Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108801) #10186752 válasza persil (#108800) üzenetére


#10186752
törölt tag

Ezt biztos jobban tudjátok, de számomra furcsa. Ha 5 Act van, és most kezdtem el a harmadikat, és lvl 40 vagyok, akkor a formális logika szerint az ötödik végére el kell érnem a 70-es szintet.

Ami furcsa még a játékban nekem, hogy a leges legelején megkapja a wizard gyakorlatilag az OP "fegyvert", a Ray of Frost-ot. Mást se csinálok a játékban, csak húzom a jobb ravaszt, és menthetetlenül pusztul mindenki. :)

Nincs szükségem más képességre, semmirese, megyek, lövök, és döglik a banda.

Nem túl szofisztikált harcrendszer. :DDD

(#108802) Balesz1899 válasza #10186752 (#108801) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

"Nem túl szofisztikált harcrendszer"
Leírták már milliószor: Te kb a tutorialt nyomod, azt is easy-n. Próbálj meg magasabb Torment nehézségen képességek nélkül csak menni és lőni.
Ez nem az a "társasjáték".

(#108803) #10186752 válasza Balesz1899 (#108802) üzenetére


#10186752
törölt tag

Hardon nyomom. :)

Ez a max fokozat, amit enged, a többi lockolt.

De ne mondjátok már, hogy ez így rendben van. Aki nem ismeri a játékot, az megy, megveszi, hogy na, a sztorit le akarom tolni. Őt nem érdekli, hogy de a sztori az csak a tutorial, ami utána jön, az az igazi játék.Ha az az igazi játék, akkor minek van benne sztori? Ha meg tutorial, miért nem úgy hívják?

És azzal szembesül, hogy a játék egy egygombos faék egyszerű harcrendszerrel megáldott darab. Hiába van benne csillió képesség, nem kell használnod, semmi szükség rá.

Nincs ez rendjén, semmiképp. Meddig tartott volna egy normálisan balanszolt sztorit csinálni, aztán ha valaki akar továbbmenni, menjen, és ott élje ki a HC igényeit.

No mindegy, számomra akkor is fura.

[ Szerkesztve ]

(#108804) DjDanee87 válasza #10186752 (#108801) üzenetére


DjDanee87
addikt

A "gond" szerintem abból adódik, hogy a Blizzard által később hozzátoldott nehézségi fokozatok rosszul lettek elnevezve. Vagyis nem azok, hanem az első fokozatok nem lettek átnevezve amikor hozzáadtak egy csomó újat. Te OPnak érzed a skillt, de csak azért mert valójában 20 nehézségi fokozat van és abból te a legelsőn vagy. Valami ultra easy nevet kéne valójában adni neki és a hard kéne hogy very easy legyen és így tovább.
Itt egy link a jelenlegi nehézségi fokozatokról: [link] nyilván ennek nagy részét nem érted, mert a legtöbb dolog ami itt szerepel az endgame cucc lvl70en adventure módban, de a monster health azért érthető.
Torment 16on, a legnehezebb nehézségi fokon majdnem 14000-szer annyi HPja van a dögöknek, mint normalon. Mindjárt nem olyan OP az a Ray of Frost önmagában. Azt, hogy ilyen milliárdos nagyságrendű sebzéseket lehessen csinálni pedig javarészt a class setekkel érhetőek el. Azokon van bizonyos skillekre többezres szorzó, és ezek a class setek alakítják át a játékstílust különböző irányokba kiegészítve persze extra legendary itemekkel.
És akkor ez a nehézség nem is vonatkozik a Greater riftekre, mert azoknak a magassága határozza meg a nehézséget. Egy GR100-asban a dögöknek többszöröse az élete, mint T16on.

Én megértelek amúgy. Nem kell belefolyni a karakterépítgetésbe ha neked bőven elég a sztorit végigjátszani. Tényleg annyi jó játék létezik, hogy én is kicsit bánom, hogy egybe ölöm a legtöbb időmet, ahelyett hogy többet kipróbálnék sokkal felületesebben.

(Így néz ki például a wiznek a legerősebb solo buildje jelenleg)

(#108805) #10186752 válasza DjDanee87 (#108804) üzenetére


#10186752
törölt tag

Na, ez egy korrekt, érthető válasz, el tudom ezt fogadni.

Azzal sem vagyok tisztában, hogy a Diablo amúgy alapból úgy készült anno is, hogy az igazi játék az a sztori után van? Vagy csak MMO-sítani akarta a Blizzard, hogy pénzt keressen vele, és valójában az a sztoriról szólt?

MMO-kkal se játszottam soha, azt gondolom, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki egy ilyenbe beleássa magát, és túl sok jó játék is van ahhoz, hogy ilyen szinten mélyedjek el ebben.

Szót nem értek abból, amit linkeltél, és nem az angol miatt, ebből is látszik, hogy ezt az egészet nulláról megtanulni valakinek szinte lehetetlen.

Azt már meg se merem kérdezni, hogy miért jó az valakinek, ha mondjuk megcsinál egy 100-as riftet? Jobb kedve lesz tőle, értékesebb emberré válik szerinte, vagy mi? Miért van szükség erre? :) Hogy sok 100 órát beleöljön?

(#108806) reelc válasza #10186752 (#108803) üzenetére


reelc
veterán

DjDanee87 jól leírta, és korábban én is.
Újra leírom: a játék nem így indult, pár nehézség volt iszonyatos különbséggel, nehéz volt, vacak loottal, amit eladhattál pénzért. Ezt az egészet megreformálták.
Amúgy: egy videót se néztél a játékról vásárlás előtt? Úgy gondolom ez a minimum manapság. A korabeli kritikákat kilehet hagyni, mert sokat változott a játék. De videókból pár naposak is vannak.
Az, hogy nem biztos, hogy lvl70-et eléred majd sztoriból (számít a nehézség is), puszta matek, ahogy egyre magasabb lvl-e van a karidnak, 1 ölés egyre kevesebb XP-t ér. Ezt lehet majd ellensúlyozni jobb cuccok révén ölési sebességgel, ill. nehézség fentebb rakásával.

Régen minden játékban volt sztori mód, vagy kampány, ahogy tetszik.
Ezt a műfajt az endgame tartalom adja el. A műfajt, nem csak ezt a játékot. A sztori utáni dolgok. A sztori kell, megfogja az embert, élményt okozhat, kalauzol. De változott annyit a világ, hogy egy ilyen játéknál már nem az az "endgame", hogy a végtelenségig farmolod a legnagyobb nehézséget - hanem új játékmódok vannak, esetleg új pályák. A játékok fejlődtek.
Mindig az a cél, hogy egyre magasabb szinted legyen, egyre jobb cuccokat keríts be. Ezáltal jobb eredményeid lesznek.

Csak próbáld elfogadni amit írunk, mert tévesen ítéled meg a játékot.
Tapasztald meg inkább.

(#108805) Ulthanito:
SZERK. (A fentieket a hsz-ed előtt írtam).
a kihívás miatt. Az, hogy egyre nagyobbra jutsz.
Teljesen olyan, mint pl. autós játékban jobb idő alatt akarod teljesíteni a köröket.
Igen, sok száz, sok ezer órát bele lehet ölni, csak gondolj bele, mennyi más játék árát is meg lehet spórolni ennyi idő alatt. :DD Nem lesz rájuk időd, majd nagy akcióban megveszed, nem 0-day, meg -20%-kal, stb. Ez persze valakinek jelent valami, valakinek nem.

[ Szerkesztve ]

(#108807) Peppo válasza #10186752 (#108799) üzenetére


Peppo
őstag

Az el fog tartani egy ideig, főleg normal szinten. Nem úgy van belőve a kampány, hogy a végére 70-es legyél. Szóval vagy újrafarmolsz bizonyos helyeket, ami szerintem kampányban értelmetlen, vagy emelsz a nehézségi szinten, és akkor meglehet a 70 a végére.
Arról nem is beszélve, hogy kampány módban az xp lassabban jön.

Adventure módban egyrész az eredeti helyszíneken is járkálhatsz, ahol mindenféle feladatokat kell megoldani jutalomért. Ezt hívják bountynak. Ill. vannak speciális helyszínek, amelyeken végighaladva ki kell irtani minél több dögöt, majd a végén egy bosst is, és azért is jár jutalom. Ez a rift. Ennek egy speciális verziója a great rift, ahol kb. ugyanez a feladat, csak ott más a jutalom, és jobban jön az xp. Ebből minél magasabb szintűt tudsz megcsinálni, annál előbbre kerülsz a ranglistán. Vannak, akik erre mennek rá leginkább.
Ezen kívül van még néhány fajta különleges helyszín, amelyeken megint lehet érdekes dolgokat csinálni. Adventure módban nincs végcélja a játéknak, ezt addig csinálja az ember, amíg tetszik neki.

(#108808) krokk válasza #10186752 (#108805) üzenetére


krokk
senior tag

A 100-as riftre: Szerintem ugyanazért amiért te végigjátszod a story-t. Miért játszod végig? Érdekel mi van a végén (meg persze közben) gondolom.
Egy célt tűztél ki amit el akarsz érni, ez egy másik cél amit az illető el akar érni.
No offense, de úgy érzem kicsit kezd rossz irányba menni az általad indított beszélgetés a játékról.... :F Bocs, ha rosszul érzem.

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#108809) Balesz1899 válasza #10186752 (#108805) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

"Hardon nyomom."
Ahogy mások is írták, max elnevezésben. Hidd el, easyn nyomod.

"És azzal szembesül, hogy a játék egy egygombos faék egyszerű harcrendszerrel megáldott darab. Hiába van benne csillió képesség, nem kell használnod, semmi szükség rá."
Ez olyan, mintha a DOOM-ra panaszkodnál, hogy az IDDQD beírása után túl könnyű lett a játék, mert csak mész és darálsz.

"az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki egy ilyenbe beleássa magát, és túl sok jó játék is van ahhoz, hogy ilyen szinten mélyedjek el ebben."
Ez annak fényében vicces, hogy épp Te írtad, hogy a Bloodborne-t 11x játszottad végig :DDD

"miért jó az valakinek, ha mondjuk megcsinál egy 100-as riftet? Jobb kedve lesz tőle?"
Igen, jobb kedve. Tűztél már ki célt magad elé akár csak videojátékban? Jó kedved lett tőle, amikor meg tudtad csinálni? Ha igen, akkor meg is kaptad a választ. Ha nem, akkor pedig hiába magyarázom.

"értékesebb emberré válik szerinte, vagy mi?"
Ne haragudj, de ez komoly kérdés? Szerinted itt a topicban bárki is értékesebbnek tartaná magát másnál egy ilyen miatt? Ez egy JÁTÉK (és még mindig nem társasjáték. Az a Gazdálkodj okosan, pl.), ami szórakoztat, sikerélményt ad, amikor fejlődsz, meg tudsz csinálni valamit gyorsabban/jobban, amit azelőtt nem. Ennyi és nem több.

[ Szerkesztve ]

(#108810) proci985 válasza #10186752 (#108805) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

a jatek eredetileg ugy nezett ki, hogy negyszer vegigmentel az egesz sztorin Act1-4ig. Act5 a kieggel jott es ott kapott a jatek egy reformot. eredetileg a jatekban csak 60 szint volt.

negyszer vegigmenni a sztorin idegorlo volt. Volt normal, az kb olyan lvl30 korul lett meg. nightmarere kb 45 korul lett vege, hell olyan 55 korul de infernora szigoruan tilos volt atmenni 60 alatt es az utolso 5 szint kifarmolasa kb egy delutannyi idegorles volt. plusz nem volt teljesen biztonsagos, nekem pl halt le 59es HC karim azmodannal, mert 1hitelt az egyik tamadasaval.

inferno [link] igy nezett ki. ez itt a varos volt. Act1ben farmolt az ember egy hetet, aztan act2ben farmolt az ember ket hetet, aztan act3 legelejen az ember farmolt megint egy hetet, aztan Act3 kozepen a kulso reszeken megint farmolt az ember egy hetet aztan act3 vegen igazabol a javitasi koltseg tobb volt mint ami penz bejott es gyakorlatilag minden masodik elitet skippelve at lehetett jutni A4be. demon hunterrel A4 rakanoth infernon egyedul legyozhetetlen volt, nem lehetett annyi vedelmet a karira rakni, hogy ne 1hiteljen es 10 perc volt a csata. A4 kb A3 vegi szinten volt, szoval itt megint kellett meg egy hetet farmolni. A4 diablonal az elso killem talan 25 percig tartott es nem dobott semmit, mert leesett a nephalem buff a karirol. szoval volt egy ilyen cucc az elejen, hogy ha 5 quest teljesitese / elit leolese / elit cache kinyitasa elott kb feher-kek itemekbol allt max a drop, es ez a bonusz talan 10 vagy 20 perc alatt leesett.

a kieg utan a blizzardnal vegiggondoltak a jatekot es a vegeredmeny egy sokkal modernebb es elvezetesebb jatek lett. a sztori mod lehet igy kicsit tul lett konnyitve, de alapvetoen a sztorit erdemes vegigtolni mostanaban egyszer (es nem negyszer minden egyes karakterrel), az endgame pedig az adventure mode.

btw 100 mostanaban elso hetvegere SCben realis ha az elejen van egy negyfos party aki egymast tudja segiteni az elejen gearelesben az elso 400 paragorn szinten (meg 70 alatt is).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#108811) #10186752


#10186752
törölt tag

No, most már értek mindent.

Ez is egy olyan játék, mint bármi más, amibe belebuzul az ember. Mint én a Bloodborne-ba, pedig abban vagy csak 300 órám van összesen. A DaS3-ban a másik 300. :D

Bár ezekben mindig volt végcél, ugyanis a játéknak véges kerete volt, nincs benne ilyen free roam. Max, ha pvp-zik az ember, de az engem sosem érdekelt. Szóval kicsit az más, de értem.

Valaki rákattan, és nincs megállás.

Amúgy egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, sőt, nagyon is tetszik, de szerintem ez az Adventure mód nálam max egy kis kipróbálás lesz, nem hiszem, hogy elmélyülök benne.

(mérget azért erre nem veszek)

(#108812) Daelion válasza proci985 (#108810) üzenetére


Daelion
őstag

Igen jó 'szórakozás' volt minden karin átmenni 4x a sztorin a régi időkbe. :DDD

Én is megjártam vagy 14x a sztorit anno,utoljára akkor mentem át rajta amikor megjelent a Nekro,gondoltam nosztalgiázom egyet de szerintem az életbe ne megyek át rajta megint ha csak nem dolgozzák át vagy valami 'hát hogyne'.

Amúgy meg manapság ezeket a játékokat már nem nagyon a sztori adja el és nem is azért keresik fel a legtöbben.
Meg lehet kérdezni egy csomó embert mindenféle ARPG-ből és elég sokan fogják azt mondani,hogy lövésük sincs a sztoriról pedig már több 100 vagy akár 1000 órája van benne.

'Nézek néha egy külföldi Streamert akinek már több 1000 órája van Poe-be és kb lövése sincs a sztoriól'

Én 1-2x szoktam úgy megcsinálni a sztorit ezekbe a játékokba,hogy mindent elolvasok/meghallgatok de utána csak a farmolás/saját célok elérése meg kari erősítés megy ami ugye az alapja ennek az egész játékstílusnak.

Ezért is tartom kicsit furának amikor valaki felkeresi ezeket a játékokat csak sztorizgatás végett de hát kinek mi. :)

[ Szerkesztve ]

(#108813) reelc válasza proci985 (#108810) üzenetére


reelc
veterán

Köszi, hogy leírtad, szívesen olvasom, hogyan is indult a játék!

(#108812) Daelion: Leírtam, hogy szerintem mi a sztori értelme. :)
Konkrétan van olyan ARPG, aminek nagyon jó a sztorija, az endgame meg hamar unalmassá válik. Vagy most készül olyan, amiben nincs is sztori.
Én a GD-ben kifejezetten szeretem a sztoriban szintezni a karim, mert tetszik. Lenne rá más mód is. Az az igazság, hogy egy délután alatt többször látod a D3-ban ugyanazokat a pályákat ugyanazokkal a szörnyekkel, mint abban a játékban egy sztoris szintezésnél ugyanazokat a területeket. Persze ha már nem szorulsz farmra, nem első kari. :)
Szóval játéka válogatja, minek mi az erőssége inkább.
Nem mindenki áll úgy egy ARPG-nek, hogy nagy farmolások lesznek. Főleg ha nem fogja meg a sztori.

[ Szerkesztve ]

(#108814) Daelion válasza reelc (#108813) üzenetére


Daelion
őstag

Ez igaz csak ugye akik inkább sztoris játékokat keresnek mint pl a Witcher,Elder Scrolls,Mass Effect,stb széria azoknak az ARPG nem a legjobb részleg de ez csak az én véleményen persze. :)

Én is imádom az említett szériákat/játékokat de azokat pont azért is keresem fel mert sztorizni akarok.

Diablo sztoriját/Világát is tudom oda vissza és a könyveket is olvastam de annyira nem mérvadó nekem a játékba,ha csak a sztorija lenne jó nem is játszanék vele már rég.

PoE-ba én pl olvasgattam a sztorit de ott meg maga a játék/ARPG része nem fogott meg. :N

[ Szerkesztve ]

(#108815) #10186752 válasza Daelion (#108814) üzenetére


#10186752
törölt tag

Ezért kell sok játékkal játszani, és mindegyikből kiszedni azt, ami tetszik.

Végül is, a játék lényege a szórakozás.

(#108816) TeeBee73 válasza #10186752 (#108815) üzenetére


TeeBee73
addikt

"... a játék lényege a szórakozás."

Ez így igaz. Nálam is fent terpeszkedik ~ 800GB játék a vinyón, van amire egy éve már rá se néztem, de ha arra szottyan kedvem, ne kelljen keresgélni.

De.
(Nem propagandaszöveg akar lenni.)
A D3 Story mód tényleg csak az alja az egésznek. (Mondjuk, egyszer kötelező végigvinni.)
Úgy kell elképzelni, mint egy pogácsát.

Story módban nem biztos, hogy HARD-on meglesz a lvl.70.
Ami itt esetünkben, a pogi alja.
A sajt a tetején, pedig mikor lehozod a GR130-at szénnégemezett cuccokban 14:50 alatt, halál nélkül, az csap egyet a boldogsághoz.
Mondjuk, ehhez farm kell orrvérzésig. De megéri. :)
(Alig van időm játszani, de már ~2500 órám benne van.)

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#108817) Daelion válasza #10186752 (#108815) üzenetére


Daelion
őstag

Ezt én meg tudom érteni csak Diablo meg ez a stílus pont az amire rá tud kattanni az ember 'mint ahogy te is fogalmaztál' és sokan pont ezt keresik ezekben a játékokban.

Én alapvetően 'mindenevő' vagyok játékok terén max az ilyen netes PvP/Moba/Battle royale izéket nem szeretem,vagyis már vagy ~10+ éve nem érdekel semmi amiben mások ellen kell játszani. :)

Meg nálam befigyelt egy MMO majdnem 7 évig és még mindig sok több éves játék van a listámon amivel játszani kéne valamikor,Diablo már csak 2-3 hetekre foglal le 3-4 havonta amikor új Season van.
Így is bele raktam már játékba ~2300+ órát a megjelenés óta tehát mindenképp behozta az árát.

Az mondjuk szép,hogy annyiszor végig vitted a Bloodbornet,nekem valszeg meg 1x se lenne türelmem/idegzetem hozzá. :D

[ Szerkesztve ]

(#108818) AnginaP válasza #10186752 (#108815) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Én még annyit tennék hozzá, hogy a játék a karakter szintjével együtt IS nehezedik. Ha megnézed jobb felül, akkor nálad kb azt írja, hogy Hard (40). Vagyis hard fokozaton vagy 40-es karakter erősséggel. Na most a kiegészítővel + 5. act-tal jött a 60-70-es szintek, és ha meghaladod a 60-as karakter szintet, akkor annyira durván elkezd benehezedni a játék még hard-on is, hogy ha nincsenek jó cuccaid nagyon átmegy torkosba a játék. :D Emlékszem anno mikor legelőször toltam, már normálon szenvedtem a legvégét, és tényleg szenvedés volt. Kb 66-67 karakter szintig lehet eljutni amúgy, mire vége a kampánynak. Bár függ attól, hogy mennyit farmolsz csak úgy, de a 60-70 szintekhez meg már (aránytalanul) sokkal több XP is kell, mint 60 alatt.

Indítok egy Skyrim szervert.

(#108819) #10186752 válasza Daelion (#108817) üzenetére


#10186752
törölt tag

Nem vagyunk egyformák. Mai napig az a kedvenc játékom - pedig nem ma kezdtem az ipart -, elő is veszem a Diablo után. :)

(#108820) #10186752 válasza AnginaP (#108818) üzenetére


#10186752
törölt tag

Farmolni nem tudom, hogy lehet ebben a játékban. Egyszer kipucolom a pályát teljesen, utána hiába megyek vissza, tök üres lesz az egész. Kipróbáltam. Senki nem volt a pályán.

:F

(#108821) AnginaP válasza #10186752 (#108820) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Kilép a menübe - visszalép. :) És lesznek újra. A farmolás kb annyit tesz, hogy mész újra-újra-ésújra, hogy essenek a cuccok. :)

Indítok egy Skyrim szervert.

(#108822) rumkola válasza #10186752 (#108799) üzenetére


rumkola
veterán

ez a játék COOP és LVL70-től (és legalább 1 full set-től) indul
a szori csak egy felvezető

Csak a sztorit végigvinni az olyan, mintha az Új Reményt néznéd, de csak a kantinos jelenetig pl. :D

(#108823) reelc


reelc
veterán

A Diablo 3 egy egyedi színfoltja a felhozatalnak, immár évek óta. Aki megtud barátkozni a többi hasonló játéktól eltérő szemlélettel (hamar összeszedhetsz jó cuccokat és onnantól inkább minőségi csere lesz, stb.) az jól szórakozhat.

The action-RPGs you should be playing in 2019
Friss PC Gamer cikk, és ez is úgy kezdődik, hogy "Diablo and Path of Exile are great," de nem ezt a 2 játékot mutatja be. :)

(#108824) Daelion válasza reelc (#108823) üzenetére


Daelion
őstag

Én a Wolcen meg a Last Epoch-ot követem,hogy alakulgatnak mert azokból még lehet valami szerintem,ha másnak nem is de egy mellék játéknak lehet jók lesznek.

(#108822) rumkola

Ugyan előnyös a Co-op de azért azt nem mondanám,hogy onnan indul a játék mert akkor én még el se kezdtem játszani vele így 7 év után. :D

(#108825) reelc válasza Daelion (#108824) üzenetére


reelc
veterán

Néha nyomulok Friend Listesekkel, de a játékidőm túlnyomó része single. Tudom, hogy partyban jobban lehet haladni, stb., de nekem szólóban jobb kikapcsolódás. Ez áll a sorozat korábbi részeire, és a többi játékra is.
Más meg a multiért él-hal. A Diablo 3-ban az a jó, hogy kiszolgálja mindkét réteget.

Én is figyelem azt a kettőt, amit írtál.

(#108826) Daelion válasza reelc (#108825) üzenetére


Daelion
őstag

Nálam D3 multi kimerül abban,hogy pár embert boostolok Season elején meg max ha valaki friend listás vissza jön játszani nekik segítek valamennyit de partiba pl soha nem mentem a Solo Gr runjaim fölé,sőt még a közelébe se.

Split bountyt se csinálok randomokkal meg úgy általában senkivel se,tudom hogy ez nagyon durva öngól de még is inkább így csinálom.

Nagyon sokat Alt-tabozok játékból meg szeretek a saját tempómban/módomban játszani és ebbe nem nagyon fér bele a legtöbb ember mert csak zavar vagy egyenesen idegesít az állandó sietéssel/pofázással.

Az a 7 év MMO nagyon elvette a 'gusztusom' attól,hogy másokkal játsszam és kb egy életre elég volt. :N

Kár,hogy D3-ba nincs Solo Self Found játékmód mint PoE-ba mert az tetszett benne.
Ja és persze lehetne külön leaderboard is hozzá,ez már évek óta felmerül a Blizzard fórumon de eddig nem volt hatása sajnos.

[ Szerkesztve ]

(#108827) reelc válasza Daelion (#108826) üzenetére


reelc
veterán

A régebbi időkben amikor számított a bounty sorrend, iszonyat sokszor elszúrták publikban. Nem bánom, hogy módosították ezt a dolgot.
Nem hivatalosan, de van SSF kezdeményezés egy jó ideje. Megvannak a szabályai, hogy ne lehessen csalni. Igaz LB-d nem lesz, de akár a következőhöz csatlakozhatsz, ha érdekel.

(#108828) Daelion válasza reelc (#108827) üzenetére


Daelion
őstag

Igen erről tudok és már fontolóra vettem de inkább nem mentem mert akkor meg az a pár ember morogna akiknek szoktam segíteni. 'régi D2-es haverok'

Már akkor is csalogattak vissza SC-be amikor éppen HC-t játszottam mert ők azt nem fognak. :)

Ha játszom S19-et lehet adok neki egy próbát ha úgy alakul,meg legalább lenne egy kis újdonság.

A bounty sorrendes rendszerre inkább ne is emlékeztess,nagyon instabil netem volt akkor és kb állandóan akkor vágott ki a játékból amikor az utolsó Act-ot csináltam aztán nem kaptam meg a bonus cache-t. :(((

[ Szerkesztve ]

(#108829) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

hc dh solo GR97 @ 14:04, fent vagyok a leaderboardon. a vegen, de igy se rossz.

vegul az EW + elusive varians tunik a legjobbnak, squirt tul problemas 5 percnel hosszabb riftnel, az etlich + unity + elusive meg olyan szinten tank, hogy GR95on konkretan Pestilence meg se tudta karcolni. ami igy jo, csak sajnos 95on kifogy a dambol. F+R kombo ugyan damra sokkal jobb, viszont HC pushra ahhoz mar kotelidegek kellenek.

p700as a kari, 3 cucc anci rajta, tetejeben az A geart elvitte a disconnect

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#108830) reelc válasza proci985 (#108829) üzenetére


reelc
veterán

Gratulálok!

Köszi az infókat!
Épp tegnap néztem, hogy a szezon HC alja GR96, az NS-é 97. Nem gondoltam, hogy ennyire nincs különbség.
Lehet NSben elszórakozok kicsit a dologgal.
Az előzőmet talán GR85-ben hajszoltam a halálba valamikor január környékén.
Pestilence vitte el, P663 volt.

(#108831) proci985 válasza reelc (#108830) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

koszi

ahogy nezem LBt eleg sok UE van season HCban, tehat gyakorlatilag egy csomoan a farmolos karikkal mennek.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#108832) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

aha be is jott a tippem, hogy szezonban foleg farmosok a karik.

shadowval GR100@11:15el mar top661. vagyok. namost aughild plan meg nem esett, szoval gyakorlatilag egy classic cold shadow impale buildrol beszelunk, ahol a CoEt unityre csereltem vedelem miatt (amit egyebkent az aughildnek kene adnia), meg boar companiont hasznalok mert ugy egy kicsit stabilabb a kari.

uj HC rekord egyebkent, NSben 97@7:20 korul volt a rekordom es ment volna tobb, ha a karit nem viszi el a disconnect.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#108833) #10186752 válasza reelc (#108825) üzenetére


#10186752
törölt tag

Én is alapvetően lone wolf vagyok, egyedül szeretek legjobban játszani. Szerintem koopban nem fogom ezt kipróbálni, nincs is olyan ismerősöm, aki ezzel játszik, és a friend listen van.

(#108834) Balesz1899 válasza #10186752 (#108833) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Akkor miért TÁRSASjáték? :D

(#108835) #10186752 válasza Balesz1899 (#108834) üzenetére


#10186752
törölt tag

Mert úgy néz ki. :)

(#108836) reelc válasza #10186752 (#108833) üzenetére


reelc
veterán

Ezen a fórumon van jópár ember + van hazai community, hazai klánok, végső esetben publik (a gép sorol be random partyba játék típustól függően - rift, gr, bounty amit szeretnél).
Amint szükségét érzed, lesz lehetőség.

(#108837) faragojof válasza #10186752 (#108833) üzenetére


faragojof
senior tag

Ebben a játékban az a jó, hogy úgy játszod, ahogy akarod.
Ha rám hallgatsz, akkor is! ;]
:DDD

"Formicate Under Command of the King,,

(#108838) reelc válasza proci985 (#108832) üzenetére


reelc
veterán

Az előző HC-s karim Shadow volt, és azt inkább hanyagolom ebben a módban.
A vesztét az okozta, hogy olyan sok mob volt az elitek körül, hogy egyszerűen nem láttam a többféle ground effektet + a nem ground effekteket a védelmem nem bírt ki mindent, pedig ugrottam, stb.
Úgyhogy az UE-vel nyomultam az elmúlt napokban.
Tegnap olyan szintű szaggatást tapasztaltam HC-n, mint soha a játékban. Előtte-utána normálban voltam magasabb szinten és nem volt gond. Fél órán belül volt az egész, egy belépéssel, nem ment vírusírtó frissítés, töltés stb. semmi.
Igaz HDD-m van, de akkor ez normálban is gond lenne.
Szerintem hagyom is a dolgot. Azzal kivagyok békülve, ha az én hülyeségem miatt hal meg. De technikai gondok miatt nem.

(#108839) proci985 válasza reelc (#108838) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

shadownal tudni kell mikor kell menekulni.

bar igazabol az unity + elusive + EW varians az eleg boszme vedelemre, csak az meg p700 korul kifogy olyan 100-105 korul a dambol.

jelenleg GR103mon vagyok 12:29el, ezzel EU DH 326. vagyok epp, bar ez mar a RORG + EW + elusive + aughild varians. es ez egy waterway (nem latszik a desacrator tocsa) + lacuni hunter + accused csodariftben jott ossze ami kb worst case scenario.

HC egyebkent neha laggol tenyleg, bar UE rosszabb.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#108840) szildavid90


szildavid90
aktív tag

Szerintetek milyen lehet a játék Nintendo Switch-en? Én még anno PC-n játszottam a 2-vel, de félék, hogy Switchen nem lesz olyan nagy élmény! Gondolok itt a nehézkes irányításra. Valaki? Vélemény? Az igazi játékélmény az PC? Illetve lehet tudni, hogy a 4 mikor jelenik meg? Lehet már nem is éri meg a 3at megvenni? Kőszi!

[ Szerkesztve ]

(#108841) reelc válasza szildavid90 (#108840) üzenetére


reelc
veterán

Úgy rémlik Edge játszotta Switchen.
A 2 eleve más élmény mint a 3, és nem attól függ, min játszod.
Sokat eladtak Switchen is, nem hiszem, hogy elszúrták az irányítását.
Biztosan találsz Switches teszteket, ha rákeresel.
Igen, nekem a PC az igazi játékélmény, nincs és nem is volt konzolom. :)
Ha a 4-iket be is jelentenék a Blizzconon, szerintem kizárt, hogy egy éven belül kijöjjön és még optimista is vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#108842) szildavid90 válasza reelc (#108841) üzenetére


szildavid90
aktív tag

Köszi akkor behúzom, csak egy kis megerősítésre vártam! :D

(#108843) rumkola válasza szildavid90 (#108842) üzenetére


rumkola
veterán

Nekem kontrollerrel irányíthatatlan, célozni nem lehet, inventory kezelhetetlen. 2x vettem meg konzolra, mind a 2x eladtam 1 hét múlva.

(#108844) MegalodonS


MegalodonS
őstag

(#108845) reelc válasza szildavid90 (#108842) üzenetére


reelc
veterán

Edge rendelkezik Switches tapasztalattal, ahogy írtam.
Én nem.
Keress rá, írt róla korábban, ill. a neten is vannak tesztek.
Én csak azt tudom megerősíteni, hogy a 4-ik rész még odébb van. :)

[ Szerkesztve ]

(#108846) reelc válasza MegalodonS (#108844) üzenetére


reelc
veterán

Szép teljesítmény.

Az olyanokat nem szeretem, aminek az a címe, hogy GR125+ és közben GR90-et játszik.

(#108847) MegalodonS válasza reelc (#108846) üzenetére


MegalodonS
őstag

Azt en sem :( o szokott ilyet :D :D :D de most sikerult neki ;] ;] ;]

(#108848) #10186752


#10186752
törölt tag

Tegnap befejeztem a sztorit, és utána elégedetten töröltem meg a számat. A játék vége felé feltoltam expert módba, ott a Reaper egyszer elseggelt, utána visszavettem Hard-ra, és szépen elpicsáztam egyből.

Nos, hogy mit is gondolok? Nagyon szórakoztató élmény volt, amint volt kis időm, egyből játszottam vele, egy hét alatt bedaráltam a játékot. Lvl 58-on fejeztem be végül, valóban egyre nehezedett már a szintlépés.

Ami a legjobban tetszik ebben a játékban, az az art, elképesztő szép és hangulatos, élmény volt vele játszani. A sztori kellemes volt, bár kicsit azért klisés, de lecsúszott erőlködés nélkül.

Gondoltam, hogy a feladat végeztével kicsit belekóstolok ebbe a világhírű adventure módba. Így is lett, megcsináltam négy bounty-t, és az ötödikre már elfogyott a lendület.

Azt hiszem, ez nem az én világom, ez a masszív darálda, amit ez képvisel. Én ebbe nem tudnék nemhogy 100 órákat, de több 10-et sem beletenni, pláne nem olyan szakértő módon, ahogy itt sokan csinálják.

Inkább új játékok felé veszem az irányt, és néha-néha visszatérek majd, ha kedvem lesz egy kis démonirtásra.

Örülök, hogy megvettem és kipróbáltam, mert nagyon élvezetes szórakozást nyújtott.

És akkor most jöhet a Divinity: Original Sins 2.

(#108849) reelc válasza #10186752 (#108848) üzenetére


reelc
veterán

Ezért írtam korábban, hogy a sztori fontos része ezeknek a játékoknak. Kalauzol, megismered a világot, a pályákat, a játék egyéb dolgait, a karaktered... de nem kell díjat nyernie a sztorinak. Az ember letudja (a játék felépítésétől függ, hányszor), és eljut az endgame tartalomig. Ami igazából eladja a játékot. Amiből kiderül, hogy 10 vagy jóval több órát ölsz bele. Persze fontos a hangulat, megfog-e a grafika stb. Szóval ha úgy tetszik a sztori vége a vízválasztó.

Vannak még ebben a műfajban jó játékok, de azok nem annyira kezdő barátok, mint ez.

(#108850) #10186752 válasza reelc (#108849) üzenetére


#10186752
törölt tag

Barátságom a Divinity: Original Sins 2-vel véget is ért. :D

Nem nekem való az ilyen aprólékos RPG. Egyrészt a Diablo után sokkolt, hogy milyen ronda (pedig ez a definitve kiadás), másrészt meg az első harcnál két kövér bogár megmutatta, hogy fingom nincs, hogy kell az ilyen játékokat játszani, és türelmem sincs ahhoz, hogy ezt megtanuljam.

Na, ha valami felülnézetes társasjáték, akkor az igazán az! :)

Szerintem tolom tovább az adventure módot.... :DDD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.