Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70101) #58000384 válasza Krystal_s (#70089) üzenetére


#58000384
törölt tag

Nem kell lehúzni a kábelről (ahogy a modern telefonokat, tableteket és laptopokat sem), feltöltődés után az elektronika lekapcsolja (ilyenkor a DS3 villogása megszűnik, ha nincs párosítva éppen semmivel). Nem lehet ezeket az aksikat túltölteni sem.

"Töltőn pedig nem ajánlott használni."
Ez sem igaz. Gondolom a telefonodat sem kapcsolod ki a töltés idejére? (Az enyémet például ki sem lehet akkor kapcsolni).

Nyugodtan töltögetheted ameddig szeretnéd, vagy használhatod kábelen is.

kevepapa: A Left Behind egy DLC, belekevered az értékelésébe az alapjátékot (ettől még elfogadom, hogy 10-re értékeled, csak nem értek egyet vele).

Mikor megjelent, akkor 5-6 ezer forint volt, és rengeteg helyen olvastam, hogy túl rövid, nem éri meg (az meg kicsit dühítő volt, hogy a legnehezebb fokozatot is ebbe csomagolták bele, így fizetnem kellett volna egy ilyenért...). Megnéztem hát Youtube-on, és bár tetszett, meg érdekes volt az a pici adalék, amit hozzátett az alapjátékhoz, én egyáltalán nem érzem, hogy az ár/érték arány rendben lenne. Most kb. a feléért adják, de még így sem, ismerve a történetet benne.
Az alapjáték nekem is nagyon tetszett, de ettől még nem lesz több a Left Behind.

(#70102) Sirandrish válasza perge666 (#70099) üzenetére


Sirandrish
legenda

Micsoda remek kis folytatást kaptunk a DNF személyében ugyebár :D
Szerencsére nem az volt a követendő példa. :D
Egyébként ha minden ilyen kis apró szarságot amik szerintetek fontosak, mint például a kézszárító meg a hugyozás képessége, beletennék a játékba akkor kb sose készülne el. Mert hát az MGS-ben lehet dobozba bújni, itt miért nem? A Zeldában lehetett lóról nyíllal szellemeket vadászni, itt miért nem? És akkor még nem is említettem hogy a Fifa 14ben saját focicsapatot tudok létrehozni...ITT MIÉRT NEM? :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#70103) $p@rr0w válasza Wlac (#70074) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Én sem sokat tudtam, dew alapvető dolgokban vérzik el a játék.

erahurka: Rengeteget kellene változtatni, nem az újítás a jó szó, de a Stalkerben már anno 2006-ban is fényévekkel jobban összeraktak egy ugyan ilyen koncepciójú posztapokaliptikus akciójátékot, csak ott nem volt sírós dráma, meg összeborulás a végén, aztán ha egy történet hihetőbb, életszerű akkor az egysíkú közönség fel sem fogja. Játékmenetben ami kibaszta nálam a biztosítékot: a shiverek/közelharci fegyverek elhasználódása, nincs egy állandó kés. Az ellenfelek golyóállósága, egy lövésbe szinte soha senki nem hal bele. A végtelen lőszerrel operáló ellenfelek hirtelen elteleportáló lőszerkészlete hogy "túlélő horror" legyen a játék. Erőltetett aréna boss harcok, amiket már 10 éve is kínosnak éreztem, legyen szó bármilyen játékról, mert azonnal az arcodba bassza hogy "én egy játék vagyok ez itt a boss harc nem mész sehova amíg meg nem csinálodˇ". Az ilyen szánalmas designeri döntések miatt lesz iszonyatosan középszerű a játék, és a felsoroltak csakis és kizárólag azért vannak így hogy kitolják a játékidőt, kényszerítve a játékost hogy a fejlesztős elképzelései szerint legyen kénytelen játszani. Mert ez nálam legyilkolta a fantasztikus hangulatot amivel az első fejezet nyitott. Megkockáztatom egy Walking Dead stílusú kalandjáték formájában ugyan ez sokkal jobban jött volna ki. Ezek közül semmi nem kimondottan nagy változtatás, inkább a középszerű kényszeres designeri megfelelés a piaci igényeknek, amit el kellene felejteni, vagy narrációs stílust váltani, mert a Last of Us egyszerre akar mindenkinek megfelelni, így végül bevonzotta a széles közönséget, és termelte a pénzt tehát értem én jól hogy mi miért van, csak ez jobban közelít a Call of Dutyhoz, mint azt én egy jó játéktól várnám.

Mennyivel jobb lenne ha senkinek nem lenne végtelen lőszere, ha kifogynál blöffölhetsz az üres fegyverrel, az ellenfelek is megtehetnék ezt mert mindenki egy lövéstől meghalna. Vagy átválthat mindenki közelharci fegyverre, és akkor tényleg minden lövés számítana. Nem kell hogy valósághű legyen csak kicsit hihetőbb, a létszámfölény miatt a valóság úgyis esélytelen lenne, de ha csak egy kicsivel közelítene a játékmenet és az átvezetők óríási szakadéka akkor talán nem egy "meh" legyintéssel intéztem volna el (pl.: mikor a feka fejbelőtte magát... ) a "nagy" drámai pillanatokat. Mert ez a szakadék szétbarmolja az egész játékot kettéosztva és ezer kérdést nyitva.

james001: Semmi gond megölöm magam, csak nagyon lassan életvitelnek nevezik egyes helyeken. :DDD

Sirandrish: Igen értem én és majdnem egyet értek, de a felsorolt játékok azok amiket vártak a rajongóik, nem basztatom a Fifát azért mert az ami, a Last of Us egy új irány lehetett volna ezért kritizálom mert jobbat vártam, az önismétlő sorozatokkal semmi bajom, ugyanis azoknak ez a dolguk, ezt várják akik megveszik.

A`rpi: az interaktív környezetre valóban pont szerencsétlen példák, de mi lenne ha ledönthetnénk tárgyakat, falakat balesetnek beállítva az ellenfelek halálát, megmérgezhetnénk őket, tárgyalhatnánk, hazudhatnánk, stb. Ezeke csak ötletek amiket nem feltétlenül kell belerakni, mert nem rossz játék a Last of Us, de attól a hypetól amivel övezik, és a 10/10-es értékelésektől fényévnyire van. Egy korrekt középszerű cucc ami a megfelelő marketing döntéseknek köszönhetően sokaknak bejön, bevonzza a casualt is, de hogy olyan értékelést kapjon mint pl. egy Doom ami korának úttörője az számomra érthetetlen. Talán a legnagyobb probléma hogy ami 9 pontnál kevesebbet kap az már a lenézett kategória, holott ha mondjuk 10-es skálán a 2-től megfelelt, akkor a TLoU nálam 4-es és ez egy elég jó eredmény mert 2 ponttal is meghaladta az alapvető elvárásokat, ezzel ajánlható játék, de nem mindenkinek még a stílus rajongói közül sem (már ha van ennek a játéknak mert elég sok felé kacsintgat).

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#70104) fausto válasza #58000384 (#70101) üzenetére


fausto
addikt

Ez nem igaz, a megjelenés óta 8GBP, nem tudom, hogy a magyar Store-nál mennyire változnak az árak az árfolyam függvényében, de ott is 3000,- Ft körül van teljes áron. Az 5-6000,- Ft egy durva túlzás.

[ Szerkesztve ]

(#70105) $p@rr0w válasza fausto (#70100) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Persze próbáltam, azért is kérdeztem mert szívesen folytatnám, de nem találom sehol a storeban meg eléggé zavaros számomra hogy mi micsoda a felsoroltak közül. Most már felvilágosítottál, így egy leárazásra kell várnom. Azért azt még elmagyarázhatnád hogy ha "Starhawk full game 4990,-" akkor külön-külön miért 5990.- a "Campaign mode" és a "Multiplayer mode"? Urambocsá ha megvenném 5kért a fullt akkor az előbbi kettőt is megkapva eldönthetném hogy melyiket akarom csak letölteni ha nem kell mindkettő?

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#70106) Sirandrish válasza $p@rr0w (#70103) üzenetére


Sirandrish
legenda

Írtam már fentebb...természetesen nem tetszhet mindenkinek.
De a több bekapcsolható tv és a hugyozás hiánya miatt savazni a játékot....
Inkább nem fejezem be a mondatot :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#70107) erahurka válasza fausto (#70100) üzenetére


erahurka
félisten

Pont arra számítottam amit te reméltél, erre jön a stáblista. :(((
Egyébként a jelen és a múlt is ugyanabban a plázában játszódott, nem?

(#70108) #58000384 válasza fausto (#70104) üzenetére


#58000384
törölt tag

"and it’s roughly 2 hours long. 12 quid for 2 hours is a bit of a rip"
A kommentek közül a bejelentős blogposztban. 12 GBP az kb. 5000 forint. Én 5200-ra emlékszek.

(#70109) $p@rr0w válasza Sirandrish (#70106) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Neked tényleg ennyi jött át?

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#70110) fausto válasza $p@rr0w (#70105) üzenetére


fausto
addikt

Hát ez egy nagyon jó kérdés... De a full game leírásában benne van, hogy van single player és 8 fős multi is, így elvileg mindennek benne kell lennie. Ha biztosra akarsz menni, akkor írhatsz a support-nak egy levelet.

#70107 erahurka : TLOU Spoiler: szerintem nem ugyan az, Riley-val szerintem még Boston-ba mentek plázázni, Joel meg valahol félúton Pittsburgh felé sérült le.

(#70111) Sirandrish válasza $p@rr0w (#70109) üzenetére


Sirandrish
legenda

Többek között ezeket említették meg mint "hiányosság".

Az hogy rövid vagy drága a DLC, az nem von le a játék értékeiből. Ahogy az sem ha a hype miatt te vagy más többre számított. :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#70112) Elims válasza Sirandrish (#70091) üzenetére


Elims
veterán

Tudom. :-))

Krystal: Köszi! :-)

Imilenni: Én hvégen kipròbàlom,hogy milyen a ps4 joy 3-assal.Bàr nekem a ps3 joy kényelmesebb picitt.Az analògok mindenképp.

Erahurka: O.K. Màr azt hittem,hogy vmi kivételes head-set-em van. :-)

(#70113) perge666 válasza Sirandrish (#70106) üzenetére


perge666
veterán

Én nem savazom,csak szerintem az is feldobta volna mégjobban. :)
Nekem az elvárásom volt nagy a játékkal szemben ennyi hype után ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#70114) #58000384 válasza perge666 (#70113) üzenetére


#58000384
törölt tag

Hát igen, a DN3D-ben ha használtad a klotyót, akkor adott +10 életet, aztán ha utána szétrúgtad, akkor a spriccelő vizet kortyolva akár 100-ig is felvihetted :D

Vicces lenne, ha Joel is két lövöldözés között beállna a piszoár elé, és "aaaah, much better". Nem is kéne medkit.

(#70115) perge666 válasza #58000384 (#70114) üzenetére


perge666
veterán

:DDD :))

Elims : Nekem meg pont a PS4 kontrollere kényelmesebb.
Ha kézbe veszem a PS3-ét,akkor mostanában olyan gagyi,olcsó hatást kelt,pedig imádtam. :F

(#70116) Sirandrish válasza perge666 (#70113) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ezért nem kell felülni a Hype vonatra...mert akkor egy ilyen remekművet sem tud igazán értékelni az ember .:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#70117) fausto válasza #58000384 (#70108) üzenetére


fausto
addikt

Hmm, én 8GBP-re emlékeztem és annyiról is van leértékelve. Akkor sorry!

(#70118) erahurka válasza perge666 (#70115) üzenetére


erahurka
félisten

PS4 kontroller sokkal jobb, ergonomikusabb. Nem is értem hogy gondolták azt a sok hülye élt és sarkot a DualShock3-on.

(#70119) A`rpi válasza erahurka (#70118) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Ha azt vesszük lényegében az első generáció óta eltelt 20 év, mert hogy ennek a formaterve szolgált "alapul" meglehetősen időtállót alkottak a távol keletiek.
Mai szemmel is rendben van szerintem az ergonómia, ami a (DS3-mat illeti).
DS4 kétség kívül jobb, bár a középső tapi-padot én nem tudom értékelni. Oké kellett valamit odatenni, de hogy közelít a funkcionalitása a nullához, az is biztos. (Legalább is számomra.) A hátsó világító csíkról nem is beszélve, gondolom komolyabb tervei lehettek a gyártónak ezzel, de a végére csak egy ismérv marad.
Ha "világít" a joy, akkor bizony az egy PS4 lehet.

"Start" options gomb szerintem kényelmetlen, szerencsére nem sok játékban használom.
Többi változással egyet tudok érteni.

Bár, a készenléti idő eléggé "sovány". :(

(#70120) Elims válasza A`rpi (#70119) üzenetére


Elims
veterán

""Start" options gomb szerintem kényelmetlen..."
Nagyon kényelmetlen.Az első héten hasznàlva folyamatosan a tapipad-ot nyomkodtam. :-/
Nekem kényelmesebb a ps3 joy.Analòg,fogàs,minden.
Vàrom,hogy az àltalad linkelt dolog àra csökkenjen kicsit.6-7e Ft. körül màr megvenném.Azzal mehetne a ps4 a ps3 joy-jal.Jò talàlmàny! (Nem tudom,hogy hogyan talàltàl rà.. :-) )

(#70121) Wlac válasza Elims (#70120) üzenetére


Wlac
Ármester

A Thief első fél órájában próbáltam rájönni, hogy mitől függ az, hogy az Options lenyomásával hol a karakter statjaihoz, hol a játék menüjébe kerülünk. Aztán persze leesett, hogy csak az esetek felében nyomtam be a jó gombot, a másikban a tapipadot sikerült... :D

“The wha-"

(#70122) kevepapa válasza Sirandrish (#70106) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Senki sem savazta a játékot emiatt. Pusztán elhangzott egy olyan kérdés, hogy vajon merre tovább, hogyan lehetne még fejlődni? Erre mondtam, hogy számomra pl. az interaktív tereptárgyak sokkal valósághűbbé tesznek egy játékot. Vonatkoztassunk el a TLoU-tol, ez számomra majdnem bármire igaz, ha már felhoztad a fifat, nem lenne rossz ha a mellébikázott laszti felborítaná a kapu mellett kuporgó fotóst...

(#70123) kevepapa válasza $p@rr0w (#70103) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Persze, ezek remek ötletek, de ehhez iszonyatos AI (blöffölés az üres stukkerrel) és emiatt brutális erőforrás kell, plusz egy olyan engine ami tudja kezelni a szabadon kidönthető falakat...

A Last of Us erénye és 10 pontja számomra nem a játékmenet, hanem a profin megírt karakterek, a profin megválasztott zene és a profi, stabil frameratet hozó grafika. Számomra ezen tényezők együttesétől korszakalkotó a játék. És mert mindezek tetejében van lelke. Persze, le lehet call of dutyzni, szkriptelt, lineáris ez is, de a codokkal ellentétben igenis van lelke a játéknak. Engem legalábbis igencsak megérintett Ellie és Joel utazása, a jellemük leheletfinom fejlődése. Úgy ad megrázó élményt, hogy nincs katarzis, nincs szentimentális, vagy giccses pillanat. Minderre csak a legjobb filmek és játékok képesek, a középszerűek nem. Persze elfogadom, hogy van akire nincs ilyen hatással, de szerintem a kisebbséghez tartozol. Tény, hogy a Doom anno forradalmi volt, de sosem lesz több egy lelketlen lövöldénél.

[ Szerkesztve ]

(#70124) kevepapa


kevepapa
aktív tag

Egyébként a fenti okokból számomra a mass effect játékok is 10 pontosak. Sőt a GTA V is. Az adott korban, az adott műfajban a legjobbak és/vagy maradandó élményt adnak. Nyilván, ha ma jelenne meg és ma kéne pontozni pl. az eredeti Elite-et vagy a Doomot, vagy az első Tomb Raidert, akkor nem kapnának még 3-ast sem, de az adott korban műfajukban bizony tökéletesek voltak, olyat adtak amit akkor az adott technikai szinten semmi más nem tudott. Épp ezért nem kérek számon a 2013-as TLoU-tól olyan, egyelőre sztm megvalósíthatatlan dolgokat, mint az ellenfelek olyan fokú intelligenciája, hogy blöffölni tudjanak stb.

[ Szerkesztve ]

(#70125) Krystal_s válasza #58000384 (#70101) üzenetére


Krystal_s
addikt

Értem, köszi. Azért, ha nincs különösebben jótékony hatása, ha vezetékről használom, akkor inkább vezeték nélkül fogom. :)

Mobilt és Tabletet nem szoktam kikapcsolni szinte soha. Haszn. útmutatók szokták írni, hogy töltés közben nem tesz jót az aktív használat a melegedés miatt. Mobilnál nincs nagy választásom, ha sürgősen telefonálnom kell. A kontrollert viszont tudom nélkülözni, amikor lemerül. :)

[ Szerkesztve ]

(#70126) A`rpi válasza kevepapa (#70124) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Épp ezért nem kérek számon a 2013-as TLoU-tól olyan, egyelőre sztm megvalósíthatatlan dolgokat, mint az ellenfelek olyan fokú intelligenciája, hogy blöffölni tudjanak stb.

Blöffölés dolog, egy akciójátékban, ahol a kannibálok először lőnek és utána kérdeznek? Hááát....
Teljesen más játékról beszélnénk, ha már társalgás akkor szerepjáték inkább. Ilyen is lehetett volna ez a játék, de ehhez képest egy könnyen emészthető játékmenetet raktak a sztory alá.

Teljes játékosbázisnak "kedvére kell tenni", ennek megfelelően játékmenet túlságosan nem lehet megbonyolítva. Nagyon sok potenciál van önmagában a történetben, simán vége lehetne az egésznek úgy hogy Joel nem tudja elhagyni tábort, mert nem képes kijátszani a rendszert, kerülhetne a játékba olyan fejtörő amit napok, hónapok, vagy évek alatt lehetne megfejteni, sorolhatnám... Kinek tetszene ez?

Meggyőződésem, a játék úgy van elkészítve, aki életében először ül konzol elé, az is teljesíteni tudja a történetet könnyű fokozatban. (Pedig most olyan játékról beszélünk, ami az átlagnál azért több kihívást tartogat.)

Innentől fogva nem gondolom hogy a második rész lényegesen sokat változna játékmechanikailag, de ne legyen igazam.

Lehetőség adott lenne, de a célközönség "kielégítésére" faék egyszerűségű játékmenetet prezentálnak évek óta a fejlesztők, és a tendencia csak romlik. :U

Még ha azt mondanátok PS3 ereje kifújt, de PS4-en is "ugyan az megy", csak szebb grafikával, pl az AC széria is lehetne sokkal komplexebb, de mégis csak a grafika javult valamennyit.

(#70127) kevepapa válasza A`rpi (#70126) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Hát igen... Nem tudom van-e még itt vki aki annyi álmatlan éjszakát töltött pl a Tomb Raider 3-al,mint én... Mikor másnap suliban végig a fejtörőkön gondolkodtál...

(#70128) kevepapa válasza kevepapa (#70127) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Amikor a nehézségi szint csak egy dolog volt, de simán elveszhettél a pályán, és a fejtörőket olykor csak végigjátszással tudtad megoldani.

(#70129) perge666 válasza kevepapa (#70128) üzenetére


perge666
veterán

Nekem a Tomb Raider4 volt ilyen,imádtam!!!

(#70130) MasterMark válasza kevepapa (#70128) üzenetére


MasterMark
titán

Fáklya, gugol, hármat körbefordul, előre ugrás. Meg van oldva. :D

Switch Tax

(#70131) erahurka válasza kevepapa (#70128) üzenetére


erahurka
félisten

Ez szerintem túlzás, AAA címekben nincs szükség arra, hogy nekiálljon szopatni a játékost. Már nem ott tartunk hogy csak a gyerekek játszanak, ez egy normális hobbivá nőtte ki magát. Én ha leülök, nem egy teremben akarok 3 órán keresztül keringeni, hanem folytatni szeretném a sztorit. Legyen kihívás, de azért lehessen is továbbjutni.

(#70130) MasterMark: Fú de gyűlölöm mikor ilyen random megoldásai vannak egy-egy fejtörőnek! Ace Ventura kapott egy kalandjátékot, pár éve kipróbáltam. Már egy órája kínlódtam hogy kell továbbjutni, mondom megnézem már: hát azt a gombot kellett újra megnyomni, ami először semmit nem csinált. Tök egyértelmű, nem?

[ Szerkesztve ]

(#70132) manu75


manu75
aktív tag

PS Now-ról lenne kérdésem, hátha valaki tudna segíteni hogy egy kezdő is megértse.

A fő kérdésem az lenne, hogy ennek segítségével ps vitán vagy vita tévén lehet az uncharted részekkel játszani?

Van otthon egy PS3 meg egy ps vita is ez egy angol accounton van, a ps now akkor mindkettőre érvényes lenne? Ha elkezd egy játékot, lehet mentést csinálni mondjuk a vitára, hogy onnan lehessen folytatni?

Egy erre alkalmas tévén is lehetne használni? Most ezt épp nézném, hogy igaz e, de nem tölti be az oldalt.

(#70133) james001 válasza perge666 (#70129) üzenetére


james001
veterán

Uhh a planetárium puzzle vagy a hegyes oszlopos forgatós puzzle azért kifogott rajtam régen állandóan... De még mindig megvan az 576-os végigjátszás hozzá :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#70134) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Most jött az email:

PlayStation®Now
100 PS3 games on your devices for £12.99 a month

We’re building a streaming service that will change the future of gaming and now is the time to join us on the PlayStation Plus Beta with a subscription for only £12.99 a month!

Experience classic PS3 gameplay with no downloads or updates - 100 games are now available with more being added over time.

Free your PlayStation Now experience across a wide range of Sony devices and play the way you want, with individual game rentals or our monthly subscription.

Download the app on your devices from the PlayStation Store.

FIND OUT MORE

Hát Sony TEHETTEK EGY SZÍVESSÉGET!!!

Mondhatjátok hogy most a Boxos elfogultság van nálam (egyszer volt Xbox Classicom, majd 360 Falcon, utána Ps3 Fat 40, majd X360 Jasper ezután Ps3 Slim 320 és SS gép, amit az XOne követett) de ez NAGYON NEM KORREKT!!!

Boxon ha van Goldod akkor Havonta kapsz 2 játékot X360-ra amit VISSZAMENŐLEG IS Novembertől az XOne masinán is játszhatsz a Visszafelé Kompatibilitás által INGYEN, Valamint a meglevő digitális és lemezes játékot is ingyen tudod majd használni.

Itt meg havi 13 fontos áron továbbra is bérelni?! Besenyő Pista bá után szabadon...

MARGIT!!!! HÁT NOOOOORMÁÁÁLIS?!

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#70135) A`rpi válasza manu75 (#70132) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Ha szeretnéd igénybe venni a NOW szolgáltatást, akkor fizetned kell az időszakos bérlést, attól függetlenül, hogy ezt korábban te kifizetted, már.
(Sajnos nem befolyásoló tényező, legalább valami discount ár lehetne...) :(

Maga a Szolgáltatás minden platformon elérhető, Vita, PS TV, PS3, PS4.

(#70136) Bogyi007 válasza kevepapa (#70123) üzenetére


Bogyi007
veterán

Én ilyet a Heavy Rain során éreztem.
SPOILER!!!

Nem vagyok apa (még), de nagyon átjött a főszereplő sorsának az alakulása aki az egyik fia tragikus halála után - aki a saját figyelmetlensége miatt hunyt el - veszti szem elől a másikat is és ered annak nyomába és tesz meg mindent hogy visszakaphassa...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#70137) manu75 válasza A`rpi (#70135) üzenetére


manu75
aktív tag

Éppen a bemásolt levél miatt kérdeztem, nem olcsó ez tény, de a téli szünetre kisfiamnak megcsinálnám, neki nagyon nagy öröm lenne, ha a vitán tudna az uncharted részekkel játszani a mamájánál is.

De akkor nincs szükség a ps3 jelenlétére? Simán wifin keresztül lehetne játszani a ps vitán a ps3-as játékokkal, jól gondolom? Van valami lista a játékokról angol acchoz, nálam nem tölt be semmit ami a levélben jött ha arra kattintok.

(#70138) A`rpi válasza Bogyi007 (#70134) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Doboz témához hozzászólva.

Tudom, hogy most a túloldalon "jobb világ" van.
Goldog példa szép és jó, de amikor a plus "aratott" akkor volt igazán létjogosultsága, nem most amikor már nextgenre kellene kapni a jó címeket.

Visszafele kompatibilitás boxon nem teljes körű, ahogyan NOW sem, igaz utóbbi legalább már működik.
Míg a boxos megoldás a jövő zenéje. Ha többet tudsz mesélni a dologról engem érdekel.

Korábbi hozzászólásomban is érdeklődtem, de válasz nem érkezett.

(#70137) manu75
PS3 nem nem kell hozzá, pont ez a lényeg.
Állandó internetkapcsolat szükséges.
Mivel a kiszolgáló közvetíti a képet esetedben PS Vita-ra.

[ Szerkesztve ]

(#70139) ldave


ldave
félisten

Final Fantasy XIV ARR-t nem ajánlom trófeavadászoknak :)

A Slime draws near! Command?

(#70140) A`rpi válasza ldave (#70139) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Mi benne a banális?
(Nekem nem pálya, "RPG szerű" játékokat nem kedvelem.)

[ Szerkesztve ]

(#70141) ldave válasza A`rpi (#70140) üzenetére


ldave
félisten

Minden játékbeli szakmára van acsi, hogy gyárts le 1000 db tárgyat.

A Slime draws near! Command?

(#70142) A`rpi válasza ldave (#70141) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Fincsinek tűnik. Mennyi szakma van?
Mennyiségi trófeából amivel büszkélkedhetek: Beans Bullets Bandages 10002 kills, ami elrettentő lehet, viszont csak időigényes.

Ehhez képest az UC2 2500killes trófeája semmi.
Cold Blooded Get 2500 Kills

[ Szerkesztve ]

(#70143) Elims válasza perge666 (#70129) üzenetére


Elims
veterán

Nekem meg a 2. :-) Persze csak németül. :-/ Kegy nagyo jò német baràtomtòl kaptam.

Bogyi: 5e Ft-ot Soha nem adnék érte.Még egyetlen ezrest sem.
Talàn ha egy évre lenne annyi..talàn.Bàr akkor is megpròbàlnàm megoldani olcsòbban kòddal.

(#70144) Bogyi007 válasza A`rpi (#70138) üzenetére


Bogyi007
veterán

Bocsi a múltkori felett szerintem átsiklottam. :F

Gold erősen offtéma, Nextgenen is szerintem jobb mint a Ps Plus - itt még Pixelharcos gamával nem találkoztam havi grátiszként.

A Visszafele kompatibilitás nálam - sokak véleményével szemben - abszolute jól működik. Én egyenlőre a Béta verziót tesztelem belőle mivel benne vagyok a Preview programban (az új XOne dash miatt éppen kicsit szivattyúzok is miatta :DDD ) a Gears of War 1-et próbáltam vele, azzal tökéletesen meg voltam elégedve mind grafikailag s multiplayer szinten is, szerintem nincs akadás sem. külön extra hogy ilyenkor a többi 360 userrral is lehet meccselni.
Ezen kívűl a Rare Replay csomag is megvan, amiben elég sok játék szintén x360 emuláció által működik és ott is patent minden nálam.

Szóval húzzon bele a Sony a Now-al mert ahogy ezt most bejelentette ez így kapásból vereségre van ítélve.... :)) :D

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#70145) erahurka válasza Bogyi007 (#70134) üzenetére


erahurka
félisten

Lesz ez még olcsóbb is, ahogy jobban elterjed. Az nVidia hasonló szolgáltatása 8 dollár ha jól tudom. Én speciel várom hogy ezek a stream szolgáltatások fellendüljenek, ha érdekel valami előfizetek, kijátszom egy hónap alatt (akkor már akár másokat is), aztán kész. Ha megint érdekel valami, megint 1 hónap.

(#70146) A`rpi válasza Bogyi007 (#70144) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Köszi a választ. Várjuk a sony válaszát. :C

(#70147) fausto válasza A`rpi (#70146) üzenetére


fausto
addikt

Amíg így is szárnyalnak az eladások, a Sony válasza egy középső ujj lesz az arcunkba :D

(#70148) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Disney Infinity 2.0 akció (IS) a Konzolvilágnál....

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#70149) A`rpi válasza fausto (#70147) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

No látod, az is valami. :DDD

(#70150) manu75 válasza A`rpi (#70135) üzenetére


manu75
aktív tag

Egy jó nagy akadályba ütköztem, kipróbáltam volna azt a 7 napos ingyenes lehetőséget, de bankkártyát kér cserébe. Na azt meg én nem adnám. Tudtok valami megoldást, semmiképpen nem szeretném, hogy a kártyám bárminemű adata oda jusson, nagyon nem tartom biztonságosnak.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.