- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Avicularia #2097 üzenetére
Olvass vissza, sokunknak volt problémája Miix2 10-zel (BT, hang elmegy, power gomb nem működik).
Sajnos a gyártók quality controll részlegére sokszor ráférne egy quality controll...(#2098) Sly189
Alkalmasak, egy Z37xx-s Atom simán megbírkózik ezzel a feladattal. 2GB RAM legyen mellette (meg valami extra tárhely [microSD, HDD, stb.]), és annyi.
Akár egy Voyo A1 Mini is elég lenne erre, az kb. 40-45 ezer, mire megjön Kínából.
Vagy egy Miix2 8 a T-től, listaáron 51 ezerért. Ha még egyáltalán lesz. És sikerül kifognod egy hibátlan darabot belőle. -
Sly189
senior tag
Sziasztok az érdekelne engem hogy.
Kifejezetten olyan célra kéne nekem ilyen windows os tablet hogy Letöltés/$€€Dilletve microHDMI n keresztül lejatszani 1080p filmeket. Mennyire alkalmasak ezek erre? Akku idő nem lényeg töltön lenne
-
Avicularia
veterán
Komolyan tökönszúrom magam
Ennek meg a jobb hangszórója van behalva, teljesen torz hangot ad, mint mikor a hangszórón be van szakadva a papír. Valamelyik samsung topikban írták, hogy a gyengébben sikerült cuccokat kelet európába szállítják. Ez alapján Svédország is kelet európához tartozik, mert ennyi fos selejtet még életemben nem láttam, mint az elmúlt 6 évben mióta itt élek. -
pengwin
addikt
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Valaki szokott online streamen filmet nézni? Mint pl az HBO Go. Tudtommal nincs alkalmazás hozzá windowsra, úgyhogy böngészőben szoktam nézni, viszont fél óra után elkezd szaggatni a film. Ha utána pár percre kinyomom, akkor utána megint megy tovább jól, aztán megint akad. Nem bufferel, csak szimplán mintha megtelne a ram vagy nemtudom. Valakivel előfordult ilyen?
Más: Egy streamelős program pedig konkrétan indulástól akad. Sima windows-os program, de mintha gyenge lenne a Z3770, hogy letöltse és lejátsza a 720P filmet. Viszont amikor lapopról osztok meg valamit, akkor ott akár még az 1080P is megy a saját lejátszójában. Ez miért lehet? -
kátú
őstag
válasz
Avicularia #2093 üzenetére
Tapasztalatokat kérek a váltásról ha lehet
-
Avicularia
veterán
Visszavittem. Szemben lévő másik áruházban vettem egy Lenovo Miix 10 2-öt 64 gigásat billentyűvel. Ez már emberibb súlyban és méretben van. Meglátjuk mit tud
-
NGA
addikt
Volna egy problémám. Viszonylag sok magazint olvasgatok a tableten pdf-ben. A Modern felületen levő olvasót szoktam használni, az nagyon jó pdf nézésre. Azonban ha ez az alapértelmezett app, akkor nem látni a pdf első oldalát ikonként, hanem csak ugyanolyan ikonokat látok. Milyen alternatíva van? Valami olyanra gondolok, mint az ibook az ipad-on, ahol látni a borítókat.
-
zoltan6
addikt
válasz
Avicularia #2084 üzenetére
mert ez nem ujjra van kitalálva,hanem Stylus ceruzára
-
tlac
nagyúr
válasz
tényleg bugos néha
ilyenkor belezoomolok kézzel, aztán jó szokott lennide egyébként ha működik rendesen, akkor én szeretem, android-os chrome alatt is van már ilyen nagyon régóta
-
Avicularia
veterán
Egyébként nagyon gyors, nagyon smúúsz, ezt nem tudja sem android, sem ios, de valahogy az asztal része olyan nem is tudom, nem igazán használható számomra. 10 collon felhúzva 150%-ra a wint sem olyan jó érzés, inkább ilyen öszvérmegoldásnak tűnik. És melegszik mint állat, flash alatt majdnem visít a venti benne, és zabálja az akkut. Akku 2 nap alatt 1%-ot pusztult aida szerint 4 feltöltési ciklussal. Most már értem miért csak 1 év garit ad rá a microsoft.
-
NGA
addikt
válasz
Miért nem raksz fel egy régebbi chrome-ot? Biztos lehet letölteni.
-
Avicularia
veterán
Viszem is vissza ma a surface pro2-öt. Az egy vicc, hogy 2 nap után úgy recseg a jobb felső sarka, mint egy ócska 100 dolláros kínai tabletnak.
A másik a visszább említett chromeban nem lehet a linkre kattintani kiidegel nem kicsit. Csináltam is egy videót, néha kicsit kimegy a képből a lényeg ezt nézzétek el nekem. Nincs virsli ujjam, kimondottan kis kezem van. Pld a 8.3-as fullhd lg tableten egyáltalán nem okoz gondot elsőre eltalálni nagyítás nélkül bármit, de itt a win alatt van abból nem kérek.
[link] -
peterk
senior tag
Mi benne az az extra ami miatt csábító? Egy Lenovo MiiX 10"-es 64 gigával, full HD-ben pár ezressel drágábban megvehető (ha kifogod akcióban akkor meg ennyiért sőt olcsóbban). Ahhoz képest nem látok ebben semmi különlegeset.
-
Hmm. Most nézem, hogy a Prestigio Multipad Visconte 3-ason van microUSB, normál USB, és külön van a töltőnek egy csati. Nem rossz, és már 75k-tól elvihető, csak kár, hogy nem legalább 32GB-os...
-
tjb007
nagyúr
válasz
pengwin #2070 üzenetére
Cserekészülékként volt nálam (amíg az enyémben -céges- kicserélik a kijelzőt), és csak 1,5 napig, szóval olyan nagyon nem tesztelgettem (egészen konkrétan semennyire). Nem igazán volt rá se kedvem, se időm, hogy különböző teszteket futtassak rajta, így a 2. és a 3. kérdésre nem tudok válaszolni. Ezekkel kapcsolatban csak az interneten fellelhető információkra tudok én is támaszkodni.
Megizzasztva sem nagyon volt, Office (Word, OneNote, Outlook, Lync), böngészés (vegyesen minden), céges program volt használva rajta, meg még egy kis Microsoft Solitaire Collection. A Wi-Fi folyamatosan be volt kapcsolva, fényerő kb. 65%-on, így bírt ki közel hat órát. Ez gyakorlatilag 1 óra plusz a Core i3-4010U-s Yoga 2 13-hoz képest, ami helyett hoztam ezt. Alapjáraton kevesebbet fogyaszt az előbb megnevezett processzornál, a melegedés pedig kisebb mértékűnek tűnt.
Majdnem kimaradt a lényeg: a Lenovo Yoga 3 Pro a szóban forgó modell.
-
Boonen007
őstag
Nem idevaló ez a kérdés, de pár napja a Chrome kapott egy új featuret. Ha nem pontosan tapizok valamire kinagyítja azt, engem ez nagyon idegesít, hogy lehet kikapcsolni?
-
Akron99
aktív tag
Toucpal billentyűzettel érdemes kisérletezni? Semmi dokumentációt nem találok hozzá. Van magyar verzió vagy szótár hozzá? Sok funkcióban jobb, mint a wines.
Zavar, hogy a Microsoftos billentyűzethez nincs magyar predeiktív szótár.
WP-én sem volt, de azon legalább fel lehetett venni szavakat és lehetett bővíteni a szótárat. Ez még talán jobb is volt, mert az általam használt szavakból alakult ki a szótár (a TouchPal-t is lehet bővíteni).
Ehhez képest a Win8 visszalépés. Vagy van benne ilyen funkció csak nem találom?
-
pengwin
addikt
Ezt kicsit kifejthetnéd.
1. A Core M alapjáraton is sokat fogyaszt, vagy csak terhelés esetén megy fel Core I-s magasságokba a fogyasztása?
2. Mire elég esetleg a mellé csomagolt IGP?
3. Hol van teljesítményben a CPU és az IGP az Atomok és a Core i-k között?
4. Mennyire melegszik alapjáraton és terhelés alatt?
Elnézést a vallatásért, de érdekeltnek érzem magam. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nektek is sokszor frissít a tablet?Nem is az a baj hogy viszonylag sűrűn hanem hogy baromi sokáig.
Baj ha kikapcsolom a frissítéseket?Egyébként végigcsináltam ezt a procedúrát és asszony szerint gyorsabb lett és több a szabad hely is.
-
tjb007
nagyúr
-
válasz
pengwin #2062 üzenetére
Köszi mindenkinek, igen valószínű hogy atomos kell az üzemidő miatt.
Billentyűzet nem érdekel, gépelek én a képernyőn. Ha lehet hozzá csatlakoztatni akkor oké, de ha nem, akkor sincs gond. Sőt, a súly miatt inkább ne legyen hozzá.Az atomos verziókba nem tesznek 4 giga ramot, és 64-esnél nagyobb ssd-t?
-
Necc
addikt
- Windows RT-t csak ARM-es gepekre raknak, x86-ra nem.
- Ha adnak ha nem adnak office-ot, altalaban csak a "home and student" verziot adjak az Office 2013-hoz ami nem biztos hogy a legalkalmasabb komplett irodai kornyezethez, vagy az elofizeteses Office 365-ot kapod
- A nyomtatas sikerenek a kerdese win8/8.1 driver fuggo, valamennyi regi driver mukodik win8/8.1 alatt is, viszont ha 64bites az OS, nehany nagyon regi nyomtatonal akadhatnak gondok ha nincs hozza 64bites driver.
- A core i3/i5/i7 Y illetve U szerias procik bar alacsony fogyasztasuak, de meg igy is sokat fogyasztanak es aktiv hutesesek. Ha csak par ora uzemido kell, azt tudjak hozni, de ha komolyabb uzemidore van szukseged (pl. >4-5 ora) akkor en a helyedben valami Atom Z37XX szerias gepet neznek jo nagy akkuval, vagy ha mndenkeppen kell a teljesitmeny, de alacsonyabb fogyasztas mellett, en megvarnam az elso Core M -es fecskeket. -
pengwin
addikt
Vigyázz, ahhoz nem jár a billentyűzet, és most így pár perc guglizás után sem találtam eladó billentyűzetet hozzá! Szövegszerkesztésnél ez pedig nagy hiányosság lesz.
Ezekre az igényekre talán egy 2GB RAM-os, atomos gép is megfelelne, és az nem 4-5 órát bírna, meg olcsóbb lenne (és az árukban benne lenne a billentyűzet is, a Toshibához az még lesz plusz pár tízezer JMF), pl. Asus T100 (10,1"), T200 (11,6"). Meg ezekhez szinte biztos jár egy Home&Student Office 2013 (ami nem előfizetéses). -
zoltan6
addikt
válasz
TedThomas #2059 üzenetére
nemtudom milyen tableted van de miix 2 8-hoz bluetooth problémákhoz ezt a megoldást szokták javasolni:
Lenovo Miix 2-8 and Thinkpad 8 Bluetooth problems -
tjb007
nagyúr
1. Igen, "rendes" Windows van rajta, nem RT (RT összesen csak három modellen van).
2. A Toshiba oldalán ez szerepel: Microsoft® Office 2013 (egyhónapos próbaverzió a Microsoft® Office 365 új ügyfeleinek)
3. Ha az adott nyomtatóhoz létezik W8/8.1-es driver, akkor 100%.
4. Maximum 4-5 óra. -
TedThomas
aktív tag
Néha megbolondul a bluettooth és csak egy BT kikapcs/bekapcs segít.
Tudna valaki segíteni írni valami scriptet amit tudok futtatni asztalról/csempéről?
Lekapcsoljon a BT, várjon kicsit, vissza kapcsoljon. Ennyit kéne megírni.
-
Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy ezzel a géppel vannak-e már tapasztalatok:
TOSHIBA WT310-105 11,6" Full HD tablet
Amire kellene: mindennapi "mobil" irodai használat, word doksik és excel táblát szerkesztése irodán kívül, illetve powerpoint prezentációk futtatása (micro hdmi kimeneten keresztül).
Ezen kívül szokásos napi netezés, levelezés, határidőnapló (gmail, google calendar).
Gondolom ezeket viszi.
A fő kérdések:
- ezen ugye "rendes" windows van, szóval nem a táblás (rt?) verzió?
- van-e rajta office gyárilag, ami használható?
- mekkora esély van rá, hogy usb-n keresztül (?) valami módon nyomtatni tudjak róla közvetlenül?
- akksija mennyi ideig bírja egy szövegszerkesztős használat esetén? (ez lenne a fő irodán kívüli felhasználás és a netezés) -
peterk
senior tag
Ha az Office-ra gondolsz, akkor igen, szokványos OEM kulcsok. Lényeges az OEM, mert elvileg az ilyen szoftver csak azon a gépen használható, amelyikkel kaptad. Hogy jogilag is (licensz szerint is), abban nem vagyok biztos, mert az OEM office nincs géphez kötve (úgy, ahogy a Win), egyszerűen csak géppel (vagy főalkatrésszel) kell árulni. Utána viszont el tudom képzelni, hogy még jogszerű is akár nem arra felrakni, ha csak 1 példányban használod. (Azért, mert elvileg ha jól tudom Office-ból telepíthető egy backup példány.)
Szóval ha még nem volt telepítve, akkor mivel hardverhez nincs kötve, elvileg azt fogja "saját gépének" tekinteni amin először aktiválják. Utána viszont már csak azon a gépen lesz aktiválható. Kérdés, hogy az előtelepített rendszeren annak idején beaktiválták-e. Ha igen, akkor marad a tableten.
-
hito
nagyúr
Tényleg, win8.1-en megoldották már az android-os hotspot problémát? Nekem még fél éve nem látta az androiddal megosztott netet egyik win8.1-es eszközöm sem. Asszem nem tudta a win kezelni az ad-hoc wifi hálózatokat.
-
tlac
nagyúr
inkább témát váltok
ha mobilról tabletre netet akarok megosztani, akkor wifivel vagy bluetooth-tal célszerűbb?
melyik meríti kevésbé az eszközöket? -
zoltan6
addikt
szerintem simán legális a kulcs,de csak arra a hardverre amire először be lett aktiválva,ha jól gondolom itt most arról van szó,hogy sok ember tévedésből 2db kulcsot kapott a lenovo miix 2-höz.egyikkel beaktiválja a tabletet,másik meg simán jó másik géphez.ha már a lenovos kici kinai emberek tévedésből valamelyik dobozba 2db papírt raktak.
-
tlac
nagyúr
-
Avicularia
veterán
válasz
pengwin #2041 üzenetére
Igaz, könnyebb. Viszont van egy 12.5 es Dell Latitude 6230 notim ebben a méretben, feleslegesen nagynak és drágának érzem a pro3-at az én esetemben. Ezenkívül néztem teszteket a youtube-on és throttlingol rendesen mikor dolgozik. Képarány sem az igazi az én ízlésemnek ,szvsz jobb a 16:9 vagy 16:10.
Nem tudom, de máshol is csak egy év garit adnak a surface pro-kra? Itt svédben előszeretettel kurtítják meg a garit, egy csomó mindent jóval kevesebb gariidővel árulnak pld. mint otthon. -
pengwin
addikt
válasz
Avicularia #2040 üzenetére
Pedig a Pro 3 könnyebb a Pro 2-nél, annak ellenére, hogy 12"-os lett (a képarány miatt még nagyobbnak is tűnik), meg állítólag a kitámasztó zsanéron is sokat fejlesztettek.
-
Avicularia
veterán
válasz
gery2123 #2039 üzenetére
Köszi
Pro2-nél nincs különbség a prociban, mind a 4 modell Intel Core i5 4200U procival van felszerelve. A két kisebben, a 64 gb-os és a 128 gb-osban 4 giga ram van a két nagyobban ami 256-os és 512-es 8 giga a ram.
Pro3-nál van, hogy a 64-esben i3-as proci van, de az nekem túl nagy lett volna,megnéztem a boltban, ki volt állítva.
Most a 128-as beakciózta pár bolt, jóval olcsóbb volt mint a 64-es, úgyhogy egyértelmű, hogy ezt vettem. Egyébként elég lett volna a 64-es is. -
gery2123
őstag
válasz
Avicularia #2038 üzenetére
Használd egészséggel. Egy ilyen nekem se lenne rossz, mondjuk elég lenne ez i3 is bőven. ☺
Mondjuk már nekem az is elég lenne ha nem 64gb jönne ki minden olcsóbb tablet, hanem 128gb. -
Avicularia
veterán
Végül egy Surface pro2 128 gigás lett i5 procival. Még barátkozunk, elsőre elég furcsa és nehéz az lg gpad 8.3 androidos tablet után. 186K volt átszámítva, de 30 napig visszavihetem és visszakapom a pénzt ha nem válna be. Jó sokáig tartott, mire az összes update lejött, több mint 100 volt belőlük.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
matthew95(2) #2035 üzenetére
Yoga sokkal szebb!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem T100 még nem járt a kezemben, de a kis Miix2 is vagy 2-3x gyorsabb mindenben, mint a Lenovo e125 notim (AMD Brazos E-450) 8Gb RAM-mal és 64 GB SSD-vel (!!!). Nem vicc! Ez utóbbit utálom, mint a sz*rt...
(#2033) matthew95(2): Ha az iPad Mini a régi (1024x768) akkor az kb. semmire nem való. A többi meg teljes értékű windowsos PC, annak minden előnyével együtt. Az új Yoga (a windowsos) nekem is bejövős, de 2 hónapja itthon még nem létezett..
A Lenovok 64GB memóriásak, és microSD-vel bővíthetők is, az iPad meg nem.
-
matthew95(2)
senior tag
Üdv! 3 tablet között gondolkodom. Igazából egyetemi felhasználáshoz kéne, tehát diák nézegetésére, olvasgatásra stb.. Három közül melyiket ajánljátok, a választ előre is kösz?
Lenovo Miix 2
Lenovo Yoga2 10
Ipad Mini Wi-fi 16GBAz Ipad ~20000 Ft-al olcsóbb a másik kettőnél, nem tudom megér-e ekkora felárat a 2 lenovo. A választ előre is köszi!
-
hito
nagyúr
Most nálam van egy Asus T100 is a Miix 8 mellett és kb. 2x gyorsabb mindenben. Ha ugyanaz a hardver van mindkét gépben, akkor miért gyorsabb érezhetően az Asus? De mintha az egyik Atomos lenne és a másik Core i procis SSD-s gép lenne
-
kátú
őstag
válasz
verybigboy #2029 üzenetére
Aokan észre sem veszik akik nincsenek benne a témában csak csendben átverik őket
-
BoC1ka
senior tag
válasz
verybigboy #2026 üzenetére
Gyengített?
-
NGA
addikt
válasz
verybigboy #2024 üzenetére
Nem olvasol híroldalt? Hatalmas a roham. Nekem sikerült egeret vennem :-)
-
hito
nagyúr
válasz
verybigboy #2021 üzenetére
Edigital.
-
NGA
addikt
válasz
verybigboy #2021 üzenetére
Szerintem edigital :-)
-
hito
nagyúr
válasz
verybigboy #2019 üzenetére
A sima 64GB-os 500GB HHD nélkül. De már megtaláltam és nem kell. Akksiban sajnos fele annyit tud, mint az Asus.
-
hito
nagyúr
Tud valaki valamit erről a Switch2 10-ről? A sima Switch 10-ről sokmindent találni, de a 2-ről nem. Miben különbözik a kettő egymástól? Asus T100-zal szemben megállja a helyét? A kettő közül melyik a jobb választás? 93eFt a 64GB-os akcióban.
-
peterk
senior tag
Office kulcs biztosan nincs BIOS-ban tárolva, ott csak oprendszer kulcs van. Ha megvan a kulcsod, akkor ugyanazon a gépen gond nélkül mennie kell az aktiválásnak. És szerintem másik gépen is lehet vele aktiválni. Igaz, másik gép esetén, ha már volt aktiválva korábban azzal a kulccsal az eredeti gépen, akkor előfordulhat, hogy problémázni fog.
Normál esetben ilyenkor telefonon fel kell hívni a MS supportot és bemondani, hogy hardver meghibásodás miatt újratelepítesz, és akkor resetelik a régi aktiválást. Mondjuk OEM office esetén kell fantázia, hogy mit is mondj, miért teljesen más a hardver, mint az OEM hardver volt.
(Én még sose csináltam ilyent - mármint másik gépre telepítést. Csak a normál windows/office aktivációt reseteltettem így garis laptopcsere után.)
-
peterk
senior tag
Ha esetleg nem tudod sehogy sem elővarázsolni a product keyt, akkor is jó esélyed van, hogy nincs veszve semmi. Az OEM windows 8-as, UEFI-s gépek (amiket windowsal együtt adtak el) a BIOS-ban tárolják a kulcsot. Ezért is nincs már rajtuk kulcsos matrica, mert nincs rá szükség. Fogsz egy sima win8.1 iso-t feltelepíted a szűz windowst és automatikusan beírja a termékkulcsot, sőt aktiválva is lesz. A pár hete vett Lenovo Miix2 10-es tabletem is ilyen. Lepusztítottam teljesen - recovery partícióstul mindenestül -, bebootoltam egy sima/szűz win8.1 pro telepítővel, felraktam és kész, aktiválva is volt a saját kulcsával. (Érdemes pro iso-val telepíteni, mert az tartalmazza a nem pro verziót is, és ha az OEM verzió nem pro volt, akkor automatikusan úgy telepedik. Az egyémen is sima 8.1. volt, és a pro telepítőről simaként telepedett.)
Egyébként ez laptopokra is igaz, az újabb UEFI-s laptopok tapasztalatom szerint általában ilyenek. Hogy mindegyik-e azt nyilván nem tudom, de amiket én az utóbbi évben telepítettem - Acer, Samsung, Asus, Lenovo is volt közöttük, kb. 25-30 laptop - az mind ilyen volt. Ebből azért azt gyanítom, hogy a nagy többség ilyen.
-
Integra
titán
válasz
pengwin #2000 üzenetére
igen, ez így van, említettem is neki, hogy nyugodtan beszerezheti külföldről vagy usából is.
mehet feljebb hardverben, vagy beszerezheti minél alacsonyabb áron. ez nem munkához kell, mint írtam, hanem filmezni és általános multimédia használatra. ezért nem kell csúcs hardver. 128gb-os tárhely meg erősen dob az áron, inább egy usb csatolós mobil hdd 5-10x nagyobb hellyel filmeken, nem? -
Necc
addikt
válasz
Avicularia #2008 üzenetére
128GB-os Core M -es (teljesitmenyre: core m > i3) switch 12 idehaza meg ~230K ami tartalmaz BT-s billentyuzetet alapbol.
-
Avicularia
veterán
válasz
joergie #2007 üzenetére
Ezek azért nagyobbak a dellnél, amire reagáltam.
Filózok, hogy most mit vegyek. Elég nekem egy miix2-3 10, vagy legyen surface pro2 esetleg surface pro3, bár attól félek hogy az már elég nagy lesz. Most láttam akciót, hogy a microsoft visszafizet 1000 sek-et (34K) ha veszel keyboardot is a surface pro3-hoz. Illetve svéd mediamarktban van billentyűvel együtt a 64gb-os i3-as surface pro3 most 288K-ért átszámítva. Nem tudom, érdemes lenne megvenni, vagy várni esetleg valami jobb vételre.Ez a t300 chi elég jól néz ki képen, utánanézek.
-
joergie
őstag
válasz
Avicularia #1998 üzenetére
De akkor már nem érdemesebb várni egy Core M-es megoldást? switch12, t300 chi és barátai...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86 #2003 üzenetére
Egy nagyon buta kérdés következik: hogy állítsam be, hogy legyen "metrós" IE-m? Ott az IE csempe a kezdőképernyőn, de az az asztalra visz, és a sima asztali Explorert indítja el... ...a kezdetektől csak így működött.
szerk: magyarul én még soha nem is láttam a tableten "metrós" IE-t. Hajdanán, a W8 publikus betája alatt az asztali gépen igen.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #1999 üzenetére
majd jobban ránézek, hogy a hufiltert be lehetne-e hegeszteni, mert azzal már jó lenne
bár ettől függetlenül továbbra sem lenne még az igazi
az érintőkijelzővel csak a metrós változat működik jól, de az meg pluginokat nem támogat...egyébként a chrome-ot javaslom, kicsivel gyorsabb, mint a firefox, abp arra is van és rendesen beállítható
plusz touch barátabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest