Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19651) jookomak válasza v!ct0y (#19650) üzenetére


jookomak
őstag

Hát abban azért közel se vagyok biztos, olyan 5 nap alatt ér ide a cucc. Amúgy amikor megrendeltem, még jobb áron volt, erősebb volt a forint. Pár hét alatt buktam egy ezrest. Kifizethettem volna akkor is, de a fene gondolta volna. Ennyi erővel már itthon is megvehettem volna. Na sebaj nem bánkódom, 24-én még úgyis dolgozom, utána 11 nap szabi ;]
(nem a játék miatt vettem ki, de nem bánom, hogy így alakult)

(#19652) anulu


anulu
félisten

kezdek nagyon zabos lenni.
van valaki, akinek a location Magyarország, és tudta aktiválni a Hot Pursuit-ot? GB accnál simán tudnám, de a magyarral kezdtem el, azt használom mindenre, de nincs se redeem code XMB-n, és a játék is error-t tol a képembe.

[ Szerkesztve ]

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#19653) DM-Fan válasza anulu (#19652) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Akkor nincs más megoldás: aktiváld UK-account-tal! Gondolom a magyar acc.-od alatt szeretnéd látni a Trophy-kat, ezért akarsz ott aktiválni. Na, én pont ilyen okból játszok mindennel UK-account alatt, minden Trophy-m ott kerül regisztrálásra.

Amúgy maga a játék milyen, megéri az árát? Mondjuk nekem a következő autós játék egyértelműen a GT5 lesz - már amennyiben tényleg jó lesz és felér az évek során megnövekedett elvárásaimhoz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#19654) tomgabor


tomgabor
senior tag

Már megint lefagyott a PS Mafia 2 közben :W és nem reagál semmire, ez valami bug vagy a gépembe van a hiba.

(#19655) Xmodule


Xmodule
őstag

Nah most kaptam mailt pentekre nekem is itt lesz a GT5. Már várom, de kár hogy pont dolgozom jövöhetvegen..:S

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#19656) DM-Fan válasza tomgabor (#19654) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nekem egyetlen egyszer fagyott csak a Mafia II, közvetlen első játékalkalommal akkor, mikor hazajön Vito az USA-ba (tán a 2. fejezet eleje). Ezt követően vagy 50 játékórát beletettem a programba és ez alatt egyszer sem fagyott a játék.

Get Moded!

(#19657) anulu válasza DM-Fan (#19653) üzenetére


anulu
félisten

amikor megcsináltam a profilt még lövetem nem volt az egészről (3+ éve). nekem bejövős a dolog, 1v1 is jó, a 4v4 is. a single küldik viszonylag egyszerűek az elején, de pár time trialnak 3-4x neki kellett mennem, mert ha picit érsz csak a falszoz már akkor is +2mp bűntetések, és 300-nál elég nehezen lehet nem érintőre venni a dolgot :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#19658) anulu


anulu
félisten

részemről ragaszkodom a magyar profilhoz. holnap visszamegyek 576-ba. kivételesen átolvastam a kézikönyvet, és csak annyi van, h bepötyögöd a kódot és jó. a locationról egy fél szó sincs. mondjuk lehet egy levelet megérne a fogyasztóvédelemhez is... "csöppet" bedurrant az agyam.

akkor ezek szerint a FIFA / NHL / stb EA játék is a 2nd hand dolgok elleni "védelem" miatt bukta magyar accounttal?

nem tudom, h inkább az EA vagy a Sony jó anyukáját...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#19659) tomgabor válasza DM-Fan (#19656) üzenetére


tomgabor
senior tag

Nekem a Betrayal of Jimmy-nél az egyik küldetésnél de ott mindig, belassul mint az állat kb. 2-3 FPS utána lefagy és semmire nem reagál 83 %-nál tartok.
Bug:
Alapjáték: Joe-val el kell mennem valahova bemegyek a garázsba beszállunk a kocsiba, motor indít és Joe kiszáll és nem bírom rávenni hogy beszálljon csak ha újrakezdem.
Betrayal of Jimmy: Megyek a kocsival keresztbe beveszem a kanyart, belassul 2-3 FPS-re és elsüllyedek az aszfaltba utána normál sebességgel az aszfalt alatt a semmibe pördülve esek lefelé a végtelenségig, újrakezdés után jó.
Rendőrök követnek, elkapnak, kiszállok de túl sokan vannak, belassul és lefagy

[ Szerkesztve ]

(#19660) DM-Fan válasza tomgabor (#19659) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Végigtoltam a Betrayal of Jimmy-t és az alapjátékot is kétszer. Ilyen jellegű bug-okkal szerencsére nem találkoztam. Grafikaiakkal annál inkább, de játékot akadályozókkal nem. Nem tudom nálad mi lehet a hiba, lehet, hogy csak nekem volt szerencsém. Valaki viszont már írta korábban, hogy a Betrayal of Jimmy-ben 83% körül egy ilyesmi fagyás miatt elszállt a mentése és kezdhette elölről. Kellemes.

Get Moded!

(#19661) tomgabor válasza DM-Fan (#19660) üzenetére


tomgabor
senior tag

Az szép :Y
Megpróbálom még egyszer holnap ha megint lefagy akkor hagyom a búsba.

(#19662) mattheus


mattheus
őstag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, Napokban vettem egy Samsung FX2490HD TV/Monitort.
PS3-al összekötöttem. A Képpel nincs bajom, de a hanggal annál inkább.
Mikor bekapcsolom és a menüben böngészek, akkor van hang, de mikor elindítok egy játékot már nincsen :O Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Esetleg van valakinek ötlete?

Köszi előre is!

(#19663) Sonja


Sonja
veterán

Az új Need for Speed kapcsán meg kell dicsérnem a Criteriont, mert ők legalább tudnak programozni! :K Látszik, hogy régebben PlayStation-ra is dolgoztak, mert tökéletes lett a PS3-as verzió is. Hogy a Eurogamer-t idézzem:

Thanks to the engineering team at Criterion, the Xbox 360 and PS3 versions of the game are exactly the same, and equally worthy of your time and money.

Viszont hang tekintetében jobb a PS3-as verzió! Xbox 360-on "csak" DD 5.1 van, de PS3-on DD5.1, DD7.1 és DTS!

A játék meg számomra baromi jó! :R Bár nehéz még vezetnem a kezemmel, de már tegnap azért lenyomtam 6 karrier pályát és 1 online futamot! :C Igaz, utána nagyon fájt, de nem érdekelt! :DDD Ma is fogok vele játszani, remélem. :B Buggal egyelőre nem találkoztam, viszont az irányításbeli lag sajnos itt is megvan. :U Ez egy kicsit zavaró, de talán meg lehet szokni. A kanyarodás olyan, mintha egy Ridge Racer-rel játszana az ember, szóval erre készüljetek fel! Egyébként egy őrült jó arcade száguldás!!! Aki erre vágyik, az ki ne hagyja! ;)

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#19664) maliboo válasza mattheus (#19662) üzenetére


maliboo
csendes tag

Ilyen nekem is volt, de nem emlékszem pontosan hogy oldottam meg. Settings - Sound settings - Audio output settings, ott válaszd ki a csatlakozás módját, utána pedig nyomj az Automatic-ra. Remélem tudtam segíteni és nem mondtam hülyeséget. :D

PSN: ewerlast

(#19665) mattheus válasza maliboo (#19664) üzenetére


mattheus
őstag

Szia!

Köszönöm szépen! Közben megoldódott és valószínűleg ugyanazt csináltam, mint amit javasoltál. Audio beállításoknál ismét beállítottam, hogy HDMI-n jöjjön a hang. Ez volt korábban is a beállítás, de valami miatt úgy látszik, hogy be kellett ismét ugyanazt állítani. Nem értem az okát, de most megy :)

(#19666) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok.

előre bocs a láma kérdésért: PS3-at bármilyen szabvány tápkábellel lehet használni? pl.: egy PC PSU-éval is?

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#19667) jacis


jacis
nagyúr

Sziasztok,
Jövő héten veszem meg az életem első PS-ét.
PC-n rengeteget COD-oztam, de valahogy a haverom PS3-án a Black Ops-ot kipróbálva a joy-os irányítás nem ment.
Arra lennék kiváncsi, hogy van-e rá lehetőség, hogy rákössek egy billenyűzetet és egy egeret és azzal kezeljem a játékot?
Válaszokat előre is köszönöm.

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#19668) tomgabor válasza jacis (#19667) üzenetére


tomgabor
senior tag

Nem! Volt rá lehetőség de megszüntette a kedves Sony.

Más: Star Ocean: The Last Hope, Xbox-ra vagy PS-re . Xbox D-sub 720p, PS DVI-D 720p.

Elvileg a legtöbb multiplatform játék jobban fest boxon, de ha az egyik D-sub a másik DVI akkor is a box képe szebb?

[ Szerkesztve ]

(#19669) DM-Fan válasza tomgabor (#19668) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Elvileg a legtöbb multiplatform játék jobban fest boxon, de ha az egyik D-sub a másik DVI akkor is a box képe szebb?"

Körtét az almához? A PS3 és az Xbox grafikai színvonalbeli különbségét nem az átkötés módja határozza meg, hanem az a tény, hogy Xbox-ra jobb portok születnek az utóbbi időben: a készítők jobban kidolgozzák, optimalizálják a multiplatform címeket, adott esetben nagyobb részletezettségű textúrákat alkalmaznak, beleírják a játékokba a PC-verzión is látható effekteket, amelyek utóbbi időben a PS3-verziókból kimaradnak és ennek ellenére a PS3 verziók újabban FPS-számban is alulmaradnak.

Az összekötés is okozhat persze minőségbeli romlást, de az teljesen más jellegű. A D-Sub csak egy analóg interfész, a DVI és a HDMI ezzel szemben digitális. Ez azonban nem jelenti azt, hogy D-Sub-on nem tudnál jó minőségű jelet továbbítani. Az ideális persze a digitális lenne, de a két konzol közti különbséget nem ez okozza elsődlegesen.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#19670) tomgabor válasza DM-Fan (#19669) üzenetére


tomgabor
senior tag

Arra szerettem volna célozni hogy a D-sub az analóg és hogy mennyivel rosszabb mint a DVI-D, hogy pl. mosott képe-e lesz? Sajnos ez van már csak szabadon a monitoromon. Utoljára 19"-os CRT-n használtam a D-sub-ot.

[ Szerkesztve ]

(#19671) DM-Fan válasza tomgabor (#19670) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem fogod különösebben észlelni a különbséget, pláne, ha nincs mellette az eltérő módon csatlakoztatott képernyő. Persze ez sokmindentől függ (milyen megjelenítőről, milyen minőségű/hosszú kábelről beszélünk és hogy mennyire érzékeny rá a szemed). Átlagos körülmények között és hétköznapi felhasználó számára teljesen rendben levő lesz a D-Sub képe is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#19672) revezehun


revezehun
tag

Sziasztok!

Nem tudom hogy mit kérjek karácsonyra :(( meghogy melyik érné meg jobban PS3 vagy XBOX 360 ?Ehhez kérném a segítségeteket :) .

Előre is kösz! :R

(#19673) Gebriel válasza revezehun (#19672) üzenetére


Gebriel
veterán

Xbox360 kérjél. ;]

[ Szerkesztve ]

(#19674) zuzu000 válasza revezehun (#19672) üzenetére


zuzu000
őstag

amelyiknek jobban bejjönek az exlúzív cimek.ps3:uncharted 1-2,killzone 2 ,gt5,heavy rain,god of war ,és elég sok van.xboxból csak a halot meg a gears of warról hallottam hogy csak oda van(biztos van több).én azért választottam ps3-at mert blu ray,és a xboxot túl gyerekesnek találtam,a sz*r kinectről meg ne is beszéljünk(5-6 éves korosztály max).
meg az is fontos hogy mid van,amin szeretnél játszani?lcd-vagy sima tv,vagy monitor?mert katódsukágrcsöves tévén az xbox képe szebb,de szvsz lcd-n,plaznám nekem jobban tetszik a ps-é.
szempont még hogy elitet kérnél vagy az alapot(boxból),akkor az arcadeben nem sok minden lesz.(wifi,stb..)
na és az internet,psn,vagy live.elöbbi ingyenes.

[ Szerkesztve ]

(#19675) zuzu000 válasza Gebriel (#19673) üzenetére


zuzu000
őstag

ez nem volt nagy indok.

(#19676) F.B.I. válasza zuzu000 (#19674) üzenetére


F.B.I.
veterán

Azért amíg nem próbáltad a Kinectet ne írd le mások számára, mert eléggé odavág, főleg jó társasággal. Mi vagy 6-an toltuk, lassan 40 felé évesek. :DDD

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#19677) kelzsoca válasza revezehun (#19672) üzenetére


kelzsoca
félisten

Első körben 2 nagy maflást, a nagy igények miatt :)

https://vertigostore.eu

(#19678) zuzu000 válasza F.B.I. (#19676) üzenetére


zuzu000
őstag

kinek a pap kinek a papné szokták mondani.próbáltam bgs-en ,nem jött be.lehet partyban jó,de ha pl.hazamegyek nyáron, izzadok mint a ló,és gondolok egyet ,leülök játszani,és ott kell pattognom a tv előtt.

[ Szerkesztve ]

(#19679) tomgabor válasza revezehun (#19672) üzenetére


tomgabor
senior tag

Xbox 360 Slim 250GB.

Gabriel, Dunc és Djuree biztos tudják :U

zuzu000: ez a videó neked való [link]

[ Szerkesztve ]

(#19680) Gebriel válasza tomgabor (#19679) üzenetére


Gebriel
veterán

Jó a PS3 :K Az Xbox-ot azért ajánlottam mert PS3 topicban vagyunk. :DDD

(#19681) tomgabor válasza Gebriel (#19680) üzenetére


tomgabor
senior tag

A box garanciája nekem jobban tetszik, amúgy mindkettő jó.
Talán azért mondtam mert nagyon szemezek vele.

[ Szerkesztve ]

(#19682) Gebriel válasza tomgabor (#19681) üzenetére


Gebriel
veterán

Mi bajod a Sony garanciájával?

[ Szerkesztve ]

(#19683) Vladi válasza Gebriel (#19673) üzenetére


Vladi
nagyúr

nekem egy láda sört léci. :DD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#19684) Vladi


Vladi
nagyúr

nem egy rossz dolog ez a move. :)
Az a jó, hogy nem csak tesped az ember játék közben. Viszont elég kevés játék van hozzá, némelyik meg ultra gáz. :U

De egy kardozós jöhetne, ha adnak igazi kardot is. :DD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#19685) tomgabor válasza Gebriel (#19682) üzenetére


tomgabor
senior tag

Az hogy ezekbe a márkaszervizekbe nem bízok meg annyira, MS-nél házhoz jön az ember és biztos jó helyre viszi ha a központ küldi. Magyarul: megbízhatóbbak tűnik.
A jó RPG-k miatt vennem kell egy boxot is, Star Ocean, MagnaCarta 2, Lost Odyssey.

[ Szerkesztve ]

(#19686) kelzsoca válasza tomgabor (#19685) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nem tudom miről beszélsz, ha leadod rgy Sony szervizpontba a gépet, akkor Franciaországba küldik ki a ps3-at a legnagyobb Sony szervizbe.
Vagy ez sem elég? :U

Annyi előnye van a boxos garanciás procedurának hogy háztól-házig működik, a ps3-at pedig neked kell el és visszaszállítani az hozzád legközelebbi szervizpontba.

https://vertigostore.eu

(#19687) tomgabor válasza kelzsoca (#19686) üzenetére


tomgabor
senior tag

Hogy magyarázzam el, azért tűnik jobbnak mert nem tudom hova viszik. :DDD

(#19688) tijstijs


tijstijs
tag

megpróbáltam összeszedni a legolcsóbb árakat, ha valakinek van tippje, írjon!

GT5: http://www.multiformat.hu/index.php?fu=wa&tcs=202&ol=5
GT5 Collector's Edition: http://www.supergamer.hu/gran-turismo-5-collectors-edition-p-11129.html
GT5 Signature Edition: http://www.gamestore.hu/ps3/jatekok/termek/4477

(#19689) wrathchild válasza tijstijs (#19688) üzenetére


wrathchild
tag

A Collector's edition-nél mi az a 200 oldalas könyv?
Kimondottan a játékról szól?
Megegyezik ezzel a könyvvel tartalomban?

http://www.amazon.com/Turismo-Prima-Essential-Track-Guide/dp/0307889890/ref=pd_sim_vg_1

Ha nem, mi a különbség?
Kösz!

(#19690) nokia párti válasza wrathchild (#19689) üzenetére


nokia párti
őstag

Ha, jól tudom, akkor az autókról egy kissebb leírás.

(#19691) tijstijs válasza nokia párti (#19690) üzenetére


tijstijs
tag

az autók a kisebb része.
- vezetési technikák vannak benne,
- valamint az összes pályához tanács, ideális ív, stb

lista:
- Chapter 1:Driving Techniques
- Chapter 2:Mechanism
- Chapter 3:Tuning & Settings
- Chapter 4:Photo Mode
- Chapter 5:Course Index
- Chapter 6:Car Index

(#19692) kelzsoca válasza tomgabor (#19687) üzenetére


kelzsoca
félisten

Így már világos :DDD

https://vertigostore.eu

(#19693) dhcodoki válasza jacis (#19667) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Anno PC-n nagy COD-os voltam, azzal az egyetlen egy játékkal játszottam évekig. Más nem is érdekelt. Mikor megvettem a PS-t, rövid időn belül rájöttem, hogy sehol sincs az egér+billentyűzet kombó nélkül. Tehát ha profi COD-os vagy PC-n, felejtsd el a PS3 FPS-t. Minden más szempontból jó kis konzol.
Én reménykedem, hogy egyszer majd megjön a sony esze, és ad ki hozzá billentyűzetet ill egeret. Na akkor lesz nagy mulatság :D

(#19694) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Egyébként nem értem, hogy miért nem lépi meg a sony ezt a billentyűzet dolgot. Tudom, ott van az a kontrollerre építhető kis klaviatúra, de az nulla. Lenne egy jó kis böngésző+billenytűzet+egér... tuti sokkal kevesebbet ülnék a PC-m előtt. Számomra érthetetlen, elvégre a cél egy központi szórakoztató küytü kéne, hogy legyen... :F

(#19695) kelzsoca válasza dhcodoki (#19693) üzenetére


kelzsoca
félisten

Tehát ha profi COD-os vagy PC-n, felejtsd el a PS3 FPS-t.

Azért ez így nem igaz, szépen lehet játszani a joy-al is, elég profi szinten ;)

https://vertigostore.eu

(#19696) dhcodoki válasza kelzsoca (#19695) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Gondoltam, hogy lesz ilyen reakció is... Talán nem fogalmaztam tökéletesen. A lényeg, hogy nekem nem megy.. Nem áll rá a kezem. Azt a gyorsaságot, pontosságot egyszerűen nem tudom elérni. És itt most ne érts félre, nem fényezem magam, de sok-sok gyakorlással tényleg a top játékosok között voltam, s konzolon egyszerűen meg sem közelítem a régi szintem. Így nagyon könnyen lemondtam a PS FPS-ről. De miért ne tettem volna, hiszen itt a PC-m, s ha kedvet kapok kis puffogtatáshoz csak elé ülök.
Én úgy gondolom, hogy a tökéletes szórakoztató központ még egy dobozban nem született meg (lásd az előző hsz-om is). S ha egy felső szintre törekszünk, sosem fog megszületni. Jó példa erre az audiophil világa. Ezért a szórakoztató központ számomra mindig egy szoba marad, ahol a házimozitól a konzolokon át, egészen a PC-s zenehallgatásig minden megtalálható.

(#19697) Sonja válasza dhcodoki (#19696) üzenetére


Sonja
veterán

Azt a gyorsaságot, pontosságot egyszerűen nem tudom elérni.

Azt nem is lehet, amit egy egér nyújt! Ez pusztán fizika, szóval nincs ezzel gond. :) Persze ettől lehet jókat is játszani kontroller-rel, aki meg tudja szokni/tanulni. :K Viszont ez nem én leszek és valószínűleg nem is te! :B :D

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#19698) kelzsoca válasza dhcodoki (#19696) üzenetére


kelzsoca
félisten

Mivel én is komolyabb pc-s codos múlttal rendelkezem, így tökéletesen megértem amit írsz.

https://vertigostore.eu

(#19699) #48967168


#48967168
törölt tag

Sziasztok!

A GT5 miatt új gamertagot kell csinálnom és azon töprengek, hogy UK vagy USA reg legyen? Van lényeges különbség közöttük? Egy esetleges DLC letöltés működik a másik régióban? Vagy más problémás pont amire figyelni kell?

Üdv:

Gala

(#19700) anulu válasza #48967168 (#19699) üzenetére


anulu
félisten

egyelőre szerintem nincs, azonban a múltkoriban nyilatkozták Sonyék, h a BR disk-eknél ismert régiókódot ráhúzzák a PS3 játékokra is. tehát lehet, h pl US DLC-vel EU játékon nem tudsz játszani.
úgyhogy részemről a UK-t javaslom

amúgy nekem is új kellett, NFS miatt

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.