- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Szeretném a laptopomat egy tablettel kiváltani. Már pár napja keresgélek, de gondoltam megkérdezem, hátha van még valami jó, ami elkerülte a figyelmemet.
Elvárások:
10-12" FullHD
4GB RAM
128GB SSD (?)
Z37xx proci lenne a legjobb a passzív hűtés és az alacsony fogyasztás miatt
Árban max 150k kiegészítőkkel együtt, csak a tablet legyen mondjuk 120k, ami minimálisan lehet több ha megéri. Elsősorban itthonról vennék használtat, de mivel nincs választék, ebay-ről is jó.Először a Dell Venue 11 Pro-t néztem ki, de az i3/i5 proci miatt egyelőre inkább nem erőltetném, hátha van jobb. Aztán találtam a HP ElitePad 1000-et, amiből viszont a 128GB-os nehezen jön ki a megadott keretből. Van belőle viszont 64GB-os, de valamelyik tesztben azt olvastam, hogy kevesebb mint 25GB szabad hely van rajta, ami elég kevésnek tűnik.

Van valami más ebben az (ár)kategóriában, ami megfelelne az elvárásaimnak, vagy marad az ElitePad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs