- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
energomatt #15461 üzenetére
A MuseScore az Windowsos program. Szerintem bármelyik "olcsó" kínai tablet jó lehet, akár használtan is. Nálunk 2db Chuwi Ubook van, egyik az asszonyé. 5 óra kijelzőidőt simán tudja Win10-zel. Szerintem jó gép, teljesen hangtalan, passzív hűtésű. Sajnos most eléggé elszálltak az árak, de anno egy ilyen új ára ~60e volt. 11.6 colos, így kisebb kicsit mint egy A4-es lap. MuseScore-t simán viszi.
-
Victoryus
addikt
Chuwi 2 in 1 gépen nagyon idegesít a touchpad gesztusvezérlés. pl. ha felfelé húzom a kurzort, akkor előző méretre vált a Chrome. Hol a bánatban lehet ezt kikapcsolni? Google barátom szerint az egér beállításainál kéne lennie, de nincs. Simán gesztusra, vagy gesture-re keresve se ad ki semmit a gépházban. Eszközkezelőben nincs is külön touchpad, csak egér van, de mennek a szokásos dolgok: görgetés 2 ujjal, zoom, meg ez az előző méretre váltás.
Ez utóbbi pl. a Lenovo laptopomon nincs, hiába húzgálom lefelé a touchpadet, sose vált előző méretre hál'isten. Hol van ez a nyamvadék beállítás vajon? -
Victoryus
addikt
válasz
Attici #15396 üzenetére
Szia!
Banggoodról jött, ami billentyűzet nélküli volt. +billentyűzettel 95e lett a vége.
Az Ubookban 8GB ddr4 + 256GB -os m.2 ssd van, valamelyikben meg sima flash memória, ami lasabb.
A másik Ubookot meg alig használtan vettem 55e-ért, annyiért jó árban volt. Egy az enyém, egy az asszonyé. 3d-n kívül mindenre elég. -
Victoryus
addikt
Megjött a Chuwi ubook. Arra amire kell elég a teljesítménye. Passzív hűtése van, teljesen hangtalan. YouTube közben langyos. Office 2016 fut normálisan, összetett excel is, meg 200 oldalas docx is.
5ghz wifi ok, Bluetoot ok. Hangszórója is elég hangos szerintem. Védőfólia van rajta gyárilag. Windows 10 automatikusan aktiválódott. -
Victoryus
addikt
Megrendeltem a Chuwi ubook-ot, kíváncsi leszek mit tud. Anno a Chuwi vi10 bevált, Office azon is elfogadhatóan futott.
-
Victoryus
addikt
Chuwi ubook (Intel Gemini Lake N4120) usb-c - hdmi átalakítóval ad képet vajon monitoron/projektoron? Próbálta esetleg valaki?
Elég ez a kis gép erre? Office, YouTube, böngészés, VLC playerrel filmet nézni? Elvileg ezek a gyengébb procik is megoldják ezeket. Asszonynak kéne. Ő nem játszik, nem vág videót. -
Victoryus
addikt
Itthon tuti nincs. Windwos-szal tuti kis tablet. Én befogtam htpc-nek meg böngészős/office programos gépnek. Jól bírja a strapát, full-hd monitorral/tévével is.
Nincs másik tab, amin 2 normál usb lenne ebben az árkategóriában. Plusz a micro usb is otg képes. A 64GB-os verziót vedd meg, ha veszel! Azon már van elég hely androiddal is. -
Victoryus
addikt
Ha frissítek win10re, akkor utána vissza lehet állítani az eredeti windows 8-at? A recovery particióhoz nem nyúl gondolom.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy lementem Easeus -szal. -
-
Victoryus
addikt
válasz
imi4199 #7597 üzenetére
Egy Chuwi vi10-zel szerintem ki lehet váltani egy laptopot. 2 normál usb... Office-szal könnyen megbírkózik, összetett excellel is. Játékokkal is lehet próbálkozni, CS go, meg COD valamelyik újabb megy rajta. Youtube-on van sok teszt. Én a dagonyázós Spin tirest tettem fel, mediumon viszi.
Igaz nincs rá itthoni garancia, de cserébe van rajta andorid, 2 usb, win 8, micro hdmi, 8000-es aksi, ami ténylegesen bír 6 óra könnyedebb használatot. -
-
Victoryus
addikt
válasz
jozefhu #7530 üzenetére
Ebeyen 200ft egy adapter hozzá. Nekem is us fejjel jött. A lenovo p780 töltöje pont jó, 5v, 2a, vagy usb portról is tölthető. Szívás, mert így nem akarják megvenni a tabom... A 200forintos adapterem meg úton van valahol... Amúgy nem láttam sehol ilyet piacon/boltban. A lenovoé is adappteres, csak én fixen epoxival räragasztottam.
-
-
Victoryus
addikt
Ha telepítek Windows 10-et, akkor hogy lehet utána a Win8-at visszaállítani, úgy ahogy volt? (tabon, van recovery partició)
-
Victoryus
addikt
válasz
#43783936 #7513 üzenetére
Android alatt visszavettem 1.6ghz-re a maxot, az is bőven elég. Kevésbé meleg, és nyilván jobb aksi idő.
Még win alatt is akarok vele kísérletezni, lehet-e kicsit csökkenteni a proci tápfeszültségét. Teljes terhelésen 60-70 fokos, a tablet hátulja meg 50 ha jól mértem. Jó sok hőt kell passzivan elvezetnie.
Win8 Bing van rajta, így frissítéskor kér licenc kódot. Egyem a szívét. Aztán meg közölte hogy nincs elég hely..Egy kérdés :hogy lehet gyári állapotra visszaállítani? Rendszervisszaállításban nincs korábbi dátum, amire lehetne. Ellenben van egy ilyen particio. Onnan hogy? Androidon sima factory reset, az egyszerű volt.
-
Victoryus
addikt
Akinek van Chuwi vi10, mekkora kapacitású az aksi? Aida64 szerint csak 4980.Az rohadt messze van az ígért 8000-től.
-
Victoryus
addikt
Lemértem a Chuwi vi10 háttértárolójának a sebességét. Elég gyatra. Nem jól mérek?
-
Victoryus
addikt
-
Victoryus
addikt
Ilyen tablet tartót használ valaki? Bírja a strapát? [link]
-
Victoryus
addikt
válasz
littlelion21 #7310 üzenetére
a diginél van ennyiért.
-
Victoryus
addikt
válasz
gyurkikrisz #7183 üzenetére
Nem, azt írja 2-5 nap alatt kézhez kapod! [link] Én még hiszek a mesékben!
Vagy csak balfékek, és nem frissítik a státuszt.
-
Victoryus
addikt
Gearbesttől rendelt valaki hétvégén? Én igen, de még semmi reakció, azóta is processing a státusz, pedig már akkor kifizettem... Pedig azt írják 2-5 nap alatt ideér. Hát így nem fog.
-
Victoryus
addikt
Tableten mennyi ideig tartott a win10 frissítése? Én most laptopon nyomom, de 1 óra alatt 10%-ot töltött le belőle. Lehet egyszerűbb lett volna msdn dvd-ről, vagy pendrive-ról.
-
Victoryus
addikt
A pipo w3f-ben tényleg van gps vajon? Ha igen akkor azt rendelem meg.
-
Victoryus
addikt
A merimobilnál hol lehet postázási módot választani? Sehol nem találom. Addig nem fizetem ki amíg nem tudom. Pipo w3f lett a győztes nálam. Bár a chuwi vi10 szebb.
Azt nem tudom, hogy a Pipo képes -e az usb3 sebességét használni? De legalább nem micro usb töltője van, meg nagyobb a felbontása. -
Victoryus
addikt
Merimobiles kupon kódot nem tud valaki?
-
Victoryus
addikt
Pipo W3F van valakinek? Ezen már usb3 is vanm normál usb porton. Külön a töltő csatlakozó, ez is plusz pont.
-
Victoryus
addikt
Ha valakit érdekel, van Chuwi vi8 német raktáron! tinydeal Van még pár Onda is.
-
Victoryus
addikt
válasz
ToniSoprano #6727 üzenetére
Ha mázlid van átmegy, ha nem akkor nyilván nem45e. De még akkor is megéri szerintem. Itthon nincs is dual boot tablet. Ekkora. 2 usb-vel. Idén még nem rendeltem semmit. Évente ha 1x rendelek kütyüt...
-
Victoryus
addikt
lightinthebox.com erről a boltról mi a véleményetek? Nem derült ki számámra, hogy ők honnan küldik kütyüket. De a Chuwi vi8 például 28e, az kicsit drágább, mint máshol, de ez eu-s küldemény, akkor összességében ugye olcsóbb.
-
Victoryus
addikt
Igazából most a Chuwi Vi8, meg a Vi10 nagyobb testvér között vacilálok. A kicsi 25e, annyit nagyon megér, a nagy 42e. A nagyon van 2 usb, külön a töltő, nem kell y kábellel vacakolni, nagyobb aksija is van. Csak a 10 colost már nem lehet egy kézzel fogni, így lehet hamar kényelmetlennek érezném. Ellenben a normál méretű billentyűzettel, amit lehet venni hozzá, tiszta laptop feeling.
-
Victoryus
addikt
-
Victoryus
addikt
válasz
ferensz #6639 üzenetére
Mondjuk a laptopom 15 colon ad ekkora felbontást... akkor elég lesz ez nekem. A tv-re meg úgy is full hd-ba teszi ki a filmeket. Ezen a Chuwin komolyan elgondolkoztam... Ha meg nem jön be, legfeljebb eladom. Ezek a micro hdmi csatlakozók ugyanolyanok mint, a normál? Tehát a hangot is átküldi gondolom, és nem kell 3.5-ös jackkel vacakolni.
-
Victoryus
addikt
válasz
ferensz #6634 üzenetére
Nem rossz, csak max 50 ezret szánok erre. Az a baj, hogy sehol nincs feltüntetve, melyik tableten van normál, nem usb-s töltő csatlakozó, vagy normál usb. Se a banggood-on, se a gearbest-en, se a geekbuying-on.
A pipo X8-hoz van egyedül dock, (jár hozzá? ez kérdés, a kéepeken rajta van) elég szimpatikus így. link
-
Victoryus
addikt
válasz
bisti79 #6626 üzenetére
Szóval ezzel a wimboot-tal bármire lehet herélt windowst kotyvasztani? Htpc-n is hasznos lenne...
Ezekkel az olcsó windowsos tabletekkel simán ki tudnám váltani a mostani htpc-ém? Athlon IIx2, 2gb, int vga. Hdmi-vel összekötve a tv-vel. Csak olyan kéne, aminek külön töltője van, meg normális usb csatlakozóval felszerelt. -
Victoryus
addikt
-
Victoryus
addikt
Pipo W3f-ről van valakinek tapasztalata?
10.1-es 1920*1200, 2/32, hdmi, usb3, normál usb foglalattal... Nem hangzik rosszul. 190$ -
Victoryus
addikt
Az onda tabok tudják az 5ghz-es n wifit?
Nem könnyű olyat találni ami 2/64gb hdmi -t is tudna. Meg 5ghz-es wifit. Van ilyen egyáltalán? -
Victoryus
addikt
Abban mi a logika, hogy az ONDA V891w 32GB-os változatában van hdmi, a 64GB-os változatban meg nincs! Normálisak ezek?? Vagy van, csak elírás lenne? De az Alin, minidealen meg az onda shopnál is ezt írják.
-
Victoryus
addikt
Az ONDA V891w-ről milyen tapasztalatotok van? 52e forint körül lenne tinydeal-en.
-
Victoryus
addikt
Az Onda teblatek nekem jónak tűnnek. Lehet kicsit, több is mint 50e, de akkor már legyen jó.
Például ez: Onda V116w, mondjuk 12 colos, de akár a laptopom is kiválthatná a htpc-vel együtt. A procija erősebb... a vga az nem. Néztem YT-on videókat, elfuta ezeken a COD modern warfare is... durva. TEhát egy kis office nem fogja megakasztani, a felbontásuk meg sokkal jobb, mint a mostani laptopomnak.
Mire használnám: office termékek, net, meg filmnézés, YT nagy tévére rákötve. -
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50000 forintig, ami 2GB rammal, hdmi kimenettel rendelkezik?
Egy ilyen tab alkalmas htpc kiváltására szerintetek? Elsődlegesen erre használnám, meg netezésre. Vlc vagy egyéb player boldogul egy ilyen hardverrel?
Ha esetleg nagyobb excel táblát kell vele használni, azzal megbirkózik?
Azért ez csak nem laptop, egeret, billentyűzetet csak bluetoothon lehet csatlakoztani? Vagy otg+usb hub. De akkor meg hogy töltöm?
pl Archos 80 Cesium, de az csak 1gb ramos, meg ha egyenesen Kínából rendelnék, akkor ebben az árban már erősebbeket is találnék szerintem. Azt nem tudom még, mekkora lenne ideális 8 vagy 10 colos, de majd elmegyek egy MM-be kitapasztalni.
Vagy amit néztem még, Onda V891w, elég jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- PS Plus előfizetések