- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Valaki tud arról, mi a fenét csináltak a T-54-el meg a 3002DB-vel?
Pöccs noteszben semmi a garázsba meg nem volt prém lőszer a T-54-ben a DB meg stock állapotában állt. -
mcwolf79
veterán
Basszus némelyik pályát meg sem ismerem ezzel a tupírozott grafikával
-
nyunyu
félisten
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #14291 üzenetére
Amennyiszer hallottuk már, hogy most már vesz premiumot, csak ez meg ez meg ez érjen véget/fejeződjön be... fúú... nem hiszitek el...
-
[-HERO-]
senior tag
Azt nem tudja megmondani valaki hogy SLI-nél működik-e már végre rendesen a WOT fullképernyőn?
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #14286 üzenetére
Aztán eladod, és megint visszaveszed... Ismerős...
-
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #14279 üzenetére
Nagy ügyet nem csinálok belőle, eladok egy-két porosodó gépet, oszt már ott is a garázsban a gépsárkány
-
Bingisz
addikt
Valaki működésre tudta már bírni a Historical Gun Sounds modot?
Ha beteszem a helyére, akkor kidob a játék. Mondjuk az alapból nem tetszik, hogy a sima res mappát is zaklatja, még szerencse, hogy csináltam róla mentést.Szóval, ha valaki tudja a módját az elindításának, vagy ismer hasonlóan jó Gun sound modot, az kérem ne tartsa magában
-
myckey
veterán
válasz
marked one94 #14279 üzenetére
te csak lövöldözzed a hódat a 704 Obival
ha má az E5 messze vótBingisz
egy két tál bab,akár tejjel leöblítve,desszertnek valami gyümölcs
lesz ott hisztórikál szónd módfú de poénos vagyok -
vbbb
őstag
Amúgy nagyon fasza ez az új patch...tartósan 20-30fps...gratulálok sörbi
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #14277 üzenetére
Amire neked meg lesz az a szörnyeteg addigra nekem is meglesz a obj 263
-
olcsii
aktív tag
Jelentem
Ac 46 utan feludules lesz a 48. Ugyan picit lasabb(lomhabb) de az agyuja eleg jo bar celzas nelkul nem nagyon lehet vele loni. A pancelja sokkaljobb. De hidjuk hogy nem tudnak atloni barhol!! Mert meglepodsz hogy hol lehet atloniartyval akar egy lovessel kitudnak szedni.
Most vettem meg a t-69 alap agyuval is hasznalhato volt. Par kort mentem nagy agyuval egy picit jobb , megeri kifejleszteni. 4400 sebzesre az elso osztalyt megadta
de ezt meg a kis agyuval hoztam ossze. Eleg gyakran ellovik a toronyforgast.
-
olcsii
aktív tag
Ismer valaki olyan személyt aki "deputy commandernek" alkalmas lehet? Esetleg fieldnek?
Mert szukseg lenne a klannak 1 deputyra meg 1 fieldre:p nem kinevetni a roviditesert -
forras2
őstag
Van most ez a verseny.
Erről van valami lista, ahol meg tudom nézni, hogy melyik tankkal jelenleg hányadik vagyok? -
Vitiris
aktív tag
válasz
nyunyu #14269 üzenetére
Sajna arra még nem jöttem rá! :S Valszeg az a flashben van letárolva! És én ahhoz nem nyúltam. Az eredeti Deegies. Gondolom a visszacsatolás rutinját megváltoztatták. Úgye elvileg a WOT hivatalosan csak 4x zoomig ment.
Ezt csak szabim után tudom megcsinálni, most már hulla vagyok
szrtm keddre meglesz! Ha csak addig mondjuk Soulza nem oldja meg. Egyszerűen kiszedhettem volna azt a kijelzést
De az nem lett volna elegáns. Nekiesek majd a swf filoknak!
Vagy ha valakinek van kedve kibogarászni rajta. Én nem ezt a mod-t használom(nekem zavaros), csak annyian kérték hogy mondom megnézem mit lehet tenni. Sajna ennyi telt csak tőlem. :S
-
ricspusk
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szeretnem eladni a wot accomat és tudom persze hogy ezt nem szabad de esetleg valaki tudna segiteni hogy megis hol lenne érdemes meghirdetni egy elég komoly accot?HELP!!!!!
-
szbalogh
addikt
válasz
bullseye #14265 üzenetére
Én is sokszor vagyok így. Főleg mostanában, hogy bilizni tanítjuk a gyereket
Volt, hogy cw-ről léptem le
de az épp nem volt érdekes, mert IX-es tankokkal jöttek szóval így is simán nyertünk. Sőt ha van egy kis plusz időm és csak a laptop van közelben én is próbálok 5-10 fps-el játszani, hogy húzzam a tankjaimat. Ez látszik is a statomon, de az utóbbi 2 hétben lett 2 új X-es tankom és így hasznosabb vagyok a klánomnak.
-
bullseye
addikt
válasz
marked one94 #14263 üzenetére
"csak időtöltésnek" játszik, sokszor elindítja a csatát, de nem ér rá ott lenni, és csak egymagos géppel játszik, 2 megás nettel.
Mint kiderült a '91-es évfolyamba járt, tehát nem kiskölyök, de pl. végig magyarázta, hogy nem akar a klánomba jönni, már többször mondta, amikor hívtuk – és nem értette meg, hogy nincs klánom, és nem hívtam. Azóta sem tudom, mire gondolt. Azt sem értette, mi az AFK (vagy a PH!), de felajánlotta, hogy ha bejelölöm Facebook-on segít...
Az egész párbeszédet inkább nem tenném be, mert hosszú, meg randa helyesírási hibáim vannak benne, de akit érdekel privátban átküldhetem.
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Tud valaki valami értelmes hang módot ehhez az új 8.7-hez?
Az alap hang nagyon gáz, mintha játék pisztolyokkal lődöznének
Illetve, ha van, és tudtok, kéne nekem valami értelmes, nem túl csicsás vehicle ikon.
Kerestem, kerestem, de semmi értelmeset nem találtam, csak ilyen túl színes, csicsás szarokat. -
Macka
veterán
Volna egy kérdésem:
Annak idején E75-höz ki lett fejlesztve a 12.8-as ágyú. Ha jól néztem a Ferdinand is ugyanezt használja, mégis újra ki fell fejlesztenem???Benéztem, az E75-é Kwk, a Ferdié Pak...
-
vbbb
őstag
Valaki linkelne egy működő minimap mod-ot ami kirakja középre nagyba CTRL-ra a térképet?
-
bullseye
addikt
T69 gyorsul a jobb motortól és lánctalptó? Mert annyira lomha (nem csak a T71 után, amúgy is), hogy lehet inkább azt veszem előbb, mint az ágyút...
-
Vitiris
aktív tag
válasz
kirjak #14247 üzenetére
A wotinfos Deegies is az enyém!
Soulzának már köze sincs hozzá. A flash filok az eredeti Deegies-k, a pyton scriptek sajátok. (néhány ötlet oroszoktól) És a zoom mód is saját, mert másra kiakadt a sight.
Soulza odáig nem jutott még el hogy a xml configot koreairól áttegye, mert azonnal behalt rendszer.
Most lehet látni hogy a kommentek magyarok!Soulza ha jól tudom még mindig dolgozik a sajátján, ha kész lesz azt majd hívhatjuk Soulza modyfied deegiesnek vagy akárminek. Amúgy is el van szállva magától!
Bármi legyen is elmondhatjuk hogy az új Deegies már magyar fejlesztés legalább is 40%-ban.
A noscroll.xml csak azért van ott, hogy lehessen állítani, csak úgy mint a zoomx.xml is, persze lehetett volna kihagyni a csomagból de én úgy gondolom hogy a játékosoknak szíve joga állítgatni testre szabni a rendszerüket, azért is próbálok mindent lefordítani, configokat magyar nyelvű magyarázatokkal ellátni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #14249 üzenetére
A hiba magától megoldódott, még kellett neki vmi 280 megás frissítés
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
GrooveHero #14249 üzenetére
Ez jött nekem is elő kb 10 perce. Fogtam és újratelepítettem a játékot.
-
myckey
veterán
válasz
psycroptic #14234 üzenetére
egyik csatában szidták a WG-t ez miatt
hogy sikerült egy jól használható gépet cserélni egy ilyen fostalicskára -
szbalogh
addikt
"Players with a Premium account during the maintenance will be compensated."
Eddig nem érintett de ezzel az updéttel nagyon beszívtam. Mi a kompenzáció? Automatikus vagy írni kell nekik? -
bullseye
addikt
Olyan történt ma, nem fogjátok elhinni... beszédbe elegyedtem egy vérpiros játékossal, hátha kiderül, mi hajtja. Ha akarjátok, mesélek
-
nyunyu
félisten
Latom MMet sikerult megjavitaniuk.
Elobb kettovel tobb top tankja volt az ellennek, mint nekunk.
-
Atlantis
veterán
A történelmi hangos pakk nálatok működik 8.7-tel?
-
Sanya
nagyúr
válasz
psycroptic #14234 üzenetére
elvileg sokkal
-
Iron Funeral
őstag
Na, szóval ha valakit fel szeretnék nyomni a supportnál TK miatt azt hogyan tehetem meg?
-
munnergep
senior tag
Mt-25 eladva.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
kirjak #14218 üzenetére
Az XVM-nél kell frissítés! Mert közben kijött a 4.1.0
Megcsináltam!
http://data.hu/get/6770969/Vit_fullXVM4.0.0_v4_8.7.zipSnipermódba shift-l vált!
Vagy a noscroll.xml-be engedélyezed!
-
Angel1981
veterán
válasz
kirjak #14218 üzenetére
Erre érted?
Csak mert én is gondolkodom a kipróbálásán. -
kirjak
aktív tag
válasz
Vitiris #14200 üzenetére
Letöltöttem az általad belinkelt (korábbi) packot és modokat, xvm nem működött, a sniper mód meg eltűnt . A kifelé zoom szuper volt de befelé csak a csőig jut aztán megáll hiába tekerem.
Full uninstall és kezdem a kályhától, letöltöm ismét az a biztos.
Amúgy a célzórendszered fenomenális, ezt kerestem már ezer éve. -
dorka16
aktív tag
Valaki tartana nekem egy gyorstalpalót, hogy a noobmeter-en mi mit jelent és mi számít jónak?? Sokat hallom a WN6 WN7 kifejezést és nem ártana tudni mit is takar. Köszi!
-
nyunyu
félisten
Tank Icon Maker 0.8.7
Ha cirill betus helyett olvashato roviditeseket akarsz, akkor ezt masold be a data konyvtaraba, majd a Name/Text property mezonel source-nak valaszd ki. -
Remus389
veterán
válasz
Djuree #14211 üzenetére
tökmindegy egyrészt praktizálom velük a germán nyelvet
másrészt kitapasztalom a dolgot velük, oszt ha bénák, átlépek máshová
remélem felvesznek egy jó klánba majd, és remélem, mondjuk nem az egészet, hanem mondjuk az utolsó 1000 csatát nézik, ami aktuálisabb [link], és még mindig növekedőben vagyok
na mindegy
-
GrooveHero
addikt
válasz
Remus389 #14206 üzenetére
igen, igen és igen. De előbb partra kell szállni, és akkor tietek a terület, amit természetesen mindíg meg kell védeni, szinte minden este, ha csak nem a döntősök döntetlent játszanak, mert abban az esetben mindketten kiesnek és tietek marad a terület. Másnap este azonban már megint csatázni kell, hogy megvédd.
javaslom ezt elolvasni
-
joergie
őstag
válasz
Remus389 #14203 üzenetére
annyit ad hogy bekerülsz egy max 100 fős közösségbe, és részt vehettek a wot clan wars csatáiban goldért.
-
Remus389
veterán
na meghívtak egy klánba és elfogadtam
most ez hogy van?
ez a klánom [link]
most ez hogy van? egyszerre max 3-an mehetünk vagy hogy?
-
törölt tag
Cipi75 néven futok.
A mai napon kb. 15 parti alatt 4 csapattársam lőttem ki, teljesen véletlenül.
Ha valaki meglát a csapatában, meneküljön a közelemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve