Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18301) Damage válasza kelzsoca (#18298) üzenetére


Damage
senior tag

Köszönöm a válaszod (DM-Fan-nak is)!
Ismerem a keresőt és előszeretettel használom….de ez most így volt a legegyszerűbb és a leggyorsabb

"HDMI kép+hang, de ha a monitornak nincsekek hangszórói akkor nem lesz igy hangod."
Oké, hogy nem értek hozzá, de azért nem vagyok fogyatékos :) Nem volt még konzolom és a HDMI fogalma nagyjából ismeretlen volt idáig számomra. Cserébe ismerem a "Mini displayport"-ot :P
Nem terveztem a vásárlását , ezért nem is olvastam utána. Mai hirtelen felindulásból jött az egész, de nagy valószínűséggel holnap már meg is veszem.

Valami olyasmire gondoltam, hogy HDMI az egyik vége, a másik meg DVI + RCA…..de már lényegtelen, hiszen van rajta optikai kimenet, ami nekem tökéletes lesz!
A monitorom HDCP képes, ennek most utánanéztem…
Most már csak azt kellene eldöntenem, hogy érdemes-e a "Move starter"-es csomagot vennem vagy maradjon a slim 250Gb-s?
Van valami fontos dolog, amire figyelnem kell vásárláskor vagy egyedül a HDD méretében különböznek? (természetesen boltból veszem)
Milyen kontrollert érdemes mellé venni?

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#18302) Mazsika válasza kelzsoca (#18297) üzenetére


Mazsika
őstag

ismerem a heavy rain-t, csak nem értettem mire célzol azzal hogy rétegjáték!
kz2nél milyen multis bugokra gondolsz?

Dáccsika

(#18303) Mazsika válasza Djuree (#18300) üzenetére


Mazsika
őstag

ne mond ezt, mert azt jelenti hogy kifogytál az érvekből... :DDD

Dáccsika

(#18304) Djuree válasza Mazsika (#18303) üzenetére


Djuree
félisten

ohh tényleg, most lebuktam :DDD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18305) DM-Fan válasza Djuree (#18300) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Jól van gyerekek, látom, utánaolvasni luxus a témáknak, de tudatlanul osztani az észt nem az.

Elhiszem, hogy nálad nem gond a szobákon átívelő kábel, én ennél kicsit igényesebben rendeztem be a lakásom. Amúgy meg akkor minek neked a WiFi router, ha ennyire szeretsz kábelezni, nagyokos? Akkor egy fillért is kár volt kiadnod érte. Nekem nem jelent gondot elindítani egy programot PC-n, hogy tudjak kényelmesenm kábelezés nélkül filmet nézni, de biztos tényleg ez a bonyolultabb.

Amúgy nem is emlékszem ki bukta el egy PS3 árát nemrégiben, mert olyan okosnak hitte magát.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18306) DM-Fan válasza Damage (#18301) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nemcsak a HDD méretében van eltérés, hanem a CPU/GPU csíkszélességében is, ezért érdemesebb a legfrissebb kiadást venni, azok kevésbé melegszenek. Keress rá a típusjelölésekre, már többször tárgyaltuk itt a topicban is. Ha nem akarsz rajta zenét/filmet tárolni, akkor fölösleges a nagy HDD, a játékok nem telepítenek sokat, a demók sem nagyobbak 1-1,5 GB-nál.

Kontroller 1 db mindenképp járt, ez a DualShock lesz, teljesen jó. Ezen felül szóba jöhet a Move, de ennek támogatottsága még korlátozott, a régebbi játékokkal nem is működik.

Get Moded!

(#18307) Mazsika válasza DM-Fan (#18305) üzenetére


Mazsika
őstag

látod ez a baj hogy megint te vagy az igényes meg a jó, meg a te megoldásod, meg ahogy te tudod/gondolod! egy tv-be is megy pár kábel azért, meg a ps3ba is, nem hinném hogy az az egy kábel lógna ki ami a pcből a tv-dbe megy! de nem kötekedni akarok! sőt elnézést kérek, csak ezt a másokkal való beszélgetéseidkor is látom és azért kicsit már uncsi... félretérve azt hogy én nem értek egyes dolgokat, és te pedig esetleg értesz, tudsz (amit nem is tagadok, sőt...) ettől még más véleménye, tippje, tanácsa is jó lehet!

Dáccsika

(#18308) kelzsoca válasza Damage (#18301) üzenetére


kelzsoca
félisten

Oké, hogy nem értek hozzá, de azért nem vagyok fogyatékos

Inkább leírom, mert nem tudhatom mennyire vagy informált a témában, és az esetleges tudatlanság csak újabb kérdésekhez vezethet, volt már rá számos példa itt is meg máshol is :)

https://vertigostore.eu

(#18309) Mappa válasza DM-Fan (#18285) üzenetére


Mappa
addikt

"Egyébként ha már médialejátszó, akkor Dune alá nem nagyon adnám, ami meg nem 30 eFt."

ezzel nem értek egyett :U semmivel nem tud többet egy átlag sláger 30k médialejátszónál egy Dune....a "ficsőrők" nem érdekelnek

nem kötelező megadni

(#18310) zuzu000 válasza Damage (#18301) üzenetére


zuzu000
őstag

ha 2-en szeretnétek majd valamit coopozni akkor nem kell még egy dualshock 19-ért.logitech kontrollerjei nekem még működnek,hiába tiltották le a 3.50-ben.de ez csak egy példa,lehet nálad nem fog menni :S

(#18311) DM-Fan válasza Mazsika (#18307) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Már ne is haragudj, de szerintem el tudom dönteni magamról, hogy igényes vagyok-e és ezt pont annyi joggal vághatom a fejedhez, mint Te az enyémhez. Igen, pont csak az a kábel lógna ki a TV-ből, mivel minden más eszközöm a TV alatt van, így azok kábelei tökéletese rejtve vannak, míg a PC egy totál másik szobában van, ahonnan érdekes lenne egy HDMI kapcsolatot átkábelezni, pláne, ha tudjuk, hogy hány métert lehet átkábelezni erősítésmentesen minőségromlás nélkül, de persze ezt Ti ketten megint biztos jobban tudjátok, mert nagyon olvasottak vagytok a témában.

Szerintem olvass egy kicsit vissza, hogy milyen stílusban és milyen hasznos dolgokat kezdtetek beszólogatni ketten a router témával kapcsolatban, majd később már minden más kapcsán, amihez nem is értetek, aztán gondolkdj el a modorról! Köszi.

Get Moded!

(#18312) DM-Fan válasza Mappa (#18309) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem is a feature-ökre gondoltam, hanem a minőségbeli különbségre, márpedig az van jócskán. Egy kiváló stereo csöves erősítő sem nyújt neked több feature-t a házimozierősítőnél, sőt, csak "kicsit" jobban szól.

Get Moded!

(#18313) Djuree válasza DM-Fan (#18305) üzenetére


Djuree
félisten

"Amúgy nem is emlékszem ki bukta el egy PS3 árát nemrégiben, mert olyan okosnak hitte magát."
ez meg hogy jön ide :F ennek semmi köze az okossághoz. ebből látszik már nem tudsz mivel védekezni :C sajnállak, elég szánalmas egy figura vagy :C

"tudatlanul osztani az észt nem az."
asszem te bizonyítottad itt be a tudatlanságod azzal hogy valamit leszarozol amid sosem volt az elmondottak alapján :U

amúgy meg neked is minek kellett a wifi? gondolom neked 1 kábeled sincs a szobádban :DDD
látszik ehhez sem értesz, a wifi nem csak a kell kábel-nem kell kábel dologról szól, olvass utána kicsit ;)
parancsolj, segítek. jó olvasgatást.
wi-fi

"hány métert lehet átkábelezni erősítésmentesen minőségromlás nélkül"
hát 10 méternél te még semmi minőségromlást nem fogsz tapasztalni elhiheted ;) eleve amit 10-nél tapasztalsz, ugyanazt tapasztalod 1 vagy 2 méternél, nagyságrendbeli különbség nincs :K

"Szerintem olvass egy kicsit vissza, hogy milyen stílusban és milyen hasznos dolgokat kezdtetek beszólogatni ketten a router témával kapcsolatban"
nem tudom ki kezdte az egészet azzal hogy szar a tp-link. aztán jól le lettél oltva, mert mindenki azt használ és mindenkinek bevált :C

ennyit rólad....

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18314) DM-Fan válasza Djuree (#18313) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, látod, pont erről a stílusról beszéltem Mazsika.

Djuree: Mondjuk nyilván nagy okosságra vall, hogy pénzt előre utalsz valakinek, miközben mindenki tudja, aki neten mozog, hogy ilyet véltlenül sem teszünk.

Persze, nyilván nem tudhatok semmit a TP-Link-ről, mert ha nekem nem volt ilyen, akkor az már kizárttá teszi a barátaim tapasztalatának megismerését, vagy a tesztek és fórumok olvasását. Értem, logikus érvelés. Egyébként sehol nem mondtam rá, hogy szar, sőt, magam is írtam, hogy arra jó, amire használni akarja, csak közöltem, hogy én nem vennék, mire jöttél azzal, hogy mert hülye vagyok, anélkül, hogy ismernéd az indokaimat és magát a router tényleges tudását. Szövegértelmezés.

Köszönöm a WiFi-s kioktatást, életemben sem gondoltam volna, hogy mire való, pfff...

Biztos nagyon sok plazmával foglalkoztál Te is, ha ilyen sületlenséget leírsz. Még két, 2 méteres kábel közt is tudok neked olyan minőségbeli különbséget mutatni, hogy leesne az állad, nemhogy tizenpár méteren, amennyi nekem kéne. Egyébként valóban sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne furkálnom és bekábelcsatornáznom a lakást, mint WiFi-n átnyomni a jelet veszetségmentesen.

A személyeskedéseidet meg nem minősítem, azok magukért beszélnek. Részemről befejeztem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18315) r3dsnake válasza r3dsnake (#18234) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

jó látni, hogy ennyire érdekel mindenkit : )

(#18316) Mappa válasza DM-Fan (#18312) üzenetére


Mappa
addikt

anyaghasználat és megjelenésre azt mondom profi a dune de szvsz egy jócskán túlárazott termék. persze ilyen is kell nem azt mondom, de átlag user-nek felesleges csak ebből mint is minden másból kell egy sznob kategória mézesmadzag csőlátóknak....az más kérdés ki hova sorolja magát.én pl. jó 1 éve only HD mániás lettem ..és bizony már nem nagyon tudom a dvd fogalmát sem :D .....egy dune szebben mutat a tv állványon, de nem lesz szebb a képe mint egy 30k mplayernek az is biztos. :N

router témához: +1 a Linksys-nek :R

[ Szerkesztve ]

nem kötelező megadni

(#18317) DM-Fan válasza Mappa (#18316) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Abban igazad van, hogy nem átlaguser-nek szánt termék a Dune, nem is állítottam mást, abban viszont nincs, hogy nem nyújtana jobb minőséget mondjuk egy WDTV Live-nál, vagy egy AC-Ryan-nél. Csak azért mondom, mert ezekkel van összehasonlítási alapom és bizony van különbség. Persze nyilván nem egy belépő kategóriás 32"-os LCD-n kell keresni a különbséget, ami ugye Magyarországon a nagy átlag, de egy középszintű plazmán már simán észlelhető a dolog. Aki ilyen szintű, vagy komolyabb TV-t vesz, annak bizony érdemes elgondolkodni a minőségi lejátszón és a minőségi kábeleken is, mert ott is tudnak nagy különbségek lenni. Attól meg, hogy valaki nem tudja magának anyagilag megengedni, még nem kell zsigerből kétségbe vonni a minőségét, ár/érték arányát legyen az router, vagy HD-player.

Get Moded!

(#18318) Djuree válasza DM-Fan (#18314) üzenetére


Djuree
félisten

a plazmákhoz nem értek, ezt elismerem :K

személyeskedni meg nem személyeskedtem jobban mint te, erre direkt ügyeltem ;)

részemről befejeztem...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18319) DM-Fan válasza r3dsnake (#18315) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Engem érdekelne, csak sajna a 3.41-es firmware nálam már túlhaladott és az a sanda gyanúm, hogy ezen megoldások mindig csak egy adott fw-verzióra fognak készülni és a következő update-nél bukó. Nekem itt a Linux a gépemen, azon tudom tapasztalni a rendszert.

Get Moded!

(#18320) dunc


dunc
nagyúr

Az egész szöszenethez annyit tundék hozzáfűzni,hogy legjobb az avi a 3 cd s verzió,na az a tuti meg a whs :DDD Ne legyünk már ennyire igényesek :))
A Linksys-ről meg annyit,hogy egyáltalán nem elérhetetlen kategoria,mert N-es támogatásút már 14 K ba kapsz ! De saját tapasztalat,hogy a TP-Link se rosszabb,vagy instabilabb.
Részemről biztos nem kábelezném át a szobát,de nem is fogok bohockodni megosztással se. Egyszerűen átviszek egy nagy külső winyot ,és rápattintom a tv re,és arról szépen megnézem az IMAXOS kacatot. Ha a tv nem tudná akkor maradna a kábel,amit szépen esztétikusan el tudok vezetni.

(#18321) DM-Fan válasza Djuree (#18318) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem meg bőven túlmentél azon a határon, amit én megengedtem maganak a bunkó, lesajnáló, háttérinfó nélkül tudálékos HSZ-eiddel szemben. Ráadásul mikor én tényeket közöltem, Te már akkor is beszólogattál, pedig igazad sem volt. De minegy, valahogy túlteszem magam ezen a lelki megrázkódtatáson. :)

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18322) DM-Fan válasza dunc (#18320) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A TV-k saját médiaplayer-ével nekem csak annyi a bajom, hogy még nem nagyon találkoztam olyannal, legyen az akár Panasonic, Samsung vagy LG, ami ne vérzett volna el valamilyen formátumon, de az tény, hogy egyre jobbak lesznek. Egyes modellek többcsatornás hangtovábbításával is gond van, szóval ez sem kompromisszummentes dolog. Persze alternatívának jó és valóban ez a legkényelmesebb. De a kábelezésnél minden jobb, a stabil WiFi átvitel meg abszolút a legkönnyebb megoldás. Nálam sehol nincs szem előtt a lakásban sem kábel, sem kábelcsatorna és ez így is marad.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18323) Djuree válasza DM-Fan (#18321) üzenetére


Djuree
félisten

hálisten, nem vettem volna a szívemre ha valami szálka maradt volna benned...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18324) dunc válasza DM-Fan (#18322) üzenetére


dunc
nagyúr

" formátumon, de az tény, hogy egyre jobbak lesznek. Egyes modellek többcsatornás hangtovábbításával is gond van"
Baromi nagyon fejlödtek e tekintetben a samsung modelei amit már az alapba is beleraknak. (530,550) Nem is gondoltam volna,na meg a hack ismerősöm hihetetlen mit ki nem hozott a tv ből :Y (már minden csak nem tv)

[ Szerkesztve ]

(#18325) DM-Fan válasza dunc (#18324) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

...és akkor még nem láttad a C6500-at és a C7000-et, azok még jobbak, még hackelni sem nagyon kell! Egyes TV-ken már a netes funkciók is nagyon jók, a Pana nagyobb modelljei pedig digitális TV-adást is rögzítenek a hozzájuk USB-n kötött HDD-re. Mindezt gyári feature-ként, hack nélkül.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18326) BaliJack válasza dunc (#18233) üzenetére


BaliJack
aktív tag

Sony-s garipapírt kérjed el tőlük feltétlenül!

(#18327) kelzsoca


kelzsoca
félisten

A linksys és tp-link témához én annyit tennék hozzá, hogy hülye voltam hogy nem a linksys cuccát vettem meg, mert spórolni akartam egy ~7k-s tp-link routerrel, és hát mit mondjak nem éppen úgy mennek a dolgok ahogy azoknak menniük kellene :)

https://vertigostore.eu

(#18328) Djuree válasza kelzsoca (#18327) üzenetére


Djuree
félisten

nálunk 4 tp-link router van és egyikkel sincs gond, pedig van amelyik 6 éves :U
mi a baj a tiéddel? nem csak beállítás?
minőségről: van egy 10 éves smc routerem is, elvileg szar márka, mégis 10 éve semmi baja :C

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18329) dunc válasza BaliJack (#18326) üzenetére


dunc
nagyúr

Szigoritottam :D Mondta ezt természetes :) (nemrég hívtak hétfön jön a ganyé )
Amúgy mennyire van Magyar multi élet ? Ez lesz az első PS3 :)) (x360 5 db volt,de valahogy a hangulat kissé száraz volt)

Little Big Planet nagyon jópofa videók alapján :DD (3K ba kukázható) Mennyire hosszú ?

[ Szerkesztve ]

(#18330) Djuree válasza dunc (#18329) üzenetére


Djuree
félisten

box-on száraz hangulat :F :Y ps3-mon akkor sajna még szárazabb :( közel sincs annyi magyar játékos....

én nemrég vettem meg az lbp-t, nagyon jó, és elég hosszú is...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18331) papsZa válasza vhunor (#18248) üzenetére


papsZa
tag

Erdekes modon igen keves jateknal tapasztalom ezt a problemat :F
Ez talan a masodik...

HP 8710p

(#18332) dunc válasza Djuree (#18330) üzenetére


dunc
nagyúr

A játékok nem fogtak meg,a játékosok perfectek..Megvan a moncsi :C

(#18333) vhunor


vhunor
őstag

Próbálta már valaki a PS3-at SonyEriccson bluetooth headsettel összelőni?

(#18334) TerryBogard


TerryBogard
tag

Router témához, T-kábel netem van, Cisco modemmel és ehhez kell.

PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

(#18335) Mazsika


Mazsika
őstag

killzone2-be nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a mások beszédét, egy iditóa lengyel vagy nemtudom milyen folyamatosan pofázik.. :S lehet volt már de nem találom az aktuális hszt! :(

Dáccsika

(#18336) kelzsoca válasza Mazsika (#18335) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nyomj egy négyzetet az aktuális felhasználóra és mute :)

https://vertigostore.eu

(#18337) Mazsika válasza Mazsika (#18335) üzenetére


Mazsika
őstag

már megvan... :B

Dáccsika

(#18338) chubii válasza vhunor (#18333) üzenetére


chubii
senior tag

Én igen. Könnyen össze lehet "barátkoztatni" őket, nem nehéz.... ( SE HBH-PV702 headset )

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#18339) Mazsika válasza kelzsoca (#18336) üzenetére


Mazsika
őstag

köszi azért!!

Dáccsika

(#18340) Gebriel válasza Djuree (#18330) üzenetére


Gebriel
veterán

Dehogy nincs, csak rossz helyen keresgélsz. ;)

(#18341) DM-Fan válasza Gebriel (#18340) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem is csomó van, épp két napja este játszottam négy magyar sráccal is egyszerre az AvP-vel multiban, pedig itthon nem egy elterjedt cím. COD 4-5-6-ban is rendszeresen összeakadok magyarokkal.

Get Moded!

(#18342) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Ha nem vagyok PS közelben, nem tudjátok hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül a PSN-en a "Lara Croft and the Guardian of Light"??? :F
Bocs, ha láma kérdés, de felmásztam PC-ről, és nem találom az árát... :B
:R

(UK-ra és USA-ra is reggelve vagyok)

[ Szerkesztve ]

(#18343) Sonja


Sonja
veterán

Tegnap eléggé megijedtem. :( Kijátszottam tegnap a Castlevania demóját, majd ki akatam lépni. PS gomb, Quit Game és csak fekete a képernyő már vagy 2 perce. :U Jó, megyek a bekapcs gombhoz, de semmit nem csinál. :Y Itt kezdtem kicsit megijedni. Gépből tápkábel kivesz, majd kis idő múlva vissza. Ok, pirosra váltott a led. Jó kezdet. :D Nyomom szokásosan az irányítón a PS gombot, de nem reagál. Mindegy, odamentem a géphez és a bekapcsgombot nyomtam. Nem reagált. Na, itt ilyedtem meg eléggé, hogy vége van a gépnek. :O Azért 1 perc múlva újból megnyomtam a bekapcs gombot ééééés.... elindult! :C Huhh, tényleg megijedtem. :o :P

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#18344) dunc


dunc
nagyúr

Üdv.

Szerintetek USA,vagy ENG. reg.et érdemes csinálni ?
Melyik regisztrációval tudok vásárolni tartalmakat ? Unicreditnél,milyen bankkártyát kell igényelnem ?

(#18345) dunc


dunc
nagyúr

Ez a move kontroler ,egy vagy két daraból áll ? Ha veszel akkor külön kapod vagy mi ?

(#18346) DM-Fan válasza dunc (#18344) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Mindkettőt érdemes, mert eltérő a Store-ok tartalma. Semmibe nem kerül, csináld meg mindkettőt!

A bankkártyák tekintetében nagyon válogatós a rendszer, nem tudom, hogy Unicredit-es kártyával egyáltalán fog-e működni. Ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél PSN Card-ot, mely feltöltőkártya különböző címletekben kapható a legtöbb konzolboltban euró, dollár és font pénznemben is, attól függően, hogy melyik Store-on akarod használni. Én már többször vásároltam így Store-ról, soha semmilyen gondom nem volt. Bepötyögtem a megvásárolt feltöltőkártya kódját és már jóvá is íródott a kártya címletértéke a PSN-egyenlegemen. Ezek után már mehet is a vásárlás és a letöltés. Gyors, egyszerű.

Egyes konzolboltokba el sem kell menned, átutalod nekik a kártya vételárát, ők meg e-mail-ben elküldik neked a kódot.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18347) dunc válasza DM-Fan (#18346) üzenetére


dunc
nagyúr

Értem a feltöltőkártya biztonságosabb. Ez a Move írányitó nem tiszta,van kétféle,a fagyigombócos,és a másik,kell mindkettő pl egy fps-hez vagy a csak a fagyis ?

(#18348) DM-Fan válasza dunc (#18347) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Itt olvasgathatsz a Move-ról.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#18349) dunc válasza DM-Fan (#18348) üzenetére


dunc
nagyúr

Talán nem lesz rossz,remélem a mai fps-ek is megkapják majd patch formájába a támogatást.

(#18350) Djuree válasza dunc (#18349) üzenetére


Djuree
félisten

fps-hez majd az a pisztoly formájú múv kontroller lesz a jó.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.