Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
9,62 Wh... kb a 2/3-a a 8"-os nagyytesó akksijának, ahogy
(#5451) gps76 képén is jól lehet látni.(#5451) gps76
Ez a kép csak alátámasztja, amit mondtam, vagyis hogy az Ultimate 8i akksikapacitása van 4500mAh körül, és a teszkós újságban csak összekeverték az Ultimate 7i-vel. Vagy nagyon meg akarnak téveszteni. -
Necc
addikt
Ami a 2D-s asztalt meg par alapveto dolgot (pl. hardveres video gyorsitas) illeti, szerintem nem befolyasolja jelentosen.
Ha pedig 3D-re kerul a tortenet, ott igen eros tapasztalatbol tudom, hogy az intel hardverek hihetetlenul silany szoftveres tamogatasa (mind driver mind alkalmazas optimalizalas szintjen) okozza az elegtelen teljesitmenyt az esetek 90% -aban, es nem maga a felbontas, a videomemoria savszelessege, vagy az EU-k szama.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)