Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18901) TerryBogard válasza kelzsoca (#18899) üzenetére


TerryBogard
tag

Ha USA-ról letöltöm de mindig UK-ra vagyok bejelentkezve akkor tudok vele játszani?
Még nincs konkrét kinézve, de Heavy Rain-en gondolkozok és Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable-n. 4-e Ft-ot és 2 hetet spórolnék a Personán ha Storeból venném meg.

[ Szerkesztve ]

PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

(#18902) kelzsoca válasza TerryBogard (#18901) üzenetére


kelzsoca
félisten

Persze hogy tudsz, ahhoz minden felhasználó hozzáfér.

https://vertigostore.eu

(#18903) Gebriel válasza kelzsoca (#18899) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem csak 5x tölthető le egy játék?

(#18904) Def26 válasza TerryBogard (#18890) üzenetére


Def26
félisten

Jó, 3D TV -m nem mostanában lesz. :D

Gabi nem akarsz meglepni karácsonyra egyel? :DD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18905) Djuree válasza DM-Fan (#18900) üzenetére


Djuree
félisten

soroljam a hátrányokat?:
- nem tudod eladni, cserélgetni, ez egy hatalmas hátrány, szinte ellehetetleníti a szegényebb usereket
- nincs kézzelfogható játék. én szeretek gyönyörködni a tokban, olvasgatni a kiskönyvet, egy collectors edition dobozát felfedezni, kitenni, mutogatni.
- ez mindig ott lesz a polcon, a letölthető cucc meg ki tudja meddig, gondol egyet a sony, hát bocs, régi, nincs hely, levettük vagy csak nem érhető el a psn, esetleg a net.

én nagyon ellene vagyok ennek a digitális terjesztésnek, főleg hogy így sem olcsóbbak a játékok, sőt még néha drágábbak is, nem egy példa van rá...ha mondjuk 70%-a lenne a dobozos árnak akkor oké, de nagyon nem így van...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18906) dunc


dunc
nagyúr

Üdv.

Kezdeném azzal,hogy sokat játszottam pc-n a COD4 el,de nagyon elegem lett a csalókból.
Aztán jött pc-n az MW2 de ott is csaló para,és a játék se tetszett annyira mint az első rész.....
Nos PS3 COD4 a kontrollerel elleinte nem nagyon barátkoztam meg,de mostanra elég jól belejöttem és rájöttem nem mindig a célzés gyengesége miatt szívtam vele.
De tegnap ép küzdöttem ,hogy a 37 es szintnél lévő fegyvert megszerezzem....de ekkor beléptem egy free for all-ba,már az egész furcsa volt ,pl látszott mindenki a pályán,és pirossal volt írva a nevem ,8 helyett 12 en voltunk,ping számmal volt írva stb....eredmény az lett,hogy rögtön 55 lettem,és minden meg lett nyítva,tehát tönkretette az eddigi munkám,és értelmét vesztette a játék. Rohadt kis Orosz hackelt hosthoz kerültem,fasza...konzolon nem vártam volna csalót !!! :(((

(#18907) Djuree válasza dunc (#18906) üzenetére


Djuree
félisten

:Y ez durva, nem is tudtam hogy ilyen van :(

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18908) kelzsoca válasza Gebriel (#18903) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nem, ez nem igaz.

Egy store-ról vásárolt játékot 5 különböző gépre tudsz korlátlanul feltenni, ehhez csak annyi kell hogy az a fiok aktiválva legyen a gépen, amin a tartalmat vásároltad.

Ugye itt több lehetőség is van:

- Egyedül használod az accountot és csak a tiéd a játék
- 5-en használjátok a játékot és 5 emberé a játék

Mindkét esetben annyiszor töltöd le a már aktivált géphez a játékot/játékokat amennyiszer jólesik.
A második eset már kicsit érdekesebb történet, mert ha elromlik a géped és mondjuk cserélik az alaplapot/vagy másik gépet veszel(és az előző gépet valamiért nem sikerült deaktiválni) te már nem tudsz hozzáférni a tartalmakhoz (még ha te is vásároltad) mert ellőttétek az 5 lehetőséget.
Ilyenkor vagy szólsz valakinek (már ha a tiéd a tartalom) hogy deaktiválja a gépét, vagy így jártál.

Igazából a Sony nem is azért találta ezt ki hogy a felhasználók egymás között megoszthassák játékaikat, hanem ez egy biztosíték arra ha elromlik a géped, vagy másikat veszel, ne kelljen újból megvásárolni a tartalmat amiért már egyszer fizettél, hanem az korlátozottan ugyan, de elérhető lesz minden esetben.

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#18909) papsZa válasza polonic (#18884) üzenetére


papsZa
tag

dunc: Ahogy polonic is irta ez nem akcio jatek, hanem RPG. Sokan hasonlitjak a Mass Effect-hez, ami szamomra jo jel, mert a ME sorozat szerintem legjobb jatekok egyike amiket valaha lattam. Meglatjuk es remeljuk a legjobbakat.

chubii: Nem vagyok nagy Hawx jatekos, az elso resznek is csak a demojat neztem meg, de az tetszett, igy megenztem a masodik resz demojat is, aztan megvettem. Amirol tudok beszamolok.

TerryBogard: En rendszeres Store vasarlo vagyok es a velemenyem pozitiv a digitalis a terjesztessel kapcsolatban, azonban a dragabb pl 10font feletti jatekokat mindig lemezen veszem meg, hogy kesobb el tudjam adni, cserelgetni, hogy enyhitsen a koltsegeken.

HP 8710p

(#18910) zuzu000


zuzu000
őstag

láttátok?az eu-s psn-en a plusosoknak ingyen adják a fallout 3 dlc-ket.nemtudom kinek jön ez jól,nekem biztos,mert nemrég vettem meg.3 hónapra 12 font,és a dlc-k egyenként alapból 5x7=35 font lenne.bőven megéri.

(#18911) papsZa válasza zuzu000 (#18910) üzenetére


papsZa
tag

Alkalmankent tenyleg vannak jo es ingyenes dolgok a PS+ elofizetoknek, de ki kell fogni.
Altalaban rengeteg a PS mini es PSP only tartalom meg theme-ek. Mikor en elofizettem (eves) kaptam egy LBP-t es letoltottem 5 resz Sam&Max-et ingyen. Azota eleg sok tartalmat toltottem le es neztem meg, de altalaban ha valamit veszek PSN-rol az nem plusz-os tartalom, mert vagy nincs szamomra erdekes vagy a kedvezmeny, valojaban nem is kedvezmeny.

HP 8710p

(#18912) DM-Fan válasza Djuree (#18905) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Reflektálva:

- alapvetően nem akarom eladni, amit megveszek. Épp ezért nézem meg nagyon, hogy mit veszek meg, nálam nem jellemző, hogy vetésforgóban váltják egymást a játékok. De egyébként ha ennyire anyagias vagy: ezt is el tudod adni, ha kicsit gondolkodsz, rájössz... Én spec. még nem adtam el PS3 játékomat, amit megvettem, azt azért vettem, mert tetszett és azok mai napig tetszenek. Szóval nálam ez nem szempont, akinek meg ennyire gond az anyagi oldal, az szerintem semmilyen konzolt ne vegyen, mert ez extra luxuscikk, sokkal inkább, mint a TV.
- én speciel DVD-t/BD-t gyűjtök, igen nagy számban vannak itthon kiadványok, törekszem mindig a digipack-osat megvenni, de így felnőtt fejjel egyre inkább látom, hogy ez nem vezet sehova. Előbb-utóbb elfogy a hely, iszonyat macerás kategorizálni a lemezeket, portalanítani körülöttük/alattuk és ezért hosszú távon nem kárpótolnak a szép kiadványok sem, mert megismered a borítót, látod minden nap, egy idő után érdektelenné válnak, ezek csak tárgyak. A filmet viszont borítótól függetlenül is végigélvezed évente/kétévente, ha szereted, az örök érték marad, nyilván minden filmhez társul emléked is, ami miatt jobban kedveled, mint más, filmről ezért is hülyeség vitatkozni szerintem, mert minden film mást és mást jelent valakinek és megint mást másvalakinek, függetlenül a benne látott színészi teljesítménytől, vagy mondanivalótól. Arról már nem is beszélve, hogy bizonyos időként cserélheted le az összeset, mert kijön egy új technológia (lásd: VHS -> laser disc -> DVD -> BD -> 2k...). A filmnek/játéknak nem a tokja az érték, de mégcsak nem is a lemez, hanem az alkotás maga. Ráadásul én nem vagyok dicsekvős/mutogatós típus sem, nekem az nem okoz örömöt.
- arról már nem is beszélnék, hogy ezen nyomott adathordozók sem örök életűek, gondolom erről azért Te is tudsz. Ha meg 10-20 év múlva semmilyen formában nem érem el a most on-line megvásárolt játékot (szerintem addigra egyébként ingyen elérhető lesz mind, ahogy a régi PC-s címek közül is nagyon sok, de mindegy), szerintem nem fogok magam alá vizelni kínomban, tekintve, hogy az akkori játékokhoz képest labdába sem fognak rúgni a maiak, illetve egyáltalán nem biztos, hogy lesz olyan platform addigra, amin futtatni tudnád. A millió C64-es cím közül is kb. egy kezemen meg tudom számolni azokat, amelyeket ma is szívesen előveszek, de azokat sem a játékélmény, hanem a nosztalgia miatt.

"én nagyon ellene vagyok ennek a digitális terjesztésnek"

Pedig szerintem jobb, ha hozzászoksz, mert egyértelműen ez a jövő. A film-, zene- és mobiliparban már egyértelműen látszik, a kiadók is e felé tendálnak és én sem tudok ennél sokkal kényelmesebbet elképzelni, a játékpiac is nagyban e felé tart (Steam, PSN, stb.) A szélessáv egyre gyorsabb, ma már az 1080p live stream sem akadály: a kedvenc foteledben ülve bemész az online tékába, kifizeted a kölcsönzési díjat és letöltés közben már nézed is a filmet, olcsóbban, mintha megvennéd a lemezt. Bármikor elérsz majd bármilyen címet, nem kell vadászni, hogy épp hol lehet kapni, garantáltan penge minőséget kapsz, olyan szinkronnal töltöd, amilyennel akarod. Külföldön ez már most működik. Közép-Európában és főként Magyarországon különösen megfigyelhető az emberek azon beteges szokása, hogy ragaszkodnak a tárgyaikhoz. A nyugati és távol-keleti kultúrkörökben ez abszolút nincs meg, nem hívei a felhalmozásnak. Ellenben minden ott van az arcukban és ha valamit szeretne, azt rögtön eléri. Nem az övé, de nagyon olcsón megkapja bizonyos időre. Ott nem jellemző az ingatlanoknál sem a saját tulajdon - nagyon magas a bérlemények száma, de az autóbérlés is teljesen általános.

"főleg hogy így sem olcsóbbak a játékok, sőt még néha drágábbak is"

Meg főleg, hogy van olyan játék, amit meg sem kapsz máshogy, csak online. Amúgy meg nem feltétlen drágábbak, de igazából miért is lenne olcsóbb? Az 5 Ft-ot érő plasztikdarab árának megspórolása miatt, amire nyomják, vagy a szintén kb. 5 Ft-os bekerülési költségű tok elhagyása miatt, vagy a kb. 100-200 Ft-ba kerülő nyomdaköltség nem léte miatt? Nem ezeket fizeted meg, hanem a szellemi produktumot, a szerzői jogdíjat, a marketingköltséget, illetve a kiadók pénzsóvár hozzáállását.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18913) kelzsoca


kelzsoca
félisten

Nincs valakinek eladó:

Castlevania: Lords of Shadow játéka?

https://vertigostore.eu

(#18914) Djuree válasza DM-Fan (#18912) üzenetére


Djuree
félisten

végülis ezek is igazak amiket írsz. nem egyszerű történet ez. kinek milyen izlése van, én szeretem a sajátomnak tudni ezeket a dolgokat (is) :) persze nem ezé a jövő, ezzel tisztában vagyok.
amúgy most sok régi nagy kartondobozos játékot, akár 100k ft-ért vesztegetik ebay-en. befektetésnek sem rossz egy-egy collectors vagy limited edition :K
nekem rengeteg régi pc-s játék van meg dobozosan. köztük az ufo és a diablo első kiadása, hibátlanul, nagy kartondobozban, ezek is 50k-s tételek, igazi ritkaságok, igaz ezeket akkor sem adnám el ha az életem múlna rajta, na talán akkor igen :DDD
ilyenkor sajnálom hogy a total annihilation nagy kartondobozom szétvagdostam, még kicsi voltam mikor kaptam :W most sehol nincs belőle, meg ebay-en sem....

steam-en van amúgy sok digitális játékom, néha igen nagy akciók vannak, akkor megéri venni pár gémet. az 50% elég gyakori, sokszor 2-3 hónapos játékoknál is :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18915) TerryBogard


TerryBogard
tag

(#18905) Djuree és (#18912) DM-Fan: Én is csak azt veszem meg ami tetszik és úgy gondolom ez megéri az árát és tudom hogy soha nem adom el (Lásd: Uncharted 1-2 kb. 20e, Hatsune Miku 18e),.
arról már nem is beszélnék, hogy ezen nyomott adathordozók sem örök életűek, gondolom erről azért Te is tudsz: igen, de a mostani 120-as HDD kevés lenne a játékaimhoz (talán az 1 TB elég lenne, 17 PS3 + 7 PSP)
Én is szeretek gyönyörködni a tokban, olvasgatni a kiskönyvet, egy collectors edition dobozát felfedezni, kitenni, ez mindig ott lesz a polcon, a letölthető cucc meg ki tudja meddig, gondol egyet a sony, hát bocs, régi, nincs hely, levettük (na ettől félek 100-200e Ft-ért vásárolok a Storeon és a Sony gondol egyet és akkor bukta az egésznek)

[ Szerkesztve ]

PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

(#18916) DM-Fan válasza TerryBogard (#18915) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"na ettől félek 100-200e Ft-ért vásárolok a Storeon és a Sony gondol egyet és akkor bukta az egésznek"

Ez azért szerintem nem így működik. Biztos vagyok benne, hogy ha az apró betűs részt végigolvasnánk, akkor találnánk erre utalást. Ha megszüntetné a megvásárolt szoftverek elérhetőségét, akkor azt gyanítom jó előre be kellene jelentenie, lehetővé kellene tennie az archiválást (telepítőfájl letöltése tömörítve), stb. Szerintem ők sem akarnak perek százezreit a nyakukba. Nyugaton teljesen általános, hogy Store-on vásárol a nép igen nagy hányada.

Amúgy meg tárhely: 1 TB-os HDD-t kapsz 13 eFt-ért. Számold már ki, hány írható DVD-t/BD-t kéne venned ilyen tárkapacitáshoz és az mennyibe kerülne ehhez képest. Nem beszélve az időről és energiáról, amíg ennyi lemezt kiírsz. 1-2 évet adok és mindent HDD-n és SSD-n fogunk tárolni, a lemezek szépen lassan kikopnak. HDD-k/SSD-k fognak sorakozni a polcon, már amennyiben szükség lesz rá egyáltalán, mert szerintem minden net-alapú lesz.

Gondolj bele: most fölmész a Youtube-ra, beírsz akármit (nem filmre gondolok, de videóklip, zeneszám, játékvideó, stb.) és már nézed is, egyre több mindent HD-ban is. Képzeld el ezt pár év múlva, mikor lesz egy előfizetéses felülete a Youtube-nak és nem lesz olyan mozifilm, amit ne érnél el ugyanígy 2 másodperc alatt 1080p-ben! Kis túlzással fölöslegessé válik lassan az otthoni háttértár is, mert mindent elérsz online, bárhol, bármikor, már telefonról is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18917) TerryBogard válasza DM-Fan (#18916) üzenetére


TerryBogard
tag

Amúgy meg tárhely: 1 TB-os HDD-t kapsz 13 eFt-ért. Számold már ki, hány írható DVD-t/BD-t kéne venned ilyen tárkapacitáshoz és az mennyibe kerülne ehhez képest.

Nekem is van itthon 1TB-os külső HDD-m tárolásra, de ha valahogy meg lehetne oldani hogy Store-ról erre letölthetem a játékokat amiket megvásárolok és utána ha kell innen átmásolom a PS3 és játszok vele azt mondom:: igen szívesen vásárolok a Store-on.
Van, volt, lesz DVD, Blu-ray és ????.

[ Szerkesztve ]

PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

(#18918) vhunor válasza DM-Fan (#18912) üzenetére


vhunor
őstag

Pont ezen gondolkodtam én is a napokban, pl. Apple TV-n 99 centért lehet bérelni a legújabb sorozatok epizódjait, én meg sz*p*k azzal, hogy nálunk honnan szerezzem be ezeket emberi áron - persze ott a torrent is, de ezt a 200 forintot bármikor kicsengetném, ha nálunk is elérhető lenne.

Én is nagy collectors gyűjtő voltam régen, de amikor 9 év alatt ötödször költöztem, kezdtem máshogy látni a Neverwinter Nights 2 kilós, hatalmas dobozát, szépség ide vagy oda :) .

(#18919) DM-Fan válasza vhunor (#18918) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hasonlóan gondolom én is. :K Ami késik, nem múlik, pár év múlva ehhez már gép sem kell, a komolyabb TV-ken már most is van LAN-csatlakozó és netes opciókkal fel van vértezve a TV (Skype, Youtube, stb.). Innen már csak egy lépés egy olyan fizetős felület, amiről beszélünk.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18920) Gebriel válasza Def26 (#18904) üzenetére


Gebriel
veterán

Mivel is lepjelek meg Attiskám? :D

(#18921) kelzsoca válasza DM-Fan (#18919) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nyilvánvaló hogy a széles körben elterjed, gyakorlatilag világelső videomegosztó portál a youtube is előbb-utóbb nyitni fog azon dolgok felé, amiről itt beszéltetek.

https://vertigostore.eu

(#18922) attis81


attis81
csendes tag

Hali
Fifa 11 2*6 perces félidők a játék ötször hatszor megakad 3 másodpercre és megy tovább más játék tökéletesen fut hiba akadás nélkül. A gép szoftvere frissítve.Lemez karcmentes
12000 -ér ne akadjon már.
Valami ötlet?
(remélem a lemez a hibás, nem az olvasó kezd csesződni)

[ Szerkesztve ]

(#18923) heim válasza attis81 (#18922) üzenetére


heim
tag

Néha nekem is...de azt hittem ez természetes, gyenge hozzá a ps 3? :) :)

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#18924) attis81 válasza heim (#18923) üzenetére


attis81
csendes tag

Nem értem .Mi az hogy akad egy gyári játék?
Nem értem .,Holnap viszem a lemezt munkatársamhoz próbára ,örülni fog neki hogy ott fog neki virítani a fifa 11 0% (ugyanis nagy fifa ellenes).
De hát kíváncsi vagyok hogy ott is akad -e.
Legszebb az egészbe hogy haverom akinek x box -a van HA átjön fifázni ,és mit kell hallgatnom:

"Ez A PS3 VESZED A 14000.- JÁTÉKOKAT ÉS AKAD. NEKEM 50DB ÍROTT JÁTÉKBÓL NEM AKADT MEG EGY SE"

(#18925) kelzsoca válasza attis81 (#18924) üzenetére


kelzsoca
félisten

Lehet lemezhiba, olvasófej hiba, a játék egyszerűen bugos (nem lepődnék meg)

A warez dolgokat nem kéne itt nyilvánosan beírni, mert ez ellentétes a forum szabályzatával.

https://vertigostore.eu

(#18926) heim válasza attis81 (#18924) üzenetére


heim
tag

nem hiszem hogy a gépeddel lenne gond...az enyémet augusztusban vettem és csak ez akad rajta...ez a fifa hibája lesz gondolom.... szerinted a pes jobban menne? A nyáron PC-n nyomtam a pes 2010 tényleg jó volt, de gondoltam a Ps 3 ra már fifát veszek...de akadni akad nekem is.... :))

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#18927) attis81 válasza kelzsoca (#18925) üzenetére


attis81
csendes tag

Igazad van .
De elhiheted nem könnyű lereagálni az ilyen jellegű beszólását.
Remélem valami megoldás érkezik a problémára főleg,
ha nem csak egyedül engem érint.

(#18928) vaksi8 válasza attis81 (#18922) üzenetére


vaksi8
senior tag

nekem is van fifa11 játszok rajta éjjel ,nappal off-ba meg online is.még egyszer sem akadt.szerintem a gépedben kell keresni a hibát.

(#18929) kelzsoca válasza attis81 (#18927) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nézd meg a lemezt másik gépben, ha ott is csinálja a lemez hibás, ha ott nem, akkor valóban a géppel lehet valami.

https://vertigostore.eu

(#18930) dagoniat


dagoniat
tag

esetleg internet probléma is lehet.

nekem a Burnout-tal csinálta ezt, amikor a PSN nem működött, akkor nem tudott csatlakozni, és a háttérben ő persze próbálkozott. ja és nem online játszottam, maga a gép próbálkozott!

(#18931) dunc válasza dagoniat (#18930) üzenetére


dunc
nagyúr

Nos megnéztem a Jakuza 3 demot...ÁÁÁÁ vagy én néztem rosszul vagy valóban egy szörnyűség......

Jah megjelenik valamikor a GT5,és mi várható még PS3 ra ? Exluziv csak ps3 cím ,mi lesz még ? :U

(#18932) Djuree


Djuree
félisten

eladó portékák:
bioshock 2 rapture edition 6k
dead space (aka díd szpísz) with ungarische felirat 4k

ui: vegyétek meg mert qrva sokáig tartott az első 2 szót így megcsinálni :DDD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18933) chubii válasza Djuree (#18932) üzenetére


chubii
senior tag

Ezt a Dead Space-t holnap kipróbálom. Ha tetszik ,akkor lehet vevő leszek rá. A demo pálya mennyire tükrözi az igazi játékot ? Érdemes az alapján dönteni ?

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#18934) kelzsoca válasza dunc (#18931) üzenetére


kelzsoca
félisten

Little Big Planet 2, Killzone 3, inFamous 2, Resistance 3, Motorstorm Apocalypse

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#18935) dunc válasza kelzsoca (#18934) üzenetére


dunc
nagyúr

Kösz az infot,de egyik se mozgat meg.....

(#18936) kelzsoca válasza dunc (#18935) üzenetére


kelzsoca
félisten

Tudom, csak a GT5 :)

https://vertigostore.eu

(#18937) dunc válasza kelzsoca (#18936) üzenetére


dunc
nagyúr

Azért nem,de nem nagyon látok jövőt a GT5 útán,szerintem ezen a platformon,ennyi lesz nekem,esetleg a Western GTA-t kiprobálom,a jövőbe érkező ICO HD se lesz szerintem rossz,de ennyi....(hiába aki inyenc az inyenc :D )
Majd PC-re visszatérek a D3 ra.....ez a terv.... :C

[ Szerkesztve ]

(#18938) kelzsoca válasza dunc (#18937) üzenetére


kelzsoca
félisten

Szerintem a GT5 lesz olyan tartalmas hogy jó darabig elleszel vele, csak azzal az egy játékkal :)

https://vertigostore.eu

(#18939) Djuree válasza chubii (#18933) üzenetére


Djuree
félisten

nem tudom mi van a demóban, de sztem nem sok képet ad róla. ha szereted a fosatós jó tps-eket, kis rpg elemekkel fűszerezve, akkor tetszeni fog :K de próbáld ki azért a demót.

(#18935) dunc: akkor minek vettél ps3-at? :W GT5 miatt felesleges volt, sosem jön ki...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18940) dunc válasza Djuree (#18939) üzenetére


dunc
nagyúr

Én a GT5 miatt,de már megbántam,talán kijön az ünnepi szezonba,ha nem akkor gép leves.

(#18941) Djuree válasza dunc (#18940) üzenetére


Djuree
félisten

van még ezer jó játék a gt5-ön kívül, nem hiszem hogy csak az érdekel, fura lenne...toljad addig az nfs shiftet, meglepően jó lett...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18942) Gebriel válasza dunc (#18940) üzenetére


Gebriel
veterán

Furcsa, régi aláírásod teljesen mást mutatott.

(#18943) Mazsika válasza Djuree (#18932) üzenetére


Mazsika
őstag

rapture ed mit takar a bioshock 2nél? jajj nekem az a nagyon kéne, de még az egynek se jutottam a végére... :S

Dáccsika

(#18944) polonic válasza Mazsika (#18943) üzenetére


polonic
félisten

Van a játék mellé egy könyv.

(#18945) Mazsika válasza Djuree (#18932) üzenetére


Mazsika
őstag

nagyon elgondolkoztam ezen a bioshock 2őn, megvan hozzá minden? szép állapotban van?

Dáccsika

(#18946) Djuree válasza Mazsika (#18945) üzenetére


Djuree
félisten

tökéletes természetesen, megvan minden hozzá :K
nagy papírtok, keményfedeles könyv, meg ugye a szokásos dvd tok a lemezzel meg a kiskönyvvel.
nagyon szép igényes kiadvány.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18947) dunc válasza Djuree (#18941) üzenetére


dunc
nagyúr

Jóreggelt.

NFS Shift túlvagyok rajt PC-n,jó volt elég volt.De köze nincs egy GT szinthez.
Nincs mégegy olyan szintű játék mint a GT5, a COD ba is csalodtam ,mert egyből 55 lettem és értelmét vesztette,újra kezdeni nem fogom,mert szintén belefuthatok egy csaló HOST-ba....meg amúgy se kezdem elöről.
Western GTA-t gusztálgatom,és úgye az is konzol exkluziv.

(#18942) Gebriel : megbántam igen,mert b@szik megjelenni,azért vettem PS3 at,mert biztos voltam benne,hogy Nov. 3-án megjelenik,de nem fog.

[ Szerkesztve ]

(#18948) Djuree válasza dunc (#18947) üzenetére


Djuree
félisten

nem ismerem a GT sorozatot, egyikkel sem toltam, de gondolom olyasmi mint a forza xboxon. olyasmi játék kéne mint anno az nfs most wanted vagy underground volt, hogy volt egy nagy város és abban lehetett bármerre furikázni, versenyezni...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18949) kelzsoca válasza Djuree (#18948) üzenetére


kelzsoca
félisten

Jön a Need For Speed: Hot Pursuit, nézz róla pár videót.

https://vertigostore.eu

(#18950) dunc válasza Djuree (#18948) üzenetére


dunc
nagyúr

ÁÁÁ nfs nem kéne ,mert nem tartalmas,amúgy a Most Wanted jó rész volt,de akkor is csak egy nfs...a undercover-ről meg inkáb ne is beszéljünk......
A GT hangulatba lényegessen jobb mint egy forza,végig motivál a játék,hogy új és új alaktrészekért küzdj,a hangulat fenomenális....a forza száraz egy GT hez képest...

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.