Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43101) gulasoft válasza wollnerd (#43099) üzenetére


gulasoft
őstag

A reverb G2-nek van most árban a legjobb felbontása. Kifejezetten szimezéshez ajánlják. A quest kábelmentessége a mozgásos játékoknál előny, de ezek alatt a pingpong előre hátra ugrálását, a one shape egész testet megmozgatását kell érteni. Ezek egy ilyen kis területen használhatatlanok. (Talán az one shape-ben nem fejeld le a bútorokat) A bs főleg az általad említett szinten nem kíván ezred másodperces pontosságot. Szóval ha zimulátorozol, akkor G2.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43102) barcalaci84 válasza wollnerd (#43099) üzenetére


barcalaci84
őstag

Azért a HP követése (a kamerás) is élhető....nem tökéletes , de azért használható mindenre is...
Ha nagyon nem jön be , akkor még osszehozod a vive base station-jeivel...
Szimekben meg eleve talán a legjobb választás

(#43103) wollnerd válasza Dyingsoul (#43100) üzenetére


wollnerd
aktív tag

"Ha bázisállomásokat és wand kontrollereket használsz a Reverb G2-vel, akkor mi baja lehet a követésnek?"
Van ebben tapasztalatod? :) Mert erre korábban is gondoltam. :) Néztem sok videót és sokat olvastam a reddit-en is. De pár dolgot még mindig nem értek. Meg lehet oldani, de ehhez vagy: 1) Steam donge-ket kell vásárolni, amit mostanság elég nehéz beszerezni is, meg aztán nem értettem: egyáltalán a kontrollerek használatához kell, vagy csak a filmware frissítéshez? :U
Meg aztán személyes tapasztaltom is igazolta hogy a kontrollerek önállóan nem tudnak bekapcsolódni, működni, legalábbis elsőre, ergó és itt jön a 2) A VIVE HMD-nek a HDMI-jét ki lehet húzni, de a USB-jét PC-be a power-jét áramhoz bedugva kell tartani a Linkbox-on keresztül (Mindig, amikor használni akarom a BS-t és kontrollert?)
Megaztán kell az Open Space Calibrator progi is hogy beállíthassuk a wand vagy Index kontrollerek koordinátáit a WMR headsethez igazítva, mert ez a kettő eltérő koordinátarendszerben dolgozik. Elvileg elég egyszer beállítani, de néha beüthet eltérés és újra kell kalibrálni.
Van/Tudsz egyszerűbb megoldás(t)? Én már rengeteget kutattam de így is maradtak bennem kérdések. :F

Amúgy amire kíváncsi vagyok! A VIVE rendszer a SteamVR (Home) alapján mindig tudja hogy hol a szobám közepe és mindig úgy állítja be a VRHome közepét (könyvtárlista).
Más/WMR headset-ek is tudják ezt StemVR-rel? Mert ugye más tracking-ot használ, ezért kérdezem...

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#43104) Bagoly81


Bagoly81
aktív tag

aki frissitett már win 11 és akadozik az oculus link annak itt egy megoldás, nekem segitett, a lényeg annyi, hogy a hangkártyát kell átkapcsolni [link]

(#43105) a2d2 válasza Bagoly81 (#43104) üzenetére


a2d2
addikt

És ha Win 10-en akadozik? :)
Pár hónapja még tök jó volt most meg percekre leakad. Egyszer az elején, de tegnap pl ki akartam próbálni egy 2D-s játékot és gázos volt. Kénytelen voltam visszamenni VD-re amit már fél éve nem használtam. Ott legalább kipróbáltam az SSW-t de szar volt ASW-hez képest.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#43106) Bagoly81 válasza a2d2 (#43105) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

jó de csak oculus alatt vay más hol is? érdemes lenne megvizsgálni a gépet a latecymon progival [link]

(#43107) a2d2 válasza Bagoly81 (#43106) üzenetére


a2d2
addikt

Airlink alatt. Mozgatom a fejem és hosszú percekig nézem a szaggatást mire helyre jön.

Kaptam ma 30%-os kupont, bepróbálom én is ezt a Song in the smoke-ot. Sokat javítottak rajta első héten. Ez a Resident Evil túlságosan szürke a videók alapján.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#43108) luikay válasza Bagoly81 (#43104) üzenetére


luikay
tag

Nálam az ODT-s trükk segített, be kell kapcsolni a "Toggle console window visibility"-t és nem szabad minimalizálni, futni kell hagyni a háttérben. Egyből nincsenek microlagok.

(#43109) Sziszifeca


Sziszifeca
őstag

Hali VR-esek.

Budapesten valaki nem tudna nekem segiteni?
Mióta megvan a 3080-am azóta nem tduok semmivel se játszani VR-ben mert vannak dropped frame-k(lila csík az fps vr-ban).

Mindent próbaltam már. Valahogy ki akarom szűrni hogy másik vga-val jó-e. Vagy a HP reverb-em nem jo.

Kérdés Budapesten valakihez nem tudom elvinni a gépem VR-al és a videokarit kicserélnénk hátha az a baj. Nagy segítség lenne. Aki tud kérem privátba jelezze.
Köszönöm előre is! :((

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43110) camaro79 válasza Sziszifeca (#43109) üzenetére


camaro79
aktív tag

Hello!

mivel jatszol?
ezt a drivert probald, ezt mondjak a legstabilabbnak:
https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/176265/en-us

en quest2-vel szenvedtem (airlink), vettem egy g2-t melle, azzal semmi gondom nincsen, full stabil.
q2 jo lesz roomscale jatekokra, illetve a csaladnak. Simre a g2 a legjobb, meg mindig…

(#43111) Sziszifeca válasza camaro79 (#43110) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Hp Reverb van de még nem a G2.
Kipróbálom mindjárt ezzel a driverrel is.
Dirt rally 2 van amikor ugy megy mint a vaj, de van hogy lila tüskék ezerrel.
AMS2, Iracing.. itt is jelentkezik, de csak pár darab. De ez nem normális szerintem.

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43112) kiskuplung válasza a2d2 (#43107) üzenetére


kiskuplung
őstag

Majd írd meg, hogy szerinted milyen a Song in the Smoke!! A Resident evilbe eddig 3 órát pakoltam, az elején eléggé húztam a számat, de aztán valahogy elkezdett tetszeni, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Én eddig egyetlen RE játékkal játszottam, még az első résszel PC-n, kb 20 évvel ezelőtt, szóval azt se tudtam, hogy mire számítsak. Én azt hittem horror játék lesz, de ez inkább egy sima akciójáték.

(#43113) mihione


mihione
őstag

Megjott nekem is a bobovr m2 fejpant+szilikon grip a kontrollerre+szilikon huzat a gyari arcparnara,meg par aprosag meg.A fejpant az nagyon kenyelmes most kezdek rajonni hogy a legjobb hasznalni.Rohadt jo hogy siman ki es be lehet bujni nem kell allitgatni rajta,gyari fejpant allandoan lecsuszott allitgatni kellett ez ahhoz kepest full stabil.A kontroller szilikon huzat is nagyon jo cucc,sokkal jobb igy a fogasa.A szilikon arcparna praktikus de kicsit olyan erzesem van hogy kisebb lett a fov vele,meg itt ott eleg laza es van egy kis logasa az anyagnak ami eszreveheto a latoterben.Joy analog karokra volt meg ilyen kis szilikon sapka,na azok nekem nem jottek be egyaltalan.

Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B

(#43114) gulasoft


gulasoft
őstag

Van arra valami ötletetek, hogy tegnap még simán ment az airlink, most sem a link, sem az airlink nem megy 2 mp után kidob, az airlink az ott csirimpol. Volt oculus service restart, gép restart, router restart, headset restart, és még mindí ugían az.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43115) gulasoft


gulasoft
őstag

Feltoltam 120Hz-ra és az nem tetszett neki 90-en megy

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43116) Sziszifeca válasza Sziszifeca (#43111) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Na kaptam kölcsön egy Samsung Odyssey VR-t, és ugyanúgy gáz, droppol. Gyanús hogy videókártya lesz a bibi most már.. Reklamáció előtt biztosra szeretnék menni, így valaki Budapesten segítsen nekem egy gyors kártya kipróbálásban. Kap 5000Ft-ot az illető :)
:R

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43117) jamez válasza kiskuplung (#43112) üzenetére


jamez
senior tag

Az új RE4 gondolom. Nekem kevés az a szint amit kihoztak. 2005? talán? Tényleg ennyit tud a Q2? Ultra gagyi nekem. Inkább lett vona PCVR. Persze az nem akkor biznisz.

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#43118) luikay válasza a2d2 (#43107) üzenetére


luikay
tag

Nálam is elkezdte ma ezt a szaggatást az Airlink... Arizona Sunshine-ban, kb fél percig ilyen 2-3 fps, utána meg tökéletes, amíg újra nem indul a pálya. :(((

(#43119) -Solt- válasza Sziszifeca (#43116) üzenetére


-Solt-
veterán

VGA hibát csak akkor ismernek el, ha teszt programok alatt a gyári órajeleken hibázik a GPU vagy a memória. Teszteld 3D mark vagy Superposition alatt, ha gond van a VGA-l akkor ott előjön és mehet garanciára. Azzal, hogy XY program alatt "droppol", el fognak hajtani...

Próbaképpen vegyél vissza minden tuningot, kapcsolj ki minden monitorozó szoftvert és ha a probléma mindig fennáll, akkor mehetnek stressztesztek a VGA-ra, de akár a CPU-ra és a RAM-ra is. Ezekkel szerintem hamarabb érsz célba, mint a VGA cserélgetéssel...

Ettől függetlenül valószínűleg ez valami szoftveres nyűg... nálam például az ACC lett szinte játszhatatlan Link-n, AirLink-n egyaránt. Mivel mostanában csak NV drivert frissítettem, így valószínű, hogy az lesz a ludas.

www.smart-bus.hu

(#43120) Sziszifeca válasza -Solt- (#43119) üzenetére


Sziszifeca
őstag

ohh..
próbáltam mindent hidd el :) minden apró beállítást, próbát...
holnap valószínűleg kipróbálok a gépembe egy 3070-et, ha azzal is csinálja akkor más lesz a gond..reménykedem hogy nem vga bajom van.

Nekem menne szépen a játék elég szép képpel, ACC is. Tudok AMS2 és Iracinggal is játszani, ott néha dob be 1-1 droppot, de a DR2 az brutál(játszhatatlan).

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43121) scyllafren válasza Sziszifeca (#43120) üzenetére


scyllafren
senior tag

Nekem parszor okozott problemat az NVidia driver, de a beepitett clean install-ja eddig mindig megoldotta. Azt probaltad mar?

(#43122) -Solt- válasza Sziszifeca (#43120) üzenetére


-Solt-
veterán

Hááát, ha mindent is próbáltál, akkor itt már csak a piócás ember segíthet... :)

Simán lehet, hogy a 3070-l nem fogja csinálni, és akkor sem a VGA lesz a gond... ilyen cserés próbának akkor lenne értelme, ha egy másik 1080Ti-l próbálnád. A stressz tesztet én még mindig egyszerűbbnek gondolom mint a VGA cserélgetést, de te tudod.

Nekem a 2080S-l például a DR2 megy szépen...

www.smart-bus.hu

(#43123) Sziszifeca válasza -Solt- (#43122) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Jöhet a piócás.. :)
3080-am van, 1080Ti-vel jól ment.
Milyen stressz tesztre gondolsz? 3dmark és ezek simán lefutnak hiba nélkül.
Ha monitoron játszom semmi gondom nincs.
VR stressz tesztet nem csináltam. :)

Akkor lesz cumi, ha 3070-el is akad :)

Scyllafren: Igen próbáltam az összes drivert. 466.77-től enged csak. Most az is van fent jelenleg. Clean install, NVCleanstall-al is próbáltam minden drivert :)

[ Szerkesztve ]

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43124) -Solt- válasza Sziszifeca (#43123) üzenetére


-Solt-
veterán

Ha azok simán lefutnak hiba nélkül, akkor a VGA jó, ergo feleslegesen cserélgeted! :) Mivel látom az NV drivereket is próbálgattad és nem hozott eredményt, így marad a többi szoftveres lehetőség. WMR-l nem vagyok képben, de nincs valahol olyan beállítás ami a gépedhez igazítja a felbontást? Nem lehet, hogy mondjuk a Steam VR valami brutál felbontást állít a 3080-hoz?

www.smart-bus.hu

(#43125) ErcY001


ErcY001
újonc

Üdv srácok . Vettem egy oculus quest 2-őt.Tisztába vagyok vele hogy van link kábel ami egy usb3.0 és egy usb-c kábelből áll de 80$ + szállítást sokallok érte. Nincs esetleg egy ennél olcsóbb megoldás ? Esetleg ha elmegyek egy műszaki boltba és veszek egy usb 3.0 és usb-c végű kábelt akkor működne vele is?

[ Szerkesztve ]

(#43126) Sziszifeca válasza -Solt- (#43124) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Mint írtam csak VR-ben vannak gondok. Amúgy semmi.
Próbáltam 1460x1432-ben ultra low beállítással is futtatni a DR2-t, és ugyanúgy dobálja a lila tüskéket. Ha megy, mert úgy kapja el valami, akkor 3116x3052 HIGH beállítással is megy mint a vaj. Szóval passz. Próbáltam 5x win reinstallt (win10, win11), semmi programot nem tettem fel, csak ami indít és ugyanaz. :U

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43127) gubabela válasza ErcY001 (#43125) üzenetére


gubabela
senior tag

Üdv!
összefoglalóban találsz ajánlottat (anker power line) Nekem annyi volt a bajom vele, hogy nagyon merev, de azonkívül működött. De nem kell feltétlen hozzá, remekül megy nélküle is.

(#43128) ErcY001 válasza gubabela (#43127) üzenetére


ErcY001
újonc

Köszönöm szépen. Esetleg amazonon kívűl található más helyen is 3 méteres kiszerelésben (magyarországon található boltokra gondolok) ?

[ Szerkesztve ]

(#43129) Raymond válasza ErcY001 (#43128) üzenetére


Raymond
félisten

3 meteres kabelt akkor vegyel ha csak ulve fogod hasznalni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#43130) -Solt- válasza Sziszifeca (#43126) üzenetére


-Solt-
veterán

Értem, hogy csak VR alatt van gondod, de ez is csak azt erősíti, hogy nem hardveres a gond, vagyis nem a VGA a probléma forrása. Amennyiben konkrétan csak a DR2 a problémás, akkor akár ez is lehet a gond: If you're using a WMR headset through Steam VR, smooth performance is not guaranteed. [link]

Amennyiben más VR programmal is akad gond ami a VGA csere után jött elő, akkor nagyon valószínű, hogy a 3080 drivere a problémás... a monitorozó programok okozta szaggatás problémák VR alatt 1 évig jelen voltak a driverekben, szóval simán lehet, hogy valami olyan gond van ami a 3080-t érinti VR alatt.

Egyébként ha nem megy az FPS VR akkor érzékeled a gondot, tehát ha nem látod a lila tüskéket, akkor is érzed, hogy rosszul fut? A steam FPS számlálója ki van kapcsolva? Az is tud galibát okozni...

www.smart-bus.hu

(#43131) -Solt- válasza ErcY001 (#43128) üzenetére


-Solt-
veterán

Szimulátorokkal játszol, vagy mi a fő profil?

www.smart-bus.hu

(#43132) nTom válasza ErcY001 (#43128) üzenetére


nTom
aktív tag

Keress rá a premiumcord -ra a topikban, az első találat az lesz, itt többen vettünk alzáról 3 + 2 méteres kábelt

(#43133) gulasoft válasza ErcY001 (#43128) üzenetére


gulasoft
őstag

Ne vegyél első körben kábelt. Próbáld ki aza irlinket ingenesen benne van a ketyerédbe. Wifi 5 kell hozzá de az ma már hol nincs?

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43134) Dyingsoul válasza wollnerd (#43103) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Nekem nincs benne tapasztalatom, de Dr. Cshavez kollégának úgy emlékszem van (megpingeltem, lehet fog válaszolni itt a topikban). Ő sokáig dilemmázott a G2 és Index között de ő földönkívüli technológiákat használ. :DDD

Én nem tudom a mikéntjét, azt sem hogy mekkora szívás így használni a rendszert. Mindenképp kell hozzá valami 3rd party megoldás, de biztosan megoldható mert pl a Pimax is használta a base stationöket, igaz az fejkövetésre is az OpenVR-t használta, amit a SteamVR itt meg két különböző SDK-t kell összebindzsizni ha jól látom.

Csak azt mondom, hogy amit eddig a redditen és YT videókban láttam ez a megoldás (G2 + lighthouse és kontrollerei) az eddigi legjobbak között van. A Vive-okat én a lencséik miatt nem ajánlom. Azt akkor lenne érdemes, ha a lencse modot megcsinálnád rá, de akkor sztem ugrik a gari. Ebben nem vagyok tapasztalt de szerintem senki nem csinált lencsemodot itt a topikban YT-n viszont van erről is anyag bőven.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#43135) wollnerd válasza Dyingsoul (#43134) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Köszi a választ. Már eldöntöttem hogy Reverb G2 lesz. :) Egy nem tökéletes képélesség és folyamatos képfókusz veszítéssel és nagy kényelmetlenséggel használt Vive után kíváncsi vagyok milyen lesz számomra is a G2 képe & a komfort! :D

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#43136) gulasoft válasza wollnerd (#43135) üzenetére


gulasoft
őstag

A komfort biztos jó mert a valve tervezte nekik.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43137) Bagoly81 válasza Sziszifeca (#43126) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

monitorod, g-sync modját kapcsold ki, futassad a játékot ablakos modban, hasznád a számitógéped hangkártyáját, vga adaptive energia háziredjét változtassad meg, probáljál meg nagyobb tápot szerezni, a 3080 asnak legalább 750w táp kell...

(#43138) Sziszifeca válasza -Solt- (#43130) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Minden játékban beugrik 1-5-ig. De válzozó.
Dr2-nél nagyon dúrva tud lenni.
Irtam már hogy megy néha simán dropp nelkül is de ez változó és csak 1-2 pálya. Ha éppen ugy indul az iracing vagy más játék akkor ott sincs hiba.
Amivel nem tudok jatszani emiatt az csak a dr2, csak nem tartom normálisnak hogy ilyen.
Persze probaltam fpsvr nélkül is érzem hogy akkor beakad a kép mint atom arra a pillanatra.
Steam fps számlálója az hol van mire gondolsz?

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43139) Sziszifeca válasza Bagoly81 (#43137) üzenetére


Sziszifeca
őstag

Ezek közül mindent probáltam😐.
Corsair 850w-os tápom van. Csak elég neki. 🙂

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#43140) gulasoft válasza Sziszifeca (#43139) üzenetére


gulasoft
őstag

750-et eszik a kártya 100 fölött a proci! Szerinted? Mondjuk az meg furi, hogy a tesztek meg lefutnak, mert a 3dmax tesztje azt úgy hajtotta a kártyát mint állat. Simán előfordulhat hogy úgy jön össze, hogy pont nem elég. Nekem a tápom egyik fele halt meg tök jól ment a gép, a 3dmaxba meg belehalt, és azt hittem, hogy a kértya rossz, újra lett pasztázva, és végül a szervízes berakta egy másik gépbe. és akkor derült ki, hogy amikor kakakót kellett volna adni, akkor a táp nem tudta kiszolgálni, de az fekete halál volt nem frame drop.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43141) a2d2 válasza gulasoft (#43140) üzenetére


a2d2
addikt

320W a TDP-je a 3080-nak. Mondjuk nekem az is eszméletlen sok. A 1070-emnek 150W!

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#43142) gulasoft válasza a2d2 (#43141) üzenetére


gulasoft
őstag

Ilyen cikkeket nézek ebbe mindíg minimum a dupla van.
https://futuredly.com/how-many-watts-nvidia-rtx-3080/
Ráadásul a proci sem gyenge, ki tudja milyen háttértárak vannak....
Nekem 1000-es tápom volt, esetleg ki lehetne próbálni egy olyannal. Olcsóbb mint egy kártya.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#43143) a2d2 válasza gulasoft (#43142) üzenetére


a2d2
addikt

De most komolyan ti nyáron is használjátok ezeket a gépeket? Vagy csak téliszünetben fűtésre :D

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#43144) Nergalos válasza a2d2 (#43143) üzenetére


Nergalos
aktív tag

:DD

(#43145) Dyingsoul válasza a2d2 (#43143) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Nekem eddig a 1080 Ti fűtött, most meg a 3080 Ti fűt. Becsengettek hozzám október elején, hogy a lépcsőházat járják és a lakókat kérdezgetik arról, hogy kapcsolják-e be korábban a fűtést,. mint ahogy a fűtési szezont tervezték. Olyan b1tch please feelingem volt, nálam már rég be van üzemelve a túlméretezett fűtőtest... :D

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#43146) Bagoly81 válasza Sziszifeca (#43139) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

nekem egy 650w es volt egy 2070 hez, és folymat akadozott tápcsere után kismult a lejátszás

(#43147) luikay válasza Bagoly81 (#43146) üzenetére


luikay
tag

Nekem a 3070-hez is csak 650W-os táp van, de nincs probléma. :U

(#43148) -Solt- válasza Sziszifeca (#43138) üzenetére


-Solt-
veterán

Akkor marad amit linkeltem...

Steam kliens -> beállítások -> játékban fül. Mondjuk kétlem, hogy ez lenne az oka, de egy ránézést még megér, aztán innentől kezdve ez a távgyógyítás már kuruzslás kategória.

www.smart-bus.hu

(#43149) -Solt- válasza gulasoft (#43140) üzenetére


-Solt-
veterán

Recommended PSU: 700 W [link]

#43146Bagoly81: Valószínűleg haldoklott a tápod, azért segített a csere és nem azért mert kevés volt a 650W-s.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#43150) Sziszifeca válasza -Solt- (#43148) üzenetére


Sziszifeca
őstag

"Steam átfedés engedélyezése játékon belül"
Ez be van pipálva, vegyem ki, erre gondolsz?

Na kipróbáltam most a gépembe egy Asus Strix 3080-at, de hát ugyanaz a probléma :)
Vga hibátlan. Valami más lehet akkor.
Táp csak nem gáz (Corsair AX860). Valamint VR game alatt kb 60%-on terhelődik a vga, a proci meg 20-30%. Nem igazán terhelődik. :)

>>Youtube/Sziszifeca<<

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.