásban, mint az FM2-es APU (ez is, az is 4 GHz-en, teszem hozzá).