Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Biztos, hogy levonta?
Nekem a minap volt ugyan ez az eset.
Fizettem volna, limit miatt nem sikerült.
Ali küldte is az emailt, hogy van egy nem fizetett termékem, rendezzem.
Módosítottam a limitet, majd azon pay now, és kész. Nem próbálkozott magától levonni többet a rendszer.
Van egy kis késés most a rendszerben nálam is.
Majdnem 2 órával később terhelte rá a kártyámra a vásárlást.
És amúgy miért akarod törölni?
Meggondoltad magad?[ Szerkesztve ]
havri
-
asynur
tag
Ahogy, V/ is írja a kuponok nem járnak vissza, ami a mostani akciókban új volt az a shopping creditek, amiket gyűjteni lehetett. Arra kíváncsi lennék, hogy ez bele számít-e a fizetett összegbe vagy végeredményben csak egy máshogy elnevezett kupon (nekem az a gyanúm, hogy ez a helyzet).
Beragadt szállítás témához én is az önmérsékletet és türelmet javaslom a napi több felesleges, információ tartalom nélküli beírogatással szemben (akinek inge nyugodtan vegye magára), illetve ha esetleg végre valamikor megindulnának ezek a csomagok akkor azt érdemes lehet megosztani, addig semmi értelme ragozni a témát (nekem is több van ami nem érkezett meg, de attól nem fog hamarabb ideérni, ha folyamatosan ezen pörgünk). -
Ka999
tag
Szinte 2 hetente van valamilyen sale, de az én észrevételem szerint nincs jelentős eltérés az akciós árakban. Az árfolyamvaltozás miatt annál nagyobb mértékben változhat az ár kedvezőbb vagy kedvezőtlenebb irányba. Legfeljebb a kuponokkal tudsz extra kedvezményt elérni. Én a helyedben berendelném, ha szükséged van a termékre. Legfeljebb visszaküldöd, ha van rá free return, és az ár jelentősen jobb lesz (amit kétlek)
-
baly81
aktív tag
Mondjuk én alap (standard) változatot vettem mindenféle kiegészítő nélkül egy termékből, de a tegnap délután megszerzett 2.000Ft-os kupont levonta fizetéskor. Egy másik termékből pedig, amit korábban 11.400 Ft-ért vettem már két alkalommal is 2 és 3 hete, az is 9.063Ft volt a mostani sale-ben. Ráadásul levont még további 182 Ft értékű coint. Így összesen 8.882 Ft-ot fizettem érte, amit korábban 11.400-ért vettem.
Lehet eladója válogatja ezt is!?
Vagy próbáld meg kivenni és betenni újra a kosárba..... hátha segít.[ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
-
MaxxDamage
félisten
Tudod!
A rutin meg az évek!
Ügye V/ ? 😋🤭✌️◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
KrAt
veterán
Meg is kaptam ma kézhez, a csomag összeszalagozva, fele akkora, mint kéne, persze, hogy a két legértékesebb cucc (endoszkópkamera és egy ultrahangos tisztító) hiányzik.
Persze az utp csatik, törésgátlók, zigbee hőmérők benne maradtak.. Csak a két legértékesebb és legnagyobb hiányzik...
-
TMhun
tag
Ugye itt az is kérdés, hogy az EO hálózatában "rongálódott"-e meg a csomag, vagy már így lépett be a hálózatukba.
Ha nem tudják bizonyítani, hogy már így lépett be, akkor nekik (is) helyt kell állniuk.Bár a tracking idővonalát tekintve elég valószínű, hogy az EO központi raktárában "rongálódott" meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest