Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
1GB RAM azert arra hasznalhato hogy megnyiss egy bongeszot maximum 2 lapfullel, vagy (de nem es!) egy wordot/excelt es picit dolgozz benne, szoval a letjogosultsaga ezeknek az eszkozoknek valos, es jo par embernek eleg lenne ez is, csak az arakat kellene valahogy jobban a hasznalati ertekhez igazitani.
-
bagyusz
őstag
visconte 3-ból van 64Gb-s változat is, de MO-n még nem kapni per pill. Amúgy Nem érezni a hátrányát, hogy 16Gb-s. SD-re nekem minden elfér. Engem leginkább az fogott meg, hogy nem low budget kategóriájú az összeszerelés minősége. A fő indok amiért ezt választott, az normál usb port, de azt nem tudom, hogy a micro usb OTG képes még pluszban.
-
törölt tag
Aliexpressen. Olvasd el a pirossal írt részt a Product Description alatt!
-
Necc
addikt
Nem a 16GB tarhely a gond, hanem az 1GB RAM. Ez csak arra eleg, hogy megnyisson az ember egy bongeszot egy, de maximum 2 tabbal es kb. ennyi is volt a RAM. Ne feledd hogy itt az integralt GPU is abbol az 1GB-bol csip le maganak.
Ugyanakkor szerintem meg atlag hasznalat mellett is allandoan rikacsolni fog a windows hogy keves a tarhely, pl. a bongeszo cache is kemeny gigakat tud lefoglalni az ido elore haladtaval.
-
joergie
őstag
A posztjaitoknak nem volt előzménye, sem semmilyen utalás, hogy kiemelt funkció lenne számotokra a gps navigáció/térkép.
Ezeknek a készülékeknek az előnye, hogy teljes win8 asztal van rajta, nem csak a csempés megoldás. Ha a csempés megoldás lenne csak, mint ahogy a windows phone-on van, nem lenne előnye az androidhoz képest. Viszont ha az asztalt úgy szeretnéd használni, ahogy egy PC-t, menjen pár program, egy böngésző 10+ ablakkal, skype, videolejátszó, stb....legalábbis ahogy én tartalomfogyasztásra használok egy asztali pc-t, ahhoz 1gb kevés. Szerintem. A 16gb-al nincs bajom, a ram a kevés. -
tjb007
nagyúr
Ha ontani nem is ontják, de azért szépen lassan elkezdenek jönni majd azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bontatlan E olvasó..
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest