Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Nekem most egy teclast air 3g-m van. Nem szeretnék senkinek ellentmondani,csak a saját tapasztalataimat mondom el.
Szeretem az androidot. Telefonba jelenleg rengeteg alklmazással használom. Ami problémát jelentett nekm, higy az androidos tabletemen korlátoltan tudtam dolgozni. Pl egy pps -t kuvetíteni projektorral úgy higy minden benne legyen amiz beleszerkesztettem nem lehetett. Lehet béna vagyok,de ha egy presentációt akartam jól előadni,akkor wines vetítés kellett officeval. Ehez kellett a laptopom. A telefon az androiddal tudtam vezérelni wifin, agy kékfoggal. Ezt az androidos tabletem nem engedte.
Most, hogy teljes értékű vint futtat a tabketem, e simán megoldódott. Tudok dolgozni is rajta, persze nem harverigényes dolgokat, de nekem nem is volt olyan. De egyszerű irodai allazásokkal. A hálózatkezelés is így egyszerűbb. Rákapcsolódik az itthoni wines gépekre, a megosztott dolgokat kezeli, felhő sem kell mindnhez. A megosztott nyomtatót is látja rögtön.
Tudom, ezt akár androiddal is meg lehetne csinálni, vagy linuxal, de mivl ezekhez nem értek, nekem kifejezetten jól jött az a "wines" fellendülés, mert alapjúzer vagyok, nincs programozói képesítésem.
Az hogy az ARM procikra miért nem alkított ilyen rendszert a mikrosoft, azt én is nehezményeztem sokáig.A teclast egy fémborítású gép, ipad hasonmás, fosrailag szép. Nekem a lenoo mixi féle billentyűzetes tok megoldás jobban bejön mint a mixii 2 dokkoló. Az alcore BT100 (10' hoz) univerzális tokja pótolatja. Megrendeltem, még nem jött meg. Persze egy 2000 ft-os mini egér kell még hozzá, mert tapipad így nincs, és a win nm túl hálás az újjal való piszkálásért.
A win 10 et meg még szerintem nem éri meg feltenni, nem kiforrot rendszer.

-
pp88
tag
Sziasztok! Érdekelne egy Windows operációs rendszerű tab.
Egy asus Transformers tabot (androidos) cserélném le. Alap dolgokra használnám. E-mail írás, office, YouTube, böngészés. Billentyűzet kellene hozzá. Lehetőleg olyan mint az Asus. Köszönöm a segítséget előre is. -
zoltan6
addikt
én lenovo miix 2-re peterk fórumtársunk ezen leírása alapján csináltam meg:
"Aki akar összeszedett, részletes adatokat látni az akksival kapcsolatban, és nem akar külső programokat telepíteni, az csinálja a következőt:
1. Hozzon létre egy új szöveges fájlt, nevezze el mondjuk PowerInfo.cmd-nek, és másolja bele az alábbiakat:
powercfg /batteryreport /output %tmp%\battery-report.html
ping localhost -n 2 >nul
explorer %tmp%\battery-report.html
2. Mentse el, és rákattintva, elindítva a böngészőben kap egy formás kis összefoglalót a teleppel történtekről. Haználati, töltési előzmények, várható működési idő, stb.
3. Ha start screenről akarod indítani, akkor készítsd a fájlról egy parancsikont az asztalra, nevezd el ahogy akarod (mondjuk "Akksi infó"). Jobb klikk tulajdonságok, ikoncsere, keress egy jó kis akksi ikont neki, majd mozgasd be a parancsikont a C:\Users\Felhasználóneved\Start Menu\Programs mappába. Utána már megtalálod a metros programok között, és kitűzheted akár a start screenre is." -
Ha már akksi. Van valami monitor program Windowsra? Meddig birja, mennyit ment, ilyenek.
-
Ringman
félisten
2 cellás gyártói link szerint.
feltételezem minden program ugyanabból az infóból olvassa ki az értéket, de egy próbát megér, ha hwinfoval/hwmonitorral is megnézed az elhasználódást.
ha nincs indokatlan ugrás az töltés%-ban, akkor halott cella nincs a gépben szerintem (régen a thinkpad T61-em akkujában volt - kalibrálás után is kb 20%-ot esett egyik pillanatról a másikra a töltöttség).
-
hito
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ha ez ilyen egyszeru lenne es az Everest ennyire megbizhato lenne...
Az akksi kapacitas ettol egy picit bonyolultabb dolog. Onnantol kezdve, hogy a cellak nem ugyanolyan utemben hasznalodnak el, nem kiszamithatoan viselkedik a dolog a %-bol. Bar ebben szerintem csak ket cella van. Nagyon nem ertek a dologhoz, de szerintem nem ennyire egyszeru.
-
han_lev
senior tag
Igen. Elégge szétparticionált. Aapból 17 giga vana winre és vagy 8 az androidra. Egyik fórumtársunk használja mindkettőt, és ha teszel bele egy bagyobb sd-t amiből már van egéaz gyors is, akkor türhetően használható mindkét rendszer.
A proci: szerintem az ablakok nem fognak neki gondot okozni. Ez az atom egészen más világ. Nekem is volt ilyan netbukom, atom procival, 2 giga rammal, az tényleg idegölő. Ez a 4 magos 64 bites atom már egészen más. Gyors rajra a win 8.
Én letöröltem róla az androidot, gyakorlatilag laptop helyet haználom munkára, plusz tabletnek.
Teljesen kiváltja a laptopomat - mondom nekem, de én csak levelezek, office, powerpoint, publicher, exel, és internetes böngészés.
De mivel ugyanilyen procival van mediaboxom is, nyugodtan mondhatom, hogy a fullhds filmek sem akasztják meg.Szóval azért nem egy erômű - főleg hogy csak 2 giga ram, bár nekem meglepő, higy a dualkoris 2.2 es intel procim 4 giga rammal sokszor lassabbnak tűnik a laptopomon mint a tablet, bár az egy 6 éves technológia - ennek ellenére nekem jobban nyujtott, mint amire vártam..
-
sbazsi
veterán
válasz
han_lev
üzenetére
Teclast X98 Air 3G tabod van?
októberben rendeltem egy onda v989-et, és vissza kellett küldenem. szerencsére visszakaptam a pénzt...
szóval most kicsit óvatosabb vagyok
ennél a dual bootnál alapvetően az a kérdés, hogy mennyire fér el egymás mellett a rendszer.
Itt azt látom, hogy igencsak szét van particionálva az a 32gb...a sima win tabletnél meg az érdekel, hogy mennyire használható a mindennapokban?
szeretek sok ablakot futtatni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem tudom manapság mennyire kiforrottak ezek az ATOM procik, amikor kb 5 éve volt egy netbookom, akkor kb használhatatlan volt... -
han_lev
senior tag
Minden win-es tablet gyakorlatilag teljes értékű windowst futtat
Nekem Teclast dual bootos van (Ipad hasonmás) de én csak winnel használom. Ha van hozzá egy billentyűzetes tokod, szinte laptop, de mágis használhatod tablet-olvasóként.
Ha nem gondolkodtál Kinaiban (a gari miatt)
akkor esetleg a Lenovo Mixii 3 10"ez szerintem itthon is kapható de mondjuk javasolnálnám nem a gyári dokkolós változattal , hanem esetleg egy ilyen billentyűzetes tokkal, ami szintén a sajátja.
Nem tudom, hogy a magyar bótba adják e így, de szerintem jó.
Van 8"-os változatban is. elég sok helyen
persze kínából ez is olcsóbb...
-
pengwin
addikt
G-s WiFi-nél jobb sebességet produkál, letöltések felmennek 3-5 Mbps-re, feltöltés 1 Mbps körül alakul, és az oldalak is gyorsabban töltődnek be. Még egyszer leírom: 3.0-ás USB-ről beszélünk, annak annyira nem vészes a sebessége, olyannyira, hogy szerintem itt már inkább a kolis net sebessége a szűk keresztmetszet.
Hazavinni nem szoktam a hubot, ott én sem szórakozok ac-s WiFi mellett kábellel.
(#4881) sbazsi
1. Mire használnád? Kiváltaná a laptopod/asztali PC-d, vagy második gép lenne?
2. Mekkora méretű legyen?
3. Milyen árban ajánlhatunk kütyüket?
4. Milyen programok fussanak rajta, mik a minimum elvárásaid?Atom processzorok közelében sincsenek egy korszerű i3-nak teljesítményben, de jóval kevesebbet is fogyasztanak. Kb. egy Core 2 Duo processzor sebességét hozzák (van amiben gyengébbek, de van amiben jobbak).
Az érintő billentyűzet olyan, mintha megnyitnál egy ablakot, ami kitakarja a képernyő alsó felét, de ettől még nem csak azon matathatsz, ugyanúgy rábökhetsz ikonokra az asztalon. -
sbazsi
veterán
tablet vásárlás előtt állok, és megfordult a fejemben, hogy windowsos tabletet veszek. (vagy ha árban találok olyat, ami belefér, amit kétlek, akkor dual boot-osat)
szóval milyen tabletet vegyek?
Szeretem a sok ramot, tehát minimum 2gb legyen, de ha 4 az még jobb.a fő kérdés a proci, ezek az atomok mennyire veszik fel a versenyt az i3-as verziókkal?
nem ragaszkodom hozzá, hogy új legyen, de lehetőleg garis legyen.és lehetőleg billentyűzet/touchpad dokkolós
ma valami ilyesmi asust láttam a mm-ban, és ez a kombó eléggé bejött.néztem a nemrég linkelt teclastos videot, és látom, hogy vagy billentyűzet van, vagy az asztalon lehet kattintani az ikonokra. ez minden win-es tableten ilyen, vagy a teclast nyúlt hozzá?
és mire érdemes még figyelni vásárlás előtt? amire mint új win tablet user előre nem is gondolnék?
-
pengwin
addikt
Én egy USB3.0-ás HUB-ot használok, amin 3db USB2.0 és egy RJ45 van... egyáltalán nem rossz a sebessége.
"Akinek tabletre van pénze, annak már routerre is" - egy régi routert használok a koliban (amit nem sajnálok, ha valami baja lesz vagy eltűnik), de ha az íróasztalomnál ülök, akkor egy másodperc bedugni a kábelt, a WiFi meg marad akkor, ha ágyban/tanulószobában/konyhában akarom használni a lapletet.
Kényelmesebb a WiFi, de ha fillérekért veszed a routert (vagy csak simán régi), akkor a sebessége jóval egy USB3.0-RJ45 szintje alatt lesz! -
válasz
katonab1983
üzenetére
Igaz. De ma már fillérekből megvan egy wifi router, ami nagyságrendekkel kényelmesebb mint a vezetékes. Akinek tabletre van pénze, annak már routerre is. Ja és általánosságban beszélek.

-
hito
nagyúr
Nekem most van egy magyar kiosztású tracking pointos (optikai egér) Thinkpad bluetooth billentyűzetem. Kis sín is van benne, amibe bele lehet tenni a tabletet és kitámasztója is van. Igaz, nem az 5eFt-os kategória, ebayen még mindig 20eFt körül mennek és az nem magyar kiosztású. Valahova a kettő közé lőném be az árat.
-
válasz
katonab1983
üzenetére
van ilyen is? -
hito
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Köszönöm, és tényleg ezt volt a megoldás

lugosi: egyelőre nagyon kettős érzésem van a géppel kapcsolatban. Egyrészt borzasztó igényes, gyönyörű és komoly gép, másrészt (de ezek nem a gép hibái) csalódott vagyok, mert azért választottam ezt, hogy ne kelljen külön töltőt magammal cipelnem. A másik nagyon fontos dolog, amiért erre esett a választásom, az az akkuüzemidő. Erre ideküldenek nekem egy 8%-os elhasználódású akksis gépet
Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni. 
Szóval egyik probléma sem a gép és a széria hibája. A töltésnél én nem néztem megfelelően körbe, mielőtt megvettem, az akksi meg ugye...elmegy a pits@ba az eladó. Azoknál a refurbished gépeknél, amiket eddig vettem maximum 2% volt az elhasználódás. 8% szerintem már egy kicsit húzós, lehet, hogy vissza is küldöm az akksit és kérek helyette egy másikat.
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Láma kérdés: egy windowsos tabletet lehet LAN-hoz csatlakoztatni? Gondolom csak USB van rajta, de létezik valamiféle USB-RJ45 átalakító? Egyáltalán hardveresen van valami követelménye? Fel szokták ezt tüntetni a speckókban?
Köszi előre is
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Alcor BT-80, én ezt használom. Kicsit szokatlan a kiosztása, de egy-két nap után el lehet vele lenni. A tok nagyon passzos, épphogy bele lehet passzírozni a Miix2 8-at. Nekem kényelmes, szeretem. Van még hozzá egy kisméretű A4Tech BT-s egerem is, így a kettővel együtt simán AutoCadezni is tudok terepen...
szerk: maga a billentyűzet a tokból kivehető, 4 db mágnes tartja a helyén. Kicsit vastag a cucc, de véd is rendesen. Erdélybe viszem magammal a motoron, tanktáskában: erre fogom esténként lementeni a fotóimat, videóimat.
-
pp88
tag
Sziasztok! Érdekelne egy Windows operációs rendszerű tab.
Egy asus Transformers tabot cserélném le. Alap dolgokra használnám. E-mail írás, YouTube, böngészés. Billentyűzet kellene hozzá. Lehetőleg olyan mint az Asus. Köszönöm a segítséget előre is -
zoltan6
addikt
itt írják az egyik oldalon egy tesztben:
"microUSB is rendelkezésemre áll. Utóbbit csatlakozó első sorban a töltés biztosítását szolgálja. Itt tartom érdemesnek felhívni a figyelmet arra, hogy hiába tölthetjük microUSB-n keresztül, egyszerű okostelefon töltőjével kár is próbálkoznunk - a nagyobb áramfelvétel miatt, nagyobb kapacitást biztosító adapterre van szükségünk és ez elsősorban csak a dobozban kapott csomagból áll rendelkezésünkre." -
pengwin
addikt
Milyen linux menne rá? Eddigi tapasztalataim alapján én félnék a linux érintőkijelző-kezelésétől és a driverek elérhetőségétől... a Z37xx-es Atom SoC-k támogatják a linuxot is, de a többi alkatrészre (pl. pont az odanyú'kálós kijelző), én egyáltalán nem vennék mérget...
(#4857) hito
Milyen hardveres kiszerelésű DVP11-et vettél?
Szerintem pl. egy minimum i3-as procival szereltet még alapjáraton is legfeljebb szűkösen tudnál microUSB-ről tölteni... ha még használod is, akkor meg teljesen esélytelen. -
hito
nagyúr
válasz
premete
üzenetére
Egész biztos. Nem gagyi kínai, eredeti eldzsí
Még 1 töltővel nem próbáltam és az a saját eredetije
Átalakító kéne hozzá, ma be is ugrom a MM-ba. De azért vicc lenne, ha csak a saját töltőjével lehetne etetni. Direkt azért vettem microUSB-s töltőjű tabletet, hogy ne kelljen külön cűgölnöm hozzá a saját töltőjét, bármilyennek (mUSB) tudjam tölteni. -
hito
nagyúr
Megjött a Dell Venue 11 Pro tabletem. Sokkal jobb, szebb, igényesebb, mint gondoltam, viszont nem tölt
Akármilyen töltőre teszem, azt írja, hogy csatlakoztatva és töltődik, de az akksi csak merül. Mi a fene lehet ezzel? Valahogy nincs hangulatom hetekig postázgatni 
-
subset
senior tag
-
subset
senior tag
Sziasztok,
x86-os Win-es tableteknél ugyan úgy van bios mint pc esetén ? Más rendszert tennék rá...
Thx -
30z.Samu
titán
Már egy ideje használom a tabletem és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Az üzemidő is egész jó, gyors, szerethető kis gép. Igaz, az elején volt 1-2 fagyása, de amióta teljesen friss a gép, jól megy.
Megérte az árát.
Játékra nem igen használom, inkább böngészés, Youtube. A rendszert annyira megszerettem, hogy PC-re is szert tettem egy 8.1-re.
Legalább a 10-est ezen is fogom tudni használni. 
-
fityere
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Kicsit utana olvastam es a lenovo-ban van aktiv hütes es a Medionban nincs. Mar csak az a kerdes 500GB HDD es a 4gb ram miatt erdemes lenne e valasztanom a Medion-t vagy marad a Lenovo 128gb ssd-vel es 2 gb ram-mal. Nehez döntes. Tetszik mindekttö igazsag szerint, de tanacstalan vagyok

-
tjb007
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi a korrekciót, én ránézésre és a proci miatt inkább a másikat mondtam volna.
Amúgy: Három családra bomlik az Intel Atom
Úgy tűnik nagyon rá akar gyúrni az intel a tabletekre, médiaboxokra, ráadásul a modemtámogatás is adott lesz mindegyik modellnél. (Bár azt nem igazán tudom felfogni, hogy 2015-ben miért erőltetik még mindig a 3G-t. LTE alap kéne, hogy legyen mindenben.)
-
pengwin
addikt
válasz
fityere
üzenetére
Én a Mediont venném, mert:
1. biztosan hosszabb az üzemideje (Bay Trail vs. Haswell)
2. 4GB RAM van benne (jó esetben kétcsatornás)
3. Sokkal jobb a csatlakozókínálata, emellett van AC-s WiFi-je.
3. jobbnak tűnik a billentyűzete (a Lenovo csak egy szögben állítható bele a billentyűzetbe, gyakorlatilag csak asztalon tudod vele használni)
4. kevésbé melegszik; hiába van jóval erősebb GPU és CPU a Lenovóban, de a passzív hűtés mellett terhelés alatt valószínűleg throttlingol is rendesen az i3... vagyis a Medion szerényebb, de kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, főleg, hogy a képekből ítélve van kis aktív hűtése (de legalábbis szellőzőnyílásai biztosan)
5. Szerintem 11,6"-on nem lehet igazán kihasználni az i3 erőtöbbletétSzerintem sokkal értelmesebb a Medion kialakítása és felszereltsége mobil felhasználásra.
Játékra meg mindkettő csak korlátozottan alkalmas. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
fityere
üzenetére
Feltételezem az i3 proci jelentősebb töbletet ad, mint a celeron. Viszont a medionban 4gb ram van. Mi lenne a felhasználási terület? Az előbb mobilról néztem és a memória közti különbség elkerülte a figyelmemet. Azért várj vele a többiek mit szólnak, bár itt szerintem főleg atom procival van tapasztalata a többségnek.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Szabadíts fel az installáláshoz elég helyet.
Nyomj rá még egyszer a letöltésre.
Letöltés után pedig töröld.Egyéb ötletek ahol keresni lehet:
1.
Open Explorer and type
%appdata% , %temp% , %programdata% , %localappdata% , c:\Windows\Temp\2. Egyszerűen keress rá a program nevére
Milyen jó is az a 16 GB

-
INMOTEP
őstag
válasz
katonab1983
üzenetére
nincs mert nem is telepűlt , megszakitottam a letőltést kb a felénél
-
Necc
addikt
válasz
larryking
üzenetére
Szoftveres kerulout lehet a windows hibernalhatosaga. Ez a funckcio is teljesen kikapcsolja a gepet, de a munkafolyamat lementesre kerul.
Az alapjan amit leirtal mikrokontroller hiba lehet, hogy szoftveres vagy hardveres ezt meg nehezebb megmondani, mindenesetre nehany BIOS frissites tartalmazhat mikrokontroller frissitest is, igy celszeru celzottan egy olyan BIOS-t ujra felrakni ami tartalmaz MC frissitest is.
-
TedThomas
aktív tag
Én egy Toshiba Encore-t használok. Megvagyok vele elégedve. 8-as van rajta micro HDMI.
Más: Teclast X98 Air 3G: Windows 10 ha esetleg valakit érdekel.
-
larryking
senior tag
Üdv. Korábban is kérdeztem már, de nem kaptam értékelhető választ, illetve aki ígérte, hogy segít, nem tette.
Van egy ativ pro tabletem. Ugye ez i5-ös. A gond, hogy ha kikapcsolom normálisan, akkor mindent lekapcsol, csak a venti pörög és az állapotjelző led világit és lemerülésig így marad. Ha újraindítom, szabályszerűen lekapcsol és kikapcsolva marad. Sokaknak ez nem lenne gond, de az alvó módból sem lehet felébreszteni, csak kikapcsolni. Azért zavar, mert munka eszköz, és ha aksiról használom, de a sleepet kikapcsolom, akkor cseszhetem a hordozhatóságot, gyorsan lemerül.
Ötlet valakinek?
Minden os-el ezt csinálja, Ubuntutól xp-ig -
Avicularia
veterán
Megvettem a lenovo miix 3-at, kíváncsi vagyok milyen lesz. Mindjárt kettőt is vettem, hogy legyen tartalékba is egy

-
INMOTEP
őstag
Help !
elkezdtem letölteni próbaként egy játékost a windows store ból , közben megszakitottam a letöltést mert nem maradt szabad helyem .Most pedig 2 gb ot ott foglal a játék , hogy tudom törölni ? már szinte mindent kiprobáltam de nem találom hol tárolja ...... Ja igen Windows 8.1
-
törölt tag
Lenovo Miix 300-ról mik a vélemények így hirtelen? Elég korrektnek tűnik, bár az akksi megint elég vékony lett

-
katonab1983
tag
válasz
darthsmoke
üzenetére

-
PAINfájdalom
aktív tag
Üdvözletem!
Az a kérdésem, hogy egyetemi használatra mit ajánlotok? 10" környékén keresek és billentyűzetes dokkolóval.
-
premete
veterán
válasz
fityere
üzenetére
Dell Venue 8 pro-t mondanám, 3g van, de usb csak micro van benne; előnye viszont, hogy ezekhez létezik active stylus, így legalább használható, mert a windows 8/10 nem igazán kezelhető ujjal, ha nem a csempés ikonokat nyomkodod. Ja, és windows 10 alatt nem is megy a mobilinternet egyelőre.
Persze, lehet hogy csak én vagyok ilyen háklis, hogy mondjuk a network eszközöket, vagy a host fájlt és egyebeket meg akarom nyomni, nem a hárommal mellette lévőt.
Én inkább androidost, vagy ipad minit vennék, de ízlések és pofonok....... -
egyazegy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem tőletek. Word és Excel használatára keresek tablet-et. Másik szempont hogy 8"-10" legyen, árban pedig 40-50 körül. Milyet tudnátok ajánlani? Eddig Lenovo-kat és egy Acer-t néztem:
Lenovo IdeaPad Miix3 80JB001JMK
Acer Iconia Tablet 8 W1-810
Lenovo IdeaPad Miix3-830 80JB001AHGEsetleg billentyűzetet is tudnátok hozzá ajánlani? Nézegettem az utángyártottakat, de sok féle van (bluetooth, vezetékes...).
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy acer iconia w820at az első hibás volt a második is .. szóval kalapszar ez az acer
valaki ajánljon nekem egy tabletet ami nem acer és 8 colos és van rajta micro hdmi kimenet, mert powerpointhoz kéne, 80k a keret kb.
köszönöm.
-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Van egy harom honapos Samsung t805 androidos tablettem ami nagyon bejön, de a nem tudok normalis office-t ra a flash is hianyzik. Most azon gondolkodunk hogy lecsereljük egy Windows-os tablagepre mivel a paromnak kellene egy normalis gep amin tud neha napjan szerkeszteni.
Tudtok e ajanlani valamit amin van usb kimenet esetleg 3g-s modem mert ez utobbi szügsegszerü es nem Windows RT van rajta.
Amire hasznalnak a mindenapos böngeszes, office es neha napjan video, jatek. -
darthsmoke
Korrektor
Én megvédem NGA kolléga véleményét.
Szerintem a Microsoft hatalmas hibát követett el, hogy nem használta ki az ARM-ban lévő lehetőségeket. Ha előbb meglépik, hogy ugyanaz az app fusson táblagépen, telefonon és asztali gépen, nem itt tartanának. A Windows RT egy spyware, adware, böngésző toolbar mentes oprendszer volt, amire nyugodtan lehetett volna Chromebook-szerű gépeket építeni, meg el lehetett volna árasztani a piacot olyan gépekkel, amik a meglévő Android tablet designra építve, csak másik oprendszerrel a fedélzeten érkezhetett volna. Csak ehhez kellett volna a Universal app modell, meg a desktop kiváltása. Vagy legalább megengedhették volna, hogy a fejlesztők portolhassanak meglévő desktop alkalmazásokat rá.
Mondom ezt úgy, hogy volt egy Lumia 2520-as gépem, mondjuk kicsit szerencsétlen lett a mi találkozásunk, de az egyik legszebb tablet volt, amivel találkoztam, és lehetett volna majdnem a legjobb is. Nem tudom, mit jelent az, hogy a Microsoft backportol Windows 10-es dolgokat az RT-re, de sajnos a piac már kihátrált mögüle, és a Microsoft maga is feladta. Nagyon kár érte, jó ötlet volt, a "szokásosan" katasztrofális végrehajtással.Nemrég kérdeztem az ajánlott tableteket, de aztán rájöttem, hogy az Atomos tabletek szinte mindegyike ócska műanyag vacak. Ezért mélyebben a zsebbe nyúltam, és vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t. Elég nagy, néha fűt is kicsit, de elképesztő a portarzenálja, van LTE, GPS, és a tablet része külön is használható, a dokkoló pedig fém és benne még külön aksi is van.
Alig várom a Windows 10-et rá...
A személyeskedést meg a politikát szerintem gyorsan fejezzük be. Nekem is az a véleményem, hogy az RT igenis használható lenne sok mindenre, másnak nem. Ilyen az élet, nem vagyunk egyformák. A többség már úgyis döntött, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Stargate
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

van ilyen is?
Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni.