Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
tajner10
üzenetére
Mind a kettőt le kell szedned. Először meg kell szerezni a win10 licencet, ez csak úgy megy ha a futó és aktivélt 8.1 alól indítasz egy frissítő telepítést, arra meg csak a 32 bites jó mert csak ugyanolyannal lehet frissíteni. Ha az megvan és aktivált lett a win10 32bit, akkor lehet indítani a 64 bites telepítőt és megpróbálni felrakni a 64 bites win10-et, termékkulcs kéréseket átlépni, drivereket felrakni és kész. Egy gyors gugli kereséssel azért láttam olant, hogy nem biztos hogy elindul a 64 bites telepítő amíg rajta van a 32 bites rendszer, de azt már neked kell kipróbálnod.
Nem kötözködésből, de amúgy 2 giga ramos tabra mi a bánatnak neked 64 bites windows? Rajzoló-videószerkesztő progikhoz ha komolyan akarod használni akkor úgyis kevés a hardver. -
tajner10
tag
válasz
tajner10
üzenetére
Felcseréltem a z3735-öt és a z3740-et bocsi abban a tabletben van z3740 amiről a videók is vannak a másik proci amit írtam az a magyarországon 40k Ft-os tabletekbe van a kínaiakba is az van csak hát a kínai az külföldi és olcsóbban megcsinálják mondjuk már nem annyira mert pls a lególcsobb 2gb ramos kínia tablet áfával 35k (szállítást nem számoltam) a magyar ami ugyanazt tudja 40k csak plusz magyar garancia és ha valami eromlik nem neked kell javítani,még egyszer sry
-
pengwin
addikt
válasz
tajner10
üzenetére
nem hiszem, hogy az új OS bármiféle gyorsulást hozna fps-ben, ahhoz a játéknak ki kéne használnia a directX 12-t, ami még nagyon ritka.
(#6468) krystman
Vannak 2GB RAM-os, csak winteles tabletek is, sokkal használhatóbbak, az 1GB nagyon lekorlátozza a win lehetőségeit. Kínaiak mostanában nagyon nyomatják a dual OS kütyüket, most olyan a legtőbb kínai 2GB RAM-os tab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a pc-ről nekem is eltűnt