Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
nem, nincs ott. pont ezért kérdeztem
[kép]most látom az oldalon felül:
Due to system problems, we can not process Maestro card temporarily. Sorry for any inconvenience. Please try later today.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Topikgazda
Kártyával fizetünk a kártyáról a pénzt a bank zárolja, de még nem megy az AliExpresshez, ők nem vonják le, ha sztornózzuk akkor majd a bank felszabadítja x idő múlva. Senkinek nem veszik el a pénze, de a bankkártya fizetési rendszer nem "azonnali" idő kell neki.
-
kimista
aktív tag
megszűnt a maestro kártyás fizetési lehetőség?
help-ben azt írják h van, de gyakorlatban persze nincs a lehetőségek között..
eddig ment probléma nélkül
vagy csak mára szarta össze magát a rendszer?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Topikgazda
A szöveg fordítása nem szó szerint, de a lényeg kihámozható, a szó amire figyelni kell a better
Mivel az eladó azt állítja hogy nem az övé a termék ezért kérem mutassa be nekünk a csomagcímkét, ahol látszik a nyomkövetési szám, de -better- jobb lenne egy videó a kicsomagolásról hogy legyen meggyőző bizonyíték számunkra.
Tehát két opció van felajánlva:
1. kép a csomagról, vagy
2. jobb lenne videó a kibontásról.
Legalább az első opciót elküldtem volna.please kindly show us the waybill with dear tracking number on the package it is better to offer the detailed unpacking video as the conclusive and convincing proof for us.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Deion Branch #13892 üzenetére
szeirntem nem zavarja...nyugodtan lehet.
-
Deion Branch
tag
(#13882)
Ha pl Kiss Pisti néven vagyok regelve, és mindig a Kiss Pisti néven lévő kártyával fizetek, ám most a Nagy Béla nevén lévő kártyával fizetnék az zavarja az Alit? vagy egy accal lehet több kártyával is fizetni?valaki?
-
aicon
senior tag
válasz Deion Branch #13875 üzenetére
Neked van igazad, én is ezt fogom ezután tenni.
A kérdés az hogy mit lehet tenni ha az eladó azt hazudja, hogy nem tőle van a vitán ráadásul neki adnak igazat?======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Deion Branch
tag
Ha pl Kiss Pisti néven vagyok regelve, és mindig a Kiss Pisti néven lévő kártyával fizetek, ám most a Nagy Béla nevén lévő kártyával fizetnék az zavarja az Alit? vagy egy accal lehet több kártyával is fizetni?
-
Baku
aktív tag
Jól gondolod, egy darabos cucc volt, minden feláras opció nélkül. Tegnap éjjel még 16.xx €, ma reggel már 20.xx €.... korrekt mi???
De most revansot vettem a piszkos sárgákon: Elmentem egy ázsiai "All you can eat"-es kajáldába,és 10€-ért legalább 25€-nyit zabáltam össze....
-
-
Zoty4
őstag
na végre jóváhagyták a fizetést minden rendelésemnél
majd 6 óra kellett hozzá[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz havri1 #13876 üzenetére
SMS-t kaptam, hogy ezt meg ezt vettem.
Azért cancel-eztem, mert a limit bug volt, majd gondoltam, mivel nem találtam repay-t, így visszavonom, megveszem újra. Na most se plusz termék, se pénz..
Nyilván várni kellett volna, mi történik, de a fene se gondolta volna, hogy az alis feltorlódás miatt később próbálkozik be a banknál, mint a limitet átállítom.. Elqrtam..
-
juhlaci
tag
Sziasztok! Még sem sikerült 8.71 € vásárolni. Nekem a megrendelésnél még ezt mutatja, de az Ali a Banktól 11.04€ hívott le . Mi a teendőm???? Order ID: 79862616826073 View Detail
Order time & date: 00:13 Nov. 11 2016
Store name: HANSON JACK CO.,LIMITED
View Store | Contact Seller (0 unread)
Order amount:
€ 8,712Pcs/Set DRL LED Daytime Running Lights Car Brake & Steering Light Source Car Styling Waterproof 5 Colors Fog Lamps CJ
[Transaction Screenshot]
€ 8,71 X1
Product properties: YellowPayment Processing Cancel O
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
havri1
félisten
Biztos, hogy levonta?
Nekem a minap volt ugyan ez az eset.
Fizettem volna, limit miatt nem sikerült.
Ali küldte is az emailt, hogy van egy nem fizetett termékem, rendezzem.
Módosítottam a limitet, majd azon pay now, és kész. Nem próbálkozott magától levonni többet a rendszer.
Van egy kis késés most a rendszerben nálam is.
Majdnem 2 órával később terhelte rá a kártyámra a vásárlást.
És amúgy miért akarod törölni?
Meggondoltad magad?[ Szerkesztve ]
havri
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Sikerült megszivatnom magam, mégpedig azzal, hogy nyomtam egy cancel ordert, miután a banktól nem vonta le a kesst az Ali (limit bug), majd most meg mindent szépen levont az Ali, 3-4 termékért, amit már cancel-eztem.
Kártyás fizetés volt, nem Alipay.
Most szívtam, vagy van rá mód, hogy valahogy le lehessen rendezni?
-
vasi89
addikt
én arra leszek kívánics hogy meddig lesz függőben a verify. Tavaly azthiszem 24 órát garantáltak és utána mehet majd postára. De volt aki tavaly is 10 napot adott meg h max annyi időn belül postára adja és ki is húzta addig. A másik meg h mennyi csomag fog ezekből eltűnni. A vámosok is készülnek a karácsonyra mindenhol
-
Topikgazda
Nem is a fizetés a probléma, ennek a néhány 100 milla csomag postai szállítása, na az lesz még érdekes. Remélem túlnyomó része dec 23-ig megjön.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ciccuka
veterán
Mit lehet tenni, ha fizetés 3 órával után ilyen hibaüzenetet ad a rendszer (és átvált kifizetetlenné) Payment authorization failed: Order
Ilyenkor is levonja (ha igen, akkor mikor kapom vissza)?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
palika!
csendes tag
Üdv a fórumtársaknak,
11.11-i akcióban szeretnék DSRL-hez Yongnuo objektívet rendelni az Aliról. Van esetleg olyan kuponkód vagy más kedvezmény, amivel 63 $-os árat lejjebb tudnám szorítani? Másik kérdésem az, hogy mekkora a valószínűsége, hogy vámnál megfogják (egy kis méretű, nem zoom-os objektív eredeti dobozában)? A kereskedők a valósnál kisebb árat szoktak a pakkra írni? Ha már megfogták, akkor ekkora összegnél 27%-os ÁFÁ-t és a posta 2.500 Ft-os ügyintézési ktg-ét kell megfizetnem? Köszi a segítséget. -
farkas-j
őstag
Ezt a 6-os USB töltőt csak ajánlani tudom. Én még 20$-ért vettem, most csak 16$. Remekül működik!
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
törölt tag
Csak egy gyors kérdés. Tudom, hogy be van lassulva ali, de ha megrendeltem 15 terméket, annál még 2 Payment Processing ? , akkor vajon levonta a pénzt azokra is vagy még nem?
Nem tudok most netbankba belépni. -
BUZZLGHTYR
senior tag
rendeltem 1 kabátot, 3XL remélem nem lesz kicsi, és azt is, hogy nem lesz nagy.. hülye ez az ázsiai méretezés..
-
nagyúr
Tőlem kértek már, volt egy esetem, amikor szállítás közben kilopták a telefont a csomagból, csak a töltő + akksi maradt benne. Nem hitték el (mixeshop.com), csomagolós videóm nem volt, de a postán mértek súlyt mielőtt hozzám került a csomag (vámolásnál asszem) és az nem egyezett a feladási súllyal, így 3 hét paypal vita, postai jegyzőkönyv, rendőrségi feljelentés után visszakaptam a 72.000Ft-ot.
Aztán hozzácsaptam még egy kicsit és inkább vettem itthon egy nexus 5-öt
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ugyanezt lejátszhatod a webes-n is, de nem biztos hogy mindenkinek müxik. De ez ugyanaz. Mivel az Alipay-re nem lehet Maestro-t adni, így csak a kártyás fizetés az Alipay felületen keresztül van. A mobil app sem kerüli meg, csak ott a bankod időben visszaigazolta a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz LaCupacabra #13815 üzenetére
Akinek nem fogadja el a Maestro kártyáját, az telefonos app-ból fizessen (nekem csak így sikerült):
Gépen tedd a kosárba a cuccokat > telefonon app-ból belépsz a kosárba (jobb felül), kiválasztod a terméket (akár többet is) > Buy felirat > Use another payment method > Place order > és ebben az ablakban már elfogadja a Maestro kártyát is, bár be kell írni újra a kártya adatait (kép is van, hogy milyen kártyákat fogad el)!!V/: weben is kerestem, de ott sehogy nem tudtam fizetni Maestro-val!!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Topikgazda
válasz tboy93 #13847 üzenetére
Az világos számomra is, de magát a kérést nem értem, sosem kértek ilyet amikor reklamáltam hogy nem azt kaptam meg, mint amit kifizettem. Az eladó erőszakolta ki ezt szerintem, de egyébként meg mindenre adnám neki az 1 csillagot.
Lehet hogy kellene nyitni egy fekete listát az ilyen eladókról. Amibe beírnánk hogy csomagbontásról videó kötelező.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha fizikailag látszik az eltérés a kamerán és a dobozon, egyértelmű hogy mi lett vásárolva az Aliexpres order-nél, akkor egyértelmű, hogy nem azt kaptad amit kifizettél. Ezt le írnám a fellebbezésbe.
Innen kezdve érthetetlen, hogy miként érvelt az eladó, hogy azt fogadták el.
Én ilyennel nem találkoztam még.
Az 1-es még mindig nem világos, de nem érdekes. -
Ádyka
őstag
válasz Deion Branch #13841 üzenetére
Hogy történt? Egyszer csak nem írta ki, hogy "Sorry, we don't support this type of card." ?
Az előző maestro kártyámmal nekem is ment, most akartam beírni neki az újat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Deion Branch #13839 üzenetére
Az Alipay-re feltenni fixre csak Visa és Mastercard, de a normál fizetés esetén a Maestro kártya is elfogadott fizetőeszköz az AliExpressen.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Deion Branch #13839 üzenetére
Érdekes.. Ha már sikerült megrendelni, akkor várj vele, holnap szerintem már ki tudod fizetni. Nekem is így volt 1 alkalommal.
-
Sanki
addikt
válasz Deion Branch #13836 üzenetére
Nekem úgy működött, hogy gépen lenyomtam a megrendelést (nem volt a maestro kártya a listában, így nem tudtam fizetni, mondom fa.sza...), megnéztem telón és engedte egyből.
-
frovery
senior tag
válasz LaCupacabra #13830 üzenetére
Szerintem felesleges.
12 éve van ilyen kártyám és a múlt héten jött elő ez a hiba. 5 perc múlva ismét rányomtam a kifizetésre és jó volt. Másnap a 3. egymás utáni kifizetésnél megint előjött. Szintén 5 perc múlva engedte a kifizetést. Tegnap 5 egyenkénti vásárlásnál semmi hiba nem volt. -
Deion Branch
tag
Ugyan ez...eddig vígan működött... (olyan jó hogy nyáron jött új kártyám mert lejárt, az előző visás volt, ez meg maestro )
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Itt hogy kell pontokat gyűjteni?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Topikgazda
válasz LaCupacabra #13830 üzenetére
Az a gond hogy tényleg úgy 100 vásárlásból 2-3 ahol ez előjön, de ezek mindig a legfontosabb vásárlásaid lesznek. Banktól függően Visa vagy Mastercard netes kártya az ilyen vásárlásokra, nem mindenhol eget verő a költsége.
-
Topikgazda
Gondolom a "Did not follow the instruction provided by seller"-t arra akarják érteni, hogy nem töltöttem fel kicsomagolási videót
A szöveg az hogy szerintem nem az, hanem mintha a használati utasítást nem tartottad be és ezért nem jó a videó látószöge.
1. Az eladó nem kötelezhet videó feltöltésre, nem is értem azt amit írsz hogy kicsomagolási videó feltöltés előírása az AliExpress részéről.
2. Ezek szerint konkrétan nem látszik a 4 és 6 közötti különbség magán a kamerán?
3. A 4 az nem kisebb látószögű, mert az én agyamban, ami nagyobb méretű annak nagyobb a látószöge így a kisebb tartomány is látszik[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Köszönöm szépen a tájékoztatást. Azért furcsa még nekem a dolog, mert akár mennyi cn-es ajánlott tn-t nézek a magyar posta nyomkövetésben mindig 2X hozza a célországba elküldve bejegyzést, itt viszont csak egyszer szerepel eddig.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
aicon
senior tag
Olyan gondom van, hogy rendeltem egy IP kamerát 4mm objektívvel, de az eladó 6mm-s objektívvel küldte, ami jóval kisebb látószögű és nem jó oda ahova tervezve lett. Ezért egy újat kell vegyek.
Nem sikerült az eladóval megegyezni, (mindenfélét kamuzott, hogy meg kell kérdezze a főnökét, jó nekm az is amit küldött, meg ilyenek) így nyitottam egy vitát, (full refund.)
Ott több képet feltöltöttem, ahol a doboz cimkéjén jól látszik a 6mm objektív valamint videót is készítettem a kisebb látószögű kamera képpel, csatolva referencia képeket valós 4mm objektívvel, ugyanaz a kamera típus (hikvision).
Erre az eladó egyszerűen azt hazudta, hogy nem tőle való, pedig tőle van.
Az aliexpress a csatolt képek és videó után még kicsomagolási videót kért, mert az eladó azt állítja, hogy nem tőle van, de ilyen videóm nincs, ezt meg is írtam.
Erre az eladó javára döntöttek, annak ellenére hogy több ponton bizonyítottam képekkel, hogy az eladó hazudik.Gondolom a "Did not follow the instruction provided by seller"-t arra akarják érteni, hogy nem töltöttem fel kicsomagolási videót (erre jött ez a válazst), az eladó minden kérését teljesítettem, leszámítva azt, hogy turkáljon a PCmen teamviewer-rel. Azt azért mégse....
Még van 2-3 nap hogy appeal-al éljek.
Ha valakinek van hathatós érvelése erre a részre vagy hasznos ötlete megköszönöm.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
peestike
őstag
-
Topikgazda
Ha visszakeresel már írtam többször, a Maestro problémás kártya, a hitelesítéssel vannak gondok, egyik napról a másikra egy adott helyen nem lehet vele fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
fél órája rendeltem pár terméket, még egyikről se jött meg a fizetést igazoló mail. nálatok is igy be van lassulva?
Payment Processing -
Topikgazda
válasz Alexandra Lé #13812 üzenetére
Cancel order és nem Accept, ekkor ha van még a vásárlói védelemből akkor újranyitható, mint ahogy már sokszor írtuk. De egyébként ez részéről kényszerítés, mert ez nem így működik. Ezt azért jelezném az AliExpressv felé, miután a pénz megjön. Ha lezárod akkor én maximum 2 napot adok, hogy a pénz meginduljon, azután megy a dispute az Ali döntéséig, mellékelve az üzenetváltást főleg az olyat amit te is kaptál.
-
LaCupacabra
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 kis problémám. Idáig elfogadták a Maestro kártyát ma viszont nem tudok fizetni vele.
Van infó róla hogy mi mért nem lehet vele fizetni ? Az oldal alján ott szerepel pedigBB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
törölt tag
Rendeltem pár dolgot.
Egy Xiaomi hosszabbítót, USB-vel. DD4-en volt 9.99 dolcsi, Alin nézelődtem, 11.11-es árakra is 12-13 dolcsi volt a legolcsóbb, erre mégis találtam 9.04 dollárért, meg is rendeltem.
Egy késélezőt. Az is 3 dolcsi körül volt mindenhol, 2.50-be sikerült megrendelni, de minden terméket már tegnap beraktam kosárba amit kinéztem, és ezek a köcsögök 11.11-es árnak 2.48-at írtak, nem is figyeltem, 3.30-at fizettem érte. Cancel, majd jön vissza a pénz...És lenne egy kérdésem is, várom egy hozzáértő fórumtárs válaszát.
Pár napja rendeltem FM Transmittert, akkor írtam is ide, mert véletlenül kettőt rendeltem, egyet már kifizettem, másikat canceloztam fizetés előtt, aztán erről megfeledkeztem és canceloztam a már kifizetettet is. Azóta se jött vissza a pénzem. Mit tudok ilyenkor csinálni? Ha még feladás előtt, rendelés után pár perccel calcelozok valamit hogy jön a refund? Eladó intézi vagy Ali?[ Szerkesztve ]
-
Alexandra Lé
újonc
Sziasztok!
Én rendeltem egy ismerősömnek egy fotós hátteret, ami gyalázatos minőségben kapott kézhez! Egyáltalán nem olyan volt mint a képeken, vagy a leírásban, de még a visszajelzésekben sem, ezért írtam a seller-nek és vitát is nyitottam (open dispute). Erre ő vissza írt, hogy vissza téríti a termék árát (43 $) ha bezárom a vitát!
Az lenne a kérdésem hogy bezárhatom e a v
itát azelőtt, hogy biztosan megkapnám a pénzt?
Attól neki még fizetnie kell, ugye? -
Topikgazda
válasz mokuscickany #13809 üzenetére
Nekem is van kettő "pudingos" aminek ugyanez az utolsó bejegyzés 10.03 és 10.13 Elhagyta a repteret
Kelet felé indult a repülő Én még várok mert még van 12 napom a védelemből. -
Baku
aktív tag
Mérgelődöm, és szarok a 11.11-ükre.... Tetves rizszabálók ....
Az még csak hagyján, hogy 11.- e előtt egy héttel felnyomják az árakat kb. 20%-kal, hogy aztán hatalmas csinnadrattával ebből engedjenek kb.25-30%-ot, ezt már lenyeltem ....
De azt, hogy TEGNAP este amit kiszemeltem akkor még 16€ volt, ma meg már 20€, na ez már több a soknál .....
Nem veszek ma semmit. Menjenek a Q anyjukba! -
mokuscickany
újonc
Sziasztok!
Régóta rendelgetek az aliexpressről, most viszont kellene egy kis segítség.
Több mint egy hónapja nem mozdul a csomag (gyereksapkák vannak benne) Az eladó azt kérte várjak még 10 napot, aztán javasoljak valamit.
Ti várnátok? Ha igen meddig? Mikor nyissak vitát?
Szeptember 29-én rendeltem. Tavaly már rendeltem tőle egyszer, akkor nem volt követhető a szám alapján, viszont rendeléstől számítva három hét alatt ideért. Most adott egy
RJ870360855CN számot, tökre örültem, erre nesze semmi..[ Szerkesztve ]
-
juhlaci
tag
LED menetfény világítást úgy sikerült rendelnem, hogy elkezdtem a fizetést és megszakadt. visszamentem az oldalra és azt írta ki, hogy már 2.5 € több az ár, hát rendeltem. De a félbeszakadt rendelés sem törlődött így megrendeltem a jó áron is. Kértem mindjárt a rendelés törlését a lenyíló ablakban az áremelést beállítva és megírtam neki, hogy elég nekem ebből 1 csomag ill. 1 pár 8.57 U áron . kíváncsi leszek!
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
vasi89
addikt
a select coupon mi az istenre jó? sehol nem dobja fel h alkalmazhatom. pedig az egyik shopnál beváltottam pontokat is de semmi.
-
Garold
senior tag
Eddig megy szépen a fizetés gyorsan, azt leszámitva hogy venni akartam Miband 2-t fóliával 23.99-ért, ezt az árat hozta a pay now gomb megnyomása után is, de az összesítőnél már 33.99-et. Töröltem is egyből, gondoltam nekifutok még 1x, ekkora viszont már elfogyott a fóliás verzió. Grrr
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Topikgazda
Előfordulhat, hogy nem sokára lassulni fog az AliExpress fizetési rendszere, nem kell idegeskedni. Sajnos ez minden évben előfordult.
Tavaly ezen a napon: Alipay processed a total of 710 million payment transactions
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest