- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
csinálj akkor mellé egy res_mods/0.8.6/ könyvtárat és ebbe dobáld
XVM-et ha felteszed talán az hozza létre ha alapból nincs ilyen könyvtár.
-
Az amatőrökből sosem elég.....
Felraknék néhány modifikációt, segítendő a játékom de minden leírás szerint a res_mod /verzioszám könyvtárba kell pakolni
De ha nincs semmiféle modom még és van egy puci /res könyvtáram akkor hova telepítsek pl. egy jobb informatívabb célzórendszert? -
Köszönöm szépen a kimerítő válaszokat!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gab_bee_tm #12981 üzenetére
Örülök, hogy meg lett!
Amúgy tetszik az oldalad, pofás lett!
(#12982) Steelheart2: Ez lenne az!, Ez pedig a 3., szerintem ez is pofás!
(#12989) g85j: amit javasolsz Neki, azzal azt éri el, hogy Ő is elszúrja az első "X"K csatáját, mint ahogy Te vagy én is, mert hogy csak csapattuk! Szerintem nem szabad túl gyorsan haladni előre az elején, mert nem tud kellő tapasztalatot szerezni pályákról és tankokról és a későbbiekben ez megbosszulja majd magát! Szerintem nem kell kapkodni, rohanni a tech tree-n előre! Inkább töltsön el több időt alacsonyabb tierben, de szerezzen kellő tapasztalatot, rutint, ami a nagyobb tankokhoz már szükséges!
-
grex4
aktív tag
válasz
Gab_bee_tm #12988 üzenetére
értem és köszi.
Amúgy Gratula az oldalhoz, nem rossz -
Mcray
senior tag
Feltöltöttem a KV-4 trollkodásomat, ha valakit érdekel.
Kívántam magam elé egy fedezéket és lám odateremtődött nekem egy fedezék
-
g85j
tag
válasz
mefistofeles #12975 üzenetére
Szerintem haladj tovább, ha kifejleszted a következőt, akkor vedd is meg s így tovább felfelé...Én így csináltam, egyáltalán nem vagyok profi játékos, de haladok egész jól. S általában a csapat nagy hasznára szoktam lenni.
Előbb-utóbb úgyis belassul majd a játék, ahogy mész a nagyobb tankok felé.Ha meghalsz, maradj csatában, nézd meg a többiek hogy játszanak....mit csináltak nagyon jól ill. mit rontottak el.
Nézegesd a pályának a részleteit, milyen tankkal hová érdemes menni...
Továbbá ismerd meg a tankokat, nem csak a sajátokat, hanem az ellenfelekét is. Hol vannak a gyenge pontjai/hol érdemes lőni őket, hogy kell beforgatni, hogy pattanjanak a lövések.Én sajnos eleinte kihagytam ezeknek a tanulását, csak beültem s csapattam. kb. 4000 csatáig, több-kevesebb sikerrel, aztán jött a bohóc skin, és egy pár oktató videó, utána olvasgatás, aztán már jobban képben vagyok s azóta egész jól javul a statom is.
Az "erős társaság" sokszor még tier 10-es csatában sem állja meg a helyét sajna.
ui.: a bohóc skin kb. 1 hónapig volt fenn
-
Gab_bee_tm
csendes tag
Sajnos, ezt még nem tudom megoldani. A WG csak ennyi adatot szolgáltat a tankokról:
object(stdClass)[105]
public 'spotted' => int 0
public 'localized_name' => string 'Pz.Kpfw. VI Tiger' (length=17)
public 'name' => string 'PzVI' (length=4)
public 'level' => int 7
public 'damageDealt' => int 0
public 'survivedBattles' => int 0
public 'battle_count' => int 310
public 'nation' => string 'germany' (length=7)
public 'image_url' => string '/static/2.4.0/encyclopedia/tankopedia/vehicle/small/germany-pzvi.png' (length=68)
public 'frags' => int 0
public 'win_count' => int 174
public 'class' => string 'heavyTank' (length=9)Amint feltöltik rendesen, akkor már többet tudunk számolni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Gab_bee_tm #12985 üzenetére
köszi az infót
-
mcwolf79
veterán
A Jackson-nál súgjátok már meg, mibe jobb a 2. torony, azt leszámítva hogy nehezebb
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
GrooveHero #12983 üzenetére
Ilyen információk nincsenek a WG által biztosított API-ban. Jelenleg még nincs. Megvannak a rekordok, de még mindenhol 0 szerepel. Ha majd ők is feltöltik, akkor lesz.
Jelenleg ez még nem lehetséges. Nem dossier fájlt olvas a rendszer.
-
grex4
aktív tag
válasz
Gab_bee_tm #12978 üzenetére
helló.
Szerintem bedobhatnád az adott tankkal prémium nélkül elért max xp mennyiséget az oldaladba mert versenyeknél jó lenne tudni, és más oldalakon én még nem láttam.mefistofeles: Összefoglalót nyisd le és olvasgasd el az alapokat, ez a két videó sem árt. Tegyél fel egy weakspot skin modot meg ami kell és ha unatkozol nézzél pár stream-et. Ha már mindent értesz akkor szerintem mehetsz bőven feljebb. (T4-5) Streamekből eltudod lesni a tanktipusoknak ajánlott helyeket az adott pályára így élesben könnyebb lesz mert tudod hova kell menned. WotTankViewer-el alaposabban is megnézheted melyik tank miből áll sőt a sajátodat is meglesheted. Tankot forgasd be, biztos ami biztos és ha nem tankvadásszal játszol akkor ne a bázis bokrait védd meg hanem inkább a harcmezőn hullj el. Ha a komplett banda egy irányba indul el az már csak rajtad áll hogy velük tartasz potyasebzésért, vesztes körért és 100 xp-ért vagy beásod magad a másik oldalt és minimális esélyért de esélyért, a győzelemre.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Gab_bee_tm #12981 üzenetére
Tankoknál az átlagsebzés?
Vagy az ott van? Tegnap, vagy tegnapelőtt néztem, de nem láttam. Aztán lehet kiszúrta a szemem és mégsem vettem észre -
AlexWolf
senior tag
válasz
Speedlink88 #12979 üzenetére
nem
-
Speedlink88
csendes tag
Szerintetek lehet olyat csinálni hogy létrehozok egy másik acc., és a régi acc lévő prém tankokat átvinné nekem a wg, vagy a gold árait oda rakná át és megszűnne a régi acc-om?
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
jano_77 #12976 üzenetére
Igen, látom, és el is hiszem. Csak mint írtam én azt a képletet találtam, így azt alkalmaztam. De akkor bogarászok még hogy hát ha találok egy másikat. A WN6 viszont az jó, és nem nagy különbség van a 2 képlet között.
Köszönöm az észrevételt, igyekszem hamar kijavítani ha tudom. -
jano_77
nagyúr
válasz
Gab_bee_tm #12971 üzenetére
Megnéztem több statos oldalt és mindenhol az 1204 szerepel WN7-nek, így azt gyanítom a Te oldaladon van vmi gubanc a számítással!? Nem tudom, mi, de ott kell legyen vmi.
És végül a Te oldalad:(#12975) mefistofeles: szerintem Te elsősorban még a pályák és tankok megismerésével foglalkozz, erre helyezd a hangsúlyt és ha ez meg van, akkor kezd el azt nézni, hogy milyen emberkékkel dob össze a rendszer! Persze ez csak az én véleményem.
-
Hülye kérdés....
Tier2-es tankjaim vannak fullra kifejlesztve.
Ez elég jónak tűnik abból a szempontból, hogy általában a csapat elejében vagyok sorolva. Kérdés. Szerintetek ha megveszem a Tier3-at akkor mennyi eséllyel dob többször egy erős parti alsó régiójába mint most? Másrészt szerintetek mi használ jobban egy négynapos amatőr fejlődésének? Ha viszonylag gyengébb ellenfelekkel küzd vagy ha erős "társaságban" harcol? -
AlexWolf
senior tag
e-75-tel már annyira pro vagyok, hogy csak na...tegnap mentem még egy csatát és nyertünk!!!
200%-os vagyok!!!!(humorérzékhiányosoknak: tudom hogy csak 100%-os)
két csatából 2 győzelem! -
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #12970 üzenetére
Ízlések és....én az IS-8-cal még így fullosan se tudtam megbarátkozni, az M103 viszont az elejétől tetszett, anno szintén free-ből ment rá a közepes ágyú. Nagyon hiányzik a gun depression az orosz gépnél, páncélja is kevéske, M103 szerintem egy sokkal jobb kombinációja a különböző paramétereknek.
-
AlexWolf
senior tag
találtam egy ruszki fickót youtube-on, aki mindenféle autót tesztel, de néha be-beül egy-egy tankba is, és egész jó minőségű videókat rak fel róluk.
MS-1, ISU-152, KV-2, IS-3, hogy csak párat említsek, azok közül amit felrakott.
Vannak egyéb 2 vh.-s járművekről, régi és új autókról videók, de minket ugye a tankok jobban érdekelnek.BTW azért én örülök, hogy MS-1-ből van még működőképes a világban, mert pl loltraktor nincs
Itt lehet nézelődni (youtube).
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
jano_77 #12970 üzenetére
Akkor bizony valaki valahol sántít.
Feltúrtam a netet, és csak ezt az egy forumlát látom mindenhol [link]E formula alapján számolja a rendszer a WN7 értéket.
És igen, én is néztem más oldalakat, van ahol a WN7 = WN6-tal, van ahol más eredményt ad.
Ha esetleg tudsz egy nagyon friss WN7 képletet adni, akkor megnézem hogy mi a különbség.Szerk: Ki tudod magadnak is számolni, mert az oldalon feltüntettem az összes szükséges részt, csak be kell illeszteni a képletbe.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #12912 üzenetére
Nem tudom, de én 1xre vettem meg az IS-8 és M103 és párhuzamosan megyek velük.
Az IS-8 közel sem érzem annyira használhatatlannak, mint az M103 alapként.
Ok az IS-8-ra meg volt a BL-9, de M103-ra meg feltettem free-ből a 120mm-t. Ennyi van mindkét tankon és talán rádiók, semmi több. Sookal jobb köröket tudok menni IS-8, mint M103. Utóbbi baromira szenvedős. Viszont annak örülök, hogy akkor ezek szerint ennél még csak sokkal jobb lesz majd az IS-8!(#12929) Gab_bee_tm: hello! én kipróbáltam, látványos meg minden, de volna egy kérdésem!?
A WN7 értéket honnan veszi, miből számolja, mert köze nincs ahhoz, mint amit a Noobmeter mutat!? Ezen az oldalon a WN7-em 1088, míg a Noobmeteren 1204!? Köszi a válaszodat előre is.(#12934) octopus666: -111-es WN6?!?
Ez a csóka tudhat vmit! Hogy a viharba lehet mínuszba menni?!? Én sokszor azt sem értem, hogy emberek, hogy tudnak összehozni 40-300 as WN6!?
(#12940) homeless09: nem is kell az URL-t megnézni, elég a képen a tank jobb oldali láncvédőjét megnézned, mert elég nagy fehér számmal ott virít, hogy T28! LOL
MM: tegnap volt olyan T10-es csatám, ahol IS-8 voltam, nálunk volt 6db T10, míg ellenfélnél 9db! Mennyire kiegyensúlyozott a dolog?!? Vagy az az előtti csatában kicsit árnyaltabb volt a dolog, mert "csak" 1 mínusz volt nekünk a T10, de mellette a T9-esekben volt meg az enemy javára a +3!?!? Hogy is van ez akkor?!? Bekaphatja SerB meg az összes WG-s, mert tojnak mindenre, szarnak bele mindenbe, ontják egymás után az update-ket, de miért, mikor semmi értelmeset nem csinálnak benne?!? Tényleg egyre rosszabb lesz csak a játék maga is - nem csak a sok NOOB miatt -, mert szarnak bele!
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Gab_bee_tm #12941 üzenetére
t95 nem a WG szüleménye. volt egy prototípus belőle.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Valaki nem jönne a délután folyamán szakaszba velem, mert most vagy én vagyok a láma, de 5 csatából 1x, ha nyerek (tiger 2), veszteséges az egész és ez a sok noob, aki a héten játszik elveszi a kedvem az egész játéktól. Mindegy, hogy mikor játszom (délután, éjszaka), most még felkeltem hajnalban is, de eszméletlen milyen emberek játszanak.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Enzolord #12964 üzenetére
ahhoz képest tényleg sok. bár ebből a 26k csatából az elején szedtem be nagyon sokat.. más volt a helyzet sokkal élvezetesebb volt és nem volt ennyi noob..
most már nem játszok sokat.. meg is látszik [NoobMeter: van1979]
-
pws
aktív tag
válasz
Enzolord #12951 üzenetére
minden hasonlot sántit valahol.
Van aki első osztályra vesz jegyet, mert más 'közönségre' és kényelmes ülésre vágyik. Teljesen szubjektiv.
Kérdés talán az, hogy mennyire vagyunk megelégedve az első osztállyal, ha már kifizettünk érte plussz pénzt.
Az, hogy prémiummal nem lesz 'nullszaldós' a T9-10 csata, nekem kevés a felárhoz képest. Hiányolom az elit 'közönséget', meg a kényelmet. Ez is szubjektiv -
CHaooSS
őstag
És ilyennel voltam összeeresztve.. egy szikla mögött bújt meg a csata végéig
a Prémiumra visszatérve hát.. tier 9-10-ben kell az.. mivel néha használni kell gold ammo-t és nemhogy akkor, de még ha nem használok akkor se mindig tudom megcsinálni, hogy ne menjek mínuszba..
szerencsére van 2 prém tank így van ,hogy egy két nap csak azokkal játszok és akkor visszaszerzem az elvesztett összeget
-
Enzolord
addikt
válasz
Gab_bee_tm #12952 üzenetére
Ha tier 9-10ben játszanál, látnád az értelmét..
Magamból indulok ki, én mint átlagos játékos, effy szerint, ritkán hoznám ki akár nullszaldósra is a csatákat prém nélkül, így prémmel is alig marad kavics..
Bár, vannak akik simán megcsinálják, nekem hiányzik a megfontoltság a játékomból, a türelem, ígyezt prémium accal pótolom.. -
Gab_bee_tm
csendes tag
Ezzel egyet értek, anno én is vettem szó mi szó 1-2 hónap prémet, de nem többet. De ma már simán nem veszek, mivel nem látom értelmét. és igen vennék prémet, ha látnám hogy a WG nem csak a pénzbehajtásra megy, hanem fejlesztené a játékot... a 4 hetente kijövő 0-ás patch nem fejlesztés...
-
Enzolord
addikt
Ez az összehasonlítás kicsit sántít..
Egy 100 rugós dákóval sem tanulsz meg játszani hamarabb.. Prémnél legalább van némi látszat..
Bár az tény, hogy nem egy tank szimulátor, mert akkor a játékosok kb 1 ezreléke ,ha maradna, plusz akkor erőművek kellenének a játékhoz, míg most elfut szinte mindenen.. Szinte.. Anyázás belefér, prémium meg, van aki megveszi az IC jegyet, mert nem akar 1 órával többet utazni...
Ez ugyan az.. bár ez is sántít picit.. -
pws
aktív tag
válasz
Gab_bee_tm #12935 üzenetére
Lehet a téma miatt értékeljük túl a játékot. A kocsmában sem háborgunk, hogy a 100-assal müködő billiárd kopott, a dákó meg görbe. Ilyen környezetben a noobozás /uram bocsá any..zás/ is belefér.
Sokan szeretnék, he a WOT egy kifinomult tank-szimulátor lenne. De nem az. Sima arcade lövöldözős cucc, akár XBOXon is játszható. Hajdanán én is benéztem, és vettem Lowe-t, meg premium acc-ot. Hátha ez belépő valmi 'elit' játékhoz. Na persze
Ezért mosolygok, ha valaki ezzerrel tolja a premiumot. Mintha a gagyi kocsmai billiárdhoz 100 rugós dákót hozna.
WG stratégiája eddig 1szerű volt. Új patch, új tank ami simán gyalázza a régi Top tankokat. Ha beindul a nyálképzés az új játékszerre, pumpálhatunk egy kis GOLD a WG kasszába. -
válasz
Gab_bee_tm #12947 üzenetére
A T30 volt T10-es heavy, a T34 volt T9-es heavy. Te miről beszélsz?
-
-
Enzolord
addikt
válasz
Sőt, a tankra is rá van írva...
De akkor is bitang jól néz ki.. Kár, hogy a WG egy Trabant motort rakott bele.. -
CHaooSS
őstag
válasz
A T28 eredetileg hagyományos páncélvadásznak készült a Jagdpanzerek elvén, de azután a kisebb talajnyomás érdekében dupla (oldalanként kettő!!!) lánctalppal szerelték fel. Ekkor nevezték át T95 GMC (Gun Motor Carriage)-vé.
A kísérletek során az egyik prototípus motortűzben súlyosan megrongálódott, és ócskavasként végezte. A másik megmaradt, és ma a Patton Lovassági és Páncélos Múzeumban látható, Kentucky államban.
A T95 szupernehéz páncélvadász sosem állt szolgálatba. A torony nélküli páncélvadászok kora lejárt, és ugyanazt a löveget a T29 és T30 hagyományos, tornyos harckocsik alkalmazták a továbbiakban. A páncélvadászok fejlesztését 1947 októberében állították le.
vagyis létezett
-
CHaooSS
őstag
válasz
Gab_bee_tm #12935 üzenetére
290mm ? nem sok az neked?
Maus Armour
460 mm (18 in) (in the area of the mantlet)
250 mm (9.8 in) (mantlet)
240 mm (9.4 in) (turret front)
220 mm (8.7 in) (turret side and rear, and hull front)
210 mm (8.3 in) (turret front behind the mantlet)
200 mm (7.9 in) (hull front) 190 mm (7.5 in) (hull side and rear) -
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
homeless09 #12940 üzenetére
Ha jobban megnézed a T95 ös kép url-jét amit belinkeltél, ott is T28 szerepel.. mint super heavy tank..
A T95 a WG szüleménye.. -
homeless09
őstag
válasz
Gab_bee_tm #12939 üzenetére
Létezett a T95 is.
-
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
Enzolord #12938 üzenetére
Engem már a korábbi patch-ekben is szedtek ki úgy..
Ki érti ezt?!
Hát az arty MM.. érdekes.. Lehet hogy te 2-3 arty-t találsz a csatákban, de nekem általában megvan a 4 arty.. és vannak benne olykor TOP TIER artyk is.
A T95 az faja tank, csak ugye az sem valódi tank, hanem az valójában egy T28-as tank, csak kicsit variáltak a WG-nél ezzel a tankkal... a T28 dettó T95 csak dupla láncsorral... -
Enzolord
addikt
válasz
Gab_bee_tm #12937 üzenetére
Eddig házon keresztül nem hegyeztek ki..
Plusz oldalanként max 2-3 arty van, és ennek örülök..
Vissza is veszem a T95öt, ami játszhatatlan volt nyílt pályákon 5 arty ellen.. -
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
Enzolord #12936 üzenetére
Én szerettem az artykat. Van is 2 X-es. Obj.261 és T92. No e újabb béta patch óta, egyáltalán nem is játszom velük, mivel iszonyat pontatlanok lettek. Ugye arty ellen is megvan hogy hogyan kell játszani. Folyamatos mozgásban és fedezékben, az arty nem ellenfél... Amiket meg leírtál az ez előtt is volt..
Szóval a játék ilyen téren nem fejlődik.. pl T30-al oldalba lősz egy szutyok AMX-et vagy egy t50-2-t ls "enemy is hit" és sehon semmi.. valóságban szét szaggatná egy olyan lövedék azt a 40-60mm-es páncélt... de itt nem...
-
Enzolord
addikt
válasz
Gab_bee_tm #12933 üzenetére
Hogy tréék a tízes artyk, az több, mint jó... Rájuk fért....
Viszont én is tapasztalom a dombon, házon át bevitt lövéseket, a tankok fenekéről történő pattanást, és ezt orvosolhatnák...
Az, hogy sok a noob, azzal nincs mit csinálni, max anyázunk meccseken át.. -
Gab_bee_tm
csendes tag
válasz
octopus666 #12934 üzenetére
Igen, Sok olyan játékos van aki X meccsel le nooboz egy jobb játékost, mert apuci fizette Lövejéből kilőtted...
És valóban, ha a játék követné a valóságot, akkor pl a fele tank nem lenne a játékban, és pl a T30 is brutál kemény tank lenne.. mint a valóságban volt.. 290mm-es front páncélzattal... -
Gab_bee_tm
csendes tag
Ezzel tökéletesen egyetértek veled. Ez a játék, minden egyes patch után egyre rosszabb és rosszabb... Fejlesztések? Vannak, de nem a játék miatt. Oké, hogy a játék jó és a sok "pro" játékos miatt olyan amilyen, de ezt az MM tudná orvosolni, de nem teszi. Szerintem itt már mint mindenhol a pénz a lényeg... a játékélmény már csak másodlagos. Szerettem ezt a játékot, de ma már egyre kevésbé köt le. A mostani X-es arty-k kész vicc... van nekem is 2, de szánalom amit műveltek vele...
-
Gab_bee_tm
csendes tag
Egy kis módosítás és szünet után ismét üzemel a World of Tanks API, ami a játékos részletes statisztikáit mutatja meg.
Következő fejlesztésekre ötleteket várok. Hamarosan a klán keresési opció is vissza kerül!Az alábbi linken lehet megnézni a statisztikádat:
WorldofTanks API by Gab_Bee_tm -
dfsz34
őstag
én egyszer egy idiótát négy direkt lövéssel kinyírtam, mert beszorított a falhoz, hogy moccani sem bírtam. az előzménye annyi volt, hogy elfoglaltam a kedvenc helyét és önbíráskodni akart, addig lökdösött, hogy lelőttem a láncát, erre nekiszorított a vasúti kocsinak
mondtam neki, hogy kap 10 másodpercet és lőni fogok
csak ezt nem néztem, hogy szakaszban volt a barma és a szakasztársa odajött és kilőtt, mert próbáltam lökdösbe kijönni, de nagyon lassan ment
biztos, hogy mindkettő riportolt, meg még ki tudja mennyien, mert telesírták a chat-et és semmi még egy levelet se kaptam, semmi
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Cucuska2 #12879 üzenetére
a német ág előtt 1ik kedves barátom acc.-jával játszottam, neki T10-ig megvolt az IS ág. nagyon tetszett de nekem a német technika szimpibb volt és persze örülök, hogy azt fejlesztettem, jobban illik a játékstílusomhoz.
emre az E100 csak akkor jó ha kicsikkel vagy 1ütt , akik hírből sem ismerek a weakspot -okat ! kerülj össze egy 5-10K játékkal rendelkezővel, ne félj minden szögben átlő ! ha valaki meglátja hogy Maus vagy E100 azonnal vált goldra, és akkor bizony egy T8 -as AT vagy T9 tank is kellemetlen meglepetést tud okozni , ettől függetlenül jó csapatban használható , nekem is nem 1x volt 10K+ szerzett sebesülésem
-
Preda
aktív tag
Hát ezt nem hiszem el. Mai első meccsem Panther/M10-el éppen meg is lett volna a master badge még volt hátra két ellenség és kilő a saját M6-unk. Kellett volna még pár lövés nem hiszem el. Lehet feljelentem megér neki egy 3 napos bant. Jah és laggra fogja
. Ki is akadtam.
-
CHaooSS
őstag
Ha valaki akar szakaszban játszani jelentkezzen. ( RU szerver ! )
kéne már magyar szakasztárs is -
p06
senior tag
válasz
dfsz34 #12913 üzenetére
Hát én személy szerint azt a nagy fejlesztési kőltségből adodó előrelépést nem látom. De lehet bennem van a hiba, vacak "optimalizáció" serb vagy ki mondta ha akad akkor vegyél másik gépet.... maga a játékmenet közel 1 éve nem változott... szoval én nem látok akkor minőségi ugrást amekkorát szerintem a bevétel megengedne. SZERINTEM
-
joergie
őstag
Vacak a marketingstratégiájuk. költenek a sok tv-spotra, de hogy fizessenek egy használható marketing cégnek, vagy felvegyenek erre használható képzettségű embereket, azt már nem. a másik ami miatt ez lehet, hogy a vásárlói szokások/magatartás iszonyú változó Európában, így elég nehéz mindenhol úgyanúgy eladni a terméket, illetve megtartani a játékosokat, akár fizető, akár ingyenélő.
-
Flayer
senior tag
-
dfsz34
őstag
sokadszor igaz, hogy stock tank nem tank
is8-ra felkerült tegnap este a top löveg és ma a torony és minden megváltozott
az is jót tett szerintem, hogy emelték a credit termelés, igaz prémiummal, de ritkán fordul veszteségbe azóta, inkább csak akkor, ha sok gold lőszert kell használjak
az egész is vonalra igaz akkor ez, kv1s, is, is3 és az is8 is stock állapotban használhatatlanok és inkább csak bosszúságot okoznak
-
Flayer
senior tag
válasz
Simulacrum #12908 üzenetére
Üdv!
Na így vagyok ezzel én is csak nekem prém tankom sincs se fiókom!
Ami arany van azt a jelszó megváltoztatásáért kaptam meg a mobil számot kellett megadni valamiért!
Csak az egy napos free prím kódot szoktam használni!Lassan haladok de nem érdekel a lóvét meg más értelmes dologra költöm(cigi,sör) -
Simulacrum
senior tag
Egyáltalán nem értem egy cégnek miért az a koncepciója hogy minél többen regisztráljanak, hagyják ott a játékot és újratermelődjön a játékosállomány.
Pedig nem nehéz rájönni. Ahogy már mások írták az új regisztráló lelkes. Halad valamennyit, majd egyre nehezebben tud előre lépni és megtalálja a prém tank lehetőséget és jól befektet, míg a visszatérő játékosnak van egy-vagy két prémtankja és azzal jól elvan. Én is pl. egyszer költöttem eddig a játékra egy nagyobb összeget, de azóta egyszer vettem csak aranyat, azóta semmi, már nincs miért. Elérve pár olyan tank, amit akartam, az újak kevésbé érdekelnek, ami viszont mégis arra meg szépen ráérek lassan kifejleszteni.
-
dfsz34
őstag
simán.
most égett a pofám, összesen 10 HP sebzéssel és két killel zártam a csatát
nem volt szándékos lopás, de is4 és is8 elég nagyot lőnek, ha hagytam volna nekik
érdekes, hogy xp alapján felső közép mezőnyben végeztem így is, igaz volt több kritikus találatom, de sebzés csak 10hp
-
Mcray
senior tag
Ti is szoktatok úgy harcolni, hogy teljesen se kép se hang beleélitek magatokat a feladatba és mire feleszméltek, ott álltok egy roncs temető közepén pár HP-val? Tiszta Kill Bill hentelés
KV-4-emmel és egy T32-vel összecsomagolunk ketten egy egész szárny tier 8 és 9 heavy-t. (Arty segítséget kaptunk szerencsére) :
-M46
-IS-8
-KV-4
-KV-5
-T26 SP
-ISU
-IS-3
-T34-3700 sebzés
-1000 spot alapú sebzés
-5900 potenciálisan bekapott sebzés1212 Xp
70 200 credit prémiummal (40 000 tisztán)
Amikor elkezdtem felébredni a ködből újjonganik kezdtem, erre egy full HP-s KV 4 ami addig elbújt kijött és kiszedett. De ekkor már csak ő élt és a csapat kiszedte.
-
myckey
veterán
nem kell itt alacsony tierezni
magasabb csoportban is ugyan úgy szopcsi vanvoltam tegnap vagy előtte olyan tr 10 csatában is,hogy egy 15 és egy 28 ezres játékos,vígan nézte sarokból,hogy 4 ellenfél rám jön és megerőszakol
nyomhattam én nekik akármit.
de sorolhatnám tr 8-9 ben is -
dfsz34
őstag
válasz
GaburroSan #12900 üzenetére
Érdekes, hogy a panther 10-re relatív könnyű az ászt megszerezni, pedig most volt akcióban úgyhogy biztos sokan játszanak vele.
Nagyon jó kredit termelő képessége van mert olcsó a lőszer és a javítás is és lehet vele csipegetni a fürgeségére és a jó helyezkedésre alapozni de a verekedős harcban már nem sok esélye van. A su152 troll ágyú szemből is simán átviszi
Kb közepesen játszom a T34-el de a panther 10 több kreditet termel. T34-el nehéz tiszta lövéshez jutni, nagyon kell vigyázni a testére és sokszor kap kegyetlen csapatot tier9,10 tankokkal, úgyhogy sokszor örülök, ha két-három találatom van vele, amig a panther max tier8-t kap, azok ellen azért egyszerübb és nem sokkal kevesebb az átlagsebzés vele.
Nekem a mumus a t29 és persze szinti mindig van az ellenfélnél, na azt szinte lehetetlen szemből sebezni még akkor is, ha nem rejti a testét csak elég neki kicsit forgatnia
annyira meg azért nem gyors a p10 hogy kényelmesen körbeforogja, úgyhogy marad az oldal meg a hát, de ahhoz helyzet kell, magától nem fogja nekem az oldalát meg a hátát mutatni -
GaburroSan
aktív tag
Megfelelő kezekben a csatát eldöntheted vele!! Főleg mivel 50-60% tier 7ben játszik és oda ez a gyorstüzelő tökéletes! 3,7sec rof 120-180 dmg közötti sebzést oszt ki! KV1-s kioszt 12,5 sec alatt akár 488 dmg addig a Panther/M10 3x120-180=360-540 dmg!!! Szóval nem rossz!!
-
csaabz
őstag
válasz
GaburroSan #12900 üzenetére
Mi a véleményed róla?
-
dfsz34
őstag
válasz
Imilenni #12899 üzenetére
Illetve rengetegen bottal játszanak, szinte minden csatára jut egy tétlen játékos
a ravaszabbja legalább annyit megcsinál, hogy a prémium tankkal előrerohan és kilöveti magát, de mondjuk ehhez ott kell lennie, a bot még ennél is egyszerübb
láttam már ilyent és a gyereknek ott a lowe meg a t34 felváltva használja, az xp-t meg arannyal átkonvertálja és hipp hopp tier 7,8 vagy még magasabban játszik, de ő legalább az előrerohanós technikát használta, nyomult mint állat mindenre lőtt, ami mozgott és persze pillanatok alatt kilőtték őt is, gondolom akkor váltott a másik tankra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged