Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-27 22:49:06

LOGOUT.hu

A topic lényege, amire való:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4446) Murderer69


Murderer69
őstag

na így gyorsba mindenkinek:
hogy fair dolog e a vadászat? Emberek ezeknek az állatoknak legalább van esélyük hogy elszálljanak elfussanak amit megeszel reggeli párizsid nasi csokid ebédre rántott húsod az vajon hogyan készül???Honnan származik???Vágóhidakról ahol a felvásárolt állatot veszett körülmények közt tartják """életben"""" addig ameddig kés alá nem kerül azoknak az állatoknak nincs esélyük se elfutni se túlélni!!Sokkal nagyobb sokk éri őket mint bármelyik vadászaton..
Most ha valaki azzal jön hogy erre tenyésztik őket akkor megsúgom hogy ezeket is de nekik van esélyük...
egy gyors kis statisztika az idei évről fácánnevelde 8000 fácán plusz természetes szaporulat kiengedés után -3000 november közepétől a tegnapi napig ejtett állat 3000 ma van az utolsó hajtás...
Vágóhíd 8 órás műszakonként 7-800 állat és abból 0 menekül meg..
Akkor miről beszélünk?????
A sörét szedésről csak annyit hogy nem vagyunk állatok sem közeli sem távoli vadra nem lövünk minimum 45fokos szög alatt sem történik lövés..
Az elejtett állat minden esetben az asztalon végzi még ha nem is az elejtő asztalán akkor is....
A hentesekre meg csak annyit hogy ők a szükséges rosszak mert ha ő nem melózik te nem eszel és ez nem csak a húsra vonatkozik mivel nagyon sok helyre kerűlnek a vágóhídról a dolgok nem lenne szupi bőrjackóód meg gigiló csuka sem a puding is össze esne ha nem lenne faggyú szóval mielőtt itt nekiáltok dobálózni a hülyeséggel nézzetek már utána a dolgoknak mert ész nélkül okoskodni szerintem nem pálya ;)

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.