Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lavidaloka
aktív tag
4gigát már nem bírja.....mivel 2300rpm-nél tovább nem pörög tovább a venti.
Vettem rá EZT a ventit.Nos ezzel már bírja a 4Ghz-et is de ez meg már túl hangos....Szal szerintem ha FX8120-ast akarsz akkor minimum egy 12cm-es ventis hűtőt vegyél rá....én is épp ezért cseréltem el egy Scythe Mugen2-re.
De ha nem nagyon akarod húzni akkor kb 3.4Ghz-ig tartja az 55C-56C-t ....nos ez a 8120-nál még éppen jó.Asszem max 61C a gyári felső határ.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Valaki írja már le részletesen ,hogy kell belőni 4Gh-re 8120-at egy Asus M5A97 deszkán ?
Itt kínlódok vele 2 napja de nem igazán tetszik a hőfok?Van aki azt állítja,hogy a maghő a lényeges a megengedett 61fok-nál van aki szerint meg a kupak
Terhelve jelenleg 4Ghz-en nekem a kupak 61C....és nem tett visssza egyszer sem 1400Mhz-re...pedig be van kapcsolva az APM meg az EPU meg minden védelmi eszköz csoda. Akkor most ez így jó vagy sem?Mostanában 2 Asus lapon is leteszteltem a 8120-ast és sikerült leszürnöm azt a következtetést, hogy ha visszatesz 1400 ra akkor véleményem szerint a lapod kevés a prockóhoz!
ホンダシビッククーペ
-
DeadMeat
nagyúr
-
Klikodesh
senior tag
Nem tudod kiszamolni, durvan elmondhato hogy az orajel emelesevel egyenesen aranyosan no a fogyasztas, a fesszel meg hatvanyozottan.
De nezz meg reviewkat, benne van akar a ph BD-s reviewjaban is a huzott fogyasztas.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
kovsol
titán
Igen jól gondolod, itt nem pontos értékek hanem tdp osztályok vannak. APM off és akkor ez a korlátot kikapcsolhatod.
(#13898) Asbee nekem is, de az a vicc alul feszelve 3600Mhz en meg simán jó volt. Túl sok hozzá a gyári fesz azért van határon szerintem.
(#13900) miresz több embernél is volt már ilyen a topicban és különböző lapokkal. prime alatt 3000-3300 között mozgott az órajel teljesen alapon.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Klikodesh
senior tag
-
RVR400
veterán
Kalkulátor Már linkeltem ide egyszer szerintem.
-
RVR400
veterán
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Bali27
addikt
Hát ja... de eddig az a tapasztalatom hogy amelyik játékkal játszom össz vissz 2 szálat használ ki rendessen. És a legtöbb játék még nem 6-8 szálra van irva.
Ergo oda jó bőven a 6100 is, de ha meg valamilyen szinten megérné egy erősebb proci,.. (ami mondjuk jóvaltöbbet is fogyaszt alaból is) akkor a 6100 at már alig tudnám eladni... és még relative drágőán vettem..
Szóval győzzetek meg hogy egy 8xxx al jobban járok mint egy 6100 al.. Akkor azonnal cserélek..[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Nekem a CPUTIN ment fel eddig 90-re, a magok 70-re
Most beraktam egy 4 cm-es kis ventit a VRM fölé, egy régi, halott mx-440 vga-ról.
Pont becuppant a Freezer és az usb csatik közé.Ja, és végre nem ugrik le a teljesítmény. Tudok játszani normálisan.
Jöhet az OC!http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Pug
veterán
Nem tudom, nalam pl van kulon 2 vrm dioda, szerintem nalad inkabb vrm hofok lesz, mivel a fizika torvenyei alapjan a kupakho valosagban nem lehet magasabb a maghonel.
Asbee: Sabertooth-nal van ket erzekelo a vrm-nel, egy a sor kozepen, egy meg a szelen. Gyari Asus softal (thermal radar) szoktam monitorozni az ertekeket, de ha hazaerek megnezem aidaban mi a neve a ket erzekelonek, de azt hiszem vcore1 es 2.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
adatlap
amúgy elől-hátul egy-egy ventit anno beraktam a jobb szellozes érdekében.
cputin szerintem nem vrm hofok, vagy ha igen, akkor az
amúgy ezt most bf3 alatt mutatta a hwmonitor maximum értéknekde így már nem dobta le a teljesítményt!
majd jobban ralesek, csak ma is aludtam vagy három órát, aztán megnéztem az f1-et, ebéd, majd a fiainak osszeraktam a régi gépet egy kuckoba, és elkezdtem telepíteni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Bali27
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest