Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Pff nekem ég a pofám , hogy ha erre van igény 2015-ben

-
Crytek
nagyúr
13-15 colig nincs valami tablet esetleg 2in1 hogy notebooká is alakítható?
Max 150 ezerig kellene valami amiben 4GB ram van. -
Crytek
nagyúr
Én meg úgy vagyok vele (2kinai tablet + mobil tulajként), hogy halásszan csak adatokat.Semmimen nincs virusírtó.
Mobilon nem lépek be semmi ilyan helyre aminek félteném az elvesztését.Szóval halásszanak csak engem nem zavar. -
Crytek
nagyúr
Asus Transformer Book T100-hoz árban és tudásban egyforma (billes dokkolós kéne első körben) vagy picit jobb de alig drágább max 115 ezer ft-ig mit ajánlanátok még?
-
Crytek
nagyúr
válasz
kalozhun100
üzenetére
A fent említett visconte 3 az már jónak mondható ha nem nézzük hogy csak 16GBos 74 ezer ft.
Evo Tech T1 hm ez valóban jóféle ennyíért csak ezbis 32 GB
-
Crytek
nagyúr
Sosem értettem ezeket a telefonokat/ tableteket.
A legtöbbnél befosik az ember ,hogy azta de jó ,majd tovább olvass és arcon csapja a fekete leves,hogy csak 16gb/32gb és vagy nem bővithető stb.
Nem tudom elhinni hogy csődbe mentek volna ha legalább 64gbos-t adnak ki a visconte 3 ból. -
Crytek
nagyúr
Melyik az a legolcsóbb 8 colos Win 8.1-es tablet ami 2GB/64GB-os és "használható"?
-
Crytek
nagyúr
Vajon a Toshiba Encore mini kapható lesz valaha ms store-on kívül is? (Mert az ugye nem szállít magyarba)
Erről van szó: Toshiba Encore Mini WT7-C16MS Signature Edition
-
Crytek
nagyúr
Valaki rendelt már valamilyen kínai win 8-as tabletet? Ha igen írjon róla pár szót !
-
Crytek
nagyúr
Azt hittem hogy az MS ingyé szórja a 8-as licenszet majd a kinaiakat is ontják az olcsó Win-es tableteket. Hát ahogy látom sajnos nem

Nem bírja a HW vagy nem is támogatják nem tudom mi az oka pedig vennék egy win 8-as gépet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest