- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50000 forintig, ami 2GB rammal, hdmi kimenettel rendelkezik?
Egy ilyen tab alkalmas htpc kiváltására szerintetek? Elsődlegesen erre használnám, meg netezésre. Vlc vagy egyéb player boldogul egy ilyen hardverrel?
Ha esetleg nagyobb excel táblát kell vele használni, azzal megbirkózik?
Azért ez csak nem laptop, egeret, billentyűzetet csak bluetoothon lehet csatlakoztani? Vagy otg+usb hub. De akkor meg hogy töltöm?
pl Archos 80 Cesium, de az csak 1gb ramos, meg ha egyenesen Kínából rendelnék, akkor ebben az árban már erősebbeket is találnék szerintem. Azt nem tudom még, mekkora lenne ideális 8 vagy 10 colos, de majd elmegyek egy MM-be kitapasztalni.
Vagy amit néztem még, Onda V891w, elég jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest