- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Jakuskacsa #62591 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Jakuskacsa #62588 üzenetére
" Most meg kusi van, mert lekékeztem őket "
örülj neki, hogy "kusi" van, átvitte a nyűgét a "kék" fórumba... be happy, kész
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mr.Mord #62571 üzenetére
a K-ás CPU-kat fogadják, de egetrengető tuningra nem szabad számolni ofkorsz.... neten kell olvasgatni, nézelődni....de annyira szvsz felesleges is feltornázni... nekem alap a 3,5GHz.. ezt pöcköltem 4,4-ig és már a zis felesleges a 770 alá... 4,2 ami kényelmesen elvan.. majd ha jön a 980/Ti akkor tolom feljebb... vagy va igényli vmi játékféle
giga/asrock helyett én kapából ink vmi asus-t vennék.... bár ez már ink csak az én elhatárolódásomat tükrözi a giga felé -
- = Zk = -
félisten
válasz
ViZion #61718 üzenetére
elég volt a hitegetésből (ZEN)... részemről OFF....
kik vannak OFF-FX-ben?!(#61719) Johni5
2 éve még tán én sem aggódtam annyira. de mára már elég volt.... Radeonnal is évekig "küzdöttem".. leváltottam... hát most a cpu következett...
és olcsóbb volt mint kint, ez a vicc... -
- = Zk = -
félisten
igen, ezt tapasztaltam én is, mikor H105-re váltottam a D14 után...
megoldottam annyival (egyelőre!), hogy egy 120as PWM ventit beszereltem hátsó ventinek és rákötöttem a házventik szabályzására.... így egybe dolgoznak a ventik ... víz+ház összes
mert majd (piros?!)140-es PWM venti lesz a helyére, a másik 120as meg megy a radi fölé a megmaradt másik 120-al
....
így olyan lesz a gép, hogy corsair ventik-hűtő-corsair ventik... (4db 120as PWM venti a hűtőn) -
- = Zk = -
félisten
válasz
PofaJenö #49169 üzenetére
hát, én már leírtam párszor...
de megosztom veled... igaz, hasznodra nem lesz. de kell a hsz
nekem rev1 990FXA-UD3 volt. "user error" ezerrel, aztán ink 1v1 csere Asus-ra... hibátlan. 2-3 kattintásból megvagyok... pedig én aztán olyan buta vagyok, de az UEFI nagyon átlátható.. sztem legalábbis
a giga "gariból jött vissza"... állllítólag...ez sose derül már ki. lehet hibás volt, csak nem akarta gariztatni a mókus... namind1... sose derül ki
meg ugye nekem a giga nem hozta azt az elvárást, amit elé állítottam... bár ez is felírható user errornak, hisz több fórumtársam röhögve használja/él vele...
szal ahogy érzed. én nem bántam meg a cserét, más meg viszont nem cserélné el... szal.. a döntés a Te kezedbenérdekes az összehasonlító linked...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
HunLogin #49159 üzenetére
nem atom, csak "alap" egy FX tuningolásához....
nem, a H80i felejtő szvsz... azt alapra használhatod, de...nekem legalábbis ez a véleményem. hátha akad vki, aki már használt H80i-t FX-en és majd nyalatkozik. de én nem tenném rá, főleg ha tuningolok...
igaz, nekem a 4,5GHz-hez jelen pillanatban 1,38V-ot használszerk
volt NH-D14-em is....
H105 előtt pont .. szvsz pár fok a különbség a víz javára... az én kuckómban persze -
- = Zk = -
félisten
válasz
szivacs1987 #49074 üzenetére
nálam user/silent külön van...
meg ugye a házventik is rá vannak kötve -
- = Zk = -
félisten
válasz
MinionFlasH #49047 üzenetére
filóztam, hogy öcsémnek i3 vagy X4 965BE legyen... az utóbbinál döntöttem.
-
- = Zk = -
félisten
najó
ink ide írok, mert az X4 totyik lehalt.
szal
X4 965BE-t mivel célszerű hűteni?! nuku tuning és egyéb... alapon.. max a feszt fixálom neki -
- = Zk = -
félisten
válasz
Taifa Díaz #48709 üzenetére
miben kéne látnom a droppolást?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Taifa Díaz #48688 üzenetére
hm..
nekem a 8150 ment léggel (NH-D14) 4,7-et.... hűteni nem tudta, de netezni épphogy lehetett vele....
vízzel megvan a 4,8. játszani is lehet vele. ellenben a nyarat határozottan nem szereti
igaz, én már átléptem a mértani határodat, mert vmi 1,40-45V körül adtam neki....
vittei a 270X+7870 Cf-et is... emelgettem is a kalapomat rendesen....most fixen belőttem 4,5-re, 1,318V (BIOS/AISuite2 szerint)
sokat agyaltam, lecserélem 8350-re, mondván hátha "hűvösebb lenne" ugyan ezen az értékeken (4,5-4,8) de meggondoltam magam.
igaz nem kérdeztél, de... gondoltam leírom
sryszerk.
az alaplapos user error-ra nem térek ki, meg volt a keresztem. meg már ezerszer kitárgyaltuk itt.. is -
- = Zk = -
félisten
válasz
ViZion #48618 üzenetére
namost apró vagy bolti?! ez nem derült ki
mert akkor rögvest máshonnan linkelekmod
miért is a LEgalja?! nekem kimaradt az a monológod...(#48620) Habugi
nekem az X6 ment évekig egy 790X-DS4-ben hűtetlen VRM-mel
de régebben hűtöttem, ez jogos....
de ha jól belövöd a BIOS-t, csak nem lesz vele gond?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #48547 üzenetére
jogos. no vita!
de pl nekem semmi bajom semmivel, mióta a 770 a gépben van...én nem néztem, hogy a CF hogy, merre, mit, kit skálázott. használtam, kész
na mind1
lényegében ez a monitorozás érdekelne, hogy hány % cpu és hány % gpu használatnál beszélhetünk "kihajtásról"...
remélem érthetően írtam2x elolvastam, mire felfogtam
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #48545 üzenetére
Eddig azt állítottad, hogy nem lehet rendesen használni a CF-et (elbukott), ez egy példa, hogy lehet.
Az, hogy valamiben nem jó, az egy hiba, nem bukás.számomra a drivereknél bukott el. (Thief, és a megjelenés napján) a Bf3, ami már régebbi történés ott szépen hozta amit kell. de ezt eléggé sokszor leírom. sztem...
szerk
am meg jelen "érdeklődésemmel" nem a CF-fel akarnék foglalkozni, hanem a cpu-gpu százalékos viszonyával... -
- = Zk = -
félisten
hallod
oké, leesett. napoénból kiírtam ugye a FÉMDOBOZOS eladó szövegemet, rögtön figyelmeztettek is, hogy tilos hirdetni
jogos a pont, bár a fr@ncokat gondoltam komolyan. dehogy adom el frankó kis 8150-esem....nah, mind1. jogos a pont
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #48311 üzenetére
igen, elhullott. én így fogalmazom, hogy "részemről nem nyert"
de ha emlékeznél, többször is említettem, hogy a Bf3 végett lett a CF, oda nagyon is jó volt...
szal
az, hogy közben jött új gém, lsd Thief, és nem ment rendesen, hát ez van. tisztában voltam vele, hogy a CF nagyon várakozó állásban van AMD részlegnél(majd meglesek idén egy SLi-t és "lehet" okosabb leszek e téren)
Giga, pf. ne is emlegesétek. éjszaka néha még felsírok
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Preacher1980 #48285 üzenetére
ma meg már nincs kedven visszatenni... 1x "végigszaladtam" rajta és ennyi. am tetszett nagyon (Y)
(#48288) hackeeeee
a kérdező kérdésére jött ez a kis röpke monológ. én már átéltem egy CF forrradalmat és elhullást -
- = Zk = -
félisten
válasz
Preacher1980 #48279 üzenetére
nekem (is) volt CF...
de sajna meguntam a driveres szőrözést. késések, hibák, stb stb...
pont a Thief miatt mondtam le végleg róla... pedig a BF3 miatt csináltattam a CF-fet. oda jó volt.. sőt...
a többi játékokkal nem játszom/tam... bár a Bf4 az megvan(oda SSD-t tettem, és jobb lett
)
ez nem lebeszélés, CSAK vélemény. kéretik így kezelni...
ismét egyetértek orrrmányos fórumtársammal, Neked kell dönteni. érveket kapsz tőlünk, de a döntés a Tiéd. nem harapjuk le a fejed, csak mert úgy döntesz, ahogy... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Preacher1980 #48276 üzenetére
igen, ez tény
azért egy 9590+a 2db "280x" kajál rendesen... min 1kW... sztem...
de lehet tévedek.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
ViZion #48225 üzenetére
persze.... nekem visszatermel Paksnak az FX, a hűtést meg rákötöttem a lépcsőház fűtés rendszerére :v
(#48229) Preacher1980
nekem is a 750-es Raider van.... elment 2 270X-szel, plusz a 4,8-ra rángatott 8150-nel (Y)
azt se mondta, hogy sry.....
olyan 6-700W-ot kapott ki mérő szerint. de abba a monitor is benne volt -
- = Zk = -
félisten
válasz
laceszgamer #48222 üzenetére
részemről H105.... hozza a Noctua NH-D14 teljesítményét
(tapasztalat) -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #48195 üzenetére
4,7@1,5V?!....
4,8-cat megy 1,45-tel a 8150-em -
- = Zk = -
félisten
válasz
tothjozsi96 #47859 üzenetére
nálam a 8150 vitte a CF-fet....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
KIRA\/NOVA #47252 üzenetére
FXA-UD3 volt az Ánusz helyett... mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari