Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van valahol erről leírás? Pc-re, laptopra bárhova felteszek bármit, de tablethez hülye vagyok.

-
Kicsit felcseszte az agyam. A win10 totál elszállt rajta, lassult, a kijelző kifagyott, folyton újra kellett indítanom "gombokkal". Most visszapakoltam a 8.1. eddig szent a béke. Remélem.
Csak közben elkezdtem keresgélni

-
Sziasztok!
Chuwi Vi8 Plus-ról pro és kontra? Egy Toshiba Encore 2/32 gigásat váltanék vele.

-
Ha az old mappát törlöm, akkor csak a régi rendszert törlöm, nem? Attól még a helyreállító partíció megmarad és visszaállítható marad a tablet 8.1-re. Rosszul gondolom?
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
"normális" igen. Na kíváncsi leszek. Pc-n hatszor futott neki a frissítésnek. XD
-
Pc-re most ment fel. Tetszik amit látok, 8.1 nem tetszett annyira. De nem akarok vele "shopni" mert valami driver nem jó..
-
Elkezdte lekapni a win10-et. Szerintetek rakjam fel? Toshiba encore 2.
-
Valaki használ külső gps vevőt?
-
Ahogy elnézem, annak kell hogy örüljek, nem jött win10 frissítés és nem annak, hogy jött...

-
Mi alapján dől el hogy települ-e a win10?
Pc-n lekapta már. De nem telepíti.
A tableten tegnap jött, hogy regisztrálhatok. Megtettem, de erre le se jött még.
Nem sietek, kivárom, csak kíváncsiság. -
nekem pl a tableten kívül, mindenhova megjött az értesítés
-
vajon a 10-ben lesz prediktív bevitel?

-
Chip magazin, facebook:
Remélem nem baj hogy beidéztem!
Már elindultak a pletykák, így esetleg érdemes pár dolgot tisztázni:
- Még nem lehet letölteni a végleges Windows 10-t. Ez csak a regisztráció az új változatra, ami várhatóan július 29-én jelenik meg.
- Nem kötelező regisztrálni, és lemondható a megjelenésig.
- Legális Win 7 SP1/8.1 birtokában (magánszemélyeknek) egy évig ingyenes a frissítés. Nem egy évig tart az ingyenes rendszer, hanem egy éven át vehető igénybe ingyen a frissítés.
- Igen ingyen.
- Az ingyen frissített Win 10 megmarad az egy év után is, a későbbi újratelepítésnél újra aktiválni kell majd a rendszert telefonon (mint most is pl. egy Win 8 upgrade esetében).
- Illegális Windowsra is letölthető lesz a frissítés, de az nem lesz tőle legális – viszont várható egy akciós ajánlat a legalizáláshoz.
- A frissítés másnapján nem jönnek lefüggönyözött Pobedák a kalózpéldányok gazdáiért.
- Aki még nem kapott értesítést, és ikonja sincs hozzá, arra nem Bill Gates haragszik személyesen. Vagy nem felel meg a rendszere valami miatt, vagy nincs bekapcsolva az automatikus frissítés. -
-
És a gépnek is támogatni kell.
-
Az a baj hogy "félbuta" a tv sőt kettő is.
A koncepció az lett volna, hogy ilyen adapteres kütyüvel, hol egy hol másik TV-be bedugom és ha olyan van pcről, ha olyanom van tabletről átküldöm a képet. De ez nem fog menni, mert a kábel egyszerűbb, ha nem miracastos a tv.Jól szűretem le?

Apple tv meg nem ennek a topicnak a tárgya, elhiszem, hogy frankó meg minden.

-
Kössz az infókat mindeniknek

Azt, hittem ez már bevált kiforrott napi szintű dolog , mivel nem olvastam utána. De ha macera akkor még várok vele.

-
Olvastam, azt hittem egyszerű és kényelmes dolog a wifin tükrözés, de tévedtem.

-
Vezeték nélkül akarom az asztal képét kirakni tvre, milyen kütyüt ajánlatok? A tv nem okos, hdmi port van.
-
normális program sincs rá

más, ti milyen védelmet használtok? Jogtiszta ingyenes kis erőforrás igényű kellene

-
válasz
CsabaTompa
üzenetére
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha jól látom 1/16 marad a Windowsnak. Nekem felejtős lenne igy.
-
Mondjuk, hogy nekem is legyen nyűgöm, a prediktív szövegbevitel hiányzik...

-
hogy tudom IE-t visszaállítani, hogy ne asztali verzió induljon el?
-
valaki igazán leírhatná ennek menetét
Akár privátban is elküldhetné nekem. 
-
válasz
Rizsa47051
üzenetére
-
válasz
Rizsa47051
üzenetére
otthoni csoportot próbáltad?
-
Az encore tabletekhez nem jár mcafee előfizetés? Vagy csak előre települ és 30 nap múlva csókolom?
-
Ha már akksi. Van valami monitor program Windowsra? Meddig birja, mennyit ment, ilyenek.
-
válasz
katonab1983
üzenetére
Igaz. De ma már fillérekből megvan egy wifi router, ami nagyságrendekkel kényelmesebb mint a vezetékes. Akinek tabletre van pénze, annak már routerre is. Ja és általánosságban beszélek.

-
válasz
katonab1983
üzenetére
van ilyen is? -
Valaki el tudná szájbarágósan magyarázni, hogy kell pontosan lementeni a recovery partíciót. Törölni. Majd újra rakni a rendszert ha olyan kedvem van.
Akár 1. hsz is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak közben elkezdtem keresgélni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

itt kínlódok ezzel a....