- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka16
aktív tag
Valaki érti mi befolyásolja, hogy mennyi XP-t kapunk? Kilőnek egy perc után. Van 235 sebzésem, győzünk, 469XP (TP). Pár menettel később 3 kilőtt ellenség, 2068dmg, győzelem 769 XP.
Fickó valami bazi nagy tankkal csinál 4690dmg-t, 6 kilőtt ellenség és kap 1050XP-t. A guta ütött volna meg az fix. -
Enzolord
addikt
Az új pályán életem első egérfogóját hoztam össze, Jó anyámék netezős gépén..
1024*768 felbontás, Nvidia N210 kártya passzív hűtéssel dübörgött a 40 fokban, de megvan...
Nem tudom, melyik játéknál használtam ezt a felbontást utoljára...
Talán Carmageddon, ha valaki még emlékszik.. -
Strauss
senior tag
Sziasztok! Az általam bevitt találatok jelzésénél csak kockákat látok. mitől lehet? font készlet? és ha igen melyiket kell telepítenem? thx.
-
Urak!
Hogy tudnám azt megoldani, hogy görgővel tudjak váltani arcade/sniper mód között? Úgy, hogy görgetek ki sniper módból, majd az ideális pontnál átugrik arcade módba. Eddig működött, most 8.7-ben nem megy. Célzórendszert tekintve egy Melty's cuccot felülírtam Hardscope-pal. -
scyllarus
veterán
válasz
kirjak #14580 üzenetére
Köszi a segítséget, CIII lett.
A modpakkot is kipróbáltam, a szinkront ismertem, a Mázik Richárd-féle nekem jobban bejött, a célkereszt is a csicsás verzió, ezeknél visszaraktam a korábbit. A motorhangok viszont nagyon jók, a garázs és a tankikonok is, úgyhogy a többi maradt. Ezért is köszi. -
forras2
őstag
T29-en ha az alap lövegtorony van fent, akkor a lövegen van csőszájfék.
Ha a fejlesztett lövegtorony van fent, akkor már nincs csőszájfék. Fura -
-
nyunyu
félisten
válasz
dorka16 #14561 üzenetére
Hol van a határ a közepes és a nagy kaliberű töltésgyorsító között?
Altalaban amelyik tankra lehet tenni 105mm, vagy nagyobb urmeretu agyut, arra kell a large rammer-
Pl. KV1-S, T29, de nemeteknel csak az Tiger II-tol kell, hiszen a Tig H/P-n csak 88mm van.TDknel nagyjabol ervenyes a szabaly, egyedul a JP es a T25 AT volt kivetel. (ezekre meg mindig kozepes rammert ir a wiki)
AC Mle46-ra, SU-152-re eddig is nagy kellett.
Nyolcasokra a SU-101-et kiveve mindre nagy kell. -
scyllarus
veterán
Segítséget kérek: az amcsi szerveren most féláron van a Churchill III és a T-14 is. Melyiket érné meg jobban megvenni? Nyilván kreditfarmolásra venném.
-
grex4
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #14566 üzenetére
4%?
Az max század.
Én 10ből 9et nyertem ma, nem is erőltettem tovább mer tudom mi lenne a vége...
-
PR0JECTNR56
addikt
A csata eredménye eléggé átlag, az elérése viszont annál nehezebb volt.
A képen látható T-25-ös nap első győztes csatájának 16 ezt megelező zsinórban vesztes csata és 4%-os winrate csökkenés volt az ára. A 8. bukott csata környékén már a szopóágdetektorom mutatója igencsak kilengett.
Játékélmény & MM at it's finest. -
dorka16
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #14559 üzenetére
Hol van a határ a közepes és a nagy kaliberű töltésgyorsító között? Vettem a SU100-hoz a 85mm-es ágyúhoz közepeset. A 100-hez már nem jó?? Csata közben nem látom a periszkóp meg az álcaháló mellett.
Mondjuk nagyot nem is tudok hozzá venni. -
jano_77
nagyúr
ENNEK a második felére tud vki segíteni, hasznos infóval szolgálni?
-
PR0JECTNR56
addikt
Érdekes lett a 8.7. A teljesítmény szignifikáns gyengülést mutat néhány pályán (addon/mod-ok nélkül is teljesen gyári állapotban), az MM finomhangolását eddig abszolút nem észleltem, az új pályán pedig még egyszer sem voltam. Továbbá a 10.5cm-es löveg a Jagdpanther-en immáron nagy kaliberű töltésgyorsítót igényel, tehát kukázható a mostani. Eddig nem tetszik.
-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e #14552 üzenetére
Pedig csak a hétvégén lesznek: These bonuses and missions are available in-game from 27th July at 07:10 until 30th July at 07:00 CEST (GMT +2).
Csak az akció címe az, hogy: Special: August is Coming. - Ha jól tudom augusztusban lesz a WG 15 éves.
-
AlexWolf
senior tag
Na végre egy értelmes hétvége!
-
joergie
őstag
-
-
Djuree
félisten
foch, acélfal, 12230 dmg elnyelés...lődd át! nem megy? tudom!
én azért lőttem 4600-at, 3 t9-et tartottam sakkban...
-
kirjak
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
-
Eagle16
addikt
Hétvégi akciók: [link]
Commanders,
August will be important for us. At the moment, we are a bit like children waiting for a birthday party, sending cards and choosing the balloons… well, we won’t say anything more but we are really excited! As we are waiting for the real goodies to arrive, this weekend’s special is small. However, we have a few bonuses and two nice missions to enjoy this weekend … just to get you in the mood for the upcoming ones!Double Crew Experience
A well-trained crew can improve your vehicle’s performance dramatically, so this weekend your crew will learn faster.
Make your tankers smarter!Mission: Fear Me!
If you manage to deal at least 3,000 points of damage and destroy at least 3 enemy vehicles in a single random battle, you will automatically be rewarded with double the amount of experience you won for this epic battle.
It is time to get the big guns out!Mission: Experience Earner
If you manage to earn at least 50,000 experience points in a single day, you will automatically be rewarded with one day of Premium account. Please note: the bonus experience granted for premium accounts and the first victory of the day will count towards the total. However, other bonuses (including that awarded for completing ‘Fear Me!’) will not.
A day lasts 24 hours... are you ready for the challenge?
Of course, this mission can be achieved every day once per account during the offer.Mission: The Reaver
This mission is for the drivers of Tier IV or higher. Choose your weapon: light, medium or heavy tank, then enter random battles and destroy as many enemies as you can in a single day. A day starts at 07:01 and ends at 07:00 CEST (GMT+2)
If you drive... ...and you destroy... ...you will earn
Light Tank of Tier IV–X 25 enemies in one day Improved Ventilation (Class 1)
Medium Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 2)
Heavy Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 3)You can complete this mission with each of the three tank types, but only once per account for each type.
Which are your favourite light, medium and heavy tanks to achieve this mission?Medal Hunt: Confederate
Each time you earn the Confederate medal by helping your team to destroy enemies, you will automatically earn 15,000 credits. You must have damaged more vehicles (at least six) that were then destroyed by others (or self-destroyed) than anyone else in the battle. The medal is awarded only to the best team-players.
Be the team-mate everyone wants in their team!50% discount on (re)training
Sometimes, you need to rearrange your crew’s skills to better suit the tactics you have developed. This weekend is the right time to teach new things to your crewmen, whether you use gold or credits!
Unfortunately, “serve coffee” is not available in the list of skills.50% discount on barrack bunks
Do you need to hire more and more people as your arsenal increases? Provide them a sweet place to sleep for less.Lights off at 22:00, no mobile phones allowed.
These bonuses and missions are available in-game from 27th July at 07:10 until 30th July at 07:00 CEST (GMT +2). -
virkir
veterán
válasz
jano_77 #14535 üzenetére
Ha már ott ennyire szar akkor egyértelműen a neted a hibás.
Nyitsz egy parancssort
Beírod: ping bix.hu /t (szóközökre figyelj) és hagyod futni 1-2 percig.
Ha ez aránylag elfogadható (ne kérdezd mennyi lenne mert nekem majd közvetlen elérésem van 2ms-al) akkor egy biztosan európai szervert ugyan így megpingelsz (a bix.hu lecserélve) és megnézed arra mennyit ad.
Ha országon belül még elfogadható akkor a szolgáltatód szervere a rossz ha azonnal gyengét mérsz akkor meg lehet a vonalad hibás valahol.kirjak
Mi köze a rendszernek a net válaszidejéhez -
jano_77
nagyúr
válasz
virkir #14531 üzenetére
Esetleg tudsz ebben segíteni, hogy mit is csináljak, hogy ellenőrizzem a szolgáltatós és EU szerveres pingemet?
Speedtest.net oldal jó erre? Itt is sajna 108 ms lett a ping!? Akkor a szolgáltatómnál keresendő a hiba ezek szerint?(#14530) Diarmand: nem hinném, hogy a 8.6 óta meggyengült a gép....addig nem volt gond!
-
LicskaiJ
aktív tag
ÉN a Jacktor MOD pack-et használom, nekem eddig ez jött be a legjobban...
-
vJokka
aktív tag
J1mbo szálkereszt nálatok nem zabálja az fps-t? Nálam kb -10-et "dob" a teljesítményen, ami átlag 40 fps-nél nem túl üdítő.
-
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #14526 üzenetére
Ép még a homloklebenyed? Csak mert még nem láttam tőled olyan hozzászólást, amiben ne szerepelt volna az a bizonyos smile... mellesleg tudod, relax. Te stílusoddal élve: fasznak mindig verni magad minden szarért.
Mellesleg nekem nincs bajom a pinggel és nem laggolok. Nem lehet gyenge a géped? Akkor van ilyen
-
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #14520 üzenetére
értem, köszi
-
FoBCRaistlin
őstag
A napokban akartam én is írni, hogy valami fura picit.
Egymás után 2 tankkal lőttem elsőre rack-et, aztán kaptam én is párat. Összesen nem pukkantam annyiszor mint azon a napon.A legviccesebbet be is raktam, amikor az ELC-vel pukkantottam elsőre a PTA-t.
-
jano_77
nagyúr
ez vicc kategória: semmi nem megy a háttérben és mégis 120ms a ping és 20-30 között változik az FPS! Mi a faszt csináltak a játékkal?!?
-
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #14522 üzenetére
Annak az esélyét csökkenti, hogy felrobbanj. Ha nem lett volna, akkor valószínűleg elpukkansz.
myckey
Nekem Type-on van, eddig kb. 5x robbantam talán, de akkor már sérült volt. Szóval jó tud lenni, lényegében ad még egy esélyt. -
GaburroSan
aktív tag
Skacok! De most tényleg a Safe storage perk-nek van 1általán értelme?????????Hiába van a töltőnek 100% volt hogy 1 csatában 2x is el lötték!!!Már unom!!!!
-
jano_77
nagyúr
válasz
GrooveHero #14520 üzenetére
Ez tényleg nem ártana, mert az is csökkent nem keveset ezzel a patchal!
-
-
-
L4mie
veterán
válasz
Djuree #14513 üzenetére
esetleg valami faja mode packot tudtok ajánlani?
- J1MB0 célkereszt
- fent említett minimap
- valami stat mode
- garázs mód
- bővített damage panel
- meg ami tetszett, hogy kiírja az általam osztott sebzése
nem XVM-es célzókával, mert az nálam -20-30 fps volt :[ pedig nagyon látványos/bocs, halál noob vagyok a mode-okhoz, múltkor valaki linkelt itt egy sajátot ami nagyon bejövős volt, kb ezek voltak benne, meg valami más healt bar/
-
Atlantis
veterán
Ez lényegében egy T-34-2, amin a 122-es cső van. Remélem, az ágyúja kap egy 0,48-as pontosságot és egy 3,4-es célzásidőt, oszt lehet örülni a 300-as gold átütésnek. 12s-enként lőni egy medium-mal és még gun depression se nagyon lesz (ha követik a kínai hagyományokat)?
Biztos sikere lesz így is, mert amilyen sokan vágynak mostanában T59-re, erre lecsapnak majd, mint gyöngytyúk a takonyra.
-
L4mie
veterán
Srácok, SP változott most 8.7 el? mert én nem vettem észre se számbeli, se másmilyen különbséget.
btw: map- mode-t még mindig keresek, olyant ami mutatja az ellen utolsó ismert pozicióját és típusát.
-
joergie
őstag
válasz
Djuree #14502 üzenetére
ehhez még kéne egy lóerő/kg összhasonlítás, meg torony és hull forgási sebesség. nem a type-ból kell kiindulni, hanem a T-34-2 eddig teljesített adataiból, bár sokan használják 100mm-essel, az az ágyú még tier8ban is megállja a helyét. engem legjobban a függőleges kitéríthetőség izgat.
[link] -
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #14499 üzenetére
+1
14,4 sec reload az kicsit sok egy med - nek .... T44 -et is a 100 mm -es ágyúval használják, pont a hosszú reload miatt ... még az E75 se tölt ennyi ideig ...
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
12 sec alá lehet vinni a prém rízzsel!
-
Djuree
félisten
azért a jó öreg type überelhetetlen még mindig:
-
Enzolord
addikt
válasz
Az meg cirka a T34 tűzgyorsasága..
Vagy a T-44 122 miliséé.. Viszont ennek keményebb a buksija...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest