Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10951) Ibituba válasza Tothgera30 (#10950) üzenetére


Ibituba
aktív tag

nem azért használnak a djk monitorokat mert nem érzik a ritmust hanem azért mert mondjuk mire vissza érnek a térből hozzá a hangok ami lehet több ezer m2 is addigra ő már csúszna a ráhúzással. és ez nem arról szól hogy érzi e a ritmust. amugy meg kb 1óra alatt is lehetsz dj ha van egy kis érzéket és tudod számolni a negyedeket

(#10952) Lalikiraly válasza dudika10 (#10949) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

De ha esetleg figyeltél volna ott a konkrét típus RELOOP ADM 5
nos marketing ide vagy oda...

Dj barátom ajánlása:

Dj,zenekari monitor:
Mackie SRM450V2

Mi meg ugye felhoztuk a Reloop ADM 5 öt. Csak azt ne mond hogy egy Dynacord rendszer mellé odaraknál egy géniust mert arra is ráírhatom hogy monitor vagy ilyesmi.

Vagy az M-Audio. Azt ne mond már hogy a Geniusra valamikor is ráírnád hogy monitor. egy vacak ICs erősítős hangfalra? Azért a stúdió monitorhangfalakban eléggé analóg tranyós erősítő dolgozik.

Vagy netán egy csöves erősítőre nem illik az Audiophile meghatározás?

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10953) Tothgera30 válasza Ibituba (#10951) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Ő mint írtam sávokat nézegeti, nem tudom mivel és hogyan csinálja, neki úgy jó, ennyit tudok, többre nincs szükségem :N . Nehezen leszek, mert rühellem a tuc-tuc-tuc zenét, hát most is Wyrfarkas megy, akkor mint mondjak... :B

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10954) dudika10 válasza Lalikiraly (#10952) üzenetére


dudika10
veterán

:U

Most teljesen elbeszélsz mellettem és még mindig általánosítasz.

A Reloop ADM5 mellé oda van írva, hogy DJ monitor. Amit egyesek nem értettek. Erre mondtam, hogy csak szavak, bármit oda lehet írni.

Igen, a marketingesek bármire ráírnak bármit.

"egy vacak ICs erősítős hangfalra? Azért a stúdió monitorhangfalakban eléggé analóg tranyós erősítő dolgozik."
Megnézted az összes hangfalat amire ráírják, hogy stúdiómonitor vagy ettől lesz valami stúdiómonitor?
Általánosítás...

Audiophile. Szedd szét két részre a szót, és nézd meg, hogy mit jelent. Semmi jelentése nincs abban a kontextusban amiben használják itt és máshol sokan.
Egy C osztályú csöves erősítőre mindent mondhatsz csak azt nem, hogy alkalmas akármilyen zenehallgatásra.
De egy A osztályúcsöves kapcsolást is el lehet rontani mint a fene. Szóval megint általánosítás. :U

Ibituba: pont ezeket tudják az Edifierek. Minőségibb felépítés, komolyabb kinézet, jobban csengő név... És kb kétszer annyiba kerül.

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#10955) Ibituba válasza Lalikiraly (#10952) üzenetére


Ibituba
aktív tag

az a baj pont ezen agyaltam. mennyi lenne mondjuk egy geniusnak az ára legyen pl a 1255A. Ha! normálisan nézne ki. kisziloznák rendesen a csatlakozo panel kis eldobozolásánál elöl hogy ne fujjon ki. kapna egy 400ftos aranyozott rca csatlakozo párt bemenetre és mondjuk ugyan ezt banán aljzatba a hangfal átkötésre. legyen ez max egy 1000es plussz költség. és egy nagyon max mert tömeggyártásnál közelebb lenne szerintem a nullához. semmi mást nem módosítanának rajt csak ezeket. szerinted mennyi lenne az ára ha a nevet is lecserélnék valami jobban csengőre? mert szólni viszont szépen szól.

(#10956) Lalikiraly


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

nah lessünk gyorsan pár kategóriát. Mire mit írnak rá és miért?

Dj,Zenekari monitor:
http://www.hodi.hu/wp-content/uploads/2011/06/srm450v2.jpg

Studio monitor:
http://www.zajaruhaz.hu/media/kep_new/large/vxt8_angle.jpg

Szobai hangfal:
http://www.geek.com/gearlog/images/Genius_SP-HF1800A.jpg

A PC speaker meg azthiszem nem kell bemutatnom...

Nos szerintem egyszerű megnézni a műszaki adatlapokat a hangzásgörbéket és kiderül hogy mire miért írják rá hogy Audiofil, Monitor, vagy Zenekari, Hangosító, vagy DJ teremhangfal. Ez mind mind más kategória. Nem csak marketingből találták ki. Hiszen ég és föld különbségek vannak. Egy zenekari hangosító hangfallal nehezen fogsz kis szobában szépen zenét hallgatni.

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10957) Lalikiraly válasza Ibituba (#10955) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

A néven kívül tekintve valószínű párszáz forint lehetne ak ülönbség. Igen a 1255A nál nagyon csúnya a különbség a hangjánál ha csak a jack dugókat ujjal befogja az ember. Személyes tapasztalat. Látszik, hogy a hangszóró rögtön kontrolláltabb. Dehát ez van. Most ha a márkaneveket nézzük. Ott az árat mint tudjuk határ a csillagos ég. Adnak jót olcsón meg szart drágán is. De az M-Audio, vagy a Reloop nem is olyan erősítőt használ mint a Genius. De neis az erősítőt vagy a hangszórókat nézzük ne. Menjünk olyan apró szintig mint a kondenzátorok, ellenálások. És ott is már bizony ég és föld lehet árban a különbség.

Azért visszatérve a féléves Genius 1255A személyes tapasztalatomra, olyan hulla gyenge a magas sugárzója, hogy attól kodul az ember. Hiába tekered maxra a potit ricsít csak nem részletez. De persze az árkategóriájában kétségtelen hogy az egyik Etalon. Csak amikor az ember elkezd komoly hangfalat erősítővel meghallgatni akkor sírni fog mikor az otthoni PC speakert bekapcsolja. Legyen az akár Logitech is 40 ezerért...

[ Szerkesztve ]

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10958) dudika10 válasza Lalikiraly (#10956) üzenetére


dudika10
veterán

:O

Most komolyan nem érted, hogy nem azért lesz valami stúdióban is helytálló monitor, mert a marketingesek ráírják?

Technikai információkkal meg aztán tényleg kár dobálózni.
Vagy szerinted a Genius f3 pontja tényleg 20Hz-en van ahogy megadja a gyártó? Akkor jobb is mint egyes ténylegesen profi cuccok...

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#10959) Lalikiraly válasza dudika10 (#10958) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Te írod hogy kár dobálózni technikai információkkal.

A PC Speaker kategóriában persze hogy kár...

De ha egy álltalad marketingnek említett monitor hangfalnál nem felel meg a feltüntetett adat, hát az a gyártónak minimum hogy szégyen... És ez már a RELOOP ra is bőven vonatkozik, pedig azért tőle szinte csak komolyabbak vannak. Jó nézhetjük a Numark vagy Behringer...

De most figy egy PC Speakernél a 25W os táp áramfelvételnél hogy a picsába adhat már le 50W ott meg ilyenek pl Genius 1800A azért a fizikát sem lehet segberúgni...

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10960) dudika10 válasza Lalikiraly (#10959) üzenetére


dudika10
veterán

Meguntam...

Ez a Reloop teljes mértékben PC-speaker, alsó kategória, a professzionális szinttől messze van mint Makótól Jeruzsálem.
De elérték a marketingesek a céljuk, látod, hiszen elhitted...

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#10961) Lalikiraly


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Ezt a hozzászólást egy Genius 6000 res hangfal termékértékeléséhez írták. Azthiszem sokat elménd. Előre is elnézést hogy itt leközlöm!

A Genius ezen sorozatára teljesen érvényes az "olcsó húsnak híg a leve" mondás. Eddig 5 hangrendszerrel volt dolgom a szériából (5.1 SW Home Theater(x2), SW -HF 5005, 5.1 4000, SW-HF 6000).
Ami a hangminőséget illeti, ezek a hangfalak elég jól teljesítenek, nagyjából a középkategóriába valók. A mélyek dübörögnek, sokszor zavaró módon, de számos módon(hardveresen és szoftveresen) lehet finomhangolni, kinek milyen hangzás a megfelelő. Az áruk is jó(amelyik még kapható), a kinézetük miatt minden szoba dísze lehet egy ilyen, főleg az új, kék ledes típus.
Akkor mégis miért húzom le annyira a szériát? Mert a hozzá felhasznált elektronikai alkatrészek minősége kritikán aluli. Amikor az első 5.1 SW HT meghibásodott, nem gondoltam sorozat- vagy típushibára, rábíztam a szerelőkre(fél év után adta meg magát). Javítás után kb 1 évvel megint elszállt, ekkor garancia nélkül már én vettem kezelésbe. Hozzáértő szem számára döbbenetes látvány fogadott: alulméretezett alkatrészek, hibás forrpontok, olcsóbbnál olcsóbb megvalósítások egy középkategóriás hangrendszerben. Jelen esetben a TDA7269 IC-k szálltak el, de akadt néhány púpos kondi is(külön figyelmet érdemel az egyik kondin a márkajelzés: SAMHWA. A gond csak annyi, hogy a gyár tényleges neve SAMWHA, csak nem hamisítás esete forog fenn?).
Még akkor sem gyanakodtam típushibára, amikor ismerősöm ugyanilyen típusú hangrendszere ugyanígy megadta magát, ugyanezekkel a hibákkal.
Ezek után egy SW-HF 5005-ös boldog tulajdonosa lettem... úgy másfél évig, utána egy hatalmas pukkanás kíséretében elszálltak az egyenirányító diódák. Javítás után sem bírta túl sokáig, ezúttal a kimeneti csatornák panelén durrant el néhány kondi és dióda. Csere után működött egy ideig, aztán egy nap már be sem kapcsolt, újabb elektromos hulladék gazdája lettem.
Innentől elkerültem ezt a márkát, mint a tüzet.. de valaki megorrolhatott rám, mert egy SW-HF 6000-el ajándékozott meg az esküvőmön. Mosolyom nem volt őszinte, és joggal: újabb elektromos hulladékkal bővült a gyűjtemény, a beüzemelést követő másfél éven belül. Itt már fejlődést mutattak Geniusék, nem voltak annyira alulméretezve az alkatrészek, az elrendezés is egészen tűrhető volt(leszámítva a mindent összeragasztózást), és a hamisítványokat is kihagyták. Sajnos a megbízhatatlan, olcsó TDA IC-ket nem hagyták ki, a TDA7269 IC-k ugyanazok maradtak még a legelső szériából, és nem is bírták a kiképzést. Innentől könnyedén megállapítható, hogy a hozzáadott frontokat képtelen elviselni ez az erősítő chip pár, így érdemes nagyobb teljesítményűre cserélni. Nem baj, már megszoktam, hogy a Genius nem 5.1, hanem inkább 3.1 vagy 2.1, éppen melyik végfok száll el. Örülök, ha még szól. Időközben behoztak hozzám egy régi 5.1 4000-est, ami egész jól teljesített egészen 2 és fél évig, aztán nem mozdult többé. Itt a tápoldali pufferkondik pukkantak el, és nem véletlenül: csak a kondik fele hozta a 35V tűrést, a többit megoldották 16V-os típusokkal, amik aztán szépen fel is robbantak, ahogy kell.
Innentől már csak szándékosságra tudok gondolni, nem nagyon akarták, hogy ezek a hangfalak túl sokáig boldogítsák a tulajdonosukat, elvégre akkor nem akarnak majd újat venni!
Amikor az első 5.1 HT-t vettem, az még csak nevetséges 23.000 Ft-ba került, így boldogan vettem meg. Azonban az árak is változtak(volt már 47.000 is), de a minőség még mindig ugyanaz. Az a baj, hogy a legtöbben maximum annyit tesznek vásárlás előtt(én is), hogy szétnéznek fórumokon, mit is írnak a termékről. Ám ott a vásárlók maximum 2-3 hónapos tapasztalataikat írják le, a többség pedig már akkor áradozik a termékről, amikor még éppen csak beüzemelte. A Genius hangrendszerek esetében ez súlyos hiba. Ennek a gyárnak meg kellene maradnia annál, amihez ért: játékvezérlők, egerek, billentyűzetek építése. Aki mobiltelefon élettartamú hangrendszert akar, az vegye ezt a sorozatot. Aki minőségre vágyik, az gyűjtsön még egy kicsit, és vegyen Creative-t vagy Cantont, megéri megspórolni a bosszúságot.

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10962) Ibituba


Ibituba
aktív tag

negatív előítéleteim vissza fojtva lehet még is csak az ms 40 lesz a befutó

(#10963) Lalikiraly válasza Ibituba (#10962) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Kifejtenéd?

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10964) Ibituba válasza Lalikiraly (#10963) üzenetére


Ibituba
aktív tag

a negatív előítéleteim? pár hsz-el feljebb már leírtam. A lényeg hogy attól tartok mivel az ms40be belepréseltek ezért az árért egy 24/192 D/A-t is így nem akarom azt hogy egy picit is az analóg része rovására is menjen mert ugye nyilván én azt használnám.

(#10965) harry válasza Ibituba (#10955) üzenetére


harry
veterán

No ezeket tervezem megejteni én is, nagyobb hangerő és basszus mellett eléggé susog a mindenféle csatlakozók környékén.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#10966) London26


London26
tag

Közben visszaolvastam topikban, többen ezeket ajánlják.

Edifier Multimedia HCS2330 C2 Plus 2.1 25.860Ft
Edifier Multimedia System S330D 39.170Ft

A kettő között mi a különbség az árán kívül?
Melyiket ajánljátok laptophoz, filmezés, zene, általános dolgokra?

Köszi a választ!

(#10967) PuMbA válasza London26 (#10966) üzenetére


PuMbA
titán

Akkor ajánljuk ezeket, ha fontosabb a "mély". Általános használatra inkább: [link] vagy [link]

[ Szerkesztve ]

(#10968) GoZoL válasza London26 (#10966) üzenetére


GoZoL
senior tag

S330d-ben van optikai bemenet, a szatellitek 2x 18 W még a C2-ben csak 2x8 W, a szub részében csak 1 W különbség van! Döntsd el az optikai bemenet és a nagyobb szatellitek ér e neked annyival többet. Nekem S330D van, maximálisan megfelel!

(#10969) Angelo69


Angelo69
senior tag

Aki esetleg minőségi 2.0 vásárlásán töri a fejét az benézhet ide. Még 2 napig, :R

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."

(#10970) GaborGh válasza Angelo69 (#10969) üzenetére


GaborGh
őstag

Mennyi idős, gar mennyi van rá?

(#10971) Haart


Haart
addikt

Lehet beruházok a héten vagy jövöhéten egy MC-HF60-ra. Én leszek az első elkövető aki meg meri ezt tenni? :D
Valakinek valami tapasztalat, mennyire vannak ezek jól öszerakva? - Mármint az MC termékek.

[ Szerkesztve ]

(#10972) GaborGh válasza Haart (#10971) üzenetére


GaborGh
őstag

Végre egy bátor ember... :D

Kíváncsi vagyok a tesztre, melyik jobb, ez vagy az Edi 1900.

(#10973) _tRebroN_ válasza Haart (#10971) üzenetére


_tRebroN_
tag

Tévedek, ha azt mondom, hogyelnézve a Modecom weboldalát némely hangfal olyan Microlab-es?? :U

(#10974) Haart válasza _tRebroN_ (#10973) üzenetére


Haart
addikt

Már csak a dobozát is látva full olyan mint a genius termékei. 2000X-em is kb ugyanilyen dobozban volt fullra. XD

#10972 GaborGh : Hát az 1900 nem egy nagy durranás. 2000x-em nem veri el, csak minőségben. Hangzásban nem jobb. Meglátjuk a 8" közép mély mit tud felmutatni :D

[ Szerkesztve ]

(#10975) Tothgera30 válasza Haart (#10974) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Pedig jobb az, hallgasd még egyszer...

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10976) Haart válasza Tothgera30 (#10975) üzenetére


Haart
addikt

Hallgattam már sokszor hidd el. Elhiszem hogy kicsit elfogult vagy azért mert neked is az van de én élőben teszteltem a 2-t úgy hogy ki be dugdostam őket, egyiket a másik után hallgattam. De már ezt is megmondtam hogy nem rossz az 1900, abban a kategóriában igenis jó. Csak ha megfelelő ellenféllel állítod össze akkor már nem olyan meggyőző. Persze összeszerelés és minőség előtt le a kappal, de ezek a hangzásban vajmi keveset számítanak. Tehát még1x nem leírni akarom csak egyszerűen nekem nem érte meg lecserélni, mert nagyon hasonló a mostanihoz, nekem pedig ha váltok erősebb kell ennyi.

(#10977) GaborGh válasza Haart (#10976) üzenetére


GaborGh
őstag

Milyen hangkártyával hajtod őket?

(#10978) Tothgera30 válasza Haart (#10976) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Épp az hogy hogy nem vagyok elfogult, nekem előtte 2000A-m volt, szerettem, szinte sírva adtam el. Szóval az én fülem mást hall, nekem hangzásilag sokkal jobban bejön az 1900-as, persze ehhez jól be kell lőni, de természetesen mindenkinek máshogy jó, nekem megérte.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10979) Haart válasza Tothgera30 (#10978) üzenetére


Haart
addikt

A 2000A nagyon nem egyenlő a 2000X-el, ha már csak azt nézem hogy egyikbe 4" mély van a másikban pedig 5.25"-ös.
Ehhez képest elhiszem hogy jobb az 1900, ráadásul nem is kevéssel, mert abban 5"-os a mély.
Specek:
2000X: 5.25" mély + 1" magas
R1900TII: 5" mély + 1" magas
2000A: 4" mély + 1" magas

#10977) GaborGh : Egy xonar DS volt alattuk opa2604-es müveleti erősítővel.

[ Szerkesztve ]

(#10980) Ferlito


Ferlito
tag

ÜDv!

Nemrég kaptam egy logitech z313 2.1 hangfal szettet. Az lenne a kérdésem, hogy a mélynyomót, ha egy olyan helyre teszem ahol 2 oldalról fal van (falapok) elö szabad tér,hátul fél méterig semmi, felül meg szintén fél méterig szabad tér, (aztán asztallap), az úgy jó? Ez tulajdonképpen egy íróasztalba beépített rekesz, amiben még régen a gép volt. Igazából a 2 oldala izgat, hogy nem- e kevés az a 2 ujjnyi távolság. Elöl-hátul-felül sztem rendben van. hogy Remélem érthetően fogalmaztam.

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Ronald Reagan

(#10981) _tRebroN_ válasza Tothgera30 (#10978) üzenetére


_tRebroN_
tag

Neked, hogy van belőve pl a mély?? Nekem 50%-on van a bassus potija, 80-on a 250ből a Xonarom LFE Crossover Frequency-e, R1900T-II-öm van!

(#10982) _tRebroN_ válasza Haart (#10971) üzenetére


_tRebroN_
tag

Ha gondolod csinálhatunk egy szubjektív összehasonlító 3-as tesztet MC-HF60 vs. R1900T-II vs. a Genius 2000X-ed :):) hogy mennyivel jobb/másabb a 1,5-el drágább Modecom.
Összepakolom azt átmegyek:):) Privizz vagy csörögj ha érdekel...

(#10983) Haart válasza _tRebroN_ (#10982) üzenetére


Haart
addikt

Várj még nem rendeltem meg az MC-t. Ha meglesz kiirom a ph-ra és majd szólsz. Aztán mehet egy teszt is akár.

(#10984) Haart válasza _tRebroN_ (#10982) üzenetére


Haart
addikt

Előre láthatólag jövő hét lesz a rendelős hetem :D

(#10985) _tRebroN_ válasza Haart (#10984) üzenetére


_tRebroN_
tag

Nézd rajtad múlik, ha akarod megcsinálhatjuk csak szólj. Ugye mivel nálad a 2 hangfal lesz nálam meg egy és én vetettem fel ezért úgy illik, hogy én igazodom hozzád :K
Zajkártyánk gyakorlatilag ugyanaz...DX/D1 :K

(#10986) GaborGh válasza _tRebroN_ (#10982) üzenetére


GaborGh
őstag

Hurrrrá!

Ez jó ötlet srácok!

:C

(#10987) Haart válasza _tRebroN_ (#10985) üzenetére


Haart
addikt

Csak azért mondtam hogy írj rám mert lehet el fogom felejteni :D Szóval nyugodtan szólj nem para. De tuti írni fogok ha megvan a hangfal a topicba :K

(#10988) Tothgera30 válasza Haart (#10979) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Tudom, de halottam 2000X-et hát nekem valahogy nem adta ugyan azt mint az 1900-as. Műszaki adatokat már nem nézek, be lehet jól is lőni, minőségéi alkatrészekkel a gyengébbeket is hogy leverjék a komolyan specifikációval rendelkező terméket, szóval ez nem mérvadó.

#10981 _tRebroN_: Karin 70%, Basszus 50%, Hangerő pedig olyan 25% körül lehet, azután szoftveresen tolom fel-le ahogy kell. Persze óvatosan volt bejáratva, szóval lehet azért szól jól...

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10989) _tRebroN_ válasza Haart (#10987) üzenetére


_tRebroN_
tag

Majd úgyis jössz dicsekedni, ha megvan a cuccos :P :P

(#10990) _tRebroN_ válasza Tothgera30 (#10988) üzenetére


_tRebroN_
tag

Ez az óvatos bejáratás mit jelent nem hallgatod hangosan és folyamatosan tekered fel a hangerőt a hangfalon? Bejáratásnál számít meddig mész el hangerőben?

(#10991) Tothgera30 válasza _tRebroN_ (#10990) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Bejáratás lényege hogy nem úgy hallgatjuk ami a csövön kifér, hanem maximum közepes hangerőn és kímélve a hangfalat. Én úgy járattam hogy basszus 20%, hangerő 20%, közben Win-en valami 60-70%-ot toltam neki. Ez így ment 2-3 hétig, azután folyamatosan feljebb, de most mióta megvan még a basszust se tekertem 70-80%-tól feljebb, az is csak valami fél percre, de nem jött be a sok mély így visszaállítottam 50%-ra, míg 2000A-nál kellett 100%-on és még az is kevés volt ehhez. Hangerőt meg mai napig nem húztam fel a közepétől feljebb, de minek is mikor 20-25%-on beszólja a szobát.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10992) _tRebroN_ válasza Tothgera30 (#10991) üzenetére


_tRebroN_
tag

Az számít a potmétert meddig tekerem fel ha mondjuk szoftveresen ettől függetlenül le van tekerve? Azaz ha szoftveresen le van tekerve potival fel és fordítva az ugyanaz vagy más üzem bejáratás szempontjából??

(#10993) Tothgera30 válasza _tRebroN_ (#10992) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Igen, a hangfal erősítője dolgozik ha szoftveresen le van tekerve, én szoftveresen ezért lövök mindig egy 70-80%-ot, annyi kell, potival meg 20-25%.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10994) Lalikiraly válasza GaborGh (#10972) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Epekedve várom a leíárst és fotókat róla!!!

Én amúgy most ha végre visszaadnák a fos 5.1 es Genius árát egy SAL PA 10 Active ot vennék meg. Ha gondoljátok egy ilyen összehasonlító elkészítésében és megírásában benne lennék :)

https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=8764

[ Szerkesztve ]

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10995) Tothgera30 válasza Lalikiraly (#10994) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Én hallgattam, hát... elég rossz, anyagminőségre se éreztem valami jónak...

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10996) _tRebroN_ válasza Lalikiraly (#10994) üzenetére


_tRebroN_
tag

Genius 1255A val mérnéd össze??

(#10997) Ndruu válasza _tRebroN_ (#10973) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Egy gyárban készülnek, ha minden igaz. A megrendelő részére viszont más-más minőségű anyagokat használnak. Microlab hangszórókban képek (és tesztek) alapján jobbak a hangszórók, az elektronika és a forrasztások is.
Ettől függetlenül nem olyan borzasztóak a Modecom hangrendszerei sem, sőt én kellemesen csalódtam a kis HF24-ben.

Harrrr!!!!

(#10998) Lalikiraly válasza _tRebroN_ (#10996) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Már rég nincs meg a 1255Am de igen valszónű hogy vele érdemes!

Szóval a kolléga már hallotta ezt a SALt? Én még sajnos látni sem láttam seholsem :(

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

(#10999) Tothgera30 válasza Lalikiraly (#10998) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Bocsi, még jó hogy elolvasom még egyszer, én a 20-asra gondoltam.... :U

Te erre: [link] :F ?

[ Szerkesztve ]

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#11000) Lalikiraly válasza Tothgera30 (#10999) üzenetére


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog (1)

Neeeeem én a kicsire a 10 esre gondolok! A 20as már túl sok ide panelba. De kiderül a napokban egyáltalán hogy amit visszavittem Genius 5.1est vat dö hell lessz..

SAL

[ Szerkesztve ]

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.