Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne érts félre ha bántónak éreznéd a megjegyzésem, az irónia nem jött át nekem, de nem írtam egy betűt sem ellened.Semmi negatív vélemény.
Pont most akartam kiegészíteni, hogy vannak a jogtalan költségek és nem reklamálunk, mert az alapértékkel ahogy te fogalmaztad meg vagyunk elégedve.
Nekem sincs lelkiismeret-furdalásom, ha elfogadják azt az értéket ami vám-árúnyilatkozaton szerepel, mert azt kell tenniük, de ez nem elfogadható indok a többi jogtalan lehúzásra és nem reklamálhatunk mert akkor kérik az igazolásokat és még mi leszünk a hibásak hogy a vám-árúnyilatkozat és az igazolás összege nem stimmel. Ezért inkább lenyeljük a békát.Ebben hónapban 292,7 Ft a dollár erre ők felkerekítik 293-ra ez a vámtörvény és az áfa törvény megsértése és ennek eredménye hogy több lesz áfa, mint ami jogszerű lenne, nem sok pénz, de akkor is nem korrekt.
Szállítási díjat számolnak ott ahol az eladó azt kedvezményként biztosította, az eladói kedvezmények nem számítanak a vámértékbe ha nem fizettünk érte.
Valami nemzetközi szállítási díjat írnak, de az hol látható, ellenőrizhető?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest