Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
pl.: [link]
de valóban Dunát lehet velük rekeszteni...
-
arnd
senior tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
100$-ért baromi sok 2G/32G-s tab van. Én ezt nem erőltetném...
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok,
ez a tablet nagyon gáz? Ez használhatatlan akkor is ha 32 GB-os SD kártyát teszek bele?
Igazándiból időnként használnám, az egyéb paraméterei megfelelnek 8 colnál többet nem akarok nagyobbat. Windowsos a telefonom (Lumia 640): [link]Annak lesz valami előnye, ha a telefon, számítógép, tablet windowsos? A win 10-ben pl.
Ha nem jó miért, mit ajánlotok 50 ezer alatt?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok...
Ti milyet ajánlanátok?
Elvárásaim:
-2 giga ram
-16 gigás vagy nagyobb tárhely bővíthetőséggel
-Minimum 1280x800-as ips kijelző
-Ne hulljon szét magától...40000 a keret, akár kínai tabok is jöhetnek, csak a lényeg, hogy utánvéttel is meg lehessen venni, lehetőleg eu-s raktárból(legjobb a magyar lenne...)
-
Bomc
aktív tag
Na ez vicces lesz
acer iconia tab 8 w-m felajánlotta hogy letölthetem a win 10-et
4 magos atom procira, 1 GB rammal, 6 giga szabad hellyel , 1280x800-as felbontással vicces lesz
-
-
tvamos
nagyúr
Acer Iconia W4 tabletnak (nem az enyem, akollegame) elhagyta magat e kijelzoje. Ha sikerulne mas eszkozre cserelni, akkor mit ajanlanatok? A meret es a kepernyo felbontas jo, jo lenne egy kis + ROM, (64GB,) meg hogy menjen az USB host (OTG) toltes kozben.
-
Upo
addikt
A töltés nem olyan egyszerű, alapból nem tudja a töltés+otg-t, de a leírás szerint néha be lehet ugratni. Rádugva próbáld újraindítani párszor, esetleg újraindítani androidba és vissza, hátha elkapja.
Amúgy nekem is nemrég jött meg a hdmi-s vi8 super, 8700-at fizettem a vámra. Mostanában mindet elkapják, felesleges azzal kalkulálni hogy átcsúszik.
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Nem tudom jó helyen járok e de azért fel tenném a kérdést mivel nem találtam alkalmasabb topicot.
Milyen hibrid windowsos tabletet tudnátok ajánlani? A hibrid alatt azt értem hogy billentyűzetet lehet rá "pattintani" és akkor notebookként funkcionál. Persze semmi extrát nem csinálnék rajta, böngészés, facebook, messenger és youtube lenne használva. Árban sem vagyok túl tájékozott hogy mennyitől kapható használható gépecske ami kielégítené az igényeket. -
lightinthebox.com erről a boltról mi a véleményetek? Nem derült ki számámra, hogy ők honnan küldik kütyüket. De a Chuwi vi8 például 28e, az kicsit drágább, mint máshol, de ez eu-s küldemény, akkor összességében ugye olcsóbb.
-
laceb
tag
Sziasztok!
A tableten még nem jelent meg a "windows 10 beszerzése" ikon.Valami frissítés nem sikerült esetleg?
Acer Iconia W4-820 ,win. 8.1
Köszi

-
Kasya
nagyúr
Eltévedtem
-
Memora
senior tag
válasz
domerator
üzenetére
Ez szerintem az "Acer Iconia Tab W1-810 NT.L7GEC.003" adatlapja, de nem 100%. De most hogy látom, milyen árakon vannak a normálisabb Windows tabletek (a kínaiak is...), valószínűleg inkább csak egy windows phone-t veszek. Bár még meggondolom, hogy a nagyobb kijelző (8") miatt ne vegyek e helyette egy 1GB-os 720p-s Windows tabletet, mert kb: egy árban vannak...
Vagy egy 10"-os, 1.5Gb ram-os androidot netezésre, e-könyv olvasásra, zenére/videóra, és kisebb irodai munkákra 50000Ft-ért...
-
domerator
veterán
Szerintem nekem ennek a "testvére" van, úgy hívják, hogy Colorovo CityTab Supreme 3G 10.1, csak az enyémben 2GB/32GB a RAM/HDD és gyárilag benne a 3G kártyahely.
Nagyon műanyag, csavarodik, érződik hogy nem egy csúcstermék, de ezzel együtt nagyon bejött, a display igen jó minőségű, az érintések pontosak, az akku tényleg 8000 (na jó 7800, onnan tudom, mert szét kellett pattintanom a házat mert laza volt az akku csatlakozó), de nagyon kellemeset csalódtam benne, 69e volt májusban a Mediamarktnál.
Most matricáztam át a billenytűjét magyarra, így már kényelmes is használni, összehajtva a műbőr tok és a bill védi a tabot, kihajtva meg a tok az állvány. Én a billentyűzet széleire még ragasztottam gumi távtartókat így biztosan nem ér hozzá a kijelzőhöz összehajtva.
Nekem bejött, netezés és az irodai dolgok mellett spec programokat is futtatok rajta és gond nélkül viszi. A M$ kicsit visszaszerezte a bizalmamat.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Szlovák cég szlovákiai székhellyel, ezért olcsóbb.
-
Memora
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Ezt esetleg érdemes megvenni:
GoClever Insignia 1010 TI1010B
-
Memora
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az mit jelent, hogy 2/32-es? 2Gb ram és 32Gb tárhely?

-
Memora
senior tag
Sziasztok, jól látom, hogy nincs "milyen tabletet vegyek?" topic?
Na mindegy...
Jelenleg milyen Windows-os tabletet lenne érdemes venni általános felhasználásra (netezés, e-book, dokumentumok olvasása/szerkesztése, zene/video, esetleg némi játék, meg ami még ide tartozik), ha 10"-ban gondolkodok? Normális hardverrel, esetleg lehetne 1080p is, de szerintem az többe kerülne, mint amit szánnék rá: kb: 50000Ft
Androidban amúgy érdemes gondolkodni? Nekem fontos lenne az otthoni gépemmel való teljesebb kompatibilitás. -
BalanceR
addikt
Feltettem a windows 10 insider previewt. Eddig szinte csupa pozitív tapasztalat...
Az viszont nem tiszta számomra, hogy júli 29 után mi lesz? Lejár, vagy használhatom tovább? Megkapom a véglegest? -
zaskar
senior tag
Igen, a múltkor már írtad ezt, de ennek tudatában vettem meg a nagyobb felbontású Hi8-at. Nem is ez a bajom a Win-el, hanem az, hogy egyelőre nem érzem szükségét, hogy tableten használjam. Arra van itthon laptop meg asztali gép is. Kipróbáltam, magyarosítottam, de még szoknom kellene a kezelését. Többnyire csak böngészek, levelezek, fotókat nézegetek a tableten, erre bőven jó az android is. 31500-ba került összesen, tény hogy a Vi8 most már alig drágább ettől itthoni forrásból, garanciával.
-
tjb007
nagyúr
Tapasztalatom nincs, de a TechTablets tesztjében 4,5 órát írnak, ami jócskán elmarad a Vi8 közel 6 órájától (mondjuk várható is volt a kisebb kapacitású akku miatt).
(#6658) zaskar
Windows alatt egyelőre inkább hátrány nagyobb felbontás, de nemsokára itt a 10, annál már állítólag nem lesz ilyen gond.
-
MrWhite
tag
válasz
vadasz70
üzenetére
vadasz70
Amikor én vásároltam a tabomat, még karcsúbb volt a dollár és kijött 34.884,-ből.
Angliába kértem a szállítást, mert a családból 1-2 havonta valaki mindig kiutazik Londonba. Ezért ÁFA és egyéb költségektől mentesen tudtam megvásárolni. (De, állítólag van egy spanyol raktárról szállító cég, ahol - EU-n belül - nincs ÁFA. [link])
A játékod simán fut rajta.
Ha Kínából veszed, javaslom, hogy találj valakit az ismeretségi környezetedben, aki külföldön dolgozik (sokan!) és kérd az ő címére a csomagot. Az EU- belül már olcsóbb a posta, mint a hazai ÁFA.

-
zaskar
senior tag
Nekem tegnapelőtt jött meg a Hi8, de még nem volt időm nagyon tesztelni. Androidon 4 óra körüli képernyőidőt írtak egy tesztben. Nekem elég, általában a másik tabletem is kibírja estig, az is kb. 4 órát tud. Nekem egyébként főleg droidos felhasználásra kell, a win része annyira nem hoz lázba. Én azért rendeltem ezt, és nem a Vi8-at, mert szeretem a nagy felbontású kijelzőket, a másik tabom is 1920x1200-as.
-
vadasz70
aktív tag
Vagy ha ezt a játékot ki tudnád próbálni hogy fut rajta.
[link]
Köszönöm -
vadasz70
aktív tag
válasz
MrWhite
üzenetére
És ezt ezen a felületen tudom megvásárolni ? Mennyi a szállítási idő És áfa van? De még lenne egy kérdésem nekem az lenne a lényeg hogy van egy baratikör nevezetű online játék de a androidoson nem megy és java is kell hozzá arra lennék kíváncsi hogy neked menne. Nagyon meg köszönném ha kitudnád próbálni. Üdv
-
tjb007
nagyúr
válasz
krystman
üzenetére
27% áfa, plusz 2000 forint vámügynöki szolgáltatási díj (amennyiben ingyen postával kéred), tehát 38 ezer forint körül. HUF-ról állítsd át USD-re, ha nem akarsz meglepődni fizetéskor, csak így kapod meg a valós árat. Múltkor én is belefutottam ebbe, akkor mondták, hogy a jövőben nem fogják frissíteni az árfolyamokat.
-
kisninja
őstag
Sziasztok úgy fest meghalt a tabom akkuja toshiba z10 valahonnan tudnék 20k vagy alatta akkut venni ? Szervizből sajnos 30 felett lennék annyiból meg majdnem kijön egy csendes miix 2
-
krystman
őstag
Aki esetleg rendelt már így Kínából tabletet az leirná pár mondatban, hogy ha rendelek [egy] ilyet, akkor erre mi megy rá még, meg össz vissz mennyi lesz mire megkapom? Itt 25 ezret ír az oldal, hogy annyi. Köszi
-
Sunnam
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel még az OTG HUB-os töltés, akkor annak jelentem, hogy az alábbi eszköz hibátlanul tölti az ONDA v820w-s tabletet 1-es módban, miközben egy vezeték nélküli Logitech egér is megy mellette.
-
MrWhite
tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Ha a "navigációnak is használnám" azt jelenti, hogy legyen benne GPS, plusz a 3G is elvárás, akkor 25.000,-ért nagyon elenyésző a kínálat (ha van egyáltalán).

Nekem egy ilyen van és mindent tud, amit elvárásként felsoroltál. Igaz, hogy ez 35.000,- körül van, de új lenne, 8"-os, GPS-el és 3G-vel. (Én elégedett vagyok vele.) -
vadasz70
aktív tag
vadasz70
(tag)Sziasztok! Milyen tabletet tudnátok ajánlani nekem egy használt is jó lenne a amire max 25000ft szánnék és 7" elég lenne, viszont jó lenne ha sim kártyás lenne. Nem tudom ha nincs benne 3G modem akkor esetleg stickel nem lehet ezeket használni? És a navigációnak is használnám.
-
Igazából most a Chuwi Vi8, meg a Vi10 nagyobb testvér között vacilálok. A kicsi 25e, annyit nagyon megér, a nagy 42e. A nagyon van 2 usb, külön a töltő, nem kell y kábellel vacakolni, nagyobb aksija is van. Csak a 10 colost már nem lehet egy kézzel fogni, így lehet hamar kényelmetlennek érezném. Ellenben a normál méretű billentyűzettel, amit lehet venni hozzá, tiszta laptop feeling.
-
-
Doom
aktív tag
Hello!
Tudtok olyan teljes értékű Win8.1-es tabletről, ami Z3775 procival szerelt, és van benne 3g vagy 4g? Játékra is lenne használva, ezért nem adnám lejjebb a procit - bár inkább csak régebbi, GOG-os játékok mennének rajta, esetleg újabbak közül körökre osztott stratégia. 10"-12" közötti méret, tárhely meg 64GB SSD. Billentyűzet is jó lenne, de gondolom Bluetooth-on bármit lehet csatlakoztatni.
Köszi,
D -
válasz
ferensz
üzenetére
Mondjuk a laptopom 15 colon ad ekkora felbontást... akkor elég lesz ez nekem. A tv-re meg úgy is full hd-ba teszi ki a filmeket. Ezen a Chuwin komolyan elgondolkoztam... Ha meg nem jön be, legfeljebb eladom. Ezek a micro hdmi csatlakozók ugyanolyanok mint, a normál? Tehát a hangot is átküldi gondolom, és nem kell 3.5-ös jackkel vacakolni.
-
-
soldner
tag
Szemezgettem a CHI-vel is. Végül akciósan vettem egy T100-ast, kb. 1 hete.
Akkor csak weben keresztül képeken láttam CHI-t.
Viszont a hét elején a kezembe vehettem egy CHI-t.Nagyon jó a fogása, majdnem iPad érzésre.
Az ára kicsit túlzó a T100-hoz képest. Több mint 50% felár.
Bár a finom megmunkáláson és alu házon kívül ott a nagyobb felbontás (Full HD) és a BT billentyűzet is.
Ha a pénztárcád elbírja, és szereted az igényesebben elkészített cuccokat akkor érdemes azt venni.
Érdekes módon, a CHI elég forró volt hátulról. Pedig semmi nem futott rajta. Kiállított gép volt. -
válasz
ferensz
üzenetére
Nem rossz, csak max 50 ezret szánok erre. Az a baj, hogy sehol nincs feltüntetve, melyik tableten van normál, nem usb-s töltő csatlakozó, vagy normál usb. Se a banggood-on, se a gearbest-en, se a geekbuying-on.
A pipo X8-hoz van egyedül dock, (jár hozzá? ez kérdés, a kéepeken rajta van) elég szimpatikus így. link
-
Robi BALBOA
őstag
Tudnátok tabletet ajánlani a következők szerint:
-100k-ig
-Legalább z3740-es proci(ne egycsatornás memvezérlő)
-min 2gb ram
-min 32gb térhely
-microsd bővítés, legalább 64-es karit egyen
-usb csatlakozó(jó lenne usb3-as)
-8"-os kijelző lehetőleg
-microusbtől különálló töltési lehetőség
Külföldi rendelés is játszikEzekről az új x5 és x7-es atomokról tudni valamit, épülnek már rá tabletek?
-
ferensz
senior tag
-
-
Sami22
aktív tag
Üdv!
Kinéztem magamnak az Asus t100chi-t. Szimpatikus szerkezet, de meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek róla? Esetleg van valakinek közvetlen tapasztalata? Vagy van-e ebben az árkategóriában jobb választás? -
tlac
nagyúr
válasz
Victoryus
üzenetére
vannak tablet belsővel szerelt mini gépek is, inkább olyat vennék htpc-nek
kb. ez a topik foglalkozik velük -
válasz
bisti79
üzenetére
Szóval ezzel a wimboot-tal bármire lehet herélt windowst kotyvasztani? Htpc-n is hasznos lenne...
Ezekkel az olcsó windowsos tabletekkel simán ki tudnám váltani a mostani htpc-ém? Athlon IIx2, 2gb, int vga. Hdmi-vel összekötve a tv-vel. Csak olyan kéne, aminek külön töltője van, meg normális usb csatlakozóval felszerelt. -
bisti79
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Szerintem nem. Áruházláncoknál bárhová viheted.
-
Sanchez638
addikt
Ezt nem teljesen tudom, kötelező abba a tescoba vissza mennem? Vagy lehet másik nagyobb üzletükbe is?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Bemesz, terelsz, hogy csak magatol tort el. Max. szerencsed lesz, es kicserelik...
-
Bomc
aktív tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Vettem egy noném szart, aminek töltés közbe meghalt a kijelzője, nem érzékelte hol érintettem meg, vissza is vittem, meg 16 GB semmire nem elég, ebbe csak angol win volt, aztán vettem egy acer iconia tab 8 w-t, ez most jó, semmi baja, angol és magyar win van benne és 32 GB-os
-
bisti79
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Van egy hete kb, hogy valaki szintén ennél a tipusnál járt úgy, hogy ha tokba tette, elszíneződött a képernyő. Valószínűleg belölről nyomta az akku... elvileg ráfoghatod hasonlóra, de vele is csak pinpongoztak, nem cseréltek semmit...
-
Sanchez638
addikt
válasz
bisti79
üzenetére
valami gyári hibával(ha elő tudnám hozni) törött kijelzővel lehetne cserélni? Vagy ráfognák, hogy biztos az miatt van?
Mert ugye kalandos volt a kezdett is,valahol belenyúlt darabot bontottak ki nekem(zárjegyet előttem vágták fel). Már el volt készítve egy felhasználói fiók jelszóval, amibe nem tudtunk belépni.
-
bisti79
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem tudom, szervíze válogatja, de elég horror árakat szoktak mondani...

-
bisti79
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Sajnos, erre azt fogják mondani, hogy nem rendeltetésszerű használat... garanciában biztos nem tudod megoldani.
Négy lehetőség van:
- meghirdeted és eladod,
- billentyűzet+egér kombóval használod,
- szervízbe viszed javítatni saját költségen,
- szétszeded, megnézed a touch típusát, rendelsz másikat, és cseréled. -
NGA
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Törésre nincs garancia. Ez kb kuka.
-
Sanchez638
addikt
Szép napot, van egy Lark ultimate 8i leborult a gépem tetjéről az asztalra(ez kb 40cm) és úgy berepedt a képernyő ahogy illik. Garival cseréli a tesco? Vagy hogyan tovább lehetne?
-
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy 10 colos windowsos tablet vásárlásán. Főleg képnézegetésre és egyszerű játékokra kellene.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rajta, illetve próbálta-e valaki a következő játékokat futtatni:
Telltale: Walking Dead, Game of Thrones;
Ubisoft: The Great War;
Shadowrun returns;
Warhammer Space Hulk
This war of mine
Esetleg próbálta valaki, hogy csak érintős módban, billentyűzet-egér nélkül futnak e, hasonlóan mint egy droidos tableten?
Köszi előre is! -
cidalain
veterán
Köszi!
Ó, vásárlásról még szó sincs.
Először küldök árat, aztán ha "én" nyerem a pályázatot akkor majd. Jó esetben szeptemberben szállíthatok. Rossz esetben addigra a termék már kifut, és nem tudok venni. Amíg nem nyerek, addig nyilván nem spájzolok be belőle, mert természetesen nem 1 db-ról lenne szó.
Buzi közbeszerzés...
Nekem semmi közöm a tabletekhez, nem árulok/forgalmazok/gyártok ilyet. De a pályázat másik fele meg nekem való. Ahhoz meg más nem tud hozzászagolni. Így ha indulni akarok, ezt is nekem kell teljesítenem. És ez a könnyebbik része... -
tjb007
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
A 16, a 32, és a 64GB-os változatból is létezik 3G-s, amit meg belinkelték az a sima Visconte kétmagos Celeronnal. Ezek a négymagos Bay Trail-T-vel szerelt 32 és 64GB-osok modellszámai: PMP810TE3GBS, PMP810TF3GBS, PMP811TE3GBS, PMP811TF3GBS. Fogalmam sincs melyik van/volt itthon forgalmazva, de ezrekre kell rákeresni. Közvetlenül a Prestigiotól is meg tudod vásárolni: [link]
Az utolsó jött be: [link]
-
cidalain
veterán
válasz
pengwin
üzenetére
alakul, köszi.
(#6604) tjb007
Ez viszont baj. Úgy néztem hogy a 3G-s a 32-es.
Viszont több helyen meg árulnak 3G-s 64-es verziót. -
pengwin
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Prestigio Visconte 3, a minimum elvárásaidnak megfelel.
3G-s, 10", billentyűzetes tokja van, és 1280*800 a felbontása ha jól emlékszem. És potom 80-90 ezer körül kapható. Csak oda kell figyelni mert van 16 és 32 GB tárhelyes változata is. -
cidalain
veterán
Én is csak ezt az opciót találtam, csak és kizárólag.
-FullHD nem gond mert túlmutat a minimum követelménynek, amit senki sem szokott bánni.A nagyobb baj, hogy a bill nem szedhető le róla, hanem mindig rajta van. És persze úgy írták le a beszerzésben hogy "lecsatolható bill".
Így akkor ezt ebben a formában nem lehet teljesíteni, át kell írni a követelményt:
a: vagy ne legyen lecsatolható bill
b: legyen jó a mobilnet külső stick-kel
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest