Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#48900) Ádám16


Ádám16
addikt

Sziasztok!
Lenne egy olyan "problémám", hogy edzés mellett drasztikusan elkezdett nőni a pocakom, amit szeretnék teljesen átváltoztatni (időintervallum nem számít) kockára, mivel most kezdett el zavarni. 183 cm vagyok- 85 kg, szóval a testsúlyommal meg vagyok elégedve, persze még jöhetne fel, csak nem hasra :) de a hasamról le szeretném égetni a zsírréteget. Persze tudom, hogy koncentráltan nem fogom tudni leadni csak hasról, így tisztában vagyok vele, hogy más részekről is "fogyni" fogok. 1 hete kb. már csak teljes kiörlésű kenyereket eszek, illetve a rizs, burgonya, stb. teljesen ki lett zárva, köretként csak (fagyasztott) brokkolit, és spárgát eszek, a húsokból pedig sajnos nem tudok válogatni, mivel nem én főzök itthon, így azt eszem, ami van, de próbálok a szárnyasokra, halakra orientálódni, és 6 után már semmit sem eszek.
Tudom, hogy ez egy nehéz folyamat lesz, ezért a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mikkel érdemes kiegészíteni az étrendemet, illetve az érdekelne még, hogy sport szempontjából miket, mennyi ideig, milyen intenzitással csináljak. (futás, felülés...)
Volumass 35 Prof.-t ittam, de ezt már régen abbahagytam, és ahhoz kaptam ajándékba egy Scitec terméket, Tea-X a neve. Elvileg arra jó, amire nekem lenne szükségem. Használta ezt már valaki?
Illetve még egy teljesen eltérő kérdésem lenne. Melyik vitamint érdemes inkább szedni, a Jumbo Pak-ot, vagy a Monster 100-at?
Először írok ebbe a topic-ba, remélem, tudtok választ adni a kérdéseimre, mert a neten nem nagyon találtam más, értelmes fórumot ezzel kapcsolatban :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.