Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29651) Gyuri27 válasza proci985 (#29650) üzenetére


Gyuri27
félisten

Kicsit tisztább. Bár én a herobizét nem szoktam nézegetni. :N
DH-ról annyit tudok, hogy annó néztem Athenét.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29652) quex válasza proci985 (#29648) üzenetére


quex
tag

Hogy van ezzel 340 k dps-ed? Passzívnak bukfenc, gömbből hatred regeneráló meg crit-re discipline töltő skill-t kell betenni, nem? Tehát ilyenkor egyetlen passiv sem növeli a dps-t. Az as-nek meg alacsonynak kell lennie, hogy ne zabálja fel a hatred-et, ez is csökkenti a dps-t. A sok bukfenctől meg eléggé fogyik a discipline a sietéskor, ahhoz meg nem árt pl. a nataya set. Meg picup radius a gömbök felvételéhez... Megy simán a felszerelésből, vagy lemondasz valami passivról, set bónuszról?

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#29653) proci985 válasza quex (#29652) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

7 pickuppal szoktam menni. esetleg még lehetne 14, vit helyett pickuppal a nat csizmán. több szvsz felesleges.

passzívnak archery+steady aim+vengeance, hatredet extrán tölteni templar, AS manticoreval amúgy is alacsony (olyan 1.7-1.8 körül). bukfencezni nem szoktam, próbálok olyan helyen mozogni, ahol nincs rá szükség (rakis, bridge, crater2, stonefort, tower1, végül keep2, aztán ha keep2őn elakadok akkor új).

ami a necces, hogy nem szabad beakadni, mert bukfenc nincs (emiatt is kellenek szörnyel tömött zsákutcák nélküli területek, hogy ne hiányozzon). illetve steady aim miatt folyamatosan helyezkedni kell, viszont az a 20% dps meg eléggé kell a buildnek.

Gyuri27: persze, általános képet akartam adni:).

nekem is egy hajszállal több tapasztalatom van monkkal, nem állt rá a kezem.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29654) mikromanus válasza Jazz (#29629) üzenetére


mikromanus
veterán

"Skorn-os móka csak mp6-on jó, essenciát farmolni vault-ban. Magasabb mp-n egyszerűen belehalsz az AS hiányba (legalább is én)."

DE farmra nem "magas" MP kell, hanem nyúlfing életű plebsz és elit. Mp 1-2-3, vagy amire elég valami niemand run is. MOndjuk lehet TR -harang kombóval jó MP6 is. Gyorsan megközelíted az elitet, egy harang és mehetsz tovább. Ahol ez nem megy oda nem érdemes DE-t farmolni menni. Játszani viszont jó a magasabb szintre is Quasimodo. NEm 1 hit minden? Na és? A Vault genya hely. Majd 'minden elit genya alaptámadással is nyomul. Az a rohadt tűttócsa okádó alap monster elitben is genya. Most emiatt tartsak 3-400-nál több resistet? (mellesleg nem a tűz a gáz, hanem a jailer/waller/frozen effect. Egyébként kiállok simán) NEm, nem halandóbb semmivel a porcelán-harang monk mint a barbi. Már a kemény barbi. Csak 3-400 res és 2-3k armornyi eltérés van a kettő közt. :C

(#29634) davidsito
Mégis milyen MP-n akartad ezt a "gosu" runt nyomatni? Csak mert ha TR van, akkor máris kiesik egy damnövelő. ha nem spirit regen növelő skillt használsz ahol lehet, akkor kevés a spirit. Ha még itemet se szerzel spirit regenre, akkro meg mit vársz? A pucér monkod skillezését használod? MNézd meg az enyémet. Annak a harang a fő támnadása és mindenhol jól elvan. Az egyik damnövelő (4. key) helyére rakható épp TR is, de az csak felesleges luxus. Alacsony sziontre jó, de lassabbam jön vissza a spirit. Onnan meg meg vagy lőve. TR-hez kétkezes fegyver kell és KEVÉS AS. csak mondom...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29655) mikromanus válasza davidsito (#29634) üzenetére


mikromanus
veterán

Ok:
- Spirit fogyasztó állandó skill csak futásra/sebességre (TR)
- Spirit fogyasztó skill összerántásra
- SEMMI spirit generáló, vagy max spirit skill
Ezután ne csodálkozz!
- A fegyver mi volt?
- Mennyi AS-ed van (minnél több, annál jobban égeti a spirited a TR)
- Mennyi spirit regened volt itemekből/összesen

Ha azt is a skilleknek megfelelően alakítottad, akkor kb használhatatlan volt az ötleted. Jó regennel és megfelelő fegyver/AS mellett NEM csökken a spirit. Inkább növekszik.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29656) Bird


Bird
addikt

megint tuti a belépés.... Ekkora egy sz@rt. :U

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#29657) Jazz válasza Gorneck (#29632) üzenetére


Jazz
veterán

Na akkor kérdezek is.:) Ez most az én újdonsült monkom [link]

Az AS MP10 build dual hand 150k dps, skorn build 180k.
Tervezem hogy egyik fegyót lecserélem fury-ra, hogy megkapjam a +0.25 AS bónuszt (sajnos egy siman LS-es fury, ami +6k dps-el jobb mint a sword-om, az 2b o.o. 10x annyiba kerül, és alig ad dps többletet. :o )
Ugyan ez a helyzet a sword-ökkel. Amik 6-7k dps-t adnának, azok 1b+, és van talán 2db a gold-os ah-ban. Nagyon szegényes a választék.:S

A másik 1h-val meg bajban vagyok, hogy sword legyen, vagy kung lao king.
Az overall dps-be számszerint nem számít bele, nem látod a lightning-ból adódó bónuszt, így csak próbálgatás útján tudnám letesztelni. Pl. stopperral mérném hogy mennyi idő Ghom WKL-el, vs. egy másik sword-el. AS szempontjából mind a kettő 1.40, itt nem lenne különbség, illetve mindkettő LS-es lenne.

free your mind

(#29658) Jazz válasza mikromanus (#29654) üzenetére


Jazz
veterán

A nagyszámok törvénye az én dimenziómban valahogy nem érvényesül.:D Monkal lementme MP5-ön, de volt hogy 3 vault run-ból kijöt 1 essencia.

Resist-el nincs gond, van vagy 800 (lesz ha lejár a többi item aukciója is). A harangozó teri nekem egyszerűen nem jött be.
Jah, a bari az halhatatlan. Hihetetlen mit kibír.

Tempest rush-os DE faromlós skorn-osat kreáltam. Végtelen tempest run, +25%-al megkeres, megöl, és jöhet a next elite. Tresh mobok-hoz hozzá sem kell nyúlni, és minden átrohansz.
De nekem valamiért MP5-ön konvergál a nullához a DE dobási esélye. Nem hogy 25%.:D

Akkor mondtam hogy itt a vége, marad az Archon mp9 vault farm. Vagy a warrior rest. De az kegyetlen monoton.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#29659) czpitti válasza Jazz (#29657) üzenetére


czpitti
senior tag

Nos akkor sorjában : vállasod csere.Resist 500 pont elég 5000 armor társaságában,800 már pazarlás a dps rovására.Kardoddal semmi baj csak éppen nincs rajta mainstat.Axe alapból felejtős mert igaz hogy nagyobb a min.damage-ja de lassú.Ha rám hallgatsz veszöl egy wkl-t az axe helyére ls(2.5 vagy több)-socket-25% lightingosat.A dps wkl-nél nem lényeges mert ott a % a lényeg.Kardot meg cseréld le dexesre ( ha teheted )

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29660) Jazz válasza mikromanus (#29655) üzenetére


Jazz
veterán

Nem úgy van hogy az egyszeri dps (0 AS-el számolt), az = a harang egyszeri sebzésével, és ha erre még rájön mondjuk 50% AS, akkor csak annyit értél el hogy 50%-al gyorsabban cast-olhatod a harangokat egymás után, de a sebzésük nem változik. Ez így van?

free your mind

(#29661) Gyuri27 válasza Jazz (#29657) üzenetére


Gyuri27
félisten

Izé. Ha szelet akarsz vetni akkor vegyél inna övet!
Vállast kraftolj.
Középső passzivot cseréld le. Nem harangozol tehát felesleges. Menjen kombination helyére pl.
Mantra healing ennyi ls és sebzés mellé felesleges. Válassz a két piros mantrából ízlés szerint.
Ha egyedül mész enycsilány + armor oszt csók.

Amd - Radeon - Ryzen

(#29662) mikromanus válasza Jazz (#29660) üzenetére


mikromanus
veterán

Pontosan mit akarsz kérdezni? Ha AS nélkül kihozol 150k DPS-t és skornod van, akkor egy ütés 150k *skillfüggő (829%) damot ad. Ha a 150K-t 50%-as-sel hozod ki, akkor ugyanott vagy, csak több spiritbe kerül másodpercenként. EZért nem érdemes rá költeni. Vagy csak keveset. Inkább más stat/jellemzőből jobb válogatnia Quasimodonak. Lehet gyorsabban castolsz,d e kevesebbet is sebzel. Persze ha high-end cuccod van és mással a dam nem növelhető, meg spirit regenben is jó vagy, akkor hasznos lehet az AS. Ez többnyire azért nem jellemző...

Az élettöltés megf elég jól eloszlik, mert a harang effect háromszor üt, így máromszor tölt is. Kb folyamatosan iszonyat nagy life löketeket dob rád, ráadásul szét is lökdösöd az ellent (meg másik skillek is lökdösik). Túl sokat nem tudnak csapkodni. :D

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29663) Jazz válasza czpitti (#29659) üzenetére


Jazz
veterán

- Vállas csak ideiglenes, hasonlót akarok csak 290 dex-el, igazad van, ez tényleg csere.
- Olyan kard ami olyan mint ez, csak mondjuk 100dex-el, az minimum 1b+. És az adna +5 dps-t.
- Axe 1.30 vs. sword 1.40. Olyana számottevő különbséget nem láttam. (leteszteltem 2x 1.40-es kardal)
De ha már AS-re megyünk rá (csak az életképes mp10-en), akkor az egyik úgy is fury a másik meg sword vagy valami über dagger. De az is 2b.

Vagy WKL ahogy írtad. De nem tudom melyikkel járnék jobban. Sok pro monk build-en fury+sword kombót látok, és WKL-t csak elvétve. Nem tudom mi az oka. Gondolom nem a pénz, mikor csak a lacuni-ja 6b.

Tényleg lekéne tesztelni hogy mivel gyorsabba a kill. Egy fury+200m-es wkl, vagy fury+200m-es sword. :S

free your mind

(#29664) Jazz válasza Gyuri27 (#29661) üzenetére


Jazz
veterán

Van inna övem. Azt mondod hogy a sweeping wind-hez inna öv, és nem WH? WH laza +6k dps meg +6k life.
Vállast craftolnék, de a szerencsét elszívta a bracerem meg az amum.:)
Resist-es mantra azért kell, mert MP9-en összecsuknak az elitek vault-ban.
Ehhez meg fordítást kérnék pls.:) "Ha egyedül mész enycsilány + armor oszt csók."

(#29662) mikromanus: Hát azt amit kérdeztem.:) Harang egyszeri sebzésébe beleszámít az AS vagy nem.
A logika szerint nem kéne.

Példa.: Van egy szetted amiben egy deka AS sincs. 200k dps. Van egy másik szetted ami tökéletesen ugyan olyan mint az előző, csak van benne összesen 2000% AS.
- Az első szettel levágod 1x harangot. Üt valamenyit.
- A másodikkal is levágod 1x. Ugyan annyit üt?
- Ha a második állítás igaz, a harang esetében az AS csak ott mutatkozik meg mint DPS, hogy egymás után többször tudod castolni? (az más kérdés hogy nincs rá spirit, meg felesleges, most ez részletkérdés)

free your mind

(#29665) mikromanus válasza Jazz (#29664) üzenetére


mikromanus
veterán

Először:
ugyan olyan -> ugyanolyan
Ez fontos :D

Másodszor a DPS az damage per second. Azaz ha egy másodperc alatt tizet ütsz és ugyanannyi a DPS-ed, mint B versenyzőnek aki egyet, akkor szerinted mennyit sebez a harang. IGGENNN!! Egy harang tizedannyit, De legalább rádobhat tizet egy sec alatt. Csak spirit nem lesz rá. Az ütésenkénti damage-ban nincs AS, mert az AS az ütések gyakoriságát befolyásolja. :D

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29666) czpitti válasza Jazz (#29663) üzenetére


czpitti
senior tag

A sok pro monk azért megy furmánnyal mert jól mutat a karilapon a dps.De ha rendesen mennek akkor wkl-t használnak:) a képlet amúgy egyszerű: több ütés/mp,több élettöltés/mp.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29667) mikromanus válasza czpitti (#29666) üzenetére


mikromanus
veterán

És miért nem fury+WKL? Az már rendellenes? :D

edit: sose értettem, hogy kétfegyveres harcmodornál miért vagy-vagy a kapcsolat a fury és WKL közt... :Y

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29668) czpitti válasza mikromanus (#29667) üzenetére


czpitti
senior tag

Nem rendellenes de egy hasonló kard feleannyiba kerül mint egy fury.És mp10-en wkl 220k dps (280k effektív)pont elég,nem kell több.És nem fearelsz.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29669) Jazz válasza mikromanus (#29665) üzenetére


Jazz
veterán

(igen de sose tudhatjuk hogy blizzék hogy kódolnak le egy adott skillt. bármi megeshet. ;) )

(#29668) czpitti: talán azért adnak annyi pénzt, mert fury gyorsabb mindennél.
PL.: Ha egy 1.40-es sword-el 2.1 az össz AS-ed. Felrakod a fury-t, és lesz belőle 2.37. Ez annyit gyorsít az AS-en hogy hihetetlen. Ezért mennek fury-val. Szerintem. És ezért is olyan drága. Az in-weapon +0.25 AS miatt.
Gyorsabb AS, több ütés, több cyclon, nagyon life leach, nagyobb dps, stb....

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#29670) Gyuri27 válasza Jazz (#29664) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hát 6k dps nem tétel. Nyilván a középső passziv azért van rajtad mert elfogy a nafta.
Ez az övvel kiküszöbölhető. 115 vita az 4k life. Egy jobb vállassal 2k körül tudsz faragni. Azaz a mostanihoz képest 2k bukóban vagy. A dps mint írtam kombinationnal hozható.
2 radiant lila kő meg simán hozza a kiesett lifét is.

[link] a monkom. Sokkal olcsóbb dolgokkal hozza azt amit a tied.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29671) czpitti válasza Gyuri27 (#29670) üzenetére


czpitti
senior tag

Le ne cseréltesd már vele a wh-t az sw miatt:) Mindenkinek elég a spirit aki duallal nyomja.Kicsit odafigyelősebb a dolog de több as több spirit is.Tehát ha dps-t akar akkor ne visszafejlődjön hanem gyúrjon rá mégjobban az as-re.#29669 Még mindig nem.Az csak a kirakatdps miatt van rajtuk.Tudom mert én is ezt csináltam amikor még nem volt lebutítva a monkom.Mentem mindkettővel illetve mindhárommal : kard-wkl,wkl-fury,kard-fury.a 25% plusz dps amit ad a wkl semmi nem übereli.A kard pedig még mindig olcsóbb mint a fury és nem fearelsz.A fear mp10-en nem zárt helyen zavaró.zárt helyen nem mert ugye ott bekergeted egy sarokba őket.Végső érv: nézd meg mennyibe fáj egy ls-es fury ( mert mp10 az két ls-es fegyver tetszik vagy sem és a kettőnek együtt legalább 5.6-nak illik lenni) és mennyi egy jobbfajta kard ami chd-ls-socket-dex kombós.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29672) Jazz válasza Gyuri27 (#29670) üzenetére


Jazz
veterán

Középső passzív csak a harang tesztelése miatt maradt rajtam. No meg kényelmes vele. De ellenék nélküle is. Az hogy 60s-enként megakadályozza egyszer hogy meghalok (most hirtelen nem ugrik be a neve a passzívnak) nekem annyira nem jött be.

A DPS-t így is növelni kéne mert gyenge ez a 150k. Inna öv nagy dps kiesés. Life problémám nincs, illetve spirittel sincs gond.

Az a combination az az, ahol felváltva kéne ütögetnem két különböző signature (vagy spirit generator, minek hívják) skill-el? És mind ezt 3 sec-enként a 8% dmg bónusz-hoz?
Na ez ki van csukva.:) Hozzászoktam az Archon kényelméhez. Még arra is nehéz figyelni, hogy állandóna el kell castolni a sweeping wind-et, meg 45 sec-enként a healing-et a 15%dmg-hez.:)

Az enyém is egy olcsóbb monk. Fun karira nem költök. Skorn-al nekem 180k a dps-em. De írtam hogy a lassúsága miatt összecsukják mp9-en a mobok. Hiába a nagy dps.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#29673) Gyuri27 válasza czpitti (#29671) üzenetére


Gyuri27
félisten

Leírtam mit mivel lehet kompenzálni.
Igazából se szervezésbe se goldba nem kerül a dolog. Ki kell próbálni.

Ha játékban vagy most, menjünk egyet mp5-n.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29674) Jazz válasza Gyuri27 (#29673) üzenetére


Jazz
veterán

Mp5-ön nincs gond. De ott nem esik se DE (legalább is nekem), se semmi. Illetve partiban is mindenki mp10. A sokornos verziót mp5-6 DE farmra, vault-ra csináltam, de egyszerűen nem esik az essencia. Nem tudok mit csinálni. Nem hogy 40/óra nem esik, de 10 se. Pedig percek alatt kitakarítom. Lehet ilyen pech-es voltam 1 órán keresztül?

free your mind

(#29675) czpitti válasza Gyuri27 (#29673) üzenetére


czpitti
senior tag

Mp5?Gondolom ezt nem nekem írtad...#29674 Nade ácsi : te mp10-et emlegetted.Hogy akarsz menni mp10-en ha nem költesz egy fun karira?:)

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29676) Gyuri27 válasza Jazz (#29674) üzenetére


Gyuri27
félisten

A de-t nem magas mp-n kell farmolni. Ennyi a titok.

Ha nem használsz inna övet, kraftolj chestet. 100 + dex nem kevés dps.

Amúgy ezért nincs értelme a drága 1h fegyóknak. Sokkal drágábban hozza ugyanazt (mikró kedvéért) mint egy jó skorn.

czpitti: nem, nem neked. Mp10-nek mi értelme? Kb semmi. Több gyilok, több cucc. Több esély a jobb dropra.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29677) Jazz válasza czpitti (#29675) üzenetére


Jazz
veterán

Költök, azért ez se túl olcsó ha megnézed. De 1b-t egy 1h-ra biztos nem adok ki.

Van inna övem, de miért használjam mikor sokkal jobban járok egy wh-val. Spirit regenre nincs szükségem dual-ozás mellett.

A chest-el jól elvagyok. Van tal rasham-is, de csak +4dps-t ad, és +6k life-ot. Ha akarom azt is lecserélhetem.

Így van. A dual nagyon drága, sokszorosa hogy ugyan azt hozza dps-ben mint egy skorn. De magasabb MP-n, AS nélkül összecsuknak az elitek.

Nekem nem jött be valamiért a low mp DE farm. Messze jobban farmolok az Archonnal mp9-en. Archonon belül is jobb eredményt hozott nekem az mp9 mint az mp5-6.
Neked mennyi de/órára jön ki?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#29678) Gyuri27 válasza Jazz (#29677) üzenetére


Gyuri27
félisten

Skorn, skorn, skorn. Mikró is megmondta. Sok hülyeséget beszél, de ez kivételesen igaz. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#29679) czpitti válasza Gyuri27 (#29676) üzenetére


czpitti
senior tag

Ez sem igaz teljesen.A két egykezessel gyorsabban ütsz,gyorsabban töltődik az élet.Nem kell félreállni mp10-en sem.Beleállsz a méregbe amiben van tűz,néha kis lézer átcsap kicsiny monktesteden de te csak ütsz és nem halsz meg.Skornnal(mert nincs más opció) ezt sosem teszed meg.melósabb jóval és ennek függvényében lassabb is.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29680) mikromanus válasza Jazz (#29669) üzenetére


mikromanus
veterán

Ha 2,1 karddal a csapkodási rátád, akkor fury buffal 2,415 és 2,475 közt lesz (0,21-0,25 AS) Picit alábecsülted...

(#29679) czpitti
Esetleg több élet? Ritka csapás - nagyobb életlöketek leachnél. Több élet kell a kihasználásához. Gondolom...
Azonos armor és resist mellett szerintem skornnal is el lehet lenni ugyanúgy. Amíg van ellen aki bekapja az ütést. :C
Nekem harangosban armor nem rossz, de resist elég karcsú. Simán elvan. (350-450)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29681) Gyuri27 válasza czpitti (#29679) üzenetére


Gyuri27
félisten

Hát ez okosság, nem kicsit. Csak értelme nincs. Mikró leírta. Az ls a leosztott sebzés után van.
Az igaz, hogy több ütés "folyamatosan" termel valamennyit. A nagy hit meg egyszerre sokat.
Véleményem szerint ennyi a difi.

Amd - Radeon - Ryzen

(#29682) Jazz válasza Gyuri27 (#29676) üzenetére


Jazz
veterán

Ha van egy adott összetételű és dps-ű team, akkor jobb az mp10. Pl. ha archonnal mennék mp5-ön, bele se tudna érni senki a tresh-be. Elite meg, mire le castolná a cm a forgószelet, már meg is halt.

free your mind

(#29683) czpitti válasza Gyuri27 (#29681) üzenetére


czpitti
senior tag

Ahaja oké.Olvasd végig amit írtam: beleállhatsz mindenbe akkor se halsz meg,gyorsabb vagy.De ki is próbáltam szóval tudom miről beszélek.Ez nem spekuláció hanem tapasztalat ugyanis én is végigjártam a dps iskolát és mentem már skornnal:)

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29684) Jazz válasza Gyuri27 (#29681) üzenetére


Jazz
veterán

Igaza van (#29679) czpitti-nek. Tényleg így van, és tényleg ez a jelenség magasabb MP-n.

A HP puffer méret, amiről beszéltek, nos talán 100k is kevés lenne.

free your mind

(#29685) Gyuri27 válasza czpitti (#29683) üzenetére


Gyuri27
félisten

56k lifével én sem halnék.

Jazz: a számok magukért beszélnek. A te monkod 150k-t sebez. Az enyém is. Az armor kb egál. A különbség, hogy az én monkom jóval (nagyságrendekkel olcsóbb volt). Illetve a te geared egyes darabjaival nem kevéssel lenne erősebb. Ennyit a skorn hátrányairól.
Ha pedig gyorsabb skornt szeretnék akkor wothf blaz rúnával.

A hitetlenkedők (ejj de útálom mikrót fényezni) nézzék meg mikró videóit.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29686) Gyuri27 válasza Jazz (#29684) üzenetére


Gyuri27
félisten

Számokban: 180k buff-ról wothf + blaz 220k.
Mp3 5 elit kill 3 de.

Amd - Radeon - Ryzen

(#29687) czpitti válasza Gyuri27 (#29685) üzenetére


czpitti
senior tag

56k life-al is halnál skornnal mp10 a cuccban megnyugtatlak.Te nem állnál be mellém a trutyiba.Mondom kipróbáltam hidd el.Skornnal odafigyelősen,néha mozogva kell menni.Ennyi a hátránya.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29688) Jazz válasza Gyuri27 (#29685) üzenetére


Jazz
veterán

Skornal jelenleg 180k-t sebez, dual-al 150k-t. Skorn-al 50k hp mellett is összecsuknak mp9-en. Dual-al klasszisokkal jobban túlél. Legalább is nálam. Persze lehet hogy te simán tudsz mp10-en skorn-al nyomulni. Nekem nem ment.

(#29675) czpitti: Dps-ből legalább 200k a cél. Lesz egy jobb nat ring, az +5k, vállas szintén, kesztyű +2k és +3k life meg 55light (all) res. Fegyókkal nem tudok mit kezdeni. 10x, ha nem 20x ennyiért van olyan ami +5k dps. (ez van, egyrészt szokásomhoz híven jól vásároltam, másrészt túl van árazva minden. ki(fel)vásárolták a jobb itemeket gold-os ah-ból, és most ezért nincs választék).
Tal armor +4k dps lenne, de sok hp-t buknék, viszont +9AS. Amuból nem találtam jobbat. Bracer gosu-lenne ha 6cc lenne benne. Nem hiszem hogy ennél jobbat craftolok. Még a 90dex-es 9as lacuni sem ad több dps-t. 2x mrq zöldel +20% CD. Nat csizmát is lecserélhetem 290-dex-esre, de akkor bukom a +55 light (all) res-t.

Ez összesen 20%CD, és 20k dps. De hol van még a 200??? :(

free your mind

(#29689) Gorneck


Gorneck
titán

Én most már csak azt nem értem, hogy egy Skornra épített buildnek mi köze a két egykezes fegyóhoz, illetve fordítva...
Aki olcsón akar hatékony lenni, és még tetszik neki az Skornnal fog harangozni...aki nem akar harangozni az meg dupla LSsel fogja tolni előbb vagy utóbb, ha nem mpl4-5 a cél...hanem mondjuk szeretne mpl10-en kulcsozni vagy épp überre menni, alatta egyiknek sincs sok értelme...hacsak nem mazóóó az illető...

Ahogy az se tiszta számomra miért kéne mindenkinek azt vennie? Feltételezem az illető el tudja dönteni mit akar, ha az nem harang, akkor nem kell Skorn se...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#29690) czpitti válasza Jazz (#29688) üzenetére


czpitti
senior tag

Pár tanács:inna chestet ne cseréld le mert előbb-utóbb mempo kell és bukod a setbónt,azonkívül rengeteg hp és dex hozható komolyabb darabokon.a damage reduced sem elhanyagolható ami rajta van.Nemkell a 9 as a 200k-hoz.Előbb legyenek meg a cuccaid és a fegyvervásárlás ráér utána is.Inna fejesből nézz vagy sw vagy fot-bónuszost,14%-osakkal tele az ah.többet ér mint a mempo( rajtam is az volt de nekem kell a mempo az allres miatt).Ha 25%-os wkl-kard kombód lesz esetleg akkor azzal a 160k amit mutat az valójában már pont 200k.És akkor még ottlesz az inna fejesből a plusz.Igaz a karilap nem ezt mutatja de ez senkit nem érdekel.Ahogy mondtad a 800 resedből bőven engedhetsz el a dps javára. 500 elég,600 nagyon kényelmes mp10-re is.5000 armor is elég oda.A legfontosabb: sehol nincs avdamage.Az a legjobb stat egy gyűrűn illetve amun.csodálkoznál mennyi plusszt tud hozni.#29689 : mert a vita onnan kezdődött hogy a skorn ugyanolyan hatékony mp10-en mint a dw.tömören ennyi.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#29691) schwartz


schwartz
addikt

Nem tudom mi a fax van a HC szerverekkel de a monk utan ma meghaltam a barbival is MPL1-en. Buffed 100k DMG 800All Res 6000Armor, superstition passziv. Egyik pillanatban full HP egy tizedmasodperc utan mar semmi.Az egy-hit kerdese kizart. A "rubberbandingre" gyanakszom de azt hazudtak javitva lett. :O

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#29692) proci985 válasza schwartz (#29691) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ajj:(.

pár terület nagyon necces lett lagg szempontjából mióta megnövelték a szörnyek számát. tömegbefutással simán elő lehet olyan helyzetet idézni szörnyek által sűrűn lakott területen (oasis, a1 keywarden területe), hogy tömegen átfutva tömegre ható skillekkel nagyon csúnya rántásokat tud csinálni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29693) Jazz válasza czpitti (#29690) üzenetére


Jazz
veterán

Az az amu, ami AVD-es, 90%+CD, 9%+CC, 200Dex+, olyan 3-5k-val ad több dps-t mint a mostani, és 2B.

A mostani amu 323dex, 86vit, 10cc, 53cd, sox. Ha ebbe dex követ teszek az már közel 400 dex. Kb. ott vagyok mint a te amud. Egyenlőre nem hiszem hogy ennél jobbat fogok craftolni.(persze lehet tévedek :) )

Egy 500millás avd gyűrű 6k-val adna többet, de bukok 2k life-ot, 64 all res-t. A 100m-essel ugyan így mindent bukok 3k dmg-ért cserébe. Az 50m-es avd-s dps-ben ugyan ott van, de semmi más nincs mellette, az már sehogy nem éri meg.

Szóval sokszor jobban jár az ember avd nélküli itemekkel. Egyrészt sokkal olcsóbban beárazzák, az avd hiányát könnyen tudja kompenzálni egy-egy magasabb dps stat, és még egy stat hely marad vitának, all res-nek stb...a high end dps cuccoknál, ahol már nincs hova emelni a kísérő dps statokat, nyilván csak az avd-s verzió játszik.

Szóval kb. ez az oka miért nincs avd. Vennék én olyat, ha lenne, és megérné. Nat ring-ből meg felejtős: avd, 5.5+cc, 80+dex, 9as verzió....nincs, vagy mrd-ok.

A majd 40%-os sw bónuszos verzió jól hangzik, de csak cyclon build-re jó, nem marad mozgástered (nem mintha nagyon változtatnál a skilleken persze), illetve mp10 über partiról is ki.hatnak, mondván 160k dps-el mit keresel itt.:)
A fot bónuszosnak nem látom értelmét, hisz a fot szinte semmit nem sebez. Egy mp10-es elit meg meg sem érzni. Nem beszélve egy 4-es parti bonusz-osról.

free your mind

(#29694) Vismajor01 válasza Jazz (#29693) üzenetére


Vismajor01
addikt

Az aki kib*sz egy monkot über partiból, mondván "160k dpsel mit keresel itt" az meg is érdemli.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#29695) MrCsiT válasza schwartz (#29691) üzenetére


MrCsiT
addikt

én ezért sem indítanék hc-t .. de ha igen, akkor kizárt, hogy 38k hp-val kimennék infernora.. :(

Gyuri27 : próbáltam skorn-t barbival, de mp10-en nem szerettem, hogy tetű lassú, és hiába csinálsz bármit, ha nincs 60k life-od, akkor, ha körbevettek, és nem vagy ww, kicsontoznak, mire a 2. ütést bevinnéd, tehát ls nem lesz.
Hasonlóan, szinte semmiféle kasztnál nem éreztem, hogy lenne létjogosultsága a skornnak.
2 kivételt találtam : archon wizen 5.5+ Ls-es skorn farmolni mp5-6-7-re megfelelő, illetve, enchantress kísérőnek nagyon jó kis fegyver.

Jazz : nagyon sok hsz-edben nagyon drága gear-ekről írsz. PL. Wiz-re.
Én nem gondolom, hogy attól, hogy mp10-en - ami ugye a legerősebb hely lenne elvileg - olyan nagy gond, ha 1-1 csapat ellenfél nem 1 hit, vagy nem 10mp /100 mob sebességgel tolja a wiz. Csak ne haljon nagyon sokat.
Az meg elérhető 1B alatt is, szerintem, persze, nem lesz annyra gyors, csak a lényeg, hogy van élet a középmezőnyben/ - nek is ám, nem csak a topoknak..

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#29696) Jazz válasza MrCsiT (#29695) üzenetére


Jazz
veterán

Ezzel vitatkoznék. Archonnak bűn skorn-t adni.
Egyrészt annyira jók a wizz off hand-ek hogy semmi nem kárpótol egy jó 1h+trium kombót.
Elbukod a 180+vitát, a 8.5cc-t, dps-t is buksz. igaz +3% Ls, de archonnak nincs rá szüksége az irdatlan dps+400%weapon dmg mellett + széné buffolt armor+resist-ek mellett. Továbbá lassú is leszel, ami nagyon rossz ha vissza kell hozni a CD-t frost+wind-el.

Én eleve nem preferálom a gosu gear-t. Ésszel, normális keretek között, lehetőleg 1b alatt. (pl. ezért nincs marq kövem. lehetne de minek. 30 int-ért több száz M, ami tisztán bukó mert account bound? na nee.) Persze hogy van élet alatta. Ezt már kitárgyaltuk. Van ott még több hsz. is. Valamit félreértettél.:)

Ahh mit sikerült szerválnom áron alul! Fury mellé tökéletes lesz! Azt a dps-t tolja mint a mostani 1h-k, csak sokkal jobb mert magas dex = *0.5Armor + more dodging, és a kísérő vita +5k hp!

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#29697) F-ECT$ válasza Jazz (#29696) üzenetére


F-ECT$
titán

Egy budget archonnak, amit eleve alacsonyabb mpl-re terveztek jó lehet a skorn.

Dive ever, work never.

(#29698) mikromanus válasza MrCsiT (#29695) üzenetére


mikromanus
veterán

MP-sokra ha körbevesznek, akkor szépen elnyomsz egy rendet és lábon kihúzod a viilágvégét is. :DD
Skorn sok buildre jó, de valamivel több life kellhet hozzá, mert ritkásabban jön a töltés (pár kivételtől eltekintve, mint pl a rend), de akkor nagyobb löketek. Barbinak jó a kétkezes, de látszólag lomhább. MP10 körül valóban kicsit nehezebb vele, de lejjebb veszett jó kis lassú mozgású, de halálos barbit lehet összerakni. Monknál lehet még jó a skorn. A harang központú buildre és TR buildre is isteni és sokkal oolcsóbb mint azonos DPS-t adó két egykezes. Archonra annyira szerinte nem jó és más wizard buildre sem. Fegyver-source kombóval jobban ki lehet jönni. Skornnal kiesne az ApoC kétharmada, az meg nem túl hasznos. CD csökkentésre is lassúcska.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29699) schwartz válasza MrCsiT (#29695) üzenetére


schwartz
addikt

30k HP-val tolom SC MP10-en es csak akkor halok ha tulfeszitem a hurt. Szerintem ha tripla EHP-m lett volna akkor is ez van. Fogalmam sincs miert es mitol doltem meg.

If he dies, he dies.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.