- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bári
tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen-je: Allview Wi10N?
Maga a gyártó gondolom kínai. Mik a tapasztalatok, milyen a szervízhálózat?
Word, excel ppt és pdf nézegetés, esetleg notepad+ programozásra kellene tablet. Nem érdekel a játék, de egy töltéssel kb 3-5 órát billentyűzettel együtt ki kellene bírjon. Esetleg van valami hasonló árban, tudásban?
Előre is kösz.
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan windowsos tabletet, amihez jár rendes lecsatolható billentyűzet. Amire használnám: internet, film, esetleg sulis nem nagyon durva gépigényű programok futtatása, heartstone.
Árat pontosan direkt nem írok, nem a legolcsóbb kategóriában keresek, viszont nem is az abszolút topban. Szóval egy 100asba bele kéne férnie. Van valami bestbuy mostanában? Csak androidos kütyüjeim voltak eddig, abszolút nem vagyok képben. Előre is köszi.
-
-
SidCorky
őstag
Ez a Tescos Lark i8 (pontosan nem emlékszem a nevére) mennyire használható? Főleg böngészésre és HD youtubeozásra/filmnézésre használnám, de ezeket tudja röcc nélkül
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Alcor BT-80 billt használ valaki? Van egy komment az edigital honlapján, miszerint rövid ü és hosszú ó nincsen rajta. Ez mennyire igaz?
-
Bomc
aktív tag
Hogy lehet visszatenni a Win8.1-et? Letöröltem a windows.old-ot, de rendszervisszaállításnál mindig a win 10-et teszi vissza (csak nem tudom hogy honnan)
-
SirAlo
aktív tag
válasz
#43783936 #8080 üzenetére
Adtam egy restartot es masik usb portra dugtam a hubon , masodjara mar tokeletesen felment es kiralyul fut minden, erdekes modon ez a verzioju Windows egybol felismerte az akut, bluetoutht , mig a normal telepitesnel nem ismerte fel ezeket magatol, mikozben elvileg ugyanaz a Windows kell legyen, mind a ketto win10 home.
Amugy most is van 3 Driver ami nevtelen, nincs telepitve az eszkozkezelobe pedig az Allview adta a driver csomagot , meg a touch se ment az allview driverekkel, a touch drivert Eszkozkezelobe nyomtam egy netrol frissitest es onnan rakta fel.
-
Dawid
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé tudatlan és új vagyok a témában, szóva előre is elnézést ha kifelejtek valamiylen információt.
Szeretnék venni egy Win10-es tabletet és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A keretem rá max 100K huf.Amire szükségem lenne:
A kijelzője ha lehet 8" vagy annál nagyobb legyen.
Megbízható, hosszabbtávú működés. (Azért jó lenne ha egy 4 évig kibírná hardver hiba nélkül-leszámítva az aksit ami hamarabb tönkremehet)
Transformer book szerűségre gondoltam, ami dokkolható keyboardhoz.
Tudjak rajta PC-s wines programokat futtatni. (Itt nem hatalmas programokra gondoltam, hanem 1-2 fejlesztői szoftverre amiknek annyira nem nagy a teljesítményigényük.)
Legfőbbképpen irodai feladatkörökre lenne használva, meg persze filmezés, kimozdulás esetén a GPS sem jönne rosszul, iránytű stb. (ezek gondolom a legtöbben megtalálhatóak)
Még jó lenne bele bluetooth is de nem létszükségletem, WIFI mindenképp, lehessen rádugni flash drive-ot esetleg kisteljesítményű külső vinyót és egy fejhallgató kimenet se árt.
Ennyi lenne ami igazán fontos lenne számomra.
Tudnátok segíteni egy megbízható ketyere választásában?
A segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Üdv,
Dávid -
SirAlo
aktív tag
Ujabb gubanc, ez meg mi lehet?:
-
-
Razzul
őstag
válasz
ToniSoprano #8069 üzenetére
Szia!
Köszi, utánajárok. De ha lehet Windowsos tabletet vennék az Office miatt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
És ezen hol van a Windows?
Amúgy meg nem a Lenovo gyártja. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Találtam rá egy német tesztet, nem vészes, mondjuk jó lenne tudni az akkuidőt, mert azt kritizálták:
[link] -
SirAlo
aktív tag
Hello, WIMBoot-os telepitest szeretnek csinalni a tabletemre de ezen a reszen elakadtam:
"A szokásos módon készítsük elő a tablet-et, és bootoljunk be a pendrive-ról! Ha ez megtörtént, nem a Windows telepítőt, hanem egy parancssort kapunk. (eddig megvan)Indítsuk el a következő scriptet:
CalculateAndCreateWIMBootPartition C: D: D: 0"
miutan beirom a scriptet ez fogad:
-
Bomc
aktív tag
Valami baj lett a gépemmel
Acer iconia tab 8 w
Bekapcsolás után előjön az acer logo, aztán a kijelző háttérvilágítás működik, azon kívül semmi
Mi történhetett vele? -
sagem
addikt
Sziasztok,
Nagyon tájékozatlan vagyok a dologban, szóval remélem nem kérdezek nagyon evidens dolgot, próbáltam rákeresni, de nem találtam választ (bár lehet, hogy rosszul kerestem).
Van egy Toshiba Encore tabletem, amin szeretnék mobilnetet használni, USB-s mobilstickről lenne szó. De ugye nincs USB a tableten, így az lenne a kérdésem, hogy milyen eszközt kell hozzá vennem, lehetséges egyáltalán az USB-s mobilnet használata? Köszönöm előre is
-
Üdv!
Próbálta már valaki rákötni a tabletét USB-s monitorra, pl. Samsung LD220? Elvileg mennie kellene, aztán már csak egy töltős hub hiányik, és kész is a komplett dokkoló, minden egy csatiról/HUB-ról működhet!
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Ismételten én vagyok, még mindig Windowsos tabletet keresek, de néhány tablet megtapizása és gondolkodás után változtak az igények. A következők lennének:
-Maximum 60.000 HUF
-10" körül kellene
-Újonnan, itthonról lenne a legjobb, de még a külföld is játszhat, ha pontos helyet adtok
-Ha lehet ne legyen nagy a képernyő pereme
-Nem kell 4G vagy mobilinternet, WiFi elegendő.
-Fő felhasználás dokumentumszerkesztés lenne, Excel Word stb.
-Ne legyen 10kg-nál több
-Játékra nem lenne használva, nem kell izmos gép, de videókat szépen játsszon még le.A segítséget ismételten hálásan köszi.
-
SirAlo
aktív tag
Mindegy, most telepitem, miutan toroltem a partitiokat ujra letrehoztam es amikor telepitettem kiirta hogy nem megfelelo sorrend a GPT particiokhoz vagy ilyesmit de engedett tovabb lepni, most telepiti a rendszert aztan lessz ami lessz.
( 100 megas particiot is toroltem csak az MSR-t hagytam meg, a 100 megast nem kapcsolta ossze valamiert a 14 gigassal, az ott maradt uresen)
-
-
Grifis
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem kapcsol be a Windows-os tabletem?
Töltőn van, a töltésvisszajelző is ég, de nem reagál a bekapcsológombra. :S Mivel kellene próbálkoznom?
Lenovo-ról van szó egyébként.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
SirAlo
aktív tag
válasz
#43783936 #8048 üzenetére
Ezt nekem irtad? Nalam az a gond hogy mar a windows nem tolt be miota resetelni akartam rajta a windowst es 66%nal kiirta hogy nem sikerult, azota is ha resetelni akarom a recoverybe 66%nal nem megy tovabb, ha letoltenem sd kartyara a windows 10et es a recoverynel kivalasztanam hogy sd kartyarol vagy iso fajlbol telepitse az ugy jo lenne?
-
törölt tag
Wi7 topic.
Gyakorlatilag csak a touch driver ami különbözik, azt kell külön levadásznod. -
SirAlo
aktív tag
Na most valamit nagyon elrontottam
felpakoltam valami driver csomagot , aztan ujrainditasnal a windows betoltes befagyott, valahogy sikerult ujrainditni , beindult es az erintokepernyo nem mukodott, utanna neztem hogy lehet gyari beallitasra vissza allitni (Shift lenyomva tart es kikapcsolni kozbe) be is jott a recovery beraktam hogy telepitse ujra az egeszet , de az is 66% utan behozta hogy nem tudta valamiert feltelepitni , most a windows mar be se tolt, csak a gyarto logoja jon be a bekapcsolasnal aztan semmi. Innen hogyan tudnam ujbol behozni a Recoveryt? Vagy ujrarakni az oprendszert?
-
SirAlo
aktív tag
Megint en vagyok , USB-vel ha radugom a windowos tabletet PC-re miert nem tudok ra masolni fajlokat? Nem ismeri fel adathordozonak mint egy android , csak tolti usb-rol a tabletet , van SD kartya is a tabletbe
-
SirAlo
aktív tag
Ki akarom kapcsolni a tartalomindexelest, levettem a pipat, elfogadta es mar orak ota csinal valamit , egy csik toltoget, meddig tart ez meg ? Ja es ki akartam torolni a lemezkarbantartoval az update hulladekokat , de nem jelenik meg a listaba , rendszerfajlok torlesere ramegyek de sehol az update hulladek, vagy a win10 mar torli magatol ?
-
arnd
senior tag
Az ujjaddal nem tudsz finom vonalakat rajzolni, ráadásul a kapacitív touch felbontása sem nagy.
Amikor papírra írsz/rajzolsz akkor rá támaszthatod a kezedet, kapacitív touch esetén viszont nem, vagyis a levegőben kell rajzolgatnod.Az aktív digitizeres megoldásoknál a ceruza más felületen érzékelődik, egy sokkal pontosabb, jobb felbontású megoldással. Ha ebbe az üzemmódba kapcsolt át, akkor le is kapcsolhatja a kapacitív érzékelést, így valóban papír jellegű lesz a használat. Nyomás érzékenység stb. stb. amit a pénztárcád bír.
Remélem érthető voltam.Ez mindenféleképpen a 300-500$ kategória lesz.
-
maci25
aktív tag
-
arnd
senior tag
Tudtok valami touch-os egér opciót? Amivel kis mérető gombokat is el lehet találni. Hasonló megoldásra gondolok mit a droidos RDP megoldásoknál, ahol az egér kurzor nem az érintési területen van.
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
Munkám során hasznos volna egy táblagép, de fogalmam se nincs mi/melyik az a modell, ami nekem kellene. Kérlek, segítsetek.
A munkám bútorok tervezése és gyártása.(asztalos vagyok) A helyszíni felmérések alkalmával jól jönne egy táblagép, amit tudnák használni „rajztáblának-, papírlapnak”.
Elképzelés: megnyitok egy jegyzettömböt és elkezdek rajzolgatni bele, mint a papírlapra, de itt nincs papírlap méret, ami keretek közzé szorít és javítani is egyszerűen tudok bármit.
Gondolom, ehhez nem kell egy „erőgép”. Az, hogy normálisan lehessen rajzolni nem tudom, hogy mit von maga után.
A méret az 10”, ennél kisebb nem jó. Nagyobb nem gond csak legyen olcsó
Használt is jó. Keret 100K -
karandip
tag
hali
windows-os tabletemre (lenovo miix3 8'), hogy tudok dual boot-ban androidot is rakni? -
SirAlo
aktív tag
Mikortol lehet majd futtatni androidos alkalmazasokat windows alol? olvastam regebben ilyen hireket hogy fogja ezt tudni a windows 10 , de szerintem meg nem tudja.
Amugy bongeszokbol miert nem gyartanak tablagepes valtozatokat is ? Edge mar elegge hasznalhato tableten, de egy Chromenal pl. tul picik a gombok . -
ToniSoprano
addikt
+ még tényleg eléggé tükröződik is sajnos, ami engem zavar nagyon. Na ja csodák nincsenek.
Én is erre jöttem rá a tableteknél elsősorban a kijelző minősége a legfontosabb szempont nekem 70-80%-ban, inkább azt gyengébb hardverű cuccot veszek, de jobb legyen a kijelző. Egy szemüveg nem olcsó, a szemműtét sem és rizikós is.
(Egyébként én aki a kemény üveget, pl. gorilla glasst vonalat kitalálta azt sem tapsolnám meg, baromira tükröződnek ami rontja a szemet. Régi telóm nem volt gorilla glass, cserébe jóval kevésbé tükröződött egy vékony átlástszó fólia van rajta, amit másfél évente cserélek, 3 éves a teló asszony használja, semmi baja.) A homok, por kiszok kvarc meg ugyanúgy tönkreteszi a gorilla glasst, úgyhogy csak kell rá a fólia.
-
Upo
addikt
válasz
ToniSoprano #8007 üzenetére
Hát belenéztem a videóba, rögtön 0:44 másodpercnél függőlegesből behajtja egy nagyon kicsit a kijelzőt, a kép meg azonnal eltűnik, épp az óra nagy fehér számjegyei alig látszanak. Ennyi elég is volt, nem a színekkel van gond a TN panelnél hanem a betekintési szöggel. És szerintem egy tabletnél/telefonnál ez számít, mert használat közben mozgatod. 1:50 körül is látszik, az asztalon van é már teljesen halványak a színek. Utána felveszi, gyakorlatilag csak szemből vannak színek, egy kicsit megmozdítja és már kész, 5-10 foknál már rosszabb mint a chuwin ha teljesen oldalról nézed (175-180 fok között), nekem biztos nem kellene. Rendszeresen jönnek ilyen gagyi paneles tabok hozzám javításra, rettentően idegesítő használni. Általában már parancssori billentyűs gépelős műveletekre kerülnek hozzám amikor már feladták mások, a parancssor az fekete alapon kis fehér betűk. Az ilyen kijelzőn ha picit bemozdul akkor már nem látni semmit, szerencse hogy nem az enyém mert biztos hogy örömmel a falhoz csapnám.
-
Kasya
nagyúr
Aliexpress Shenzen QSS
260 dollar + 10 dollar posta volt. Mas eladoknal 270 dollar es nem garantaltak az elobbitol elteroen a vammentesseget. -
Kasya
nagyúr
Az-az. Eloszor meg is ijedtem, mikor lattam hogy futar hozza es nem a TNT....de orvendetes dolog, hogy az arban benne volt ez a plusz szolgaltatasa az eladonak.
Bar nem egeszen tablet topik, de hogy tudok meggyozodni arrol, hogy a Win10 tenyleg eredeti es nem kmspico? Fura, hogy az international version meg nem jelent meg, valamint a techtablet.com csak kinai verziorol beszel, ugyanakkor nekem tamogatja az angolt is a gep.
-
Kasya
nagyúr
Ma megkaptam a Teclast X98 Pro-t. Szerencsere afa es vam nelkul sikerult meguszni es egy het alatt itt volt. Most jon a nagy izgalom, hogy hibatlan-e es minden stimmel-e rajta.
-
ToniSoprano
addikt
Ez alapján nem vészes a kijelzőm, egész normálisak színek, szerintem olyan éles határ nincs TN vs IPS kijelző között már: https://www.youtube.com/watch?v=g5tpJPfZT0k
Ha előbb látom lehet ezt veszem, ez ár érték arányban nagyon jó még a kínai ismerősök között is + a 2 év hazai gari sem rossz. -
Acer Aspire One S1002-18QA - 90k HUF
Ez miben különbözik a Switch 10E-től?
-
Upo
addikt
válasz
ToniSoprano #8004 üzenetére
És kiemelném, hogy nem szottyos 1024x768 felbontása van, hanem 1280-as! Azért vannak hibái, sima TN képernyő, gondolom nem létező betekintési szögekkel, a tab részen a microusb-n kívül nincs másik usb, és azon is tölthető. Mintha a "gyártó" lapján úgy venném ki a FAQ-ból, hogy a billentyű részen van 1 usb aljzat, de képet nem találtam erről. A billentyű meg QWERTY, ékezetek nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest