Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7366) khorvat válasza King Unique (#7365) üzenetére


khorvat
senior tag

Nagyon szépen köszönöm a választ!
Ebben a történetben én az utolsó esélyként léptem be, ismerősömmel történt az eset így a részleteket is csak annyira ismertem amit elmondott és leírtam. MacBook és IPhone termékeket egyáltalán nem használok és nem is fogok így csak neten olvastam a nehézségekről és az átjárhatóságról a Windows rendszerekkel fájlrendszerekkel, de akkor az exFAT lesz a megoldás laikus számára ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás az adatok átjárhatóságára!

Most a HFS+ fájlrendszer van rajta, de a mentést az előtte lévő NTFS fájlrendszerről csinálom. mivel annak a fájlrendszere szépen látható több programmal is a mentést pedig asztali gép Win10 Pro x64 HUN oprendszerrel csinálom, illetve párhuzamosan egy Win10 Pro x64 HUN laptoppal is! Első lépésként természetesen leklónoztam a kérdéses hibás külső HDD-t és a klónról készítettem el az első adatvisszamentéseket! De most párhuzamosan megyek így időt takarítok meg!

Ez a GetDataBack Simple progi elég meggyőző eddig, gyorsan feltérképezte az 1TB lemezt, igaz a hasznos adat szerinte 2-300GB, majd ezt megkérdezem a tulajdonostól, hogy valós méretet jelent?
De ami külön tetszik, hogy a fájlrendszert megtartva tudok mentést készíteni nagyon jó sebességgel, a már kimásolt adatok egy része megnyitható tökéletes másik része sérült lehet, mert ugyanazon mappában lévő képek, zenék nem mindig játszhatók le.
De azt is lehet így tudni, melyik zene vagy képfájl sérült pótlása így könnyebb lehet, mert látszik pl. melyik év nyaralási képei voltak!

TesdDisk-et megnézem még ha getdataback végzett!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.