- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajner10
tag
válasz
this is life #10120 üzenetére
Hogyan lehet ki/bekapcsolni a turbo core modot?
-
tajner10
tag
Szeretnék játszani a dragon ageval csak az egeret nem érzékeli (virtuálisat) amikor kattintani ezért rá kell dugno egyet h érzékelje és akkor tudok kattintani erre van vmi mod h virtuálisan is meg lehessen csinálni?
-
tajner10
tag
Valakinek van ötlete hogy egy acer iconia w4-re hogyan tudnám rá varázsolni a windows 10et vagy várjam meg még megérkezik az automatikus frissítés (még nem kezdte el letölteni).
Ha [link] innen letöltöm a 64 bites verziót(eddig 32 bites volt rajta) akkor azt simán csak az iso futtatásával fel tudom instalálni a win10 et úgy hogy a win 8.1es alap kulcs megmaradjon vagyis ne kelljen fizetnem semmit és a windows eredeti maradjon. -
tajner10
tag
válasz
tajner10 #7842 üzenetére
Felcseréltem a z3735-öt és a z3740-et bocsi abban a tabletben van z3740 amiről a videók is vannak a másik proci amit írtam az a magyarországon 40k Ft-os tabletekbe van a kínaiakba is az van csak hát a kínai az külföldi és olcsóbban megcsinálják mondjuk már nem annyira mert pls a lególcsobb 2gb ramos kínia tablet áfával 35k (szállítást nem számoltam) a magyar ami ugyanazt tudja 40k csak plusz magyar garancia és ha valami eromlik nem neked kell javítani,még egyszer sry
-
tajner10
tag
Csak nekem tünt el a win10 frissítéses ikon a tabomról meg a gépről?,akinek volt/van win10 a tabján és használja játékra annak mekkor fps különbsége lett az új op rendszer miatt?
-
tajner10
tag
Emberek akinek acer iconia w4-e van az örvendezhet mert ingyen szerezheti bhe a win10-et én már fenn vagyok a listán ti jöttök
,megvan addva egy idő korlát amit nem irnak ki
-
tajner10
tag
Én kb 1hete vettem meg azt a tabletet amit linkeltél,kifogásatlanul müködik youtube-ozni tökéletes hd filmeket is szépen viszi semmi akadás/laggolás,ha kisebb játékokra kell arra is tökéletes én most fallout3-mazok és hand of fate-ezek rajta szépen viszi mind2-t,lényeg a lényeg hogy ilyen árban ez a legjobb választás.(szerintem)
-
tajner10
tag
valaki már próbálta a settlers 6ot a tabletjén mert nekem azt írja hogy nincs meg a minimum 70mb video memory ,valaki szembesült már ilyen problémával?(acer iconia w4)
-
tajner10
tag
Van egy acer icnia w4 tabletem amikor be akartam indítani a skypot pendriveról befagyott,van valakinek ötlete mit tehetek van e esetleg a tabon valamiféle reset gomb.már megvan a reset gomb
-
tajner10
tag
Aki akar acer iconia w4 64 gb-stabletet annak tanácsolom az extremedigitalt most csak60k-ba kerül.
-
tajner10
tag
Valaki tudja hogy mikor fognak kijönni az új cherry traillel szerelt tabos és ezekről infót mert erre várok már jó ideje.
-
tajner10
tag
Lehet tudni hogy kb mikor és mennyiért jönnek majd az új cherry trail procik?
-
tajner10
tag
Ha választhatnátok mi kéne jobban egy ps vita vagy egy windows tablet 70k-értékben.
-
tajner10
tag
Ha újonna vennék lenovo miix2 8-at akkor mekkora az esélye annak hogy hibás lesz,milyen hibái lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest