Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Te kezdted fikázni az AliExpress-t már azt elején, most nem idézném, mert nem szoktam úgy fogalmazni. Arra írtam az első mondatomat hogy rossz a támadási irány. nem arra hogy hiányos a tudásod.
Én próbáltam arra irányítani a figyelmedet, hogy van lehetőséged a pénzed visszakapni, felesleges körök futkosása nélkül, de ahogy gondolod.
Az AliExpres dispute megszakítható a 15 napon belül és újra is indítható és lehet változtatni az okokat. A PayPal dispute-nál is változtatható az ok, de a lezárt dispute nem nyitható újra.Abban igazad van hogy nem az látszik hogy az eladó saját PayPal fiókjára ment a pénz, de annak valahogy hozzá kell kerülnie és tudnia kell hogy ki lett fizetve, tehát kap valami értesítést, ahogy eddig is mindig kapott. Van ráhatása, mert akkor nem működne az hogy tudja változtatni az árat.
Én azt látom hogy a pénz egy PayPal fiókra megy amelynek a tulajdonosa az Alipay Singapore E-Commerce Private Limited, az hogy továbbiakban mi a pénz sorsa az valószínűsíthető mint amikor nekem jön be vételár, ha akarom továbbítom a bankszámlámra vagy nem.
Örülök hogy megoldódott, #45944 de úgy tünt hogy segítséget, tanácsot kértél, így elnézést a félreértésért.
Köszönettel vettük a tapasztalat megosztásod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest