Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Mostanában sok Toshiba Z10T/WT310 tabletet látok hirdetni, egész jó áron.
A kérdés, hogy ezek miért ilyen olcsók? A többi, hasonló tudásu tablethez képest?!
Vagy teljesen rendben vannak, nincs velük semmi gond? -
sbazsi
veterán
válasz
han_lev
üzenetére
Teclast X98 Air 3G tabod van?
októberben rendeltem egy onda v989-et, és vissza kellett küldenem. szerencsére visszakaptam a pénzt...
szóval most kicsit óvatosabb vagyok
ennél a dual bootnál alapvetően az a kérdés, hogy mennyire fér el egymás mellett a rendszer.
Itt azt látom, hogy igencsak szét van particionálva az a 32gb...a sima win tabletnél meg az érdekel, hogy mennyire használható a mindennapokban?
szeretek sok ablakot futtatni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem tudom manapság mennyire kiforrottak ezek az ATOM procik, amikor kb 5 éve volt egy netbookom, akkor kb használhatatlan volt... -
sbazsi
veterán
tablet vásárlás előtt állok, és megfordult a fejemben, hogy windowsos tabletet veszek. (vagy ha árban találok olyat, ami belefér, amit kétlek, akkor dual boot-osat)
szóval milyen tabletet vegyek?
Szeretem a sok ramot, tehát minimum 2gb legyen, de ha 4 az még jobb.a fő kérdés a proci, ezek az atomok mennyire veszik fel a versenyt az i3-as verziókkal?
nem ragaszkodom hozzá, hogy új legyen, de lehetőleg garis legyen.és lehetőleg billentyűzet/touchpad dokkolós
ma valami ilyesmi asust láttam a mm-ban, és ez a kombó eléggé bejött.néztem a nemrég linkelt teclastos videot, és látom, hogy vagy billentyűzet van, vagy az asztalon lehet kattintani az ikonokra. ez minden win-es tableten ilyen, vagy a teclast nyúlt hozzá?
és mire érdemes még figyelni vásárlás előtt? amire mint új win tablet user előre nem is gondolnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)