Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#19116) tzahola válasza macikos (#19111) üzenetére


tzahola
csendes tag

"Ezeket nem tudom sajnálni. Megvan/volt mindenük, mégse tudtak magukkal mit kezdeni. Drogozniuk kellett, hogy elviseljék azt, hogy mindenük megvan és hogy több millióan rajonganak értük."

Ezzel nem értek egyet abból a szempontból, hogy a kokain ill. egyéb drogok használatát szükségszerű következményének tekinti a hírességnek. Szerintem nem erről van szó; egyszerűen csak megvan az emberek többségében a hajlam, és ha olyan élethelyzetbe kerülnek, hogy számolatlanul rendelkezésükre áll a megfelelő pénzmennyiség, akkor rákapnak a végtelenül elérhető kokóra.
Ha elérsz erre a szintre, akkor csak önfegyelem és intelligencia kérdése, hogy ott kötsz-e ki, ahol ezek az arcok. Pl. Bill Gates-ről van Steve Jobs-ról nem tudnám elképzelni, hogy kokain junkiek lettek volna, pedig valljuk be, a fent említett kokós hírességeknél sokkal több pénzük volt, és talán ismertségben is vetekedtek velük (Zyzzel legalábbis biztosan). Intelligencia kérdése, ennyi.
És itt most nem papolni próbálok, vagy az emléküket akarom meggyalázni, hanem egyszerűen ez a véleményem. Én is voltam már olyan buliban ahol ezüsttálcán kínálták körbe a kokaincsíkokat, de komolyabban vettem és veszem magam annál, hogy ilyesmibe fejest ugorjak a buli kedvéért...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.