Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71359) granini válasza Gorneck (#71358) üzenetére


granini
őstag

Szerintem a GR es a sima T6 kozott egyelore tul nagy a gap.. arra gondolok hogy a legend gemmek megjelenesevel es azok rank 40-50-re huzasaval tudtunk GR40 fole menni a legtobben. Ugyanebben a pillanatban valt nevetsegesen konnyuve a sima T6 rift.. egy olyan kari ami abszolvalja GR40+ -t vihogva tarolja vegig a T6-ot..

Ha elvesszuk a kepbol a gemmeket, meg a GR-t, akkor valoban az marad hogy kb minden karakternek van tobb olyan buildje amivel lehet szepe nhaladni es elvezetesen jatszani sima T6-on.. Barbaros peldalan maradva kb akarmelyik build eletkepes T6-on, leg6yen az WW, ugaralos, raekor, hota + cota akarmi..

Nem tudom Blizz tervezi-e boviteni a T6 skalat.. mert ha nem, akkor ez a gap csak nagyobb lesz, jonnek az ancient legendek 1000+ main stattal, meg tobb kaszt tobb buildje lesz kepes mar GR40 felett jol haladni, ergo megtobb olyan szitu lesz hogy T6 facepalm..

Ami amugy nem lenne gond, kiveve azoknak akik nem feltetlenul keresik a magas GR adta kihivast, es csak siman T6-on akarnak menni.. mert nekik jelenleg nincs jol beskalazva a nehezseg, vagy szenved GR40 felett, vagy unatkozik T6-on..

Valszeg a legkisebb fajdalom akkor lesz szamunkra ha elfogadjuk hogy a T6 az eloszoba, a teszt a nagy GR elott. Ott ugyanis ki lehet probalni, lehet cserelni, varialni, aztan mikor beleptel a GR40+-ba ott mar az van amivel nekiindultal..

Gorni: "most meg GR 47-48 is letolható peccs után egy TR Monkkal semmi extra cuccal...igaz Gundo nem árt ehhez." - errol bovebb info..? Mit tud a Grungo patch utan? Es mit teszi hirtelen az eddig eletkeptelen, meg fun buildnek is harmatos TR monkot GR 47-48 kepesse..? :F

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.