Nálam a tiszta kaja annyit jelent, hogy minél több sovány hús, viszonylag kevés CH, valamennyi zöldség, gyümölcs. Húsból szinte bármi, csirke, pulyka, marha, disznó ( a nagy zsíros mócsingokat levágom). Kb. heti 3-szor eszem csirke/pulyka rizst valami szósszal, de ez is leginkább azért van, mert gyorsan el lehet készíteni.
Néha becsúszik valami szemét is, pizza, sütemény és egyebek. De ha ezeket teljesen kizárnám akkor mi a faxnak élek? Egyébként is az egész kajálás egy hosszú egyensúlyi folyamat. Nem úgy működik a szervezet, hogy ma nem ettem csak 200g húst, úristen akkor tuti izomvesztés, vagy megettem kedden két süteményt akkor abból feljött 20 deka zsír.
Minél több minőségi kaját kell enni, és minél kevesebb szemetet (azt is csak az élvezet kedvéért). Az határozza meg hogy nézel ki, hogy működik a szervezeted hogy hosszú távon mit kajálsz és mennyit mozogsz.
/人◕ ‿‿ ◕人\