Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartom
aktív tag
google:
[link] -
molnartom
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kártyaadat szerzéshez ideális!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
molnartom
aktív tag
válasz
schumy1
üzenetére
Pontosan ilyen hibák vannak nálam is. Akkor jelentkezett ez a hiba, amikor a windows frissített 1803-ra.
Engem is kezd az őrületbe kergetni!
Már próbáltam frissíteni minden drivert, de egyszer úgy elszállt a gép, hogy alig tudtam életet lehelni belé.
Most próbálok ezzel a hibval élni., hátha valai frissítés helyreteszi. -
molnartom
aktív tag
válasz
Gabor0224
üzenetére
Akkor valószínűleg be fogsz tudni jelentkezni, és a rendszer visszaállítással visszaállítani a gépet egy korábbi dátumra, vagy fel fogsz tudni helyet szabadítani, esetleg menteni amit kell és recoveryből újratelepíteni az egész windows-t, bár akkor minden törlődni fog. Bár gondolom a jelen esetedben ez most lényegtelen.
-
molnartom
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Ez még jobb!
Én ezt használom. -
molnartom
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
10 évre szerintem se tervezz, de az 5 is elég ok. Csak gondolj bele, hogy 10 éve iPhone se volt!
-
molnartom
aktív tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Ez elég jó leírásnak tűnik. [link]
-
molnartom
aktív tag
Akkor ezt nem csináltad meg?
Amit tegyünk meg, ha még nem rontottuk el a rendszert:
•Bootoljunk be a BIOS-ba (Gépház / Frissítés és helyreállítás / Helyreállítás / Speciális rendszerindítás / Hibaelhárítás / Speciális lehetőségek / Az UEFI-vezérlőprogram beállításai)
•A reboot után egy klasszikus BIOS képernyőt kapunk
•Ott a Boot devices fülön kapcsoljuk ki a “Quiet boot” opciót.1-2 másodperccel lassabb lesz a boot, mert vár a BIOS-nál DEL/ESC billentyűre
Ha ezt megtettük, onnantól bármikor egy OTG billentyűzettel be tudunk lépni a BIOS-ba, ott tudunk boot eszközt módosítani (tehát pendrive-ra átállítani).
-
-
molnartom
aktív tag
válasz
antibes2000
üzenetére
A varázsszó: Pendrive. Nem értem én ezt a túlmisztifikálást.
Pendrive + OTG kábel és kész pont. -
molnartom
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én kb 2 hete vettemegy ilyet, teljesen meg vagyok vele elégedve. Jók a gombok, a méret nem zavaró.
-
molnartom
aktív tag
Itt a legújabb build. Ezek szerint már nemcsak a C meghajtóra lehet telepíteni. [link]
-
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
kb naponta
-
molnartom
aktív tag
Ez fusd át[link]
Innen le tudod tölteni - igaz másik tabletre- a win 8.1-et. Tedd fel, jó eséllyel a géped helyreáll, esetleg a drivereket kell újra telepítgetni.
Azt hogy érted "hiába telepítettem bármit"? Tettél fel Win 8.-at, és ott sem volt jó az érintő képernyő?
Lehet ezzel a módszerrel sem oldódik meg a gondod, de hátha. Ebben benne vannak a driverek is integrálva, igaz mondom még 1x - EZ MÁSIK TABHOZ VALÓ!Amúgy gari nincs rá?
-
molnartom
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mindegyik hasonló, legfeljebb kisebb a teljesítménye.

-
molnartom
aktív tag
válasz
szucstom
üzenetére
Azt én is néztem, de ha minden igaz nincs rajta hámi. Sztem, ha a sajátomat nem veszem meg korábban, akkor én ennyiért megvenném magamnak.
Ami különösen tetszik benne, hogy a töltésre külön csatlakozó van, jó az akksi éjjel töltöm nappal használom. Én elégedett vagyok vele. -
molnartom
aktív tag
válasz
Űrvándor
üzenetére
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{DBCFFCEA-38C5-4386-9945-92F183AA5700}"
"Orientation"=hex:01,01,00,01,01,00,02Ilyen bejegyzésed van a registrybe? Ha nincs hozd létre. Ha már automatikusan elfordul a kép az értékeket kell módosítgatnod.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Űrvándor
üzenetére
Legfeljebb nálad nem. Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál, látnád, hogy másnál milyen módszerrel oldódott meg.
Pl. leírhatnád, hogy milyen tabról van szó, milyen driverek vannak telepítve, azok engedélyezve vannak-e, az értesítési központban az Elforgatásgátló gomb ott van-e egyáltalán, és mondjuk nincs-e letiltva.
-
molnartom
aktív tag
Nem tudom, hogy kinek van még gondja az OneDrive használatával a Windows 10 alatt, de nekem így sikerült megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?!

Pendrive + OTG kábel és kész pont.