- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dfsz34
őstag
XWM-el nem hajlandó elindulni. Elkezd tölteni és bejön a fekete képernyő, töltené a játékot és kilép szó nélkül. Nem igazán értem, xwm-et már újra húztam. Valami ötlet?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
#43783936 #14186 üzenetére
A hófehérre festett tank egy mod, ami a kilőtt tankokat fehérre festi, hogy jobban lásd ha áll mögötte egy élő tank. Valószínűleg más is látta a fehér tankot, csak azért nem lőtt rá mert tudta, hogy halot.t
Ennek nálad kell fent lennie.#14187) mcwolf79 KV13-nak max 1120 HP-ja van, szóval más lehetett az
-
mcwolf79
veterán
válasz
AlexWolf #14174 üzenetére
Én tegnap egy KV-ról (asszem 13-as volt) cirka 1750 hp-t csócsáltam le a topra fejlesztett AT-7-tel kb. 150 m-ről.
Szerencsétlen lőtt rám, de sebezni alig tudott. Kb. 500 HP-t tudott lecsípni rólam, pedig még fedezékbe sem vonultam. Bebújt egy szikla mögé, onnan lőtt, de hála az AT pontos lövegének a kidudorodó parancsnoki posztot pont be tudtam lőni. Röhögött a májam a végén -
törölt tag
Egyre több hófehérre festett tankot látok.
Olyat is tapasztaltam, hogy csak én lőttem rá, pedig vagy hárman látták rajtam kívül.
Most esett le: Valamelyik mod fehérre festi a kilőtt tankokat.
A kis rafkósak....
Még jó hogy nekem nincs fent. -
Jolet
őstag
a frissítés után az xvm-et is újra kell rakni vagy az megy tovább?
-
törölt tag
Már a 8.7-el tolom a játékot!
-
zozimoto
aktív tag
Megy a szerver.
-
Angel1981
veterán
-
-
AlexWolf
senior tag
Jelenleg az AT-8-amon a 2. ágyú van fent. Borzasztó
Nyugtassatok meg, hogy az utolsó (vagy az az előtti) ágyú jobb lesz, mert ez a meggymag köpködő szinte semmit nem ér.I
-
Szilu
tag
grex ezek nagyon diktatórikus, hatásfokot, megvalósíthatóságot és az pénzügyekre való kihatást nélkülöző ötletek
Lehet csak 100 csata után, de az afk-kat végleg törlik... ez jelenleg teljesen jól működik.
A csapatsebzés figyelembe veszi, hogy az ellenségnek mennyi sebzést osztasz, ezután kékülsz be. ...ez jelenleg teljesen jól működik.
Én kezdtem már úgy csatát, hogy kilőttem egy saját játékost, miután lesebzett 50%-ra, majd megnyertem a csatát.Nem veszed figyelembe a rendszereknél az olyan alap elveket, mint az ártatlanság védelme... Más játékosoknak és a Wg-nek akarsz munkát adni, csak mert rosszul jött ki a lépés? A játék tele van frusztrált játékossal, akik sokszor még a józan pillanatokban sem tudják megítélni egy jobb játékosról miért csinál mást mit amilyen szerepet ő kigondolt neki...
- A játékban afk-nak szabad lenni (nem véletlenül, ráadásul ugyanakkora az esélye annak, hogy nálad lesz, mint annak, hogy az ellenfélnél).
- A játékban bénának szabad lenni (nem véletlenül). -
Fel
addikt
válasz
DessertFox #14160 üzenetére
Itt igényelhetsz új jelszót: [link]
-
Imilenni
addikt
Valakinek ötlet hogy miért nem tudom frissíteni a játékot?
Vagy talán még nem lehet?Vitiris
Köszönöm az infót! -
Vitiris
aktív tag
válasz
Imilenni #14157 üzenetére
Sikerült valamit csinálni! Nekem most nem ette meg az fps-t.
Ha netalántán neked még most is enné javaslom az configban (magyar a comment) az extra effekteket tedd fallsra. Az áttűnésekét is tiltsd le.
Vagy válaszd a minimalista scopot. Ez garantáltan nem zabál erőforrást!
És úgy konfigolod ahogy akarod.http://data.hu/get/6770170/Vit_minimal_sight_8.7v2.zip
Kíváncsian várom már az eu patchet, mert még délután lenne egy kis időm dolgozni rajta ha nem menne valami. Aztán szabi. Az oroszoknál jól ment, egy dolgot nem tudtam megcsinálni hogy ha snipermódban vagy és változtatsz a zoomon akkor a scope feliratnál is változzon a szorzó. Valószínű ez flashben van leprogramozva, és nem pytonban. Mert a flashez nem nyúltam. Lehet majd Soulza megcsinálja előbb mint én
De ő csak akkor kezd dolgozni rajta ha fent lesz a patch. -
echterion
nagyúr
válasz
04ahgy #14158 üzenetére
Ez a baj ezzel a világgal, hogy mindenki jobban tud mindent, mint az, aki éppen az adott dologból él. Legyen az játék, foci, politika, vagy közgazdaság. Ezeknek az embereknek az elméjébőll születnek az ilyen átgondolatlan, ezer sebből vérző javaslatok, amin még röhögni sincs kedvem, annyira rosszak.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Angel1981 #14153 üzenetére
É azt mondom, hogy inkább csak kurva nagy szerencse. Két spottolt tank és egy spot damage T-50-2-vel nagy nudli, csak a mák mentette meg, hogy nem vakarták le a szerencsétlen objectről ami ráadásul ki is gyulladt.
Szép az xp, nem azt mondom, csak maga az eredmény nem méltó egy T-50-2-höz. -
Tenken
őstag
TK-ért sem ad semmit... Engem rengetegszer reportoltak és eddig egy darab pihenőt sem kaptam. Kifizetem az okozott sebzést és kész. Persze ne értesen félre senki csak úgy nem TK-zok. Nem találok örömet az értelmetlen csapattárs gyilkolásban, de ennyi ret*rdált mellett nekem már megszűnt az együttérzés...
-
grex4
aktív tag
ha jól értem szavaid akkor ha csengetnek vagy elkészült a kaja akkor te negyed órát (vagy a meccs végéig) képes vagy távol lenni a géptől, úgy hogy előtte 30mp-el indítottad el a csatát ? Napi 2 áram kimaradás vagy reset esetén meg nem hinném hogy 14 másik ember játékát akár elbaltázva játszanod kellene míg a problémád meg nem oldódik. Tekintve hogy nem köti ki senki az afk-t, ezért teljesen normális ha X ember a csapatban afk-zik. 15 fős csapatból ráadásul a hibátlan MM-nek köszönhetően te szó nélkül eltűröd hogy 1-2-3 ember a komplett meccs alatt a gépnél sincs? (Volt itt anno egy srác aki vadászott valamelyik Object artyra és ő mondta hogy több száz csata után lett kitéve, normális az hogy több száz csatán át ilyet megtehet bárki? és a másik 14 ember játéka?)
beküldöm replay-t látom te sem értelmezted megfelelően akkor leírom újra.
Valaki elkövet valamit (lesebzi csapatát, belök a vízbe, leláncol 4 embert, 3szor neked megy, kitol a fedezékből, utolsó tankként beugrik a vízbe miközbe esélye még lenne nyerni etc.), erről egy valaki küld egy replayt megindokolva a problémát WG-nek és ezután a rendszer automatán felfüggeszti a hibás embőc fiókját 1 napra. Ha a hibás embőc tudja hogy hibázott akkor leüli a büntijét, ha nem tett semmi rosszat akkor ő is válaszol bizonyítékkal a wg-nek hogy ő márpedig ártatlan és csak ekkor kell ránézni a replayekre hogy mi történt. Viszont ha bebizonyosodik hogy tényleg nem tett semmi rosszat akkor a feljelentő megy pihenni 1 napra. Ilyen következményekkel mint írtam, nem érkezne 100000 feljelentés csupán akkor ha a csapat kárára történt valami.Jelenleg a reportolás max a botokat szűri ki 100 afk csata után, ha egyáltalán lejelentik. Az összes többi report az égvilágon semmit sem ér. Bármit megtehetsz a játékban, bárkinek a szórakozását elronthatod bármiféle következmény nélkül, amíg nem lövöd ki úgy, hogy röhöghet a markában mert semmit sem kap érte.
(Tegnap verte ki a biztosítékomat mikor kv-1-et próbáltam harmadjára leduplázni, végre lett volna esélyünk nyerni MM-nek hála mikor is egy 3 fős platoon szitává lőtte a csapattársait hátul, 2 ember kékült be (feltehetően az a 2 aki kilőtte ezeket a barmokat persze) és a lehozható meccsemet 15v9-ről indíthattam el... vesztettünk) Egy ilyen parádé után senki sem kap semmit, max az aki kilőtte az ilyen barmokat. Ugyanis te szitává lőheted a csapatodat ha nem nyírod ki, leláncolhatsz akár mindenkit. (Innentől ugye lassabb a tank és lánc hp-ja is eltünik)Nem trollkodni akarok csupán 5 perc gondolkodás után létrehozható lenne egy olyan rendszer amiben mindenki jól érzi magát aki játszani szeretne!
04ahgy: Mint írtam, 5 vagy 8 jelentés azon a meccsen érne szankciót, ha te hyperszuper taktikával megnyered a meccset hol jelentene ennyi ember? Top tankkal bezúzol egy olyan sarokba ahol még golyót sem fogsz fel a csapatodnak, sőt egyértelmű hogy utolsóként halsz meg és max 1 lövést tudsz majd leadni arra már jelentkezne 5-8 ember.
-
DessertFox
aktív tag
SOS. A nagy nyaralásban elfelejtettem az éppen aktuális jelszavamat. Honnan tudnám előcsalni szerintetek ?
Köszi a választ. -
LK
addikt
Visszanéztem itt az utolsó egynéhány hozzászólást,és azt kell hogy mondjam,szomorú. A játékban általában a Magyarok nooboznak,anyáznak,önbíráskodnak. VK 30 P-vel voltam,utolsó előtti a sorban. Nem rohantam előre scoutolni ,és írta egy "honfitárs" hogy idiot vagyok. Scout helyett kísértem egy AT8-at. Nyertünk úgy hogy én 5 az AT8 2 tankot lőtt ki. Namost ,ha ezek előtt lelőtt volna egy agyatlan Magyar önbíráskodó f...sz,akkor bukjuk a meccset. A legtöbb bajom mindig magyarral volt,a legtöbb k...va okosnak pro-nak gondolja magát.
Én scoutként is meggondoltan megyek előre,most én noob vagyok? Megnéztem a beszólogató magyarok statjait, Hit %-ot, és 3-4x annyi játékkal mint én, 20-30 %-kal gyengébbek mint én. Nem véletlenül akarom letiltani a chat-et is. -
04ahgy
nagyúr
"Tartsa tiszteletben az ilyen hogy egy csapatjáték része, akármennyire is alul iskolázott degenerált menjen a helyére és tegye a dolgát."
Nem is tudtam, hogy a játékosoknak van helye...
Nem is tudtam, hogy nem választhatok egészen extrém és szokatlan stratégiát, hogy nyerjek. Mert hát ugye a te szavaid értelmében én ekkor bant kapnék.HGyu
-
Vitiris
aktív tag
válasz
kirjak #14152 üzenetére
Húúú rengeteget csináltam!
Ha rákeresel a nevemre a fórumban látni fogod.
De a teljesség igénye nélkül!
Minimalista konfigurálható célkereszt, kis targetinfóval!
http://data.hu/get/6766032/Vit_minimal_sight_8.7.zipÓra+számólógép a hangárban
http://data.hu/get/6593622/Vit_ora_calc2.zipXVM 4.0.0 v3
http://data.hu/get/6766068/Vit_fullXVM4.0.0_v3.zipInterface pack!
Új ikonok, kétsoros tanklista, új képességleirások, gombok
http://data.hu/get/6672268/Vit_interface_pack0_8_6_v2.zipSzines statisztika+szines csata chat
http://data.hu/get/6668984/Vit_colormessage0_8_6.zipMeg még nem is tudom
A wotinfo-n és a wothungary-n is fent vannak!
Ja ezek mind mennek 8.7 alatt eddig úgy néz ki.
-
Angel1981
veterán
válasz
Kingfisher1 #14134 üzenetére
Ez tényleg méltó befejezése a vasnak!
-
Vitiris
aktív tag
Deegie sight 8.7 v3 by Vitiris
http://data.hu/get/6769799/vit_mod_deggies8.7v3.zip
Orosz szerveren tesztelve végleges patchel!
+Magyar commentes config deegiesSetting.xml
+Zoom mod
+DamagePanel beforgatás jelzővel, hogy jobban lásd azt a mágikus 30fokot!Remélem az europai patchel is menni fog!
Jó szórakozást
-
Spenike
tag
Hali
A frissítést mikortól lehet majd tölteni?
-
Sanya
nagyúr
2 meccsen kap afk-t aznap már nem játszik.
lefagy a gép, csengettek, elkészült a kaja, áramszünet, elmegy az internet, stb, elég sok ok miatt lehet valaki AFK, akár 2 alkalommal is 1 napon.
Mellesleg nem köti ki senki, hogy nem lehetsz AFK. én volt, hogy kv-4-gyel a kezdőkörben AFK-zva nyertem meg a meccset, míg a vk3601 próbált szemból kilőni, addig kiszedte a scout az erdőből
mellesleg ez a beküldöm a replayt és nézzék meg a wg-nél.
megnéznélek napi 100.000 replay-jal, mit is kezdenél...
-
Vitiris
aktív tag
Csak nektek! először
Deegies crosshair 8.7 kompatibilis!+Zoom Orosz szerveren teszteltem.
Magyar config magyarázatokkal! -
skopy
tag
-
skopy
tag
Nem tudok felcsatlakozni
Más is így van vele, vagy csak engem szívat ? -
grex4
aktív tag
Ezt kérlek 2 perc alatt találtam ki de úgy látom túl gyorsan olvastad el.
-3nál több haverod nem lesz a játékban ugy hogy nem tudsz trollkodni
-nem kell sereg ember mindenki 3szor meggondolja hogy miért küld el replayt, és ha jogosan küld el auto 1 napos ban, ehhez elég egy kenyérpirító is.
-aki olyant tett amire vki képes a saját banját kockáztatva replayt küldeni wg-nek, arra igen is lehetne erőforrása hogy átnézze. Gyanítom nem sok ilyen érkezne.
-mint írtam tier 4 vagy 400 csata azt elég nehéz elérni 10 meccs alatt..am. peace. Mindenki jól járna.
Steelheart2: 30 mp-ig te szoktál úgy várni hogy a cső megsem mozdul? nem a test, hanem a cső... azért célozni kell meg a kéz is remeghet..
A kezdőkörbe gyanítom látta legalább 8 ember, aki klikkel egy reportra és másnap játszhatja a következő farm körét.
Gyorsan találtam ki ezeket, de egyáltalán nem elrugaszkodott ötletek...
-
Steelheart2
őstag
Azért ez a 30mp elég nagy hülyeség lenne.
Föleg td-k nél.
És mi van akkor,ha az történik mint velem tegnap? Elkezdödik a csata és T54E1 kezdökörböl elkezdi lödözni a csapattársakat random.A kezdökörben maradt.Én és egy másik tank adtunk neki.Én 2 lövést Jp2 vel és be is kékültem.Ez volt az elsö szándékos sebzésem.Ha nem löjük ki,akkor ö lövi ki a mieinket.A chatben még meg is köszönte,mert igy lessz pénze.Na ilyenkor mi van? -
vhw
addikt
És ha én pár haverral foglak és jól felnyomlak? Mert mondjuk nem tetszett a tankod festése, vagy a rápingált zászló? Vagy éppen nem tetszik a lejátszott csata / WN7 arányod?
Ja hogy te tudod visszajátszással bizonyítani, hogy mi csak jó kedvünkben nyomogattuk a reportot, egyébként nem csináltál semmi rosszat?
Oké, akkor a WG alkalmazzon egy sereg embert, akik naphosszat csak békebírót játszanak és a troll reportokat meg replayeket néznek vissza.
És hát mindenki szeretne várni a supportra, e-mailezgetni velük, hogy tisztázza, ha netán "tévedés" történt volna - pár óra/fél nap múlva be is léphet a játékba és kezdődhet a kikapcsolódás.
De végülis a csúnya troll jelentgetők a nap végén azért megkapják a büntijüket! Haháá!
- A mindössze 10 csatával rendelkező alt fiókjukra...Gondoljuk már át mégis miket szeretnénk...
-
grex4
aktív tag
válasz
L-e-f-i-e #14132 üzenetére
Mibe tartana kitalálni egy bünti rendszert amit a felhasználók üzemeltetnének?
5 jelentés bekékül és kilehet lőni és még sebzést is kapsz érte. / meccs
8 jelentés aznapi ban / meccs
2-3 aznapi ban és örökre ban. Tartsa tiszteletben az ilyen hogy egy csapatjáték része, akármennyire is alul iskolázott degenerált menjen a helyére és tegye a dolgát. A csapat majd eldönti hogy helyesen teszi-e amit tesz, bokrokra nem kell annyit vigyázni... T4-től legyen éles a rendszer mondjuk vagy 400 csatától.2 meccsen kap afk-t aznap már nem játszik.
30mp-ig nem forgatja a csövét repül a játékból és fizesse a javítást.Akinek valami nem tetszik elküldi a replayt wg-nek (nem reportolgat és 10000 után egyszerűsítik) megindokolva és a replay beérkeztével 1 napos ban, ha a kibannolt tudja bizonyítani hogy ő nem hibázott szal vmit csatol, wg-nél felvillan a lámpa és belenéznek a replaybe és eldöntik melyiknek legyen több szabadideje.
A játék minden eleme a retardáltaknak kedvez ebben van a legnagyobb hiba, nincs még egy ilyen játék ahol ilyen hozzáállással/kapacitással ennyire lehet érvényesülni.
Csalódott sem lehetne az emberünk mert csapatjátékról van szó, fogja fel vagy nézze meg az ablakzsiráfba mit jelent ez a szó.
-
Kingfisher1
tag
válasz
Steelheart2 #14135 üzenetére
Annyi könnyítés volt benne, hogy kigyulladt és egy darabig égett.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Kingfisher1 #14134 üzenetére
Látom azért az object kemény falat volt.
Grat! -
echterion
nagyúr
válasz
Steelheart2 #14131 üzenetére
De, bevolt. Ez mondjuk Ferdivel ment kör volt. De most, hogy mondod, miután lecseréltem az E100-ról a kisebb ágyút, a lőszerek depóba mentek. Ezek szerint ugyanaz a lőszer való bele, mint a Ferdi nagy csúzlijába. Először nem értettem, miért nem vont le semmit, de akkor ezért.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Stigma.HC #14129 üzenetére
Jó persze ilyen bolondok vannak sőt vannak igazi trollok is pl multkor top tank végig a térkép sarkában, értsd szó szerit a sarkában ült a csata végéig, a csata elején odagurult és a végéig ott is maradt, győztünk , de még a kacsavadászatra se indult el...és tuti nem bot volt , mert amikor irkáltak neki az elején akkor csak vigyorgott..azt hitte poénos...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #14125 üzenetére
Tegnap egy kv-3 (azért kérem eznem egy francia heavy) fogta magát murovankán és a csata elején begurult a sarokba, ott várt körülbelül 6-7 percet mozdulatlanul. panther m10-el voltam amúgy. Úgy forma-forma volt a két csapat teljesítménye, így jó lett volna ha megindul ez a jóember. Ezért gondoltam egyet, mögé gurultam és picsán lőttem egyszer, megtáltosodott, úgy ment előre mint a kis angyal
Végére egész szép kis sebzést kiosztott és törte az utat előre
Megölni nem akartam, csak az írásra nem reagált gondoltam ezt hátra észre veszi. Vicces volt.
3000 felett zártam sebzéssel
Utóbbi hónapokban talán ez az első szándékos csapat sebzésem. -
myckey
veterán
mondjuk a legjobb az,mikor szerencsétlen TD bújna valahol,erre egy agyament odamegy mellé,és szépen felderíti az ellenségnek
nem pont rád értem,csak eszembe jutott az irományok kapcsán--- gondolom ebben a szituban nyíltan felvállaltátok a pozíció tartását,és nem próbált meg sniperkedni a srác.---
-
sith7
félisten
válasz
nyunyu #14117 üzenetére
A meccs úgy indult, hogy ő beírta, tartja a bal oldalt, én mögé mentem, és pozícióba toltam, ezt megköszönte, és együtt 2 tigrissel tartottuk a bal oldalt, a csapat másik fele pedig bedarálta a másik oldalt, és nyertünk
nem a fenekébe álltam, hanem mellette, csak a lényeg, hogy nem futottam előre, meg nem hagytam magára ...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
nyunyu #14124 üzenetére
Nyilván nem neked kell scoutolni, ha t28-al vagy, hanem a scoutoknak mindenkinek meg van a dolga, így a francia heavynek sem az a dolga, hogy menjen előre scoutolni...
Alapjába gyökérség saját csapattársra lőni csak azért mert hülyén játszik, akkor pedig pláne gyökérség + buta dolog, ha még én se vagyok tisztába azzal hogy na akkor kinek mi is a szerepe és úgy is önbíráskodok, persze az ilyen esetekben sem az a jó megoldás amit írtam meg tapasztaltam már, hogy akkor lőjjük ki a francba aki nem bír az idegeivel a játékban, hanem szépen elküldeni a replayt a wg-nek az majd kiosztja először a 3 nap bant, után az egyhetest, majd remélhetőleg a véglegest...
-
joergie
őstag
ne aggódj, nekem vk45p-n minden, ismétlem minden lövés bejön, pl at15-től 3-ból 3, és természetesen úgy hogy az egiyk ágyút üt dmg-el!, és természetesen mindegyik critical, szóval modul vagy ember veszteség. és 252-es a torony frontja, a sarkát rendre belövi mindenki mindenféle célzás nélkül.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
nyunyu #14117 üzenetére
Jah remélem kilövöd az összes francia heavyt is mögötted, facepalm. A német/amerikai/orosz/kínai heavyknél is low dolog ez a na majd én megbüntetetm mert én vagyok a Marió, de persze ilyen a világon nincs mert ha van egy ilyen a csapatban azt a többiek pillanatok alatt kilövik a francba még ha ezen el is megy a meccs, nem először láttam már, hogy az önbíráskodóra 6-an vagy többen rámozdultak.
-
nyunyu
félisten
Na, a válaszokat megfogadva egy T28 prot mögül csipegettem a szembe jövő ellent
En meg kezdem unni, hogy Prokhorovkan mindig en vagyok a scout T28 Prottal H2-on, mert minimum 3 heavy kempel a seggemben.
Ugyhogy mostanaban mar a visszaszamlalas alatt be szoktam irni, hogy a mogottem kempelo heavykre kerdes nelkul lovok.
Aztan 2 perc mulva meg egy emlekeztetot, ujabb 3 perc mulva villogok a terkepen, ha igy sem mozdul, akkor megerdemli.Kozben persze teszem a dolgomat, apritom a szembejovoket
-
sith7
félisten
válasz
Diarmand #14096 üzenetére
Igen, ez igaz, és volt is már ilyen, hogy nem maradtam egyedül, de az esetek nagy többségében, hirtelen azt veszem észre, hogy egyedül vagyok, és még 38 mp van a reload - ból
T34 - et végeztem már így ki, nem full hp - ról, de nem tudtam örülni a sikeremnek sokáig, mert egy TD kiszedett ... szóval sok magányos tankot mostanában nem találok, így marad a 2. vonal
-
jano_77
nagyúr
Üdv
Fòrum olvasàssal igen elmaradtam - nyaralàs miatt - , jòl olvastam, hogy holnaptòl ùjra lehet modokra vadàszni, mert megint egy ùjabb frissìtés érkezik!? -
nyunyu
félisten
válasz
#43783936 #14088 üzenetére
8.7 test2 notes:
Switched off the Assault mode on the Westfield and Malinovka maps.
Haaat, regi Westfield assault szerintem jobb volt, mint a mostani hidon atrohanos.
Altalaban a vedo oldal bukja, mert kimegy a sarkokba bohockodni az osszes heavy, aztan alig marad par tank a zaszlonal a hazak kozott, azok meg konnyu predak a tuloldalrol kempeloknek, vagy bekerithetoek.
Maskor meg a kezdo sarokbol kempelnenek, ahonnan nem lehet elloni a zaszloig a hazaktol...Malinovka?
Irtatok, hogy kb. eselyuk sincs a tamadoknak, ha jo a vedelem.Ha esz nelkul lerohannak a vedok a hegyrol a fent marado TDk 500m latotavan kivulre (kb. a templom tuloldala, vagy tuloldalon az erdo kozepe), akkor pillanatok alatt eldol a meccs.
Tobbi meg mar azon mulik, hogy eleg tokosek-e a tamadok heavyjei (altalaban nem, TDk mogul kempelnenek...), meg kinek van ertelmesebb scoutja, tobb TDje.
Nem vicces egy szem nyolcas TDvel tamadni negy vedo TDvel szemben, mint ahogy a mostani MM-mel eleg surun elofordul.
Ha az erdos oldalra dob tamadonak, akkor szemrebbenes nelkul atmegyek a tuloldalra, onnan szerintem konnyebben ervenyesulnek a tamadok, illetve kevesebb veszteseget szenvednek a kamikaze vedoktol.
Erdo ugye ket iranyban takar, nem csak teged, de az ellent is... -
Chris0321
veterán
válasz
nihill #14107 üzenetére
Már valószínűleg sehogy mert holnap jön a frissítés. Egyébként ha elindítják a tesztszervert(pár héttel a frissítés előtt) akkor le kell tölteni, feltelepíteni egy másik mappába mint ahol a normál játék van és belépni ugyanazzal az e-mail-jelszó párossal amit egyébként is használsz.
-
nyunyu
félisten
válasz
nihill #14107 üzenetére
Teszt kliens kell hozza, ami nem egyenlo a par hozzaszolassal korabban linkelt holnapi pakkal.
Elvileg a teszt indulasa elott par nappal korabbi allapot van replikalva a teszten, igy ha kesobb regisztraltal/valtoztattal jelszot, akkor nem biztos, hogy be tudsz lepni, vagy a regi jelszavad kell hozza.
-
nihill
őstag
Volt szó itt teszt szerverről, arra hogy tudok bejelentkezni? Mi kell hozzá?
-
nyunyu
félisten
válasz
Spenike #14089 üzenetére
Elég sokat állítgattam az xvm configom szel inkább akkor az érdekelne hogy ezt a funkciót hol tudom beállítani ?
Playerspanel bekezdesbe kell tenni egy ilyet:
// Parameters of the Players Panels
"playersPanel": {
"alpha": 30, // Opacity percentage of the panels. (0 – transparent ... 100 – opaque)
"iconAlpha": 100, // Opacity percentage of icons in the panels. (0 – transparent ... 100 – opaque)
"removeSquadIcon": false, // true - Disable Platoon icons.
// Display options for Team/Clan logos (see battleLoading above).
"clanIcon": { "show": true, "x": 0, "y": 6, "xr": 0, "yr": 6, "h": 16, "w": 16, "alpha": 90 },
// Enemy spotted status marker at right side panel
"enemySpottedMarker": {
"enabled": true,
"Xoffset": 15, // Offset relative to level icon
"Yoffset": 0,
"format": {
// Never seen this enemy
"neverSeen": "<font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>*</font>",
// This enemy was seen atleast once
"lost": "",
// Enemy currently revealed at minimap
"revealed": "",
// Dead enemy
"dead": "",
// Artillery specific values
"artillery": {
"neverSeen": "<font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>*</font>",
"lost": "",
"revealed": "",
"dead": ""
}
}
},Igy a tank ikonjanak kozepere tesz egy hopihet, ha meg nem volt lathato.
-
dorka16
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
dorka16
aktív tag
1200 csata után van két kérdésem.
Hogy tudok tűztámogatást kérni egy ellenséges tankra ill. a térképen azt a kijelölést hogy tudom csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged