Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
fabicska
üzenetére
Köszi, Hi8 van itthon, a gyermekem kb 3 óra alatt lemeríti az akkumulátorát. A műanyag ház kidolgozása katasztrofális, a hűtése is, elég hamar túlmelegszik. Sima internetezés esetén sem bír 4 óránál többet. A kijelző elött is műanyag a burkolat, nem üveg. Win10 frissítésnél elmegy a wifi, meg a képernyőforgatás stb.
Szóval ez semmiféleképpen sem alternativa. Volt itthon Surface, tudom milyen.
-
NGA
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Én nem engedtem neki semmit frissíteni addig, míg le nem töltődött a mediacreation, és ott engedtem a frissítést. Korrektül végigcsinálta, minden tökéletes lett, csak akadozott. Majd az újraindítás után lefrissült a képernyő, és jó lett. Talán annyi, hogy engedtem a Win 8-nak az aktiválást.
Kicsomagolás után végigfutott a win 8 beállítása, de NEM kapcsolódtam a netre. Nem állítottam be fiókot sem. Majd miután a teljes frissítést kikapcsoltam a vezérlőpultban, azaz ne töltse le és ne frissítse, azután léptem fel a netre csak. Semmit nem csináltam, csak azonnal mediacreation, majd frissítés ezzel. -
NGA
addikt
Még annyi, hogy először akadozott, majd letöltött egy képernyő drivert magának, és utána már jó lett.
-
-
NGA
addikt
Egy apró kérdés. Hogy érvényes a 14 napos elállás? Kibonthatom, elindíthatom, kipróbálhatom, vagy csak fóliázott csomagolásban, bekapcsolás nélküli állapotban érvényes?
-
NGA
addikt
válasz
molnartom
üzenetére
Na nekem pont ennél volt a gond, mikor végigtelepítette egy éjszaka alatt a 140 frissítést, utána újraindult, majd közölte, hogy a frissítés nem sikerült, visszaállítja az eredeti állapotot. Ezt akarom elkerülni. Azon filóztam, hogy a mediacreator-al lefrissítem közvetlen a 8-at, eddig az minden gépen jó volt, még a 7-es win-t is lefrissítette 10-re.
-
NGA
addikt
Mivel sikerült nekem is venni ajándékba egy Lenovo Miix 10.1-et, ezért ki sem bonthatom.
Azoknak szól a kérdésem, akik már használják.
A Windows 10 frissítés végigment rendesen? 8-ról ment a frissítés?
Minden eszköz működik rendesen?
forgatás, wifi, display driver stb.A böngészőben a flash kisjátékok futnak rendesen?
Az a helyzet, hogy régen volt ilyen procis gépem, és akkor nagy szenvedések voltak vele, nem tudom a 10 mit tud most belőle kihozni. Egy Surface RT-t váltana le, kb annyit is kell csak tudni neki.
-
NGA
addikt
Ezekkel a Z2760-as tabletekkel lehet szívni rendesen. Nekem is volt, már a 8.1-re frissítés is egy szenvedés volt. Állandó képernyő driver problémák voltak. Maga a proci is eléggé lassú volt. Valamikor 2012-ben jelent meg.
Vicces, hogy ennyiért árulják, mert kb 1 éve is olyan 40-50 körül árulták, de az elavult proci miatt nem nagyon vette senki.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
- normális hálózatkezelés -- Mi hiányzik?
Annyi csak, hogy mindenféle hókuszpókusz nélkül elérjem a windows-os hálózatot.- sd kártyahely -- Camera Connection Kit
JB nélkül nem ér semmit, valamint fasza, hogy kilóg egy 4 centis valami a tabletből- beépített onedrive -- Van app
Nem érted. Elöbb le kell tölteni a képet, majd utánna tudom továbbítani.- usb -- Camera Connection Kit
Szart sem ér, mivel kb semmit nem lehet rákötni. Pl USB merevlemezt.- miracast -- Airplay
Ja, vegyek egy 30e Ft-os appletv-t, hogy működjön a tv-n.- magyar billentyűzet a képernyőn -- Van
Ingyenes NINCS!- egér támogatás -- Minek?
Sok esetben baromi jó! Pl eleve nincs a képernyőbillentyűzeten kurzor gomb.- ie böngésző szinkronizálás -- Van Safari-IE Sync az iCloud vezérlőpanellel Windowson
És ez nekem online szinkronizál? Azaz ha a wp telefonomon, Win-es asztali gépen berakok valamit a könyvjelzőbe, akkor hogy szinkronizálja le az ipad a háttérben?- ablakkezelés -- iOS9
Persze, ha megveszed a legújabb ipad Air 2-est, de ott is csak pár alkalmazás tudja, amit így írtak meg. Más nem tudja- normális memóriakezelés -- Van
A francokat van. Safari mindig újratölt mindent- normális skype -- Van
Van a francokat. Ha nem baszkurálom a tabletet napközben, este már ki sem csörög a skype. A telefon, laptop jelzi, az ipad air nem.- flash -- Még szerencse, hogy nincs
Bizony pár esetben baromi jól jön. Pl IKEA Besta tervező stb.- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között) -- Van rá gesture
JA. 2 vagy 3 ujjal kell kapálózni. Ritka szar.- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás) -- Tök felesleges bezárni alkalmazást
De néha kell. Volt már többször olyan, hogy befagyott. -
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nincs:
- normális hálózatkezelés
- sd kártyahely
- beépített onedrive
- usb
- miracast
- magyar billentyűzet a képernyőn
- egér támogatás
- ie böngésző szinkronizálás
- ablakkezelés
- normális memóriakezelés
- normális skype
- flash
- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között)
- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás)
stb. stb. -
NGA
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Törésre nincs garancia. Ez kb kuka.
-
NGA
addikt
Én is Lenovo Miix2 10-et vettem először. De ritka szar a kialakítása, az alsó részek szögletes, és vágja a kezem. Magazin olvasáshoz a 16:10 katasztrófa. A műanyag hátlap nyiszorog, csavarodik az egész. Többször volt, hogy nem akart alvó módból kijönni. A Windows 8.1 nem tud skálázni, és a FullHD desktopon igen rossz. 1,5 hónap után elnémult, tönkrement a hangszóró (ez szériahiba), 2 hónapig volt szervízbe, majd csereutalványt kaptam. Végül vettem egy Ipad Air-t és azóta nincs bajom.. Én most Surface 3-at vennék.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Én pl utálom az apple céget. Lumia 735-öm van, Win-es laptopom, Win-es tabletem és Ipad air-om.
Az alapvető gond az az, hogy kb 100e Ft-ért nem tudsz mutatni FHD (nekem a sok magazin miatt fontos), aluházas, minőségi kidolgozású, erős 10" -os win-es tabletet, amire itthoni garancia van.1.16-os verzió óta használok windows-t, ms szoftver forgalmazó voltam, volt windows user klubom is a bbs-es időkben, de hiába próbálnám szépíteni a dolgot, be kellett látnom, hogy jelenleg a legjobb tablet - tabletes használatra az ipad. Utálom egyébként az ipad-ot, de nincs alternativa. Még androidon is szarabbak az alkalmazások, win-en meg nincs értelmes app. Ami van, azt nem frissítik, félkész vacak. Az x86 alkalmazásokat touch felületen szenvedés használni, ha mégis, akkor merül tőle, mint a titanic.
Sajnos nekem nem 2:1-ben gép kell, ami laptopnak kicsi, tabletnek szar, hanem csak egy jó tablet.Remélem a Win 10-el meg fog oldódni ez az alkalmazás dolog, de félek ott sem, mivel már az univerzális alkalmazásoknál elmondták, hogy most aztán minden jó lesz, és tömegesen jönnek az alkalmazások.
Egyébként az elején én is lelkes voltam, mint te, aki 9 napja használsz win-es tabletet, de 2 év használat után nem vagyok már ennyire lelkes.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Vicces is lenne, ha x86 appokat visszahúzná :-) Amit leírtam az valóban a tabletes alkalmazásokra vonatkozott. Az csak extra, hogy tudsz futtatni x86 appot.
(#5898) AxBattler: Eleve sokkal primitivebbek a Win-es alkalmazások. Én 2 évig reménykedtem, hogy majd megváltozik, de soha nem fog megváltozni ez. Letojják a platformot. Szinte semmi új app nem jelenik meg w8-ra.
-
NGA
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Erre fogadni mertem volna.
Te mit használsz egyébként?
(#5893) r3dsnake: Akkor mit? Az SD a médiatartalom miatt kell. Mit kell backupolni a felhőbe? A pendrive-t nem kezeli rendesen az ipad, pl filmet, pdf-et nem tudsz róla felmásolni ha jól tudom.
Azért a Plex ott ahol nincs sávszélesség mobilneten, nem megoldás, ezt te is tudod. Csak ott, hol van normális net. De pl külföldön is nehéz vele filmet nézni, ha nincs a kempingben wifi
-
NGA
addikt
válasz
Trialbiker
üzenetére
1. Itunes nekem nincs fent, soha nem is kellett. Én Onedrive-ben tartok mindent, onnan szedem le az ipadra, vagy a File via Wifi appal.
2. Rendes programok: Arra az x86 appra gondolsz, ami kezelhetetlen érintőképernyőn?
2. OTG fájlokat a Win-es tabletemmel sem másolok, mindent wifin rakok át.
3. Filmet nem hurcolok rajta, nem használom filmezésre.
Mondom ezeket úgy, hogy kb 2 éve használok Windows-os tabletet is. Most is van Ipad Air és Win-es tabletem.
(#5890) AxBattler: Honnan tudjam, neked mi kell?
- de csak pár dolog:
Sony tv távvezérlő app
Halftone 2 képregényszerkesztő
Lego Movie Maker Stop motion készítő
normális Pinterest, Google street view, Flickr, IKEA, Office alkalmazás touchra.
stb. -
NGA
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
1. A lenovon az sd kártyára nem tudsz tablet appot telepíteni
2. Nincs alkalmazás szinte semmi a win tabletre az ipadhoz képest
3. 1 óra GTA SA kb 5%-ot merít az ipadon, és kb 10-12 órát lehet böngészni
4. Ha meghibásodik az ipad, azonnal cserélik, a lenovora várhatsz 2 hónapot
5. Az ipad nem recseg ropog, ha megfogod a sarkát. -
NGA
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Én nem temetem ennyire az RT-t, mivel eleve nem arról volt szó, hogy megkapja a WIndows 10-et, hanem hogy kap valamilyen frissítést.
Tulajdonképpen, amig nekem x86-os tabletem volt, pont annyira használtam ki, mint az RT-s tabletemet, azaz Modernui appokat futtattam rajta, pont ugyanazokat a Lenovo Miix 2 10-en, mint a Surface RT-n. Semmi mást.
Ha az RT képes lesz futtatni a Win10 modernui appjait a frissítéssel, akkor teljesen hibátlan választás sokaknak, akik semmiféle x86 appot nem futtatnak.
Nálunk a feleségem használ egy első generációs RT-t, és az általános tartalomfogyasztásra neki tökéletesen megfelel. Tud böngészni normálisan, flash-es játékokat futtat a böngészőben, skype-ol, facebookol, és youtube-on zenét hallgat, fényképeket nézeget. Nem is érdekli az egész x86 világ. A desktopot soha nem használja, fent sincs az ikonja neki.
Természetesen, ha valakinek fontos az x86, akkor annak az RT halott ügy, de ne temessük már el, mielött kiderül, mit fog kapni. Reményeim szerint egy desktop nélküli felületet, ami futtatja a jövő win10-es moderui appjait. És ez bőven elég is sokaknak.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Amit írtál, és az appleblogos videóról az a következtetés, hogy az AirPlay és a miracast is vagy tökéletes, vagy nem megy rendesen. Ahogy belinkeltem a videomat, azon a miracast tökéletes, neked meg az AirPlay. Plexet nem használok, nekem jobb a serviio, abban nem csalódtam még.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Ha miracastos tv-d van, akkor bevált, kiforrott, napi szintű dolog.
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Nekem is volt ilyen az előző tévéhez, és tökéletesen működött, nem késett a hang. Jelenleg főnököm használja Lujza 920-al, és neki is jó, nem csúszik a hang. YouTube videót és az mkv videot is hibátlanul viszi. Nem tudom nálad mi baj lehetett.
Direkt neten vettem, ha szar, akkor visszavihessem, de nem kellett visszavinni. És pontosan ezt vettem én is. 520-on is hibátlanul ment.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Win-en sem kell kinlódni, pont ugyanolyan egyszerűen csatlakozik:
Win-es tablet és wp telefon miracast
Ha jól emlékszem, miracastnál nincs ilyen macera ezzel a kütyüvel, ott nem kell ennek a wifijére csatlakozni, hanem be kell állítani, hogy auto miracast, és amikor hdmi-re rakod a tv-t, elindul ez a cucc, és várja a csatlakozást, mivel rákapcsolódik a wifi-re.
Ami itt le lett írva, az az, ha a tablet/telefon nem tud miracastot. Amit leírt Zoltán6, hogy elindítod a kliensprogramot, és csúszik a hang, az nem miracast, hanem dlna, és nagyban függ attól, milyen a telefon, mert eléggé terheli a telefont. Lumia 920 is melegszik tőle baromira. Ha tudja a telo/tablet a miracast-ot, ott semmiféle kliensprogram nem kell hozzá. Hisz ezért miracast.
Az apple-nél, meg ugye hiába szabvány a képernyőtükrözésre a miracast, dlna, ezt nem támogatja, ezért vegyél a tv-hez egy ilyen appletv-t 20e-ért, ami elég sok erre, mert másra felesleges egy modern okos tv-nél.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az Air hirtelen jött, meglátom egyáltalán kibontom-e. Ha igen, pdf-re jó lesz. De megszoktam tableten a Windows-t, és kényelmetlen az ios nekem. Eredetileg csak azért vettem meg, hogy eladjam, mert van egy edigital ajándékkártyám, mert beszart a lenovo miix 2 10, és ezt adták helyette. Le kell vásárolni, és most 89 az air. Vagyis annyi volt 1 napig. Amikor beszart a lenovo, akkor vettem egy lark-ot, hogy legyen valami, mig megjavitják. Aztán szép lassan megszoktam, és most jól elvagyunk. Amire kell, arra tökéletes.
-
NGA
addikt
Lark 8i - december óta van meg, 2,8 giga szabad hely van, minden frissítés fentvan.
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Lehet, hogy NEKED legenda, de akkor nekem is Lenovo volt, és olvastam a topicját. Aki vett belőle, szinte mindenki szitkozódott. Volt, aki 3-at vitt vissza, mindnek pixelhibás volt a kiijelzője. Általános gond nem azzal volt, hogy volt köztük szar, hanem a mennyiség. Valamint az is, hogy a Telemax szervíz (a Lenovo szervíze) egy nulla, hónapokig tologatják a készüléket ide-oda, és nem csinálnak vele semmit. Ez személyes tapasztalat. Elég rákeresni a neten: Lenovo+Telemax és olvashatod a hozzáállást. Úgy néz ki havonta egyszer rendelnek alkatrészt, ezért ha a havi rendelés után viszed be, akkor 1 hónap eleve, mire lerendelik az alkatrészt, majd mire megjön, és sorra kerül a tied, addigra eltelt 2 hónap. Na ezért nem veszek soha Lenovot
-
NGA
addikt
Ez egy 30e Ft-os Lark:
[Miracast]Teljesen hibátlan a képernyő tükrözés. Szerintem balfasz volt aki a másikat csinálta.
-
NGA
addikt
Akinek Lark i8-a van, azokhoz: Nektek is baromira halk a Skype mikrofonja? Csak a Skype, ha feveszem a hangrögzítővel, az elég hangos, de ha beszélek valakivel skype-on, az alig hallja, mit beszélek
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Az a baj, hogy a Telemax a hibás alkatrészt havonta egyszer rendeli meg a Lenovo-tól, ezzel akar spórolni. Azaz ha te akkor adod be, amikor már elment a rendelés, akkor minimum 1 hónap, mire megjön az alkatrész. Ezután amikor sorra kerül a készülék, akkor kezdik megjavítani. Ha szerencsés vagy, akkor hamarabb, ha nem, akkor megszívtad.
-
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
válasz
premete
üzenetére
beviteli mezőnél megnyílik a billentyűzet: androidnál mindig, windowsnál random (de inkább nem)
mázlista vagyok, 10-ből 10x megnyílik nekem.internet sharing működik kikapcsolt kijelzővel? android igen, windows nem
ezmi?beállítások kezelhetőek ujjal? android igen, windows nem
ami fontos, az ott van a gépházban. Minden másra ott a desktop 150%-on.touch office letölthető rá? androidos igen, windows-os nem
már bétás, letölthetőms office nagyítható? android igen, windows nem.
már bétás, win 10-el jönhasználható egér és billentyűzet nélkül? androidos igen, windowsos nem.
igen, remekül az összes modern ui app.kiadja a képet a smart tv-mre? androidos igen, windows-os nem.
Minden 3735 és 3740-es win-es tablet tudja a miracast-ot.Én is kérdezek:
- meg tudom osztani normálisan a képernyőt, hogy egyszerre 2 alkalmazás menjen rajta? windows-os igen, androidos nem- mindenféle külső alkalmazás nélkül tudom használni hálózatban? windows-os igen, androidos nem
- normálisan megjeleníti a flash-es weboldalakat? windows-os igen, androidos nem
- tudok bármilyen nyomtatóra nyomtatni akár USB-n? windows-os igen, androidos nem
- tudok rajta bármilyen x86 alkalmazást futtatni akár céges környezetben? windows-os igen, androidos nem
- biztos, hogy megkapom a következő nagy oprendszer frissítést? windows-os igen, androidos TALÁN
ez csak pár dolog, ami fontos lehet.
-
NGA
addikt
válasz
mengyan
üzenetére
1/16 ma reggel, minden frissítés fent:

Én sem ajánlom azonban az 1/16-ot, azoknak jó csak, akik csak neteznek rajta, tartalomfogyasztanak. 2/32 helyett inkább 2/64, és bármit, csak lenovot ne. Rengeteg a gyári hibás, elengedi magát a kijelző szalagkábele, leég a hangszóró, a szerviz meg hónapokig ül rajta. (saját tapasztalat)
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
PC-s appot fel lehet telepíteni az sd kártyára. Így ezeknek van bőven hely. Csak a modern ui appoknak kell a belső tárhely egy ideig. Az 1 giga ram meg elég sok alkalmazásnak elég 8 colon. Nem ezen fogok indesign-el, vagy illustratorral szerkeszteni.
Rengetegen leírták azt a véleményüket, hogy a modern ui-s appok szarok. És hogy pc-s appokat használnak. Ezek meg simán mennek az sd kártyáról.
-
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nekem volt droidos tabletem, ipad-om is, de végül azért lett win-es, mert:
- a droidos rendesen be tudott laggolni, és nem látta rendesen az otthoni hálózatot
- az ipad igen gyorsan betelt, és az sem látta rendesen a hálózatot.
Így vettem egy Lenovo Miix 2-t. Teljesen meg voltam vele elégedve, míg be nem tojt. Ezt a Lark-ot azért vettem, hogy addig legyen valamim. Olcsó volt, mégis win-es, gondoltam majd eladom, ha visszajön a másik. Aztán megszoktam a vele való életet."A "normális" windowsos tablet " - hidd el, a többi 37XX-es tablet sem gyorsabb, és normálisabb. Pont ugyanolyan gyors, mint ezek, csak tudsz 20 tabot egyszerre benttartani az ie-n. Az egyedüli előny a Lenovoban az FHD kijelző volt.
Az a windows-os tablet, amire te hivatkozol már rég nincs sehol. Ezek fognak jönni, egyre több jelenik meg. Maga a proci ezekben ugyan az, mint sok másik 2/64-ben. A kijelző is kb azonos, 1280x800-as, ami elég elfogadható felbontás. Egyedül a ram és a háttértár kevés. De ha jól tudom a Win 10 megoldja az sd kártyára telepítést, amit megoldottak a win 8.1-ben is (Addig pont ugyanúgy kellett szenvedi azokkal is, mivel 8 giga hamar betelt a telefonon). Az 1 giga ram meg nekem még nem okozott gondot.
Azt nem értem, hogy olyanok, akik nem használják, miért fikázzák. Rengeteg 512/4-es droidos tabletet is megvesznek még ma is 1024x600-as felbontással, és használják.
De látom sokaknak nehéz megérteni azt, hogy nem mindenki power user. És sok ilyen van.
-
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Miért baj, ha valaki tényleg csak erre akar használni egy tabot?
Leírom a helyzetem:
Nekem pl van egy kijelző nélküli i5 laptopom, ami rá van kötve az 50-os tv-re. Egy Logitech K400-al tökéletesen tudom kezelni. Ezen töltök le filmet, és ez szolgálja ki a tv-t Serviio-n.
Van mellé egy Lark tabletem.
Ezen szoktam reggelente a wc-n híreket olvasni, napközben velem van, ha hirtelen kell valamire, majd este ezen skype-olok anyukámmal, vagy megnézek 1-2 pdf magazint. Esetleg megválaszolom az emileket, vagy képeket nézegetek az engem érdeklő témakörökben, vagy böngészek szintén ezekben a témákban. Youtube videót is itt keresek, majd itt rakom be a listámba, és ez meg is jelenik a tv-n. Másra nem használom.
Erre fel van telepítve
böngészés - ie11
voip - skype
pdf - olvasó
kép - képnézegető
email - levelező
youtube - hyperNekem semmiféle más igényem nincs a tablettel kapcsolatban, mivel nem használom másra. Így van kb 2,5 giga szabad helyem, ami a folyamatos működéshez teljesen elegendő. Ha valakinek ennél nagyobb az igénye, az ne vegyen ilyet. De engedtessék meg nekem, hogy leírjam a véleményemet, még akkor is ha ez neked, meg másnak nem tetszik.
(#5057) r3dsnake:
A nejem használja az RT-s Surface-t. Nemrég akartam venni egy laptopot neki, de közölte, hogy neki ez tökéletes, arra a pár játékra, facebookra teljesen hibátlan. Azt sem tudja, mi az az x86 app, és az áruházból sem telepít semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest