Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Hagyjátok már abba. Nem kell ennyire f*sni a 16/1 tablettől.. Szépen le kell tiltani a frissítéseket,és máris van 5 GB szabad hely. Pár hét használat után ha nincs baja a gépnek,lehet törölni a recovery particiót,további 5GB tárhelyért. Csak egy pendrive kell, hogy azon pihenjen a visszaállításhoz szükséges cucc,és kész. 10GB meg bőségesen elég átlag felhasználásra.
Persze ezzel nem azt mondom,hogy bárki vegyen ilyet,de akinek nincs pénze,vagy nem szán többet nagyobbra,és nem nagyok az igényei,az nyugodtan vegye meg,maximum rájön,hogy ez kevés lesz neki. Nekem amire kell,arra jó,csak sajnos hibásat fogtam ki,és most garanciában pihen.
Aki megteheti,az inkább vegyen legalább 32 gigásat,aki nem,az ne féljen,tabletnek így is jobb (nekem legalábbis) mint egy droidos.Annak mobilon a helye,nem tableten. (szerintem)... -
tajner10
tag
Lehet tudni hogy kb mikor és mennyiért jönnek majd az új cherry trail procik?
-
mcs
veterán
Na mindegy, majd fél év után megtapasztalom, mennyire lesz kevés a tárhelyem vagy sem. Némileg pozitívan állok hozzá, mert az 512 ramos android telefonokat is agyonszekálják, közbe nekem meg nem volt egy Vodafone Smart 4 Minivel ebből a szempontból gondom. Az is igaz, hogy én figyeltem olyan apróságokra is, mint például a Facebook böngészőben való megnyitása és memóriapucolás.

-
dr.laci1
tag
válasz
koncsik
üzenetére
még nem vettem,de félre tettettem .csak azért érdeklődöm,mert androidos tabom volt,csak a fiam használja.ővé kijelző törött.viszont ilyenem még nem volt.meg hát a lumia 930 mellé jobban passzolna egy windows-os tab.az androidot egy lg p500 al kezdtem.a windows phone vonalat egy lumia 520-al,majd 625,930.
elsőre nem fektetnék bele sokat,mert nem biztos,hogy bejön.van asztali gépem,laptopom,de windows tabletem nincs -
válasz
dr.laci1
üzenetére
Te is az edidzsitálnál vetted akciósan...
Én is rákérdeztem, itt talán van 1-2 lehetőség.
Első bekapcsolás után letiltottam a frissítéseket, most van majdnem 5 GB szabad hely rajta. VLC, totalcommander ment fel rá, beleraktam 64GB microSD-t és reménykedem, hogy valamelyik leírt módszer működik. Akkor majd elengedem a win8.1-et garázdálkodni.
Sajnos a céges almás kütyüim (16GB) már hozzászoktattak a sűrű install/törlésre. Valamint rendkívűl idegesítőek tudnak lenni (pl. sem chrome-ból, sem safari-ból nem tudtam hozzászólni itt a fórumban, mindig kidobott, akkor döntöttem el, hogy kipróbálok egy ilyet - mondjuk nem kizárt, hogy fórummotor hiba volt, de jó indok mindenképpen
)
Ezzel együtt nekem tetszik, amire vettem (böngészés, esetleg filmnézés, minimális játék, sz.e. olvasás) megfelel, a tartalmat majd az SD-re pakolom.
És persze surface 3 pro-ról álmodozok...
-
dr.laci1
tag
Sziasztok.
olyan kérdésem lenne,hogy van az archos 80 cesium tab.16/1 es.nem lehet rajta valahogy nagyobb helyet csinálni?mert a sima gépen lévő windows is tele van minden sz.rral ami nem kell,de egy csomó dolgot fel szoktunk telepíteni.vagy vannak kis méretű pendrive-ok,hogy azt is használja,mint tárhely?úgy ismerné fel,mint egy hdd particiónálást?esetleg a recovery particiót lementeni egy asztali gépre,s onnan életet lehelni bele,ha meghalna?
valaki tudna segíteni benne?
üdv.: Lacicsak azért kérdezem,mert ismerkedésnek nem vennék egy kisebb vagyonért.
-
dzsesztik
csendes tag
[link]
Surface 3 teszt, eleg jonak igerkezik szerintem, csak az ara
SSD van benne
Cherry Trail se nezz ki rosznak, CPU-ban nem nagy fejlodes lathato, de 3DMark 11 -ben tobb, mint 100% os javulas lathato.
Kivancsi leszek mit hozz ki a tobbi gyarto a Cherry Trail-bol!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Létezik echte tabletre való külön megvásárolható windows 8?
Ilyen kiherélt low profile-ra gondolok.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Windows-os tabletnál van e lehetőség arra hogy torrent programmal külső HDD-re töltsek le?
-
mcs
veterán
Szerintem túlzol. Frissítésekből se kell mindent felpakolni, mert általában a 60%ukat észre se veszed, hogy javítanának bármin. Már megvan néhány hete nekem is a 7es Lark, és 4 gigánál aligha van kevesebb szabadhelyem, pedig felraktam a Heroes 3at is. Böngészésnél max arra érdemes figyelni, hogy ki legyenek törölve az előzmények. A swap meg hibernációmókolásra eddig nem volt szükségem.
-
Jó feltételezés, köszi a válaszokat.
Közben találtam nem tökéletes megoldásokat: (elvileg Microsoft support engineer-ek által)
Registry Tweak , de az frissítések nem fognak menni és a visszajelzések sem bíztatóak első blikkre
A másik 3 fajta lehetőséget is kínál
Illetve mégegy máshonnan...
Nem ástam még bele magam a linkelt infok-ba, de ha megtettem kipróbálom melyik műxik (vagy nem) és visszajelzek.
Mégegyszer kösz.
-
Sziasztok! Hogyan lehet win 8.1 tablet-et rábírni, hogy az SD kártyára telepítse az app-okat? Előre is köszi a segítséget.

-
Necc
addikt
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Szerintem felejtos, a windows marketen kizart hogy lenne ilyen, ha pedig talalnal is desktopra, abban a pillanatban hogy elsotetul a kijelzo a rendszer befagyasztja az osszes asztali alklamazast (Atomos procikon, Core processzorok szerencsere nem tartalmazzak ezt az atkot), igy a tarcsazod mukodese leall.
Ha pedig registry buheralassal kiutod a connected standby-t hogy ne fagyassza az asztali alkalmazasokat, akkor alig par ora alatt lemerulne a geped. -
Abban mi a logika, hogy az ONDA V891w 32GB-os változatában van hdmi, a 64GB-os változatban meg nincs! Normálisak ezek?? Vagy van, csak elírás lenne? De az Alin, minidealen meg az onda shopnál is ezt írják.
-
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Létezik win 8.1-re tárcsázó program gsm modulra?
7 colos baytrail-t szeretnék amiben megy a gsm modul is.(természetesen telefon helyett), stabilan.
Használtam egy 9,7-es teclast x98-at, nekem nagyon bejött, de 10" táblát nem tudok zsebre vágni
-
hroberto
veterán
Mekkora különbség van az Atom Z3735 és a 3740 közt? Normál felhasználás mellett észrevehető?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tud valaki véleményt mondani az Archos Cesium 80 táblagèpéről? Tapasztalatok, minőség?
Köszi!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Kollégista vagyok. Eddig egy közepesen erős laptopot használtam. Azonban néha napján játszani is szeretnék, ezért a laptopot eladtam és építettem egy asztali gépet amit a koliban használok. Így otthon igazából most nincs gépem.
Arra gondoltam, hogy veszek egy Windows-os tabletet amin akár a jegyzeteimet is kényelmesen olvashatnám, de jó lenne ha lenne hozzá dokkoló is.
Amikre használnám:
- HDMI-n keresztül FHD filmek nézése TV-n
- net
- Visual StudioEgy Asus Transformer Book T100-ra gondoltam. 90k-ért lenne most egy szinte új 500GB-os HDD-vel szerelt példány. Természetesen van rá garancia is.
Mit gondoltok, jó választás lehet az igényeimet figyelembe véve?
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm. És pláne azért mindfuck számomra, mert amúgy egy kurvajó eszközről lenne szó. Erős hardver bármilyen alap felhasználáshoz, all-in-one cucc. És betesznek alá 2 dolcsi spórolás miatt egy 16-os tárhelyet 32 helyett. És itt nem arról van szó, hogy elférsz-e rajta vagy sem, hanem hogy egyáltalán tudod-e használni.
-
-
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nem eleg. 16 giga az eg egy adta vilagon semmire se eleg. Eleg ha mar netre van kotve, a frissitesek felemesztenek mindent, a felhasznalot meg kurvara idegesiteni fogja a szo szerint allandoan nulla tarhely.
Es akkor meg meg se nyitottal egy doksit, meg se nyitottad a bongeszot, nem is jatszottal rajta...
Persze lehet trukkozni a swap fajl meretevel meg a hibernacios fajllal meg linkelgetesekkel az SD kartyara, de egy atlagfelhasznalo ebbol semmit se tud megcsinalni, es a forumon is mar vesztette el valaki a fejet es b***ta a falhoz a tabletjet mert eldurrant az agya egy pillanatra a nulla tarhelytol.
Nem csak nekem, de a feletted hozzaszolonak is ugyanaz az allaspontja: ha az ember megvesz egy eszkozt, mindegy hogy mit, mindegy hogy mennyibe kerul, lehessen mar hasznalni valamire es ne allandoan ganyolni meg szivni kelljen vele, mint jelen esetben az allandoan elfogyo tarhely.
-
r3dsnake
nagyúr
Semmi baj vele de a 16gigas tarhely ipari hulladek szintre huzza le. Lehetne ezt siman hasznalni barmilyen altalanos feladatra, de a kategoria letezese szamomra felfoghatatlan. Es igen, ezt minden egyes alkalommal leirom, ha valaki 16gb-os tablat tesz be, hatha vegre megszunik ez a kategoria.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szia!
Én vettem egy ilyen "szart"!

Azért annyira nem használhatatlan....
Alap szintű felhasználásra bőven elég...nem akad,chrome böngészővel az oldalak azonnal bejönnek, ott sem tapasztaltam lassulást,youtube,flash stb szépen megy rajta. 1 gigás külső hdd van rákötve gond nélkül betölti róla a tartalmakat.
Persze nem ezen kell a legújabb játékokkal játszani ,de annak akinek netezésre,alap irodai felhasználásra kell nem fog csalódni benne és 25k-ért szerintem best buy.... Ennyiért nincs más alternatíva jelenleg 2 év magyar garanciával.
Persze ízlések és pofonok.......
-
-
Upo
addikt
Úgy nézem kicsit átestek a kínaiak a ló másik oldalára, alig találni NEM dualbootos tabletet. Találtam most ezt a Pipo-t, 2/64-es, de sajnos dual bootos, meg lehet könnyen csinálni hogy le....szom az androidot és kiterjesztem a wines partíciót? A dual bootos biost is le kellene cserélni? Mert 64-esnek jó lenne, android nem kell rá, van androidos telefonom is meg pár nexus7 úgyhogy erre nem kellene.
Meg most egész jó áron találtam 9.6"-os 3G-s Onda V961W-t is.
Mind a kettőnek egy hátránya biztos van, microusb-n kell tölteni, az OTG+töltés egyidőben nem olyan egyszerű.
-
Az ONDA V891w-ről milyen tapasztalatotok van? 52e forint körül lenne tinydeal-en.
-
sbazsi
veterán
Mostanában sok Toshiba Z10T/WT310 tabletet látok hirdetni, egész jó áron.
A kérdés, hogy ezek miért ilyen olcsók? A többi, hasonló tudásu tablethez képest?!
Vagy teljesen rendben vannak, nincs velük semmi gond? -
mcs
veterán
Ki milyen autós játékokkal játszik a tabletjén, és hogyan viszi?
Próbáltam a kis Larkon a régi Need For Speed Hot Pursuit 2-t, de ótvarul bugos. -
Pferi
senior tag
Ha valaki olcsó tabletet szeretne, 25.000-ért elfogadható ajánlat:
http://www.edigital.hu/wifi-tablet/archos-80-cesium-16gb-wifi-tablet-fekete-(windows-8.1)-p475774.html -
Trialbiker
tag
Ne vegyél semmi olyat miről nem találsz semmit a neten. ez azt jelenti hogy annyira ritka hogy ha bármi baja lesz sehogy se tudod megcsináltatni. Nekem régen volt ilyen androidos noname tabletem a specifikációja ár-érték aránya messze a legjobb volt amit válszthattam volna, utánanézem és nem találtam róla semmit de sajnos ennek ellenére megvettem. (sz@ar kijelző wifi már egy falon keresztül nem vette a jelet állandó fagyások)
Megoldás néhány problémára a root lett volna vagy Costum ROM de ugye ismeretlen ezért senki nem csinált rá -
Az Onda teblatek nekem jónak tűnnek. Lehet kicsit, több is mint 50e, de akkor már legyen jó.
Például ez: Onda V116w, mondjuk 12 colos, de akár a laptopom is kiválthatná a htpc-vel együtt. A procija erősebb... a vga az nem. Néztem YT-on videókat, elfuta ezeken a COD modern warfare is... durva. TEhát egy kis office nem fogja megakasztani, a felbontásuk meg sokkal jobb, mint a mostani laptopomnak.
Mire használnám: office termékek, net, meg filmnézés, YT nagy tévére rákötve. -
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus
üzenetére
Itthonról semmilyent, ennyiből maximum csak egy használt Toshiba Encore vagy Acer W4 jönne ki. Kínából rendelve viszont gyakorlatilag bármelyik 8 hüvelykes kijön ennyiből áfával együtt, de akár még 9 hüvelykes is. Ezt kéne eldöntened, és akkor el lehet már indulni.
(#5529) vycman
Lengyel márka lévén a lengyel oldalakon érdemes szétnézni, itt például találsz egy-két visszajelzést. Van belőle amúgy 2/32-es is egy tízessel többért, bár lehet még csak papíron létezik, mert amióta felkerült a többi Kiano modell azóta csak a rendelésre felirat van kint.
-
vycman
tag
Sziaszok!
Erről (Kiano SlimTab 8) a tabletről tudtok valamit mondani? Nem nagyon találok semmit róla, tesztet sem. Azonban ezt ajánlották egyik műszaki boltban, de én bizalmalan vagyok vele.
-
Trialbiker
tag
válasz
hroberto
üzenetére
A switchnek sokkal jobb a kijelzője viszont a dokkolója szerintem nagyon nehéz (nehezebb mint a tablet) viszont a t100 nak meg a dokkolója szerintem silány minőségű viszont könnyű és olcsóbb de szerintem menny be egy MediaMarktba és tapogasd meg mindkettőt. Az tóled függ hogy főleg mire használnád, mert ha sokat cipelnéd akkor t100 vagy netbook ha főleg otthon esetleg munkahelyen akkor swich.
Nekem az Asus lenne a legmegfelelőbb bár én is eközött a 2 tablet között vacilálok, nekem egyedül az Acer súlya nem tetszik pedig más tekintetben jobb mint az asus -
hroberto
veterán
Asus Transformer Book T100 és az Acer Aspire Switch 10 közül melyik ajánlottabb (hasonló hardverrel)?
-
Sziasztok!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50000 forintig, ami 2GB rammal, hdmi kimenettel rendelkezik?
Egy ilyen tab alkalmas htpc kiváltására szerintetek? Elsődlegesen erre használnám, meg netezésre. Vlc vagy egyéb player boldogul egy ilyen hardverrel?
Ha esetleg nagyobb excel táblát kell vele használni, azzal megbirkózik?
Azért ez csak nem laptop, egeret, billentyűzetet csak bluetoothon lehet csatlakoztani? Vagy otg+usb hub. De akkor meg hogy töltöm?
pl Archos 80 Cesium, de az csak 1gb ramos, meg ha egyenesen Kínából rendelnék, akkor ebben az árban már erősebbeket is találnék szerintem. Azt nem tudom még, mekkora lenne ideális 8 vagy 10 colos, de majd elmegyek egy MM-be kitapasztalni.
Vagy amit néztem még, Onda V891w, elég jónak tűnik. -
Vindex
tag
Akarok venni egy tabit a mostani 8"-os herlyet (ez is Toshiba win-es). Ezt néztem ki [link] Találkozott, használ ilyet valaki? Annak is örülnék, ha a specifikációból vélemény írna mindenki, aki ért hozzá. Tok nélkül menyire kényelmes vele írni, mert elg kicsi a kezem. Minden észrevézelt javaslatot köszönök. Nem akarok úgy járni, mint a mostanival, (8") ami szerintem kicsi a winnek.
-
hroberto
veterán
Mostanában szeretnék egy tabletet venni. 10" körüli méretben, dokkolható billentyűzettel, általános felhasználásra, semmi játék.
100-120 ezer körüli összeget szánnék rá. Tudtok javasolni valamit?
Köszi! -
Épp ez a baj, hogy zavarna a hűtés hangja.
Ha legalább a netezést/filmezést bírnák passzívan, és csak nagy terhelés mellett kapcsolna be a venti, de akkor is nagyon halk maradna, azt még talán elviselném.Úgyhogy marad az Atom, szerintem elég lesz nekem. Egy Z3795 amúgy is majdnem ugyanolyan erős tesztek alapján négy szálon, mint egy egy i3 4020Y
-
válasz
zoltan6
üzenetére
Ez nagyon drága nekem, külföldről rendelve adókkal és szállítással együtt ki kell jönnie 160k-ból.

(#5516) premete
Nem lenne rossz az ára miatt, de azért hardveresen is gyengébb mint amiket eddig néztem. Habár nem akarom nagyon komoly dolgokra használni, mert van mellette PC-m, de a Z37xx és a 4GB RAM szerintem jól jönne hosszú távon.Köszi mindkettőtöknek.

-
premete
veterán
Latitude 10?
Megbízható eladó, én is vettem tőle több cuccot. -
zoltan6
addikt
Cube i7 4G LTE 11.6 Inch Intel Core-M 2.0GHz 4GB RAM 128GB SSD ROM Windows8.1 Tablet
bár ez kicsit drágább+ még vám,áfa. -
Na látom hogy ez így nem fog menni, több szerencse (vagy türelem) kéne hozzá, hogy ennyiért kifogjak valamit. Úgyhogy kitolom a keretet 150-160k-ig, de ez már tényleg a teteje és nem bánnám ha végül olcsóbban megúsznám.
Viszont ha ennyit rászánok, akkor már mindenképp 128GB-os, passzív hűtéses kéne.
Pont ma volt ebay-n egy Venue 11 Pro 7140 (Core M proci, passzív hűtés), azt hiszem az lenne a tökéletes tablet nekem, csak kevés van belőle, és ami meg van az vagy drágább, vagy nem szállít Magyarországra. Úgyhogy hiába toltam ki a keretet, nagyjából ugyanazok a típusok jöhet nek szóba: az ElitePad 1000, Thinkpad 10 4GB, és a Venue 11 Pro 5130 4GB RAM-mal (ilyet se nagyon találok...) vagy nagy szerencsével egy 7140-es. Esetleg nincs még valami más alternatíva ebben a kategóriában, ami elkerülte a figyelmemet?
Még ezen is gondolkozom, mert minden szempontból tök jó, csak az aktív hűtéstől félek, nem való tabletbe (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

itt kínlódok ezzel a....