Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tlac
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
win-es eszközöket, amit ritkán használsz, ott azért rendesen szívás, hogy bekapcsolod és minden frissülni akar (edge, store-os app-ok, rendszer, defender, stb.)
van egy core m-es tabletem, ami annyira nem gyenge, de eltököl simán egy óráig ezekkel, addig meg közel max-on járatja a cpu-t
miután kész van ezekkel, utána már okés -
tlac
nagyúr
válasz
sebijani1982
üzenetére
gyári töltő adatlapját kellene megkeresni (dc output)
meg az is kérdés, hogy min keresztül próbálod tölteni (usb vagy van külön csatlakozója) -
tlac
nagyúr
válasz
deerMann
üzenetére
nem hinném, hogy nagyon létezne bővíthető
a win-nek az előnye, hogy a win-es programjaidat tudod futtatni, meg OS frissítésben elég jó, gyakorlatilag egy mini pc
másik oldalról viszont kényelmetlenebb használni, mint mondjuk egy android-ot vagy ios-t
a legtöbb program nincs érintőkijelzőre felkészítve -
tlac
nagyúr
válasz
miklos3391
üzenetére
szedd le a hátulját és húzd ki és dugd vissza az érintőkijelző kábelét
[link]
aztán ha szerencséd van, hónapokig jó lesz ismét -
tlac
nagyúr
válasz
miklos3391
üzenetére
tekints rá úgy, mint egy laptopra
azt sem tudod csak úgy simán összekötni usb-n keresztül, viszont pendrive-ot lehet rákötni átalakítóvalvolt egy szériahibájuk ezeknek, ha semmit nem érzékelt a kijelző, akkor lehet belefutottál
-
tlac
nagyúr
válasz
miklos3391
üzenetére
azon nekem régen működött a win 10
-
tlac
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
edge?
-
tlac
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
akkor már csak a hang nem megy?
korábban az érintőkijelzőt is írtad -
tlac
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
mi volt a 3 win 10?
legfrissebbet tenném fel, egyébként ha korábban működött, akkor pedig valamit elnézhetsz
vannak kérdőjelesek eszközök az eszközkezelőben? -
tlac
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
olyannal még találkoztam másik tabletnél, hogy a win gyári drivere agresszívebb volt, mint a gyártói és trükkösebben kellett aztán feltenni
a bios friss?
az is tud még problémákat okozni
volt olyan tabletem is, ahol egy új verziós win10-hez adtak ki biost -
tlac
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
akkor nem tetted fel mindet vagy rossz sorrendben
-
-
tlac
nagyúr
válasz
kisspista
üzenetére
gyári specifikáció szerint mennyi érintést kellene tudnia?
nem sok esélyt látok rá, hogy valaki hackelte volna a gépet
az előző tulaj biztos nem, ha rajta hagyta a személyes dolgaitegy dolgot tudok elképzelni, hogy cserélve lett a kijelző valami olcsó kínaira és ezért lehet gondod a gyári driverekkel
de a legnagyobb esélyt arra látom, hogy rád sóztak egy hibás gépet, ami már korábban is problémás volt
-
tlac
nagyúr
válasz
kisspista
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért egyszerre jött volna elő a gyári visszaállítással?
gyári visszaállítás vagy újratelepítés? korábban az utóbbit írtad, a kettő nem teljesen ugyanaz
pontosan mikor jött elő a hiba?Illetve az eszközkezelőben teljesen más driver volt fent, illetve amit írtam: 5 ujjas érintést jelzett, most 10et.
az igp-hez és érintőpanelhez külön driverek kellenek, ez két hardver
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
tabletes használatra a win8.1 volt a legjobb, aztán minden egyes frissítésnél csak rosszabb lett, win11 meg is koronázta ezt
-
tlac
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
azt, ami rajta volt
valószínűleg win10 pro 64 bitmajd aktiválódik magától
-
tlac
nagyúr
válasz
Papooo
üzenetére
akkor ott lehet valami más gond lesz
Z8350 atom-os tablettel nem volt ilyen gondom
sőt egy latitude 5175-re felerőltettem a windows 11-et is (procin - Core M5-6y57 - kívül minden támogatott lett volna)
azt kell mondjam, hogy tabletként használna minden egyes frissítéssel csak rosszabb lesz
tablet mód nincs és több dolog csak akkor ugrik fel ha egérrel felé tudnék menni
win8.1 volt eddig a legjobb touch screen-re -
tlac
nagyúr
válasz
Mobiltündér
üzenetére
a tablet gyártójától származó drivert kellene feltenni
-
tlac
nagyúr
válasz
togaba
üzenetére
egy hasonló tabletnél, a miix310-nél voltak nekem érdekes tapasztalataim, ott úgy emlékszem a sorrend sem volt mindegy, hogy mit tesztek fel először
talán ez kellett azon a gépen először: Intel Sideband Fabric Device(MBI) Driveraz eszközkezelőben vannak felkiáltójeles hibák?
azokra kellene ráfeküdnöd akár úgy is, hogy felteszed újra a drivereket -
tlac
nagyúr
válasz
volandy
üzenetére
csak kicsit gyorsabb
térj át firefoxra reklámszűrűvel, azzal jobb lesz a helyzet (viszont ott majd be kell kapcsolni az about:config alatt kézzel, hogy tudj 2 ujjal nagyítani rendesen: [link])a miix2-nek sajnos szériahibája, hogy időnként nem megy a touch panel
ki kell nyitni a tabletet és kihúzni a megfelelő kábelt és visszadugni, utána jó lesz hónapokig
[link] -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
töltőn legyen, de szerintem szól is érte
-
tlac
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
pedig azt ajánlom, hogy feltedd, konkrétan azt írja benne, hogy win10-es támogatás ott van megoldva
-
tlac
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
nem tudom már, én egy miix310-zel küzdöttem régebben
bios-t is frissítetted?
32 bites win10-et tettél fel? -
tlac
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
pedig ez driverhiba lesz, lehet valamelyiket fel kell tenned újra
előfordulhat olyan, hogy ha nem jó sorrendben kerültek fel, akkor valamelyik még nem tud rendesen települnia billentyűzetet be lehet állítani, hogy felugorjon, az új vezérlőközpontban kell egy olyan opciót keresned, hogy ha nem tablet módban használod, akkor is felugorjon
-
tlac
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
az akksiban szokott lenni a töltésvezérlő, szóval valószínűleg hardveres hiba nem lesz belőle
szerintem még próbálkozz a HP-s cucc telepítésével
-
tlac
nagyúr
válasz
A.M.D.
üzenetére
az az opció amit írtál, hogy a kamerája figyelne, abban az esetben sem kapcsolhatna ki, sőt ahhoz folyamatosan vizsgálni kellene a képet is, na az tuti melegítené
még 1-2 ötletem van:
esetleg a kapcsológombot megpróbálhatod elérhetővé tenni, kézzel hozzáférhetővé vagy kivezetni egy kábellel
vagy az usb-re rákötni valami mini billentyűzetet, azzal is szerintem felébreszthető -
-
tlac
nagyúr
válasz
schlaci
üzenetére
Azzal a tanáccsal, hogy "készíts egy telepítőt, aztán telepítsd rá a meglévő win-re", sajnos nem tudok mit kezdeni. Már a mondatot sem értem. Pláne megcsinálni nem tudom.
arra gondoltam, hogy készíts egy pendrive-ot, amiről tudsz win-t telepíteni
aztán erről indítsd el a gépet és telepítsd rá a meglévő win-re, úgy hogy mikor feljön a választási opció, akkor válaszd azt, hogy az adatok se maradjanak meg (előtte mentsd le a szükséges dolgokat)
így a tabletedet vezérlő drivek nem vesznek el, és nyerni fogsz tárhelyet, meg egy friss win10-et -
tlac
nagyúr
ugyanez a billentyűzetem van, de újabb generációs tablethez használom (latitude 7175)
Most ha összerakom a tabot a billentyűzettel, először a billentyűzet akku merül le, utána a gépé.
igen, nekem is ezt csináljaViszont ha töltőre rakom, akkor csak a tab akksija tölt, de a billentyűzet nem.
nekem a billentyűzetet is feltöltötte miután a tablet feltöltődött
nem kell külön töltögetnem -
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
vedd meg a legolcsóbb kínait
kapacitív miatt csak úgy is annyira lesz pontos, mint az ujjad -
tlac
nagyúr
válasz
szita.erno
üzenetére
restart így összekötve a tv-vel?
-
tlac
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
nekem 4gb ram van a tabletemben és kezd kevés lenni ha sok fül van nyitva az edge-ben
ráadásul jön a chromium alapú új edge, ami szerintem szintén több ramot fog enni, mint a mostani megoldásprocikat nagyjából itt össze tudod hasonlítani
[link] -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
frissítés win-re?
-
tlac
nagyúr
válasz
Germany239
üzenetére
ha valóban onda, akkor nekik van driver-ük hozzá az oldalukon
-
tlac
nagyúr
válasz
Baczoni Norb
üzenetére
egy uefi-s telepítős pendrive-ról tedd újra az egészet, működnie kell
-
tlac
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
hát egy laptophoz képest, ami különbség lehet, hogy a kijelzőt nem lehet annyira tág határok között mozgatni a billentyűzethez képest, úgy értem nagyon hátranyomni a képernyőt, amikor pl. le van téve az asztalra
de egy atomos miix 310-et, ami jóval könnyebb, azt elég jól ki lehetett nyitni
a kitámasztósaknál nincs ez a gond, de ott mindenképpen kell valami felület, ahova le lehet tenni
én nem dolgozok rajta, szóval nem tudom, hogy elég lehet-e neked
nekem nem kell nagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest