Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
tajner10
üzenetére
Mind a kettőt le kell szedned. Először meg kell szerezni a win10 licencet, ez csak úgy megy ha a futó és aktivélt 8.1 alól indítasz egy frissítő telepítést, arra meg csak a 32 bites jó mert csak ugyanolyannal lehet frissíteni. Ha az megvan és aktivált lett a win10 32bit, akkor lehet indítani a 64 bites telepítőt és megpróbálni felrakni a 64 bites win10-et, termékkulcs kéréseket átlépni, drivereket felrakni és kész. Egy gyors gugli kereséssel azért láttam olant, hogy nem biztos hogy elindul a 64 bites telepítő amíg rajta van a 32 bites rendszer, de azt már neked kell kipróbálnod.
Nem kötözködésből, de amúgy 2 giga ramos tabra mi a bánatnak neked 64 bites windows? Rajzoló-videószerkesztő progikhoz ha komolyan akarod használni akkor úgyis kevés a hardver. -
tajner10
tag
válasz
tajner10
üzenetére
Felcseréltem a z3735-öt és a z3740-et bocsi abban a tabletben van z3740 amiről a videók is vannak a másik proci amit írtam az a magyarországon 40k Ft-os tabletekbe van a kínaiakba is az van csak hát a kínai az külföldi és olcsóbban megcsinálják mondjuk már nem annyira mert pls a lególcsobb 2gb ramos kínia tablet áfával 35k (szállítást nem számoltam) a magyar ami ugyanazt tudja 40k csak plusz magyar garancia és ha valami eromlik nem neked kell javítani,még egyszer sry
-
pengwin
addikt
válasz
tajner10
üzenetére
nem hiszem, hogy az új OS bármiféle gyorsulást hozna fps-ben, ahhoz a játéknak ki kéne használnia a directX 12-t, ami még nagyon ritka.
(#6468) krystman
Vannak 2GB RAM-os, csak winteles tabletek is, sokkal használhatóbbak, az 1GB nagyon lekorlátozza a win lehetőségeit. Kínaiak mostanában nagyon nyomatják a dual OS kütyüket, most olyan a legtőbb kínai 2GB RAM-os tab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de a pc-ről nekem is eltűnt